Home \ relationer
 

Reagera på en komplimang.

 

Det kan vara svårt att svara på komplimanger, speciellt om du känner att du ser förvånad när du accepterar dem. Faktum är att du ser mer blygsam ut om du vänligt accepterar en komplimang än om du inte godkänner eller avvisar det. Det är dock också viktigt att veta hur man svarar på en tvivelaktig komplimang. Fortsätt läsa för att lära dig att svara på komplimanger.

              

Förfarande .

    

    1      Reagera på en komplimang  ,

    
   
 1.            1      Var kortfattad. Du kanske känner dig tvungen att säga alla sorters saker när någon komplimangerar dig, men ibland är det bästa sättet att komplimangera att bara säga tack till den som ger dig det har gjort en komplimang.  
    
  • Om du säger något som "Tack, det känns bra att veta att du tycker det" eller "Tack, jag uppskattar komplimangen", det är en helt acceptabel sätt att svara.
  •  
  • Kom ihåg att le och få ögonkontakt med den som komplimangerade dig för att tacka henne.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Motstå behovet att avvisa eller avslå en komplimang. Ibland känner människor behovet av att avvisa komplimang genom att nedspela sina ansträngningar eller förmågor. I sådana situationer kan du känna dig tvungen att säga, "Tack, men det var verkligen inte värt att nämna." Även om det kan tyckas blygsamt, om du vägrar eller nekar komplimang kan det få dig att känna dig osäker eller se ut som om du letar efter mer komplimanger.  
    
  • Istället för att avvisa komplimanger, låt dig vara stolt över vad du har åstadkommit och bara säga "Tack".
  •  
         
 4.  
 5.             3      Känn igen andra personer som förtjänar lite erkännande. Om du komplimangerar något som andra har bidragit till, var noga med att bekräfta dem också. Inte hävdar all äran att utföra det för dig ensam.  
    
  • Om du säger något, "Vi har alla arbetat hårt för projektet, tack för erkännandet", som hjälper till att sprida beröm till de andra som bidrog till ditt resultat.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Med vänliga hälsningar, komplimanger, men tävlar inte. Ibland kan du känna behovet av att sätta ned dina egna förmågor genom att ge tillbaka en kompliment du just har fått till den person du kom ifrån, men du borde motstå denna uppmaning.  
    
  • Om du säger något, tack, men jag är inte nästan lika begåvad som dig, det kommer att låta dig känna dig osäker och kan till och med försöka slå den som komplimangerade dig , Denna typ av svar kan också ge intrycket att du vill gratulera dig själv med den andra personen.
  •  
  • I stället för att överföra komplimangen du fått komplimangerar den andra personen som inte konkurrerar med den första. Till exempel kan du säga något som "Tack! Jag uppskattar det väldigt mycket. Jag tror att du också gav en riktigt bra presentation idag! "
  •  
         
 8.  
 9.             5      Acceptera och svara på komplimanger när du först hör dem. Vänligen fråga inte en förklaring eller en upprepning av komplimangen. Om du frågar din motpart om att upprepa det han just sagt eller förklara komplimangen mer detaljerat, riskerar du att bli förbittrad eller narcissistisk. Acceptera komplimangen som det är och fråga inte om bekräftelse eller förklaring.                  
 10.  
             

    2      Skicka en tveksam komplimang  ,

    
   
 1.             1      Kom ihåg att tvivelaktiga komplimanger har inget att göra med dig. Om någon gör dig tvivelaktig, beror det troligen på sin egen känsla av osäkerhet och avvisning. I stället för att hata personen för att säga viktiga saker för dig, försök förstå varför den personen kunde vara så bitter. Om du förstår att de tvivelaktiga komplimangerna inte har något att göra med dig, så hjälper det dig att reagera på ett sätt som kommer att stoppa den andra personen.        
 2.  
 3.             2      Säg tvivelaktiga komplimanger. Låt inte tvivelaktiga komplimanger passera obemärkt. Om någon gör dig tvivelaktig komplimang, låt honom veta att du förstår att det här inte var ett kompliment.  
    
  • Säg något, "Jag vet att du menade det som ett komplement, men det låter inte som en. Finns det något du vill prata med mig om? "Denna typ av svar kan hjälpa till att ta itu med den tvivelaktiga komplimangen och leda till en konversation om vad som gör att personen säger dessa saker.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gör komplimanger om immanenta värden som du inte känner till är sanna. Om du har uppnått något och någon komplimangerar dig för att vara utomordentligt lycklig, tacka inte honom. Om du tackar henne för en sådan komplimang, håller du ovillkorligen med honom om att du inte har arbetat hårt för vad du har uppnått.  
    
  • Du behöver inte vara oförskämd eller aggressiv i ditt svar, du kan bara säga något som "Kanske har jag tur, men jag tror att min framgång i projektet är mer beroende på hårt arbete än tur."
  •  
         
 6.  
        
Relationer populär:
Hitta en vän över internet.

Ta reda på om en man spelar med dina känslor.

Hantera politiska skillnader i ett förhållande.

Att ha ett förhållande till en kvinnlig ram.

Känn igen tecken på en missbrukare.

Håll dig från att slå en hatad person.

Förlora känslorna för ex.

Vinn en redan tilldelad tjej för sig själv.

Cuddle med en tjej.

Bli populär.

Att ha en relation med en kollega.

Vet säkert om en pojke gillar dig innan du frågar honom om ett datum.

Gå ut med en Vattumannen man.

Den första kyssen.

Förför en tjurkvinna.

Vinn en tickle fight.

Fråga en stripper för ett datum.

Ha en natt med en kvinna.

Gör någon leende.

Tillbringa en bra tid med din vän eller din flickvän.

Ta reda på om din vän använder dig.

ako woman