Home \ relationer
 

Hantera en gemensam tjej.

 

Har du någonsin blivit utsatt för en vanlig tjej som mobbar dig? Du är inte ensam. Läs den här artikeln så att du vet hur bäst du ska bete sig mot sådana tjejer. Älska dig själv och vad du är, alltid och låt inte någon komma för nära dig. <91112>               

Förfarande .

    

  Del 1      Förstå den genomsnittliga flickan  ,

    
   
 1.            1      Vilka är orsakerna? Ta reda på orsakerna till att flickor behandlar varandra så här. Typiska orsaker är: 
    
  • Du är avundsjuk på något du har, men det är du inte. Var det skönhet, talang, bra betyg eller vänlighet.            
  •  
  • De ser dig som ett hot eftersom du är annorlunda. De kan till och med försöka stjäla dina vänner. Tjejer som inte är mycket självsäker tycker inte om det när en tjej som skiljer sig från henne har något annat än henne. De ser dig som ett hot.            
  •  
  • Du får positiv uppmärksamhet från killar, men de gör det inte.            
  •  
  • Du har riktiga vänner i stället för människor som är rädda för att bli ditt offer och därför trevligt för dig.            
  •  
  • Du är ny och du gillar inte att du får så mycket uppmärksamhet.            
  •  
         
 2.  
             

  Del 2      Stärka  ,

    
   
 1.             1      Stärka din rygg. Kom ihåg att du inte är ensam när du konfronteras med mobbing! 
    
  • Lyssna på följande låtar på YouTube: Betydna tjejer av Rachel Crow, Vem du är av Jessie J, Vem skrattar nu av Jessie J, Brave av Sara Bareilles, Wings av Little Mix, Betydas av Taylor Swift och jobba Vad du fick av Mary J Blige.            
  •  
  • Forskning om mobbning. Letar efter flickor i din ålder som pratar om sina erfarenheter.            
  •  
  • Öppna en tråd eller forum och diskutera med andra om deras erfarenheter av mobbning.            
  •  
  • Fråga dina föräldrar vad de gick igenom i din ålder och hur de hanterade den.            
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ignorera jibe. Göra som om du inte skulle höra dem viska när du är i närheten. Fokusera dina ögon på uppgiften när den är i klassen. Oavsett vad du gör, svara inte på deras oförskämda kommentarer. Se inte ens i deras riktning. Det är svårt, men försök ditt bästa. Det berövar dem möjligheten att betala tillbaka med liknande.       
 4.  
 5.             3      Smile! När de här tjejerna tydligt visar att de pratar med dig och förödmjukar dig inför andra, ser du dem i ögonen och griner i stort sett utan att säga något. Nästan som ett spottande leende. När du ser att de är förvånad, gå bort med samma grin på huvudets upphöjda ansikte. Du kommer att bli frustrerad eftersom dina dumma förolämpningar inte slår dig!       
 6.  
 7.             4      Smile från insidan ut. Smile inte. Hur gör man det? Tänk under hennes mobbningsförsök: "Wow, jag slår på att hon låter ljuset gå och sova på natten och knuffa med en nalle!" Du är säker på att börja leende.       
 8.  
 9.             5      Gör något för dig själv för att bli självmedvetet. Gå och shoppa, ha en trevlig dag med pedikyr och manikyr. Du förstår. (Uppdatera inte dig själv och förändra inte ditt utseende för mycket, så tjejerna kanske tror att de har förstört ditt självförtroende så mycket att du vill se annorlunda ut än vad de vill.) Du gör det själv och inte till dem fallit. Du kommer säkert att säga något menar om det. Om de gör det, håll deras huvuden upp, axlarna knuffade, bra hållning och ett stort leende. Oroa dig inte om det. Du är vacker, oavsett vad en dum bulle säger!       
 10.  
 11.   6      Var snäll att mena tjejer. Det stör henne. I stället för att bli sårad, tvingas de att inse att du bara ger dem fina svar. Så du är ett bra exempel på dem och andra, men de gör det också väldigt svårt för dem att svara på något sätt, utan att vara hata och grymma, vilket annars skulle märka någon i området. De var förmodligen skadade någon gång. Om du är snäll mot dem, så visar du dem hur man ska agera och att du ser dem som omogna, hjälpsamma och behöver ledarskap.     
 12.  
 13.             7      Var bra mot dig själv. Hygien är viktigt för att förbättra självkänslan. Bad dagligen, använd deodorant och fuktkräm och ta hand om din ansiktshud med en daglig rengöring som är bra för dig. Om du investerar tid i dig själv, kommer det att öka ditt självförtroende.       
 14.  
             

  Del 3      Supportnätverk  ,

    
   
 1.             1      Få vänner med andra. Hitta personer med en personlighet som liknar din. Att vara i majoriteten hjälper till om du tror det eller inte. Du känner dig mycket bättre när du har vänner på din sida.       
 2.  
 3.             2      Prata med andra om hur du känner. Om du har gjort allt detta och fortfarande känner dig dåligt, prata med en vän du litar på. Du kan också kontakta en rådgivare, en expert utanför skolan eller någon du känner dig bekväm med.       
 4.  
 5.             3      Försvara andra i din position. Om du ser detta hända, rapportera det till en vuxen just nu. Vänta lite och fråga personen om det är okej. Bjud in henne att äta lunch med dig. Det kan vara den person som hjälper dig ur ditt problem.       
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Rippa upp en tjej i en bar.

Kön med ex.

Hantera det när en vän flyttade bort.

Förstå med människor.

Hämta ett telefonnummer.

För att vara avstängd.

Glöm ditt ex.

Släpp.

En tjej känner sig vacker.

Respektera andra kulturer.

Förbättra dina analytiska färdigheter.

Hitta en vän om tre veckor.

Gör en kvinna lycklig.

Överlev en negativ vän.

Vet om hon inte gillar dig längre.

Vara älskvärd.

Förhindra en man att fuska dig.

Var romantisk till din flickvän.

Var snäll.

Låt din vän känna sig uppskattad i avståndet.

Avsluta en olämplig förälskelse.

ako woman