Home \ relationer
 

Känn igen om du verkligen gillar någon eller bara är ensam.

 

Kanske är det din partner, vän eller annan person som du ser regelbundet eller spenderar tid med, att du inte är säker på om din vänskap eller relation kom ifrån rätt orsaker, eller om du bara bara ensam. Om du går igenom något så här är det några steg för att ta reda på om du verkligen gillar att spendera tid med den här personen eller bara inte vill vara ensam.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Fråga dina ursprungliga motiv om varför du valde den här personen. Du kanske är verkligen intresserad av den här personen i början, eller du hade något gemensamt med henne när du träffades först. Eller du kände bara att du borde vara snäll mot personen, bara för att dina vänner gillar dig, eller om du bara återhämtade dig från en uppbrott, eller du har ledsit personens liv. Försök att sätta dig själv i början av ditt förhållande och gå över alla anledningar till varför du blev involverad i den här personen. Att göra det hjälper dig att ta reda på om du verkligen känner för den här personen.       
 2.  
 3.             2      Tänk på hur du känner dig mest av tiden i den här människans samhälle. Tänk på vad du personligen får av upplevelsen att spendera tid med den här personen. Är du uttråkad, är du rädd eller obekväma? Eller tvärtom, du känner dig glad, glad, älskad eller varm när du spenderar tid med henne. Ta en stund och gå igenom alla minnen och försök att hitta ett mönster - tycker du om tiden med personen eller är det svårt att komma ihåg den sista positiva känslan eller ens en som du upplevt genom det?        
 4.  
 5.             3      Ta en liten paus. Detta steg kan vara svårt om du är motvillig att vara ensam, men det är viktigt att du åtminstone försöker. Att spendera lite tid förutom den person du är osäker på kan ge dig ett tydligare perspektiv om varför du spenderar tid med den här personen är rent ensam eller ärlig, bra skäl varför har du en anslutning Försök att hålla sig borta i minst två veckor; Den här perioden kommer att berätta om du verkligen saknar personen eller om du bara är uttråkad när hon inte är omkring dig. Medan du är avskild, överväga:  
    
  • Missar du mycket specifika saker när du inte är tillsammans? Om så är fallet är personen troligen väldigt viktig för dig.
  •  
  • Det är svårt att namnge vissa saker som du saknar utan den andra personen? Har du bara en vag känsla att du saknar personens företag? Du kan till och med få en känsla av befrielse eftersom du inte behöver "ge upp" med ett visst beteende eller attityd som den andra personen i din närvaro visar. I det här fallet är det mycket troligt att du har personen i ditt liv bara för att du vill fylla ett gap.
  •  
  • Du inser att du har haft liknande erfarenheter med en tidigare partner eller vän. Att vara separerade under en tid kan göra dina egna negativa handlingsmönster tydligare, avslöja personliga svagheter och visa vanor. I så fall har du förmodligen gjort ett gammalt misstag igen och återupplivar ett förhållande som båda inte kommer att uppfylla.
  •  
  • Ta dig tid att tänka på dig själv och hitta dig själv. Om du inte känner dig väl, är du benägen att söka bekräftelse på ditt självförhållande i relationer med andra och ha tanken att andra ska forma dig från början. Om du känner att det är exakt vad du gör, ta då tid för att ta reda på vem du verkligen är och vad som är viktigt för dig så att du bättre kan skada dig själv. I denna process ersätter du känslan av ensamhet med känslan av att tycka om dig själv, skapa en stark grund för friska relationer med andra människor.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Fråga dig själv om dina förväntningar på förhållandet är för höga. Ibland frågar du ett förhållande till någon i ditt liv, för att du ständigt stämmer med honom eller henne. Men faktiskt är det inte så att du inte gillar personen. Du kanske gillar personen, men det är svårt att klara sina passar eller personliga misstag under en längre tid, vilket helt enkelt betyder att du kanske inte är så nära som du trodde, eller att du kanske bara är bör se kortare tid i ett stycke. Det kan t.ex. var att du är mycket extroverted, men personen är mer inåtvänd. Eller personen har bara andra intressen än dig, men han är alltid angelägen att berätta allt om dem, utan att du gör det så att du lyssnar på dig när du pratar om dina. Om du tänker, "Ja! Det är precis vad det är! "Är ett tecken på att du skulle dra nytta av att spendera tid med andra människor - lika mycket (bara lite mindre än nu) som med den personen - snarare än ett tecken på att du har det Person gillar inte och spenderar bara tid med henne, för att inte vara ensam.        
 8.  
 9.             5      Hantera så många andra som du kan. Spendera tid med andra människor kan ge dig en känsla av vilken typ av människor du vill veta. Att se andra människor i olika sammanhang kan hjälpa dig att se om den person du spenderar så mycket tid med tillhör den här kategorin, eller om du har odlat den.  
    
  • Om du är nervös för att spendera tid med andra människor (speciellt om din tid har varit en enmansvandring), spendera inte bara tid med din familj och nära vänner (även om du inte har det vilket verkligen hjälper). Till att börja med, hälsar du bara snälla bekanta eller försöker uppmuntra ett litet samtal (oavsett om det är butikshjälpen i snabbköpet, en medarbetare eller någon du träffas på gatan).
  •  
  • Om du har tillåtit den andra personen att helt definiera ditt liv och isolera dig själv från andra människor, så kanske du överväger volontärarbete för andra ensamma människor, som seniorer eller föräldralösa barn. Det här hjälper dig att sätta dina egna känslor av ensamhet i perspektiv, ta dig i kontakt med många andra människor och få dig att tänka på andres behov snarare än bara din egen.
  •  
  • Om du känner dig dålig om att avstå själv, anser du att det är en osjälvisk handling. Den tid du spenderar med en mängd människor kan inte bara hjälpa dig att bryta ensamkretsen utan också den andra personen; En ny studie från University of Chicago, University of California-San Diego och Harvard fann att ensamhet är smittsam och kan vidarebefordras till andra, vilket innebär att du kan överföra din ensamhet till den personen utan att behöva vill. Så genom att hantera nya människor kan du bryta den ensamhetscirkeln för båda.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Övervaka dina tankar och känslor hela tiden. Ett annat tillvägagångssätt som du kan använda för att testa värdet av ett förhållande är att göra planer med den här personen och utföra dem. När du bär dessa planer med dig, var uppmärksam på dina naturliga tankar och emotionella svar. Om före och under detta är ditt huvud hela tiden fullt av negativa tankar, till exempel "Det här kommer att bli hemskt" eller "Jag önskar att jag kunde göra något annat / mer intressant / bättre", då är det en tydlig varning att du inte gillar att spendera tid med personen eller verkligen uppskattar dem som någon du är en riktig med Har anslutning.        
 12.  
 13.             7      Slutför vänskap eller förhållande, om det behövs. Om du efter dessa steg har den ärliga känslan att du inte gillar personen och bara spenderar tid med henne eftersom du inte gillar att vara ensam bör du överväga om det är bättre att sluta relationen och istället Söka istället efter en annan person eller annan aktivitet som du kan spendera din tid med. Det kommer inte bara att ge dig en känsla av befrielse, det kommer också att vara mycket rättvistare för den andra personen än om du onödigt dra det lediga förhållandet vidare. Acceptera att vi ibland måste släppa så att vi kan odla oss själva.                  
 14.  
             

Varningar .

             
Relationer populär:
Gör en man känner sig älskad.

Är någon på dig.

Utveckla en mentorplan.

Vinn hans hjärta.

Hur vänskap blir mer.

Vinn tillbaka din ex.

Uppmana din flickvän.

Slå på en pojke via SMS.

Acceptera kärlek.

Vinn din ex tillbaka.

Var den trevliga pojken bredvid och få flickan ändå.

Hitta en imaginär vän.

Använda olika värden i samarbetsprojekt.

Bibehålla romantik.

Bli av med skuld och bygga självkänsla.

Uppmärksamma det motsatta könet.

Bearbeta en paus efter ett långt förhållande.

Avvisa en pojke som ber om telefonnumret.

Acceptera en ursäkt.

Kyss någon som är mindre eller högre än dig.

Berätta för en man Jag älskar dig utan att skrämma honom.

ako woman