Home \ relationer
 

Gå ut med en man på stjärntecken Jungfrau.

 

Jungfrun män kan vara blyg och det är inte alltid lätt att lära känna dem bättre. Men de är bra vänner och pojkvänner - deras perfektionism gör varje dag ganska imponerande! Hittade du en som intresserar dig? Det är väldigt lätt att se varför. De är intelligenta, lojala och praktiska. Här är vad du behöver veta om männen som föddes mellan den 23 augusti och den 22 september.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Skapa basen  ,

    
   
 1.            1      Om du är intresserad av en Virgo-man, bli först med honom först. Män med detta stjärntecken är inte passionerade människor som snabbt hoppar in i sängen. Först vill du veta exakt vad de kommer in i. Du kommer inte bli upptagen i en rush av romantik. Så var vänner först! Visa honom att du är riktig och du kommer att väcka hans intresse.       
 2.  
 3.             2      Få hans respekt. Den traditionella jungfru mannen behöver en kvinna som är elegant. Hon är smart, kan tävla och är mycket mogen för sin ålder. Hon kommer att uppnå vad hon vill ha. Hon är inte för skvaller eller triviala småpratar bara för att höra sin egen röst. Försök inte väcka din sexuella lust efter dig (jungfru mannen vet att det finns sådan sand på havet); Övertyga honom om att se på dig som en person som förtjänar sin respekt.  
    
  • Visa inte honom en ganska läppglans, flör inte genom att leka med ditt hår och blink inte på honom med ögonfransarna. Visa honom din jag . Visa honom en fantastisk man som är fantastisk och vet att han är fantastisk. Var ärlig mot honom. Det är det enda sättet att verkligen vinna sin respekt och lojalitet.       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Var rak. Jämfört med de andra tecknen på zodiaken är Virgo Man inte en av de mest direkta, djärvaste tecken på zodiaken, minst sagt. Du måste ge honom några inte så subtila tips som du gillar honom. Han behöver veta att det är säkert för honom att agera. Kan du skylla på honom? Ingen gillar avslag!  
    
  • Stjärntecken Virgo svarar lika för att se och röra. Så istället för att röra honom som någon annan tjej i hennes armar, ge honom blickar som säger "Kyssa mig". Han kommer att smälta bort på nolltid.       
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var beredd på perfektion. Du kan vara säker på att en man med denna zodiac är en perfektionist. Han märker varje liten detalj och förväntar sig det. Han ser till att hans linneskåp är organiserad efter färg, storlek, inköpsdatum och antal trådar. Han märker om bildramar inte exakt är centrerade, och även om en curryskål inte har rätt mängd kryddor. Detta har sina fördelar och nackdelar - så koncentrera dig på fördelarna!  
    
  • Han är den typ av person som märker när du har fått en halv pund. Han är killen som kommer att titta på ditt hår och berätta om det finns en sträng ur sin plats. Om du är osäker bestämmer du till hans... han försöker bara göra allt perfekt. Han vill också se till att allt är exakt vad du vill ha om du spenderar tid tillsammans. Det gör upp för de noga kommentarer, eller hur?       
  •  
         
 8.  
 9.             5      Förvänta sig klass. Du vet perfektion nu? Hur kan sakerna vara perfekta om de inte är bäst? Denna jungfru förväntar sig också att saker är vackra. Inte nödvändigtvis den dyraste (faktiskt ganska motsatt - mer om det senare), men definitivt borde de passa bra och vara tankeväckande. Han kan titta i en enkel T-shirt och jeans klass, eftersom han har ansett kompileringsbrunnen. Det är sättet som förhållandet kommer att gå!  
    
  • Som han tänker genom allt kommer dina möten att vara väl planerade och extravaganta på ett speciellt sätt. Han kommer att bjuda in dig till en restaurang som han vet vet är bra. Han kommer att veta exakt vad han ska beställa och vad han ska säga till personalen för att få det bästa bordet. Han kommer att planera att gå ut så perfekt till sist att du kommer att undra hur han gör det så enkelt.       
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Var samordnad  ,

    
   
 1.             1      Ditt utseende borde vara enkelt. Använd enkla frisyrer, kläder, smink och smycken - överdriv inte eftersom Virgo-män gillar naturlig skönhet. De visar sin praktiska sida här. De är inte intresserade av "prickiga" eller "artificiella" saker. Vilken frälsning!  
    
  • Jungfru mannen vill att hans partner ska vara riktig. Vem vill inte ha det? Han gillar trevliga saker, men designade kläder är obetydliga för honom. Enkel och elegant resonera med honom mer än tillbehör och dyra kläder. Du ska skina, inte det armband du bär.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var ren och städad. Personlig hygien och vård är extremt viktigt för honom, så var så ren och städad som möjligt. Och exakt hur din kropp ska vara ren, borde du också leva under rena levnadsförhållanden! Om jungfruen kommer in i ditt hem och hittar något osorterat skräp någonstans, kommer han inte att besöka dig igen inom överskådlig framtid. Renlighet ska vara ditt motto i hela ditt liv.  
    
  • Om du inte är ren riskerar du att den här mannen kommer att omorganisera allt från topp till botten. Han kommer att föreslå dig en ny tvål för att bli av med lukten. Även förbandet i ditt kylskåp med ett förfallat utgångsdatum, kommer han att kasta bort. Dessa konversationer borde undvikas bättre!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Var inte extravagant och slösig. Tillbaka till den här darned praktiska predispositionen. Den oskuldsmannen vet exakt vad han behöver och det behöver han inte längre. Han visar inte sin kärlek på ett iögonfallande sätt, och han är verkligen inte alltför prickig själv - och vill ha en partner med en liknande mentalitet. Saker behöver inte vara komplexa och onödiga. Han skulle bara oroa sig för fler saker och sortera dem!  
    
  • Om jungfru mannen lagar mat till dig i ditt kök och hittar 6 lådor paprika, varav 5 är oöppnade, frågar han om du är för lat för att titta i dina skåp innan du handlar. Och han vet att du slösar pengar på dina pengar. Så gör du och din budget en tjänst (och miljön!) Och ta ett exempel från det.       
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var stabil. Jungfruen är en av jordens tecken, och män som är födda under detta tecken förväntar sig också att deras partner ska vara fasta. Det är inte hans fall om du är oförutsägbar eller har tantrum eller humörsvängningar. Han gillar ett enkelt liv, kom ihåg? Det finns inget utrymme för drama i sin värld. Känslor är bra när de är lämpliga. Freaking out, skvaller och drama är inte okej!  
    
  • Detta betyder inte att du inte ska berätta för honom hur du känner när du känner dig särskilt irriterad. Försök bara vara rationell och logisk. I stället för att kalla honom att gråta eftersom din bästa vän är vackrare än dig idag, tänk på det först. Träffa honom i kväll och prata om din kamp med din bild. Han kommer att se att du är lugn och mottaglig - i stället för flyktiga och otroliga.       
  •  
         
 8.  
 9.             5      Var redo att vara nöjd. Medan du inte kan förvänta dig stora shows eller intensiva teatrar i detta avseende borde du förvänta dig att vara nöjd. Den jungfru mannen gillar allt perfekt och han kommer att se till att du är lycklig. Han vet inte hur man ska agera när du inte är glad! Om du ger honom något att göra, kommer han att göra det noga och sedan gå ett steg längre. Det är ett fan av en kille!  
    
  • Han kanske inte nödvändigtvis gör en stor sak om att ditt förhållande blir allvarligare, men du borde veta att han troligen tänker på det. Om han öppnar lätt och litar på dig, och du är hans sten i bränningen, kommer du att veta att du har vunnit honom. Du kommer att få en konstant kärlek som är evig.       
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Gör det permanent  ,

    
   
 1.             1      Var medveten om att han är ett tecken på jorden. Jungfru (liksom tjur och ibex) är jordens tecken. Personer med dessa tecken är vanligtvis mycket starka och resistenta mot förändringar. Liksom jorden! De är robusta på sin egen väg och vet vad de vill och behöver. De brukar ta sin tid att öppna sig - men när de gör det är det permanent.  
    
  • Jungfrun är ett muterbart tecken, vilket innebär att dessa egenskaper inte är väl etablerade. Men om du tittar på dem alla i en kategori, kommer du att upptäcka att dessa människor vanligtvis är fasta människor - stelnade. De har en grundval på vilken de bygger allt ("tanke" eller "planering") och det är bäst för dem när de är balanserade.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var medveten om att han kanske behöver din återförsäkring. Män under skylten Virgo blir ofta gripna i sina tankar. På grund av detta förlorar de kontakten med verkligheten, vilket omedvetet leder till osäkerhet. Om så är fallet behöver han din återförsäkring. Om han hämmas till dig, låt honom veta att det inte är nödvändigt (inte nödvändigtvis i ord). Var alltför inbjudande. Han kanske behöver en extra impuls.  
    
  • Ta det som det är och uppskatta det. Istället för att önska att han var mer öppen och självförvissad inser han att denna kvalitet gör honom realistisk, blygsam, lojal och mindre megalomanisk än den karaktär som föregår den, Leo. Denna känsla av osäkerhet som blossar upp ibland kan vara en lättnad!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Du bör inte betrakta honom som en know-it-all. Eftersom han märker varje liten detalj, kan många se honom som en know-it-all. Han tar en titt på dina cirkeldiagram och berättar att de skiljer sig med 1%. Han inser inte bara det, han säger också något om det. Det kan vara irriterande om du inte inser att han bara försöker göra allt bra. Och varför skulle han inte?  
    
  • Det bästa med en jungfru man är att han klarar det, även om du behärskar din sak! Han är öppen för diskussion och pratar om saker han har upplevt och lärt sig. Tveka inte nästa gång din jungfru make förbättrar dig, berätta för honom, "Nej, det gjorde jag med vilseledighet för...!" och förklara varför.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Förstå sin motvilja mot att agera. En jungfru man verkar inte i huvudet - han rusar inte in i relationer och drar inte snabba slutsatser. Han måste planera allt exakt - hur annars borde han veta om det är perfekt och framförallt acceptabelt? Så om han inte omedelbart visar dig den stora kärleken, förstå honom. Han behöver tid. Ge det till honom.  
    
  • Ditt förhållande kan vara långsamt. Det är bra! Det är bara så med oskulda män. Det är inte ett tecken på brist på passion eller något negativt. Han kommer att öppnas över tiden, om du har tålamod. Det är slutligen värt att vänta på bra saker.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Han är mer praktisk än poetisk. När det gäller romantiska gester, kommer din oskuldsmaka inte skriva dig sånger om din vänstra lilla tån. Det är inte meningslöst. Varför skulle han slösa sin tid med det? Men han kommer att ge dig sin tröja när du är kall; han öppnar dörren för dig; Han kommer att ge dig den perfekta årsdagen gåvan eftersom det är verkligen meningsfullt. Det är riktigt bra. Vem vill höra en dikt om tårna?  
    
  • Detta kan vara väldigt frustrerande om du längtar efter kärlek och känner dig särskilt lustlös. Det kommer inte vara ömsesidigt och han verkar inte förstå. Om så är fallet måste du koppla av. Ta ett djupt andetag och inse att han bara inte är som dig. Han kommer visa dig sina känslor på ett annat sätt tillräckligt snart.       
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>  

<91112>         

Relationer populär:
Vinn vänner.

Uppmana din flickvän.

Respektera andra kulturer.

Förhindra missbruk.

Känn igen när en man inte längre är intresserad av dig.

Behandla din flickvän bra.

För att förtrolla en man.

Hitta en pennavän.

En man kan begära dig.

Introducera dig själv till en tjej.

Att vara dum med din vän.

Lämna en kille utan att ångra honom.

Som tonåring, att vara kär i en person av samma kön.

Erkänn om du har romantiska känslor för en flickvän.

Som en homosexuell man hitta en man.

Hitta en man.

Bearbeta en paus efter ett långt förhållande.

Var nära din förälskelse.

Förlåt för en escapade.

Få ett nytt förhållande rätt.

Lider av depression efter en uppbrytning.

ako woman