Home \ relationer
 

Ta reda på om han är på dig.

 

Är du kär i en bra kille och undrar om han känner detsamma för dig? Oroa dig inte, hjälp är på väg. Om du vill veta om han verkligen bryr sig om dig, måste du noggrant uppmärksamma vad han gör, vad han säger och hur han beter sig i din närvaro. Om du stannar så obetydligt som möjligt kan du snabbt ta reda på vad hans känslor är för dig. Börja med steg 1 för att ta reda på vad din förälskelse känner.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Var uppmärksam på vad han gör  ,

    
   
 1.            1      Var uppmärksam på hans kroppsspråk. Kroppsspråk kan säga mycket om en pojkes sanna känslor, oavsett hur svårt han försöker dölja dem. Observera kroppsspråk ger dig ingen aning om hur det känns, men du kan definitivt säga om känslan är romantisk eller inte. Här är några tecken på att han verkligen bryr sig om dig: 
    Hans höfter pekar i din riktning, även om han ser på andra sidan.  
  • Han tittar upp på dig, ler och ser bort igen.
  •  
  • Om han fångar dig tittar på honom, ska han le.
  •  När han pratar med dig gömmer han inte sina händer i byxfickorna och korsar inte armarna.  Han kan luta sig i din riktning när han talar.  
  • Hans fötter kunde peka på dig. Om hans fötter pekar i en annan riktning medan han sitter bredvid dig kanske han inte är intresserad av dig.
  •  
  • Han kunde lätt borsta dig medan du pratar eller lätt rör dina händer.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se till att han gör saker för dig. Om han går långt, bara för att gå förbi dig, eller om han erbjuder dig att följa med dig i ditt klassrum, även om det inte är nära honom alls, så tycker han förmodligen om dig. Han kan till och med komma med ursäkter för att vara nära dig, till exempel kan han fråga dig om du kan låna honom en bok som du vet att han redan har. På så sätt visar han dig att han vill spendera mer tid med dig. 
    Se om han vill ta dig i bilen trots att han bor på andra sidan staden.   Se till att han väntar någonstans utan uppenbar anledning tills du dyker upp.  
         
 4.  
 5.             3      Lägg märke till om han behandlar dig annorlunda än med sina vänner. Ju tydligare skillnaden desto större är din fördel. Till exempel burper han eller använder förbannande ord framför sina kompisar, men försöker inte göra saker i ditt område. Om han uppträder så bra som möjligt kan han gilla dig. Å andra sidan, när han ser dig som "en av sina kompisar", uppträder han inte på ett så civiliserat sätt. 
    
  • Om han behandlar dig som en av hans kompisar, förbannar, borger i din närvaro och berättar om de tjejer han är på, kan du vara i "Buddy Zone".
  •  
         
 6.  
 7.             4      Se om han är snäll mot dina flickvänner. När du sitter med dina flickvänner och han går förbi, var uppmärksam på hur han beter sig mot dem. Om han gillar dig vill han få ett positivt intryck på dig så att du senare kan berätta för dig hur stor han är. Killar är medvetna om att tjejer gillar att prata med varandra. Han kommer vara smart nog att inte ge dina flickvänner den kalla axeln. Nästa gång han går med dig, se om han är särskilt artig och extra snäll mot dem. 
    
  • Samma sak gäller för dina familjemedlemmar. Om han ser dig med din mor eller syskon, gör han sitt bästa för att vara vänlig. Kanske gör han det för att han gillar dig.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ta reda på om han vill presentera dig för sina vänner. Om han är på dig, vill han visa dig. Om han vill gömma sig från dig som han möter med sina vänner, vill han förmodligen bara spendera tid bland killar - eller han vill träffa sina vänner för att närma sig andra tjejer. Om han vill presentera sina vänner, är det ett gott tecken. Det betyder att hans vänner ska se dig och att det inte kommer att bli flirtationer med andra tjejer. 
    
  • Det finns ingen annan förklaring till sådant beteende, om han inte vill att du ska träffa sina vänner eftersom de är pinsamt för honom!
  •  
         
 10.  
 11.             6      Se till att han gillar dig hela tiden. Om han gillar dig, sparar han ingen ansträngning för att behaga dig. Han kan få dig lunch om du har en hektisk dag, gör dina läxor, om du är sjuk i sängen eller tar dig i bilen om du behöver en åktur. Tänk på det: Är han bara riktigt snäll, eller betyder hans beteende mer för dig? Om han alltid gör bra saker för dig som han inte gör för någon annan, så är chansen att han är på dig. 
    
  • Han kan till och med fråga dig via SMS om du behöver hans hjälp till någon liten sak, bara för att prata med dig. Om han vill spendera så mycket tid med dig som möjligt, och om det handlar om att hjälpa dig, så är han definitivt på toppen av dig.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Observera om han alltid sitter bredvid dig i gruppaktiviteter. Nästa gång du gör något med honom och några vänner, notera det om det automatiskt hamnar automatiskt vid din sida. Om du känner att han alltid är nära i sådana scenarier kanske det beror på att han gillar dig. Varför skulle han annars prata med dig, snarare än med en av hans kompisar eller en annan tjej? 
    
  • Kanske sker det inte genast, men när du inser att du alltid sitter tillsammans i slutet av kvällen, pratar orimligt eller sitter sida vid sida, när du dricker tillsammans, det är ett tydligt tecken på att han är på dig står.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Se hur han beter sig i närvaro av andra tjejer. Det kan berätta mycket om hans känslor för dig. Om han bara vill flörta, behandlar han alla andra tjejer såväl som dig. Om han flörtar med henne, retar henne, ger henne komplimanger och lägger stor vikt vid varje tjej som hon kommer över, menar du inte så mycket för honom. Om du är den enda han flirter med, eller den enda med vilken han håller tillbaka, det är också ett tecken på att han gillar dig. Det kan också vara att han verkligen gillar dig och bara inte vågar visa den, istället flörtar med andra tjejer som inte betyder något för honom. 
    
  • Det är förvirrande men meningsfullt. Det viktigaste är att du kommer att ta reda på om han behandlar dig annorlunda än andra tjejer.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Ta reda på vad han gör när du inte är tillsammans. Är du ute av sikte, men också ute av åtanke? Om du inte har sett varandra en stund och han inte har frågat om dig, suger du förmodligen inte i hans huvud. Men om han skriver dina meddelanden, ringer du eller bara tittar över, om du inte har gjort någonting för en stund kanske är han verkligen på dig. Samma sak gäller sociala medier - när han kommenterar dina statusmeddelanden på Facebook eller lägger till dina tweets till hans favoriter hela tiden, det är hans sätt att berätta att han tänker på dig. 
    
  • När du är online, var noga med att skicka den till Facebook eller andra budbärare. Detta kan också vara ett tecken på att han hoppas på mer.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Tänk på vad du gör tillsammans. En annan aning om huruvida han gillar dig är huruvida du har haft ett datum eller två utan att du märker det. Om du ofta träffas på mer intima platser för två, är han på dig. Du bör vara uppmärksam på dessa saker: 
    
  • möter du ofta för kaffe eller mat? Om du träffas under dagen och inte efter att ha några öl med sina kompisar, kan han föreställa sig ett förhållande med dig.
  •  
  • Gör du ofta något för två? Kommer du på bio? Går du på en promenad? Eller ser du bara på tv tillsammans? Överraskning - det kan vara att du ofta hade ett datum med honom utan att du märkte det.
  •  
  • Samtycker han med dig att möta några dagar innan? Då betyder det att han är riktigt seriös med dig.
  •  
         
 20.  
 21.             11      Se till att han vill imponera på dig. Om han verkligen bryr sig om dig kanske han kommer att berätta för dig och visa dig hur stor och modig han är. Detta beteende är ur mode och gäller inte alla pojkarna, men det kan vara att han vill stjäla showen när du är i närheten, bara för att du ska vara uppmärksam på den. Om han sätter sig i rampljuset, se om han tittar på dig. Här är några saker han kunde göra bredvid dig: 
    
  • Visa upp en av hans talanger, till exempel spela en basket eller dribbling fotboll.
  •  
  • Reach för en gitarr av misstag och börjar spela.
  •  
  • Hoppa in i vattnet från hög höjd för att visa dig hur modig han är.
  •  
  • Utmanar lekfullt sina vänner att slåss eller tävla.
  •  
         
 22.  
 23.             12      Se till att han skrattar högt i din närvaro. Det kan också vara att du är nästa Sarah Silverman, men om han alltid skrattar omkring dig kan det betyda att han bara är nervös i din närvaro, och han skrattar alltid. Om han skrattar åt dina skämt eller skrattar på vanliga kommentarer mer än vanligt, det är ett ganska tydligt bevis på att han gillar dig. 
    
  • Nästa gång du spenderar tid med varandra, var uppmärksam på hur många gånger han skrattar. Försök att titta på honom när han reser med andra människor - skrattar han hela tiden, eller bara när han är med dig?
  •  
         
 24.  
 25.             13      Se till att han är nervös i din närvaro. Det är självklart. Om han är på dig är han upprörd för att han är rädd för att förstöra det. Han kunde skratta oftare, men började också stammar, glömde vad han skulle säga, fråga dig samma frågor flera gånger, upprepa dig själv, ständigt snubbla över dig själv utan anledning, eller bara vara spänd eftersom han verkligen är orolig för vad du säger tänk honom. 
    
  • Nästa gång, när du är nära honom, titta på honom. Fumlar han med sina saker? Måste han övervinna sig för att fråga dig en fråga? Gör han själv ironiska kommentarer? Om så är fallet kanske han gillar dig och vet inte riktigt hur man ska bete sig.
  •  
         
 26.  
 27.             14      Se att du fångar honom och tittar på dig. Det är en bra ledtråd. Om du har lektioner tillsammans, eller om du råkar vara på samma ställe, försök fånga honom och titta på dig. Det är också en tydlig indikation på att han är på dig. Det blir problematiskt när han inser att du alltid tittar i hans riktning, då kanske han tror att du har en förälskelse på honom... och du är också! Försök bara att vara diskret. 
    
  • Se att du ser honom titta på dig och rodna och titta på golvet är ett annat tecken på att han är kär i dig.
  •  
         
 28.  
 29.             15      Se till att han klär sig på dig. När han står vid dig står det självklart att han bryr sig lite mer om sitt utseende. Kanske får du honom att göra följande saker när du är: 
    
  • Han driver sina fingrar genom hans hår
  •  
  • Han räkar ut sina kläder och försöker ta bort fläckar på dem
  •  
  • Han kontrollerar hemlighet sitt utseende i spekulära föremål.
  •  
                   
 30.  
             

  Del 2      Var uppmärksam på vad han säger  ,

    
   
 1.             1      Se hur han pratar med dig. Hänvisar han dig till ditt smeknamn, hitta nya smeknamn för dig eller ge dig ett husdjursnamn, det är ett tydligt tecken. Smickrande hans ord, då kan det vara att han är på dig. 
    
  • Förhindra dina öron när han säger att ditt namn är mer än nödvändigt.
  •   Se till att han pratar långsammare och mildare när han vänder sig till dig. Han blir mer slarvig eftersom han gillar dig.  
  • Se om han ser dig i ögat när du pratar med varandra. Han kan ibland se på andra sidan, men ögonkontakt betyder i allmänhet att han lyssnar på dig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kontrollera hur lång tid det tar för honom att prata med dig. När du är i samma rum med andra människor, låtsas att du inte märkte honom. Var uppmärksam på hur lång tid det tar för honom att se dig och komma över för att säga hej. Om det bara tar några minuter kan det betyda att han gillar dig. Om det tar längre tid, kanske är det bara hans blyghet. 
    
  • Du kan också vänta på hans reaktion när du går in i rummet. Är hans hela ansikte verkligen lysande, eller visar han knappast någon känsla?
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se till att han slår ner andra killar i din närvaro. När han har något dåligt att säga om en annan pojke ser han en konkurrent i den personen - speciellt om du har bra kontakt med den andra pojken. Han vill att du bara har ögon för honom . Om du nämner en annan pojke och han uppför sig konstigt kan han vara rädd för att du kommer att hålla känslor för den andra. 
    
  • Om du ofta daterar och säger sådana saker som "Den här killen är inte rätt för dig", säger han verkligen att han har rätt för dig.
  •  
  • Det kan också vara kul att säga att du är med en annan kille du bara är vänner med. Även detta kan vara ett sätt att visa att han har romantiska känslor för dig.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Se till att han alltid stör dig. Om han verkligen är på dig, är han mer benägen att reta dig hela tiden. Du kanske tror att han bara betyder eller gör dig rolig. Om du har en speciell status med honom och han tårar dig hela tiden, betyder det inte att han ser dig som en lillasyster. Han stansar dig i magen, ger dig galen smeknamn, gör skämt om ditt kläder skämt eller irriterar dig ändå, står han på dig. Varför annars skulle han stör? 
    
  • Teasing flörtar. Kanske förstår du inte ens att han flörtar med dig.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Var uppmärksam på vad han säger om andra tjejer. Det kan förråda honom om han verkligen är på dig. Det kan vara att han ständigt anger vad en kvinnlig man är, när han i verkligheten bara vill att du ska springa efter honom. Det kan också vara att han klagar på att helt enkelt inte hitta den rätta - av själva anledningen att han vill vara med dig. Om han säger att ingen annan tjej är lika stor, intressant, cool eller vacker som du, då har du det nästan svart på vitt: Han vill gå ut med dig. 
    
  • När han fortsätter säga saker som "Jag hittar aldrig den rätta", det är hans sätt att säga, "Den rätta är redan framför mig".
  •  
         
 10.  
 11.             6      Bestäm om det verkligen öppnar dig. När en pojke står på dig blir han mer öppen med dig och börjar behandla dig mer vänligt. (Se till att han inte tror att han är din bästa vän.) Om han vill gå ett steg längre, börjar han säga saker han inte skulle berätta för någon annan. Han kunde prata med dig om dessa saker om han bryr sig om dig: 
    
  • Hans barndom
  •  
  • Hans förhoppningar om framtiden
  •  
  • Förhållande till familj och vänner
  •  
  • En av hans hemliga, dumma hobbyer
  •  
  • Allt som kommer efter "Jag har aldrig sagt någon..."
  •  
         
 12.  
             

  Del 3      Fråga honom om han gillar dig  ,

    
   
 1.             1      Du borde fråga honom själv. Det är ju lättast att ta reda på om han gillar dig om du bara frågar honom. Fråga inte hans vänner eller dina vänner om de frågar dig. Fråga honom inte frågan på ett pappersark eller ett textmeddelande, men samla ditt mod och fråga honom personligen. Om han är för blyg, är förhållandet i dina händer. Det är inte så illa som det verkar.       
 2.  
 3.             2      Fråga vid en lämplig tid på ett lämpligt ställe. Det ska vara ett hörn där du kan prata ostörd och vid en tidpunkt då han inte behöver rusa till nästa möte. Om du vill ta med lite romantik, träffa honom på kvällstimmen på ett ställe som är viktigt för båda.       
 4.  
 5.             3      Bara säg upp det. Starta småprat och fråga honom hur han står av dig. Du kan berätta för honom att du har utvecklat känslor för honom och nu vill du veta om han känner på samma sätt. Håll ögonkontakt, men tryck inte på honom.       
 6.  
 7.             4      Reagera på lämpligt sätt. Om han verkligen gillar dig, släpp av ett inre skrik av glädje. Det är upp till dig både nu, vad du gör av det. Om han inte är intresserad av ett förhållande med dig är det inte ett slut på världen. Åtminstone behöver du inte ställa dig själv vad han tycker om dig nu. Du kan vara stolt över dig själv, för att du sammanfattade allt ditt mod och frågade honom. Nu kan du sluta med det.       
 8.  
             

Tips .

    
   
 • Var aldrig oförskämd. Han kanske tror att du inte gillar honom.
 •  
 • Riskera inte din vänskap när du försöker räkna ut det.
 •  
 • Om du eller någon annan frågar efter sina känslor för dig och han inte verkar intresserad, betyder det inte någonting. Det kan också vara att han är bara för blyg eller vill behålla den för sig själv. Det kan hända att killar är på hemliga relationer.
 •  
 • Gör honom inte avundsjuk.
 •  
 • Ibland är det bättre att bara fråga och vara helt öppen.
 •  
 

<91112>         

Relationer populär:
Gör människor avundsjuk.

Så din vän faller galen kär i dig.

Spionera partnern på nätet.

Distribuera visitkort.

Förbered dig för ett datum.

Uttala din vän till del med dig.

Öppna en bh med en hand.

Stoppa aggressivt beteende hos småbarn.

Håll kontakten med en eftertrakad tjej.

Hitta en vän om tre veckor.

Ta över din ex i vilken du fortfarande är kär.

Ta över relationens slut.

Gå ut med en lejonkvinna.

Var en bra, trevlig vän.

Av en svår situation.

Kyss någon som är mindre eller högre än dig.

Håll en ramman vid polen.

Komplimanger en tjej.

Hämta över ex.

Behave när din vän berättar att du är vacker.

Undvik att vara desperat.

ako woman