Home \ relationer
 

håll händerna.

 

Försöker du bli krossad mot vem du står, för att hålla din hand? Eller försöker du hitta det bästa sättet att hålla händerna med pojken du gillar? Hur som helst, det finns några enkla tips som du kan följa för att komma till detta viktiga och romantiska första steg.

              

Förfarande .

    

  Del 1      skaka hand  ,

    
   
 1.            1      Beräkna omfattningen av intresset. När du är på ett datum kan du leta efter subtila tecken på att han är redo att hålla handen. Om ditt datum har givit dig en kall axel hela kvällen, det är ett säkert tecken på att han inte är intresserad. Men om han har gått nära dig och det verkar vara bekvämt, det är en bra signal att starta händerna. 
    
  • Om ditt datum har funnit små medel för att få kroppskontakt med dig, till exempel lekfull nudging eller gripning i armen, är det troligtvis tillgängligt för att hålla händerna.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vänta på rätt tid och rätt plats. Om du är mitten av bordet eller gör något som kräver mycket rörelse, kommer händerna inte vara mycket praktiska. Du vill inte att de ska hålla händerna för första gången medan du är med en stor grupp vänner eller vid familjeåterförening. Du behöver inte nödvändigtvis vara ett par, men var medveten om att det är en ostörd plats där du både känner dig bekväm. 
    
  • Försök gå på stranden, gå eller gå i staden. Du kan ha andra människor runt dig, men främlingar kommer noga att få lite uppmärksamhet åt dig, och så har du den nödvändiga integriteten.
  •  
  • En biograf är ett bra ställe att hålla händerna på. När du sitter sida om sida är din hållning väldigt bekväm att hålla händerna på. Mörkret ger dig mer integritet och kan vara till nytta om ditt datum är blyg.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kontrollera dina händer. Du kan vara lite nervös, så ta en titt på dina händer för att se till att de inte är svettiga eller klibbiga. Om de är, torka dem obetydligt eller sätt dem i fickorna en stund för att torka dem. Dina datum kan också vara nervösa, men svettiga händer är inte särskilt tilltalande.  
    
  • Se till att dina händer är rena och inte för torra. Mycket torra händer eller luktande händer är även en större humörkiller än svettiga händer.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta hand. När du har hittat rätt tid och plats och känner dig redo, gå nära ditt datum och ta försiktigt hand. Kom ihåg att vara försiktig och inte rusa. Gör det så diskret som möjligt och kom ihåg att fortsätta prata eller göra det naturligt och roligt. 
    
  • Var försiktig så att du inte rusar på ditt datum och skrämmer honom när du försöker ta handen. Du vill inte göra ett felaktigt intryck i detta tidiga skede av ditt förhållande.
  •  
  • Du kan också försiktigt skjuta händerna längs armens arm innan du går i händerna. Detta ger honom en liten varning innan du snapar handen och lägger till en fin, mer välbekant touch till din första handtag.  
  •  
  • Om han ryggar bort, försök att inte tvinga någonting. Det kan vara att han inte är intresserad, men det kan lika väl vara att han är lite blyg och inte redo att hålla händerna. Ta det inte personligen och försök att se till att han känner sig bekväm i situationen. Du kommer redan fram till tiden.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Börja bara. Applicera den enkla handgreppstekniken i början. Ta handen, nå till den punkt där dina händer ligger ovanpå varandra och gör en X med dina händer. Stäng försiktigt handen och vrid fingrarna och tummen runt kanten av handen. 
    
  • I ett mer intimt ögonblick kan du överväga att gnugga tummen försiktigt över handen. Detta lägger till ett lager av ömhet i ditt håll och låter det veta att du njuter av det utan att behöva säga det. Om han återvänder gesten kan man anta att saker går bra.  
  •  
  • Försök inte komma åt för hårt. Det kan vara obekväma och få dig att börja svettas.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Hålls  ,

    
   
 1.             1      Gör ögonkontakt. Om du vill att ditt datum ska ta hand, börja du bara göra ögonkontakt med det och le mjukt. Detta låter honom veta att du är intresserad av honom och han är känslig för kroppskontakt. 
    
  • Du kan också försöka komma närmare honom. Den fysiska närheten, tillsammans med ögonkontakt, får dig att bli intresserad och föreslå att du svarar positivt på hans närvaro.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tryck på honom först. Möjligheten för kroppskontakt är viktig. Låt dina fingrar röra på middag eller när du går till bilen. Om du går bredvid varandra, håll försiktigt armen eller häng med honom. Dessa mjuka handen kan låta ditt datum veta att det är okej för dig att röra. 
    
  • Du kan göra ett slags handhållningstest genom att ta hand om ditt datum och leda det någonstans men släppa det när du har kommit till din destination. På så sätt håller du händer en kort stund, men det är inte lika nervös som officiella händer.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ge sublimina ledtrådar. Dina datum kan behöva några tecken på att du vill att han ska hålla handen. Försök ge honom några tips. Dina datum kan vara nervösa, så uppmuntrande honom kan vara ganska bra. 
    
  • När du är i en biograf, lägg armen och handen på armstödet, med handen upp som en form av inbjudan. Du kan också släppa handen på armstödets sida. Dina datum bör märka det och förstå vad du vill att han ska ta hand om.
  •  
  • Hävdar att dina händer är kalla. Berätta för honom att dina händer är kalla eller be honom att känna om de är. Förhoppningsvis kommer ditt datum att se om han kan hjälpa dig att värma upp henne. Det är en söt, kokett sätt att få ditt datum att hålla handen.
  •  
  • Fråga honom om du kan jämföra dina handstorlekar. Håll din hand i luften och när ditt datum stiger, lägg försiktigt handflatorna och jämföra storleken. Detta håller handen på ditt datum nära din och är ett subtilt sätt att låta honom veta att du vill hålla handen.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var modig. Om ditt datum ännu inte har kommit fram till att du vill hålla händerna, ta initiativet själv. Ta försiktigt sin hand och tryck försiktigt det och låt honom veta att du älskar honom. Om du är nervös är ditt datum förmodligen också. Det kan hjälpa dig att vara mer avslappnad. 
    
  • Självförtroende och initiativ är attraktiva egenskaper, och att vara den första som håller varandra händer låter dem veta att du är intresserad av dem och att du vill att de ska komma närmare.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Förstärka handtaget. Om du och ditt datum är bekväma med varandra, försök den här gången att ta initiativet och starta en annan, mer konfidentiell metod att hålla händerna. Om du redan håller händerna, öppna fingrarna och flytta dem så att de är anpassade med fingrarna på ditt datum. Öppna fingrarna lite och sätt in fingret i rymden mellan fingrarna i handen, frikoppla fingrarna.        
 10.  
             

Tips .

               Läs mer... (9)      
Relationer populär:
Ring någon som du inte har pratat länge.

Låt någon veta att du gillar honom.

Börja med datum.

Dela en tvilling.

Sann kärlek annorlunda än en falsk.

Adressera en främmande tjej.

Håll din granne hund från att skälla.

Flörta med din älskade.

Gå ut med en alfahan.

Få din flickvän att spendera tid med dig ensam.

Ta över ett förhållande på mindre än en vecka.

Hitta en lämplig rumskompis.

Hantera en flickvän som imitera dig hela tiden.

Läcker irriterande en tjej.

Gillar du en pojke.

Inte kontrollerande.

Ta reda på om en pojke från internet tycker om dig.

Ha kul med vännerna.

Var singel.

Gör någon leende.

Fastställande om man är gay.

ako woman