Home \ relationer
 

Ett förhållande upprätthålls även efter sommarsemestern.

 

Att upprätthålla ett förhållande under sommarsemestern är inte lätt. Det är osäkert om du kommer att se den enda speciella personen som ligger nära ditt hjärta igen. Avbrottet är ännu svårare när du går i skolan tillsammans och brukar se dig varje dag, vilket tyvärr ändras under sommarsemestern. Bli van vid din nyfunna frihet och med följande enkla att följa anvisningar kommer du att kunna hålla kontakten med den speciella personen.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Prata med varandra närhelst du kan. Kommunikation är nyckeln till alla relationer och helgdagar är inget undantag. Prata med henne eller honom minst en gång om dagen (kanske mer, kanske mindre, beroende på din normala rutin) för att se till att du håller dig så nära varandra som möjligt. 
    
  • Ring, skicka e-post eller snabbmeddelanden; håll bara kontakten. Det spelar ingen roll vilken kommunikationsmetod du använder, så länge du kontinuerligt delar saker och stannar på samma våglängd.            
  •  
  • Prata om vad som händer i ditt liv. Det får den andra personen att känna att hon är en del av ditt liv, även om du inte ser henne varje dag. Prata om vad du gjorde under dagen och vad du ska göra tillsammans när du ser nästa. Prata om vänner, familj, förflutna och nästa skolår, och se till att du ställer många frågor för att hålla konversationen igång.            
  •  
  • Skriv ett brev om du är i romantisk humör. Det tar mer tid och energi för ett brev än för ett e-postmeddelande eller ett textmeddelande som signalerar att du är redo att investera den extra energin i den personen. Brev behöver inte vara långa för att få effekt. Berätta något intressant som hände med dig eller skriv bara om vad den andres känslor är i dig. Du kan vara säker på att du kommer att tjäna mycket poäng för ett välformulerat brev.            
  •  
         
 2.  
 3.             2      Planera att spendera tid med varandra minst en gång i veckan. Det är också viktigt att vara fysiskt tillsammans, så du bör bestämma vad du vill göra tillsammans och göra det tillsammans. Ju mer du ser desto bättre. 
    
  • Aktiviteter på stranden eller i vattnet blomstrar på sommaren. Om du tänker på långa varma dagar, tänker du... på stranden! Gå till stranden eller poolen med din vän eller flickvän. Om du inte är säker på att du vill vara helt ensam, bjud in vänner att gå med. Det är alltid ett plus att se den här speciella personen i baddräkt eller baddräkter.            
  •  
  • Biograffilmer är också mycket populära på sommaren och du borde dra nytta av det. Titta på en billig matinee och välj filmen noggrant: action, komedi och skräck är de bästa filmerna för en date. Men besluta tillsammans för en film som du både gillar, så att ingen av er somnar eller som inte tycker om det. Om det finns en utomhusbibliotek, teater eller inbyggd biograf i din stad, då borde du dra nytta av det!            
  •  
  • Om du planerar att besöka honom eller henne hemma respekterar du husreglerna och, viktigast, föräldrarna. Kom ihåg att om föräldrarna gillar dig, kommer du sannolikt att bli inbjuden oftare. Om föräldrarna inte gillar dig så kommer du förmodligen inte att bli inbjuden igen, och det kan till och med gå så långt som att avsluta relationen. Om du är en man, prata med "Ms Soundso" och din far till "Mister Soundso", även om det låter konstigt, rensa dina rätter, ge din hjälp med jobbet och var snäll mot syskonen. Att ha föräldrarna på din sida hjälper dig att se din flickvän eller pojkvän oftare under din sommarsemester.            
  •  
         
 4.  
 5.             3      Njut av tiden du kan spendera tillsammans. Du är en del av det här förhållandet av en anledning: den andra personen får dig att må bra, gör dig till en bättre person, gör dig lycklig och ger dig glädjen i livet. Tja, uppför dig så! Var glad när du är med din bättre hälft och använd varje sekund du har. 
    
  • Berätta för dig bättre hälften vilka känslor hon triggar i dig. Detta behöver inte ske på ett ostligt sätt. Var bara ärlig och lyssna på dina känslor. Ibland räcker det med att säga "jag har turen att få dig" eller "jag vill inte vara någonstans men med dig" för att ge den andra personen en liten bekräftelse på dina känslor, och det öppnar dörren till en mer intim insamling.            
  •  
  • firar viktiga dagar eller årsdagar. Om du har varit tillsammans för ett tag, fira sedan din tre månader när tiden kommer. Detta signalerar till den andra personen som du var uppmärksam och att du är glad att fortfarande vara med henne. Det behöver inte vara något ovanligt så länge som den andra personen vet varför du gör det.            
  •  
  • Var inte rädd för att riskera. Så hon har aldrig varit på en konsert eller han har aldrig varit i zoo. Tja, sommar är den bästa tiden att luta sig ut genom fönstret och göra saker som du aldrig gjort tidigare. Att göra roliga, spännande och äventyrliga saker stärker ditt band. Om du inte får gå utan föräldraledning, oroa dig inte; Det kan fortfarande vara kul med rätt inställning.            
  •  
                   
 6.  
            

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Godkänn en inbjudan från en man.

Hitta nya vänner i skolan.

Älskar din vän.

Från en man till en kvinna.

Behandla din flickvän som en prinsessa.

Kommunicera bättre i ett förhållande.

Se om någon som älskar att flirta gillar dig.

Prata med en tjej du vill gå ut med, men vågar inte prata.

Berätta för någon att du inte är redo för sex ännu.

Fråga en tjej om hon vill umgås med dig.

Undvik att vara desperat.

Hantering av kvinnor.

Gå ut med en fiskkvinna.

Lider av depression efter en uppbrytning.

Förstå en otrogen flickvän.

Hantera svåra människor.

Prank ett skämt på dina vänner.

Lämna en kvinna.

Bli korsbar.

Utan ord älskar jag att berätta för dig.

Bestäm om en pojke i närheten är nervös för att han gillar dig.

ako woman