Home \ relationer
 

Hantera en dålig kyssare.

 

Den här nya tjejen är perfekt för dig, det enda problemet är att han eller hon inte kan kyssa! Dåliga kyssar är tyvärr inte ovanliga. Kyssning är en viktig del av förhållandet för många av oss, och om partnern inte kan kyssa, är det ofta ett problem. Lyckligtvis kan de flesta dåliga kyssarna bli bra kyssar. Du behöver bara vara tålamod.

              

Förfarande .

    

    1      Bli medveten om problemet  ,

    
   
 1.            1      Ta reda på vad som stör dig. Det är inte så lätt, eftersom alla gillar olika kyssar. I slutändan måste du berätta för din partner vad som stör dig, så du behöver veta exakt vad det är och inte bara säga att han inte kan kyssa dig.       
 2.  
 3.             2      Gå inte automatiskt från det värsta. Din partner kanske bara gillar något annat. Tänk inte genast att han inte har någon plan hur man kyssar.        
 4.  
 5.             3      Tänk på ditt förflutna. Kanske är du bara van vid hur din ex-partner kysste dig och din partner är van vid det annorlunda. Bara för att någon annan kyssar dig betyder inte att han inte mår bra. Ge dig bara lite tid.        
 6.  
 7.             4      Tänk på om du verkligen älskar personen. Om du inte tycker om personen ärligt, kanske du bara vill kritisera dem. Om du fortfarande är kopplad till din ex-partner måste du först behandla det.                  
 8.  
             

    2      Lös problemet  ,

    
   
 1.             1      Ta reda på vad din partner tycker om. Du kan också vara orsaken till ditt problem, till exempel när du kysser mer passivt än din partner kanske vill, kan han kyssa dig på ett mer kraftfullt sätt för att ge dig en ledtråd.        
 2.  
 3.             2      Du måste prata om det. Din partner kan inte svara på dig om han inte vet vad du vill. Berätta bara din partner i ett bra ögonblick hur du gillar att bli kyssad av honom.        
 4.  
 5.             3      Var en bra förebild och kyss personen som du vill bli kysst. Ibland behöver du bara vänja sig till partnern. Om du ska ta ledningen, visa honom hur det fungerar.        
 6.  
 7.             4      Var tålmodig. Du kan gå vidare från enkla kyssar på läpp till tunga kyssar. Det går bara långsamt och ser ut om något ändras.        
 8.  
 9.             5      Experimenterad. Om du försöker andra saker blir det mer intressant igen. Om du tittar på en film där människor kyssar kan du säga att du vill bli så kysst. Det kan också vara att du bara är i rutin. Experimenterade och då kanske du båda kommer att hitta något nytt som glädjer dig.        
 10.  
 11.             6      Visa din partner. Om han kysser dig på ett sätt du inte gillar kan du trycka honom bort. Använd kroppsspråk och hoppas att han förstår det på så sätt. Men du måste också låta din partner veta om du gillar något. Håll honom, smälta i hans armar. Visa bara honom vad du gillar och vad du inte gör, och så kan din dåliga kysser bli en bra utan att du ens behöver säga ett ord om det.        
 12.  
 13.             7      Var tålmodig. Allt som din partner ibland behöver är övning. Fortsätt bara tills du känner dig bra.        
 14.  
             

    3      Disassociate från problemet  ,

    
   
 1.             1      Om du har kysst någon du inte vill ha ett seriöst förhållande till behöver du inte berätta för honom att du trodde att kyssen var dålig. Du kan leta efter en ursäkt och säga att du måste gå nu eller du är trött. Så du sätter inte någon i en besvärlig situation.  
    
  • Alternativt kan du trycka på kyssaren om du inte gillar kyssen. Titta på honom i ögat och berätta för honom "Så jag gillar en kyss" och sedan visar du honom hur man gör det. Så du kan också förolämpa personen, så du måste titta på vad du säger.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Om små tecken inte tar med någonting, prata öppet med din partner om det. Det här blir obehagligt, men det är viktigt för dig att vara glad. Bara agera taktfullt och släng inte bara rena anklagelser i rummet. Adressera specifika saker så att din partner vet vad han behöver jobba på.        
 4.  
 5.             3      Om allt detta inte fungerar har du bara två alternativ i slutet. Antingen reducerar du dina krav eller du måste bryta upp dig. Om personen är perfekt för dig och kyssar är inte allt för dig då med henne. Men om du verkligen vill ha en bra kyssare måste du bryta upp dig. Om du ringer personen din önskan och de inte svarar, kanske kanske de inte gör det på andra områden i livet. Att stoppa det är alltid en dålig känsla, men tänk på dig och kanske kommer personen att märka att du är seriös och förändras till det bättre.        
 6.  
            

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Gör en tjej som dig, även om hon är kär i någon annan.

Gör en vän avundsjuk.

Hitta en flickvän om du är ful.

Starta en vänskap med vissa fördelar.

Bli av med någon du inte gillar.

Meet Lesbians.

Förståelse med en kommunistisk vän.

Ställ dig in för politiskt kontor.

Butterfly kyssar.

Ta reda på om din vän är kär i dig.

Känner sig bekväm bland främlingar.

Hantera medberoende släktingar.

Skriv ett SMS till en svärm.

Ej längre att ignoreras.

Hantera en lögnare.

Att vara en bra vän som tonåring.

Spara förhållandet med din partner.

Var en älskare.

Hantera avslag efter att ha frågat en pojke för ett datum.

Fastställande om man är gay.

Att vara mindre känslomässig i ett förhållande.

ako woman