Home \ relationer
 

komplimangskvinnor.

 

Har du någonsin upplevt denna häftiga tystnad när du inte har kommit med någonting du kan säga? Vill du säga något till en tjej och visste inte exakt hur man gör det? Det förklarar hur man kan komplimangera en tjej utan att ångra henne eller vara för utslag.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Hitta saker för komplimanger  ,

    
   
 1.            1      Ta reda på vad tjejen gillar bäst om sig själv. Det första du behöver göra är att tänka på tjejen och ta reda på vad hon tycker om sig själv. Flickorna är så utbildade att de skäms över komplimanger. De kommer att vara mycket mer öppna för att acceptera en komplimang om de kan komma överens. Lägg märke till vad hon är stolt över genom att dela med sig av sina erfarenheter och komplimangera henne om dessa aspekter.  
    
  • Till exempel, om hon inte kan vänta med att dela med sig av något hon har upplevt med andra människor, är det något att komplimentera henne på.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tänk på vad hon är rädd för eller jobbar med. Precis som du eller någon annan, tycker hon förmodligen om hennes hårda arbete värderas. Om du vet att hon har arbetat väldigt hårt på något hon inte känner rätt för eller har tillräckligt med självförtroende kan du försöka komplimera henne. Det kan också vara lite knepigt och du måste vara mycket försiktig med hur du uttrycker dig själv.  
    
  • Om hon till exempel klagar på att hata sin näsa, bör du berätta för henne att du hittar henne söt.
  •  
  • Ett annat exempel är att komplimangera henne om hon jobbar riktigt hårt i skolan. Beröm dem antingen för deras etiska arbetsetik, deras engagemang eller deras intelligens.
  •  
  • Med denna typ av komplimang är det viktigt att du är ärlig. Säg inte något du menar, bara för att komplimangera henne.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tänk på de saker som hon värderar om dig och andra människor. Kom ihåg de samtal du hade med henne. Hitta saker som du vet att hon beundrar och tror att du inte äger. Gör henne en komplimang. Kanske har du märkt att hon har sagt hur mycket hon beundrar dig, att du kämpar så svårt för dina mål, men hon kämpar lika hårt. Du kanske har märkt hur hon uttryckte en önskan att ha en karaktär som en annan tjej, men du tror att hennes figur är bättre.  
    
  • Det är viktigt att komma ihåg om hon verkligen äger de kvaliteter du vill komplimangera henne på eller inte. Att berätta för henne att hon är bra på något, om det inte är sant, kommer att dra hennes uppmärksamhet. Hon vet att du inte menar det så.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gör hennes komplimanger till hennes personlighet. Det bästa är att komplimangera en tjej på hennes personlighet. Det här är något hon har lite kontroll över och som verkligen berör henne, inte något som fashionabla kläder som har lite att göra med hennes personlighet. Tänk på vem hon är och vad hon gör. Gör henne komplimang.        
 8.  
 9.             5      Gör hennes komplimanger till hennes prestationer och förmågor. Du kan också komplimera dina prestationer. Det är något hon också kontrollerar och säger om vilken typ av person hon är. Tänk på de saker hon jobbat hårt för, eller de saker hon har gjort och beundrade, som att hjälpa någon eller göra det rätta i en svår situation. Gör henne en komplimang.  
    
  • Det är också viktigt att det här är något du inte kan ta eller som förändras över tiden. Det betyder att hon inte kommer vara rädd för att förlora den kvaliteten och hon kan bara känna sig glad om hon kommer ihåg det komplimanget för resten av sitt liv.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gör henne komplimang för sitt stora hjärta. Du kan bara göra henne en naturlig komplimang genom att berätta för henne precis vad du känner. Låt ditt hjärta tala och den perfekta komplimangen kommer lätt till dina läppar. Tricket är att du först måste respektera och värdera dem. Om du inte respekterar tjejen kan det få dig att säga något som kan störa henne.        
 12.  
 13.             7      Bara berätta för henne att hon är vacker. Det behöver inte vara komplext komplement och det behöver inte åtföljas av begränsningar. Du behöver inte förklara vad du tycker är vacker. Berätta bara för henne att hon är vacker. Om du följer det med en "Jag älskar dig" kommer det inte att skada dig.                  
 14.  
             

  Del 2      "Regler" för komplimanger  ,

    
   
 1.             1      Var ärlig. Du måste mena varje komplimang du gör. Flickorna kommer alltid ihåg, om du inte menar det så. De kanske inte säger det, men de kommer att veta. De kommer att känna sig hemska och fula.        
 2.  
 3.             2      Var respektfull. Detta är sökordet för att komplimangera en tjej utan att göra sig arg eller tråkig. Om du respekterar tjejen som person och ser en person som har värdefulla åsikter, hopp och drömmar och kan göra detsamma som du, så kommer eventuellt komplimang från din mun troligen att vara välkommen.        
 4.  
 5.             3      Tänk på hur du skulle känna dig om denna komplimang. Om du fortfarande är orolig kan du föreställa dig hur du skulle känna dig. Titta inte bara på ytan, men tänk på de saker som oroar henne och ta hänsyn till de dåliga erfarenheterna hon kanske har haft. Tänk på komplimangen om den tas ur sammanhanget. Tänk på hur du skulle känna om någon du inte visste skulle komplimera dig. Om du känner dig obekväm med det kan hon också känna sig obekväma.        
 6.  
 7.             4      Gör en komplimang på en rimlig tid. Du måste betala henne komplimangen vid en lämplig tidpunkt. Det kan till exempel vara ett datum du har, eller du kan ha en konversation om något som är relaterat till komplimangen. Det innebär att du måste associera komplimangen med situationen. Detta är mycket viktigt eftersom en komplimang i en fel situation kan vara mycket förödmjukande.  
    
  • Till exempel borde du inte komplimangera henne om hennes utseende om hon bara har presenterat en presentation (om du inte vill berätta för henne att det var jättebra och spelat en stavning över hela rummet). I stället komplimangerar henne för det hårda arbetet hon har gjort och hennes bra sätt att sätta informationen i ord eller hennes tydliga intelligens för att bygga presentationen. Om du berömmer hennes fysiska utseende i den här situationen kommer det att vara förödmjukande, men genom att berömma sitt arbete kommer hon att stärkas.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Visa din komplimang i dina handlingar. Du behöver inte alltid komplimera till ord för att göra det högt och tydligt. Ett mycket effektivt sätt att komplimangera henne kan vara din reaktion på något hon har gjort eller sagt.  
    
  • Till exempel, om hon har jobbat mycket hårt på någonting kan du komplimangera henne med det hårda arbetet genom att skämma bort henne med en avslappnande massage.
  •  
  • Ett annat exempel är att göra något väldigt trevligt för henne. Du kan tillaga sin middag, till exempel.
  •  
  • Dessa åtgärder kan alltid vara ett bra sätt att göra en bestämd komplimang genom att berätta för henne varför du gör vad du gör.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Acceptera ett avslag med respekt. Om hon inte svarar på den komplimang du förväntade dig, borde du inte vara en dork och inte tänka (eller berätta för henne) att hon är dålig eller för höghärtig med sig själv , Det visar bara henne att du har komplimangerat henne till din egen fördel. I stället säg i en lugn ton att hon inte behöver tro på dig, men att du menar det ärligt och du hoppas att hon tror på dig. Lämna henne ensam ett tag efteråt.  
    
  • Detta händer ofta när du komplimangerar tjejer som du inte vet. Flickorna du känner kanske inte accepterar komplimangen eftersom de ofta höjdes på det sättet. Du kan då bara upprepa att du verkligen menar vad du sa eller berättar henne direkt att hon inte borde vara så blygsam.
  •  
         
 12.  
             

  Del 3      "Undvik" med komplimanger  ,

    
   
 1.             1      Undvik att nämna vissa fysiska fördelar i komplimang. Problemet är att du bygger en tjej självkänsla baserat på den speciella preferensen. I de flesta fall försvinner meriterna dock över tiden, och det kommer att vara värdelöst eftersom det har försvunnit. Undvik att berömma benen, kurvorna, etc. Ögon och händer är en säker satsning.  
    
  • Komplimangerna för deras fysiska fördelar fungerar ännu bättre när du förenar komplimangen med deras personlighet eller handlingar. Till exempel kan du berätta för henne att hennes ögon är vackra och du älskar hur hennes hängivenhet skimrar i ögonen när hon jobbar så hårt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gör inte sexuella komplimanger till flickan du inte vet så bra. Det är den största synden om du vill komplimera en tjej. Du kommer se tjejer du inte vet och vem du tycker är attraktiv. Kanske tycker du att det är trevligt att komplimangera dem, men om du inte känner till tjejerna bra kan en sexuell kommentar göra dig som en gripare och dina chanser kommer att minska.  
    
  • Du kan till exempel inte säga att hon fyller hennes blus väldigt snyggt.
  •  
  • De sexuella komplimangerna fungerar bara för tjejer du datumar eller har ett närmare förhållande till.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Komplimangerar inte henne bara för att få det du vill ha. Hon kommer att veta. Lita på henne mer. Du borde komplimera henne för att du menar det och du borde låta henne veta vilken speciell person hon är för dig. Du borde komplimera henne för att du vill se henne glad. Du bör inte komplimera henne för att du vill ha närmare sexuell kontakt.        
 6.  
 7.             4      Undvik missbruk av komplimanger. Det finns några komplimanger som du kan hitta smickrande, men faktiskt stötande. Innan du går in i din faux pas, bör du överväga vad du vill säga och hur det kan absorberas.  
    
  • Om något i komplimanget tyder på deras viktminskning, ska du inte säga det. Det kan lätt missuppfattas. I stället komplimangera henne med sitt hälsosamma utseende och berätta för henne att hon glödar inifrån, etc.
  •  
  • Jämför inte henne med sin syster, mor eller någon annan om det inte är i ett positivt sammanhang. Normalt kommer det inte att fungera om du vill ha ett romantiskt förhållande med henne.
  •  
  • Eventuella kommentarer som slutar med "idag" (exempel: "Du ser så vacker ut idag"). Detta ger intrycket att hon inte ser bra ut på andra dagar.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Använd inte vanliga komplimanger. Satser som memorerade komplimanger, listor över komplimanger från internet och andra vanliga komplimanger fungerar inte eftersom de gäller alla tjejer. Hon kommer att märka om du gör henne till en komplimang som du kan göra till någon annan tjej och hon vet att du bara försöker att ensnare henne. Gör henne rätt komplimanger och du kan vinna henne.        
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                      
Relationer populär:
Hjälp en annan person med depression.

Släpp en man försiktigt.

Så din vän faller galen kär i dig.

Tämja en fri ande.

Ta över en otrogen vän.

Hantera ett avslag.

Vet om din vän missbrukar dig.

Berätta för någon att du fortfarande älskar honom.

Gör en komplimang till någon.

Gå ut med en lejon (stjärntecken).

Ge din vän mer frihet.

Var bästa vänner.

Att vara romantisk i sängen.

Älska någon med zodiakvågan.

För att hjälpa någon att må bättre.

Hantera ett avslag.

Slå in en tjej.

Kyss flickvännen.

Komplimanger en tjej.

Hitta nya vänner i skolan.

Hantera stress i relationer.

ako woman