Home \ relationer
 

Få en tjej som vän.

 

Bara vänskap med en tjej är lätt och värt det. Om du känner till en tjej som du verkligen uppskattar och du vill vara där hela livet utan att vara din älskare, är det ett bra sätt att skapa ett varaktigt och stödjande band. Gör det!

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Var modig. Ofta är tjejer blyg och vill att du (mannen) ska komma till dem att prata. Så, om du är självsäker, ta det första steget. Du måste verkligen klart från början att det här handlar om vänskap, inte romantisk kärlek, men det är verkligen inget fel med vännernas kärlek. Berätta för henne att du vill vara hennes vän för alltid och det kommer att smälta hennes hjärta.       
 2.  
 3.             2      Var generös med beröm. Tjejer älskar komplimanger, säger "du ser bra ut idag" eller "söt blus". Sätt smöret på tjockt och hon kommer att framföra komplimangerna. Det är ett sätt att respektera varandra och ta hand om varandra. Försök att komplettera andra saker än deras utseende, eftersom de kanske missförstår det.        
 4.  
 5.             3      Hyr utrustningen och låna ut den. iPod, bärbar dator, böcker, gitarr. Båda borde känna att det är okej att dela värdefulla saker med varandra. Gör det inte ur det blå eller det kan se ut som en teknik, vänta tills den frågar.        
 6.  
 7.             4      Skratta på sina skämt, även om de kanske inte är roliga. Om hon råkade förolämpas av någon, kan du släppa informationen om personen, som "Åh visste du att Sara var (oavsett skämt) i en obesvarad kommentar senare. När allt kommer omkring utesluter inte vänner varandra eller offentligt främjar förnedring.        
 8.  
 9.             5      Var alltid där för dig. Hon borde veta att hon kan räkna med dig. Att du erbjuder henne en axel att luta sig på när hennes manliga förhållande går fel. Att du kör henne till järnvägsstationen mitt på natten för att komma tillbaka till sin familj i hällregnet (gör det inte för romantiskt och episkt, kan hon vara ett fan av rom-com). Att du lär dig med henne för en riktigt hård repetition.        
 10.  
 11.             6      Låt hennes vän veta, hon är din vän, period. Om han vill gå ut med henne, är det okej med dig, men du kommer alltid att hålla ett öga på henne. Och det är vad en riktig vän är.                  
 12.  
             

Varningar .

             
Relationer populär:
Visa medkänsla.

Betala tillbaka föräldrarna lite.

Håll en tjej för alltid.

Ta reda på om din vän eller din flickvän är otrogen mot dig.

Hantera Asperger syndrom med en pojkvän.

Övervinna besatthet i ett förhållande.

Bevis på din ex att du fortfarande har känslor för honom.

Var en bra vän.

Erkänn om du har romantiska känslor för en flickvän.

Var kär.

Få sin vän att kyssa dig.

Hitta vänner på universitetet.

En tjej upptog.

Bekväma en vän efter en död.

Ge en kyss till en tjej som hon aldrig kommer att glömma.

Dina föräldrar övertygar dig att tillbringa natten med någon.

Att vara asexual.

Ignorera din vän.

Komma ihop med småkontroller.

Erkänn tecken på din mans otrohet.

Skada inte någon med en stark åsikt.

ako woman