Home \ relationer
 

Att vara en bra bror.

 

Vill du lära dig att vara en bra förebild för dina syskon eller hur du kan förbättra dina relationer med dem? Kommer du att se någons bror för första gången? Läs vidare om du vill ha detaljerade instruktioner, hur man blir en bra bror och ett bra exempel på dina syskon!

              

Förfarande .

    

  Del 1      Var en bra förebild  ,

    
   
 1.            1      Var respektfull. Det är viktigt att vara en bra förebild för dina syskon genom att alltid vara respektfull. Var respektfull för dem, naturligtvis, men också för dina föräldrar, dina lärare, dina vänner och till och med komplett främlingar! Att vara respektfull kommer att göra livet mycket lättare för dem, och när de lär sig det från någon som de verkligen respekterar blir det en vana av livet.  
    
  • Motsäg inte dina föräldrar eller dina lärare. Diskutera i artig ton, men gör annars på samma sätt som du fick höra och visa dina bröder och systrar hur det ska vara.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var ansvarig. Det är också mycket viktigt för dina syskon att lära sig att bete sig ansvarsfullt. Använd inte droger, förbrukar inte för mycket alkohol och håller avtal och gör hushållssysslor. Försök hårt i skolan, men var blygsam när det gäller dina bra betyg. Om ditt schema tillåter det, hitta ett jobb och spara dina pengar. Detta kommer att hjälpa dig, men också vara en bra förebild för dina syskon. Du kommer att se att hårt arbete och offer betalar sig.        
 4.  
 5.             3      Använd lämpligt språk. Berätta inte för dem alla dåliga ord, men ordentligt språk betyder också att du hittar rätt ord. Tala rätt och med bästa grammatik och ordförråd kan du mönstra. Du lär dig av ditt språk och tar en förebild. Bra tal är ofta ett tecken på hög utbildning och många arbetsgivare lägger stor vikt vid det, så du kommer att göra dem så stor tjänst.        
 6.  
 7.             4      Undvik våld. Försök aldrig att skada dina syskon och vara en särskilt bra förebild genom att aldrig bryta eller ens hota andra med våld. Barn som lär sig av sina syskon att våld är cool blir ofta våldsamma, vilket kan få dem i fängelse. Istället löser konflikter fredligt och diplomatiskt. Om någon försöker engagera dig i en kamp, ​​visa storhet och gå bort.  
    
  • Barn som övervakar sina föräldrar till våld är dubbelt så sannolikt att bli våldsamma, så vad tror du att de kommer att tro när de tittar på sin bror, de ser upp för att göra våld för?
  •  
         
 8.  
 9.             5      Var dig själv. Lär dina syskon att respektera sig själva, att alltid vara sig själva. Gör det, som du alltid är själv. Följ de saker du älskar och låt andras åsikter sticka av dig. Var individ och uppmärksamma inte trender och vad som skulle göra dig populär. På så sätt lär dina syskon att vara självsäker i sin egen hud.        
 10.  
 11.             6      Skydda andra. Visa dina bröder och systrar att de alltid ska behålla de små och skydda de människor som förtjänar skydd genom att fiska på dem. Du vet aldrig, det lilla barnet som ofta slår upp i skolan får inte ha en bror som kan skydda honom. Om du skyddar hjälplös, kommer du att visa dina syskon hur de kan vara bra människor och de kommer att respektera dig allt mer.        
 12.  
 13.             7      Gör vad som är rätt. Gör rätt, speciellt när det är svårt. Det betyder också ursäkta eller erkänna att du gjorde något fel. När allt kommer omkring vill du att dina syskon ska kunna göra detsamma. Detta kommer att göra dig båda bättre människor.                  
 14.  
             

  Del 2      Skapa ett bra förhållande  ,

    
   
 1.             1      Spendera tid med dina syskon. Det bästa sättet att skapa ett bättre förhållande med dina syskon är att spendera tid med dem. Häng ut med dem, besök olika platser med dem... det spelar ingen roll. Gör vad som helst som är rätt. Du kommer att dela stora minnen och bygga nära vänskap med dina släktingar.        
 2.  
 3.             2      Stärka ditt självförtroende. Du vill att dina syskon ska få mycket förtroende, så hjälp dem. Gör dem komplimanger när de förtjänar det och hjälpa dem att utveckla sina kunskaper och kunskaper och uppnå saker som de kan vara stolta över. Detta kommer också att göra dig lycklig, för inte bara du är stolt över dig själv, men du kan också vara stolt över dem.        
 4.  
 5.             3      Vinn och behåll ditt förtroende. Om du vill ha ett bra förhållande med dina syskon, borde det vara ett starkt förtroende mellan dig. Om de berättar något, berätta inte föräldrarna. Håll saker mellan dig, såvida inte dina syskon frågar dig om du kan berätta något för dina föräldrar. Om du inte kan lita på varandra kommer ditt förhållande troligen att drabbas av hela ditt liv.  
    
  • Du borde få förtroende genom att ge en säker plats för att de ska komma till och prata om sina problem. Skratta aldrig på dem eller fördöma dem för de saker de berättar för dig, men låt dem veta att de kan komma till dig när som helst, utan rädsla för din reaktion.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Låt henne inse sig själv. Försök inte göra henne till en kopia av dig och bli inte arg om du fattar ett beslut som du inte tycker om. Respektera att de också är individer och respekterar dem exakt som de är. Prova dina egna hobbies eller åtminstone prata med dem från tid till annan.        
 8.  
 9.             5      Titta på saker ur sitt perspektiv. Ibland kommer du säkert att ha olika åsikter. Det är så som det är med syskon. Men om du kämpar eller om du gör något som du inte godkänner, försök att empati med din situation. Titta på saker ur sitt perspektiv och inse att de noga har försökt sitt bästa. Detta kommer att göra dig mindre argumenterad.  
    
  • Du kan göra det varje dag. Erkänn dina personliga insatser i vardagen och respektera dem för att gå igenom allt detta. Detta gör att du respekterar varandra mer.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Hjälp dem med sina problem. Om du har problem, hjälp dem! Lös inte bara problemen för dem, men visa dem hur man gör det själv. Genom att göra det kommer du att förbättra ditt liv på lång sikt och även främja vänskap mellan dig.  
    
  • Men om du avvisar din hjälp måste du respektera det. Om du verkligen vill försöka hantera dina problem själv, är det bästa du kan göra bara att vara där för dem om de misslyckas eller om du vill söka hjälp.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Uppmuntra dina syskon. Uppmuntra dem att gå ut och göra vad de vill göra med sina liv. Uppmuntra dem att nå stjärnorna. Uppmuntra dem att bli bättre människor. Dessa saker hjälper dem att uppnå mer i livet och bli lyckligare människor. Och det kommer att hjälpa dig att undvika hjärtat av att se dem lida och skada.        
 14.  
 15.             8      Ta hand om dina syskon. En dag kan de vara i trubbel, oavsett om de blir mobbade eller hänger med fel personer. Oavsett situationen bör du alltid ta hand om och skydda dina syskon och hjälpa dem att fatta de bästa besluten. Du kan inte alltid vinna dessa strider, men dina syskon kommer aldrig att ha anledning att tvivla på hur mycket du älskar dem, och du kommer aldrig att känna dig skyldig att inte skydda dem tillräckligt.        
 16.  
             

  Del 3      Gå ett steg  ,

    
   
 1.             1      Kom ihåg dina syskon när de är ledsna. Kram och fina ord kan vara guldet om dina syskon är ledsna. Låt dem prata om sina problem (eller inte prata om dem!) Och visa bara att du är där för dem och kram dem tills de mår bättre.        
 2.  
 3.             2      Var snäll mot dina syskon. Du kan göra något trevligt för dem genom att till och med glädja dem, eller till och med göra frukost för dem eller hjälpa till med att städa upp.        
 4.  
 5.             3      Hjälp dem att må bra om sig själva. Gör komplimanger till dina syskon när de har gjort något coolt eller gott. Ibland berätta för dem att de ser bra ut eller komplimangerar dem på sina kläder. Det här får dig att må bra.        
 6.  
 7.             4      Gör omtänksam presenter till dem. Gör utarbetade gåvor på semester eller på din födelsedag, inte bara vad du skulle ge till alla. Ge dem något som får dig att tänka på dem, eller tänka på något du har gjort tillsammans och leta efter en lämplig gåva. Tänk på saker de en gång sa att de gillade eller att de gillade. Tänk på saker de kan behöva. Detta hjälper dig att hitta en perfekt present.        
 8.  
 9.             5      Var generös. Dela vad du har med dina syskon. Om du vill låna något från dig själv, låna det till dem. Om du har lite godis, dela dem med dem. Men gör aldrig det i förväntan att få tillbaka något från dem. Gör det för att du vill bli en bra bror.        
 10.  
 11.             6      Besök och ring när du är äldre eller bor långt ifrån dem. Om dina syskon reser eller bor någon annanstans, eller om du är äldre och redan flyttat ut, ring eller besök dem från tid till annan för att visa dem att du tänker på dem. Låt inte ditt förhållande lida avstånd, men förstärka dem så att de kan överbrygga något avstånd.        
 12.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                     
Relationer populär:
Ta reda på om du är kär.

Fix dina misstag.

Välj mellan två män.

När partnern blir alien.

Få tillbaka en gammal kärlek.

Håll en hemlighet.

Hantera din styvmor.

Hantera en sociopat.

Hanteringskontrollpersonal.

Återskapa ömsesidigt förlorad förtroende för ett förhållande.

Lider av depression efter en uppbrytning.

Få någon att känna sig speciell.

Respektera en transperson med respekt.

Få en vän.

Hämta ett telefonnummer.

Att hålla ett långdistansförhållande spännande.

Var attraktiv för tjejer utan att prata med dem.

Berätta en tjej med textmeddelanden som du gillar henne.

Gå ut med en självsäker flicka.

Hantera fiender.

Behär i närvaro av tjejer.

ako woman