Home \ relationer
 

Övervinna hjärtskador.

 

Ett trasigt hjärta gör ont och det råder ingen tvekan om det. Alla kommer att hitta ett annat sätt att komma över det. Men var och en av oss är väldigt svår när vi överges eller förlorar en älskad. Vissa människor tycker det är lättare än andra.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Skäm dig inte över att gråta. Du har skadat - mycket tårar kommer att flöda. Det finns få personer som kan övervinna en sådan situation utan tårar, så håll inte tillbaka. Om du äter känslorna i dig själv, kommer du bara att känna dig värre senare. Låt dina tårar rinna sig fri.        
 2.  
 3.             2      Hitta något som distraherar dig från din heartbreak så att känslan försvinner över tiden. Att delta i aktiviteter som du tycker om hjälper till med avkoppling.       
 4.  
 5.             3      Prata med dina vänner och familj. Det är vad de är för! En bra vän som du litar på är bäst lämpad för detta. En förälder eller en av dina syskon är också ett bra val.       
 6.  
 7.             4      Se framåt. Fokusera på din karriär och familj ett tag. Om du kan hjälpa någon annan, kommer det att få dig att må bra och det kommer att distrahera dig från din smärta. Att bara ha en bra tid är ett bra sätt att komma över ditt brutna hjärta. Håll bara din normala dagtidrytm och fokusera på ditt arbete.       
 8.  
 9.             5      Titta på hela situationen nyktert! Kom ihåg de positiva saker som har bevarats i ditt liv. Tänk på de saker du kan göra i framtiden, och låt inte förlusten förstöra resten av ditt liv. Om du låter dig överväldigas av dina känslor, träffar du en väg som kan bli mycket obekväma.       
 10.  
 11.             6      Redesign ditt liv. Ta dig in i nya saker och försök att inte titta på det förflutna. Ju mer du rör dig framåt desto mindre smärta kommer du att känna. Se till att du är upptagen så att du inte har tid att irritera dig. Se alltid framåt.       
 12.  
 13.             7      Sök professionell hjälp. Om sorg verkligen förstör ditt liv, bör du söka hjälp från en psykolog eller annan specialist. Eftersom dessa yrkesverksamma lyssnar på din situation och vet hur de kan hjälpa dig. De kan nästan alltid ge dig bättre råd än utbildade personer.       
 14.  
 15.             8      Acceptera det. Du kan aldrig vara nöjd med händelsen som orsakade ditt hjärtesorg och du kan alltid behöva kasta en tår när du tänker på det. Men så småningom kommer du att upptäcka att du kan leva med det utan att det påverkar dig ytterligare. Kom bara ihåg att varje relation är en pedagogisk upplevelse och varje upplevelse påverkar din framtid positivt. Tiden läker alla sår, särskilt med ett brutet hjärta.                 
 16.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Bli mästare på situationen och uppmana din fru.

Undvik att flörta.

Män som vill ha ett långsiktigt förhållande förstår.

Hitta nya vänner.

Var en bra vän till en pojke.

Berätta för någon att du fortfarande älskar honom.

Förhindra att du somnar och kramar.

Jag älskar att säga dig på hindi.

Hantera en partner som poutar.

Få sin vän att kyssa dig.

Hitta nya vänner i skolan.

Berätta din bästa vän som du älskar henne.

Bjud in en tjej i femte klassen till ett datum.

En rik man daterar.

Veta när du ska vara passivt aggressiv.

Bli inte mobbad längre.

Rippa upp en tjej i en bar.

Sök äktenskap eller relationer rådgivning.

Att återhämta sig från en relation med en sociopat.

Skriv med din flickvän.

Utför ett ingrepp.

ako woman