Home \ relationer
 

Kramar en tjej som är mindre än dig.

 

För en lång person som omfamnar någon lite mindre än sig själv är det alltid en utmaning. Med långa män som omfamnar en liten kvinna ökar risken för pinsamhet eller en konstig situation väsentligt. Lyckligtvis finns det några tips och allmän kunskap som kan hjälpa dig att undvika den obekväma omfamningen för alltid.

              

Förfarande .

    

  Del 1      En Arm Embrace  ,

    
   
 1.            1      Närma tjejen från sidan du vill krama. Detta bestäms bestämt av hur du båda står. Du är nog redan anpassad på något sätt, så du behöver nog inte göra ett val. I början av kramet måste du närma sig tjejen. 
    
  • När du närmar dig, rör armen som du använder för att utföra kramen (det här ska vara armen som vetter mot den) i sidled bort från din kropp. Ta honom till ett horisontellt läge för kramen.
  •  
  • Vänta på att dina båda sidor ska röra varandra innan du lägger armen runt flickan; Håll armen utsträckt tills dess.
  •  
  • En av de största fördelarna med sidofanten är att du undviker att sätta flickans huvud direkt i midjan eller in i ett område under, vilket kan vara pinsamt för alla inblandade. Medan detta sidokroppsproblem kringgås kan du ändå överväga att luta sig ner när flickan är i midjan eller under.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Håll axeln med handen. När du är nära och lutad mot varandra, lägg armen runt dem så att din hand vilar på motsatt axel. Undvik att sätta din arm eller hand på eller runt nacken.  
    
  • Håll din arm på hennes, så att dina armar inte korsar sig vid omfamningen.
  •  
  • När du böjer ner är det bäst att göra det i en sidkram. Om du böjer dina höfter är det en svår vinkel för flickan att lägga armen runt dig.
  •  
  • Oavsett din storleksskillnad är midjan och axeln verkligen de enda godtagbara ställena att vila din arm och din hand på. Du bör undvika att lägga handen på bröstet, nacken eller huvudet till varje pris. En är lite pinsamt och den andra obekväma.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fira dem en stund och släpp sedan dig. Det här är alltid en fråga med två personer som kramar varandra: hur länge ska kram hållas. Men det här är helt enkelt en fråga om hur nära du är. För dem som inte är älskare, skulle man för säkerhets skull anta att kramen inte bör vara längre än tre sekunder.  
    Som den stora i omfamningen, brådska inte för att avsluta omfamningen för att undvika en pinsam kamp. Först slappna av din arm och flytta den bort från din kropp. Låt dem gå tillbaka och komma till ett stopp innan du gör detsamma.  
                   
 6.  
             

  Del 2      En tvåarmad kram framifrån  ,

    
   
 1.             1      Kom nära flickan du ska krama. Eftersom du närmar dig tjejen från början i denna metod, är det lättare att uppskatta hur långt det når din kropp. Särskilt med en sådan kram bör du se till att ditt huvud inte slutar vid eller under din midja.  
    
  • I denna omfamning borde du böja så att ditt huvud kan röra på axeln eller åtminstone ditt nedre bröst.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Böj dina höfter och ta armarna framåt. Böj, som nämnts, tillräckligt långt för att bröstet ligger i nivån på ditt huvud. Ta med armarna framför dig och låt dem komma till dig resten av vägen. Så det är hennes beslut om hon lägger huvudet mot bröstet eller halsen. 
    
  • Sätt dina armar runt hennes övre rygg som någon kram. Undvik att sätta det runt halsen istället.
  •  
  • Håll huvudet rakt och vrid det inte till ena sidan för att undvika att träffa huvudet mot varandra eller andas in i ansiktet när hon kommer nära.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bo böjde kramens längd. Några gör misstaget att tänka att de bara böjer i början i början av omfamningen, sätter in sina armar runt dem och sedan slappnar av sin hållning. Stanna istället kramens korta längd. När du försöker sträcka ryggen orsakar det bara en konstig rörelse som du försöker stanna i kramen.       
 6.  
 7.             4      Släpp efter några sekunder. Kramens längd beror också på förhållandet till tjejen du kramar. I en framtida omfamning borde du släppa som den stora först och gå tillbaka. Eftersom du på något sätt omger flickan, borde du ta ut dina armar, sträcka ryggen och steg bakåt.        
 8.  
             

  Del 3      Undvik resa risker  ,

    
   
 1.             1      Gör det inte konstigt. Du behöver inte be om ursäkt för att vara stor, och flickan du kramar behöver inte be om ursäkt för att vara liten. Det finns ingen anledning att säga "Jag antar att jag måste böja mig" eller "Tyvärr, jag är för liten". Två personer som kramar varandra kommer alltid att känna igen skillnaden i storlek mellan dem. 
    
  • Det finns alltid plats för lekfull ärlighet vid sådana tillfällen. Det gör inte ont för att vara rak och säger "okej, hur vill du göra det?".
  •  
         
 2.  
 3.             2      Stå inte bara där så. Många killar kan överanalysera situationen och undra om det inte bara är bättre att låta tjejen placera sig som det behagar och lämna sina egna armar där det verkar lämpligt. Men det här är inte riktigt rättvist för den person du kramar. Var proaktiv i början av omfamningen. 
    
  • Böj ner när du kramar en tjej framifrån eller ta ut armen med en sidkram.
  •  
  • Det är inte ett dåligt instinkt att få den mindre personen att placera sig, men du måste slå dem halvvägs genom att placera dig själv.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Håll dina armar borta från nacken och huvudet. I en sida eller en främre kram kan dina armar vara vid flickans huvud. Eftersom två personer av samma storlek bara bringar armarna framåt i en kram, är instinkt att göra detsamma med alla andra kramar. Som du kan tänka dig, gör det inte riktigt en bra kram när ditt huvud pressas.       
 6.  
 7.             4      Hämta inte henne om hon inte frågar. Om flickan du kramar inte är din partner, antar inte att den kommer att blåsa upp bara för att den är liten och du är lång. Du kan misstänka att det här är en lekfull, rolig väg att representera storleksskillnaden, men det kan snabbt bli en obehaglig upplevelse för personen du omfamnar.       
 8.  
           Läs mer... (1)      
Relationer populär:
Se om en blyg tjej tycker om dig i skolan.

Håll dina föräldrar från att ha en vän.

Gör rätt när en pojke vill göra dig avundsjuk.

En tjej lugnar sig.

Låt andra le.

Få vänner med någon.

Hitta en pojkvän i gymnasiet.

Visa din vän att du inte lurar på honom.

Vänder mot vänner som ignorerar dig.

Få någon att skilja dig från dig.

Hantering av demenspatienter.

Slå in en tjej.

Berätta för dina föräldrar att du har en flickvän.

Gör ett bra intryck på första dagen.

Ledare.

Kyssa försiktigt en tjej utan risk för avslag.

Någon som har ett barn från ett tidigare förhållande.

Håll dina föräldrar från att ha en vän.

Hantera en kvinnors hjälte.

Lämna en kvinna.

Prata och skvaller.

ako woman