Home \ relationer
 

Ta reda på om en man är på dig.

 

Det är ingen vetenskap att ta reda på om en man finner dig attraktiv. Det finns många olika sätt att analysera det. Om du vill ta reda på om en man är på dig, läs vidare.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Hans handlingar  ,

    
   
 1.            1      Se till att han gör en tjänst. Tar han dig kaffet? Drivar han dig hem? Självklart kan han bara vara en fin person, men kanske finns det mer bakom det. Kanske vill han ha mer av dig och hoppas att du kommer att tacka dig mer än bara säga "tack".       
 2.  
 3.             2      Se om han vill vara nära dig. Frågar han ofta om han kan hjälpa dig med reparationer eller skovla snön bort från din dörr? Vill han laga dig? Om han fortsätter att försöka vara nära dig, gillar han förmodligen dig mycket.        
 4.  
 5.             3      Se till att han vill imponera på dig. När en man hittar en kvinna bra, försöker han se bra ut för henne. Ibland riskerar han mycket. Om han normalt undviker riskfyllda situationer är det mycket troligt att han bara vill imponera på dig. Om han tittar på dig efter sin handling och vill veta om du har sett det, väntar han bara på din reaktion.        
 6.  
 7.             4      Flörtar han med dig? En man flörtar inte med en kvinna som han inte finner attraktiv. Om han flörtar med dig vill han ta reda på om känslorna är gemensamma och han kan fråga dig om en date. Om han alltid vill vara omkring dig och retar dig lekfullt, så är han förmodligen intresserad av dig.  
    Se till att han inte hanterar alla tjejer så. Om han alltid beter sig så, betyder hans beteende förmodligen inte så mycket och du får inte lägga för mycket på det.  
         
 8.  
 9.             5      Se till att han blir avundsjuk när du gör något med andra män. Är han missnöjd när han dricker kaffe med en annan? Är han uppmärksam på vem som är nära dig? Om han är avundsjuk, så tycker han definitivt om dig.  
    
  • Varje man beter sig annorlunda, men när han är svartsjuk är det definitivt ett tecken på att han tycker att du är attraktiv.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ger han dig små presenter? Det är ett tydligt tecken på att han gillar dig när han ger dig blommor eller något annat som ger dig nöje. Varför annars borde han offra tiden för att ge dig något? Om han hämtar dig presenten kan han spela det lite och säga, "Det är bara en bagatell" men i verkligheten hoppas han att han kommer att bli bättre att landa med dig.        
 12.  
 13.             7      Se till att han beter sig som en gentleman i närheten av dig. Öppnar han dörren för dig, erbjuder du en stol eller en kappa när du är kall? Om han inte beter sig så med alla kvinnor, gillar han förmodligen dig mycket.        
 14.  
 15.             8      Uppmärksammar han sitt utseende när han spenderar tid med dig? Vill han ha sitt hår att sitta, plockar han lint från sina kläder, räfflar bältet eller rensar han sina skor? Om du märker att han ofta tittar i spegeln i din närvaro, kan det vara viktigt för honom att se bra ut för dig.        
 16.  
 17.             9      Om han går i samma takt som du är det också ett tecken på att han vill ha mer av dig. Forskning har funnit att en man anpassar sin takt till en kvinna som han finner attraktiv.                  
 18.  
             

  Del 2      Hans kroppsspråk  ,

    
   
 1.             1      Ser han ofta på dig? Om mannen gillar dig, ser han dig över rummet. Men betala inte för mycket uppmärksamhet, för annars tror han att du vill titta på honom hela tiden. Men om du märker att han tittar på dig ofta, så tycker han förmodligen mycket om dig. Om han snabbt tittar bort, om du märker det, är det ett annat tecken.        
 2.  
 3.             2      Står han vid blicken och rodnar du? Om så är fallet vill han nog mer från dig. Om han är blyg kan han se bort, men om han tittar på dig några sekunder längre, gillar han dig väldigt mycket.        
 4.  
 5.             3      Vänder han sin kropp i din riktning när du pratar? Om han gillar dig, gör han det. Det är en naturlig regel för kroppsspråk. Om han vänder sig bort från dig är han inte så intresserad av dig.        
 6.  
 7.             4      Att vara väldigt nervös kring dig kan också vara ett tecken på att han tycker att du är attraktiv. Spelar han med knapparna på sin skjorta eller något på sitt skrivbord, vet han inte riktigt hur man lägger fötterna eller håller han sig i rörelse? Du verkar göra honom nervös och det är ett gott tecken.        
 8.  
 9.             5      Se till att han vill röra dig. När du går in i ett rum, kanske han lägger handen på ryggen eller om han ofta är omkring dig.  
    Kanske kommer han till och med att borsta en hårsträng ur ditt ansikte.  
         
 10.  
 11.             6      Om hans läppar är något öppna när han pratar med dig, så är det också ett tecken på att han gillar dig mycket. Hans ögonbryn kan höjas lite när du talar. Om hans ansikte öppnar på det här sättet för dig så är han intresserad av dig.        
 12.  
 13.             7      Om han tittar på dig och pekar på axlarna, huvudet och fötterna i din riktning, då gillar han dig. Om så inte är fallet kanske han inte är så intresserad av dig.        
 14.  
             

  Del 3      Vad han säger  ,

    
   
 1.             1      frågar han dig? Frågade han om du har en pojkvän? Om han gör det, är han intresserad av dig. Det är inte så lätt att berätta varför han frågade vad du gör, men om du frågar honom, tycker han bara att du är intresserad av honom också. Men om han frågar andra människor för dig gillar han dig verkligen.        
 2.  
 3.             2      Se till att han pratar mycket i din närvaro. Han fortsätter att berätta om sin favorithobby eller pratar om någonting annat och ber om ursäkt för varför han faktiskt berättade för det eftersom han känns som en idiot när han så louting dig. Men då är han bara så upphetsad när du konfronterar honom så att han inte kan kontrollera vad han säger.        
 4.  
 5.             3      Om han öppnar dig och berättar mycket för privata saker, gillar han dig också och vill veta så mycket om dig. Om han berättar något som ingen annan vet, det är verkligen ett tydligt tecken på att du är speciell för honom.        
 6.  
 7.             4      Om han talar tyst mot dig, så är det också ett positivt tecken, då är det enligt männen tystare män med kvinnor som tycker att de är attraktiva. Kontrollera att hans röstvolym är annorlunda när du pratar med dig och andra.        
 8.  
 9.             5      Ger han dig olika komplimanger? Han kommer inte direkt berätta att han tycker att du är varm. Han kommer att berätta mer om att du har en bra hårfärg eller skrattar snyggt. Om han ger dig många sådana komplimanger, kanske kanske han försöker berätta något för dig.        
 10.  
 11.             6      Skrattar han utan anledning i din närvaro? Om han gillar dig, skrattar han mer eftersom han är nära dig. Kanske skrattar han bara för att han är nervös. Det här är alla tecken på att han gillar dig.  
    
  • Men han får inte skratta för att han är så oroad över hur han påverkar dig!
  •  
         
 12.  
        
Relationer populär:
Berätta för en man Jag älskar dig utan att skrämma honom.

Var inte oförskämd.

Flörta med en tjej via SMS.

Närmar sig varandra på ett besök på bio.

Att hantera det faktum att dina föräldrar är homosexuella.

Berätta för dina föräldrar att du har en flickvän.

Bibehålla relationer.

Gör en komplimang till någon.

Sluta tänka på din ex.

Att vara en pojke för en tjej att ha svårt.

Börja med datum.

Hämta över ex vän.

Fly från en tråkig konversation.

Manipulera människor.

Att ringa upp en mans uppmärksamhet.

Erkännande tecken på våld i hemmet.

Ta reda på om din vän är rätt för dig.

Ditt beteende med din vän.

Frågan Vad tycker du om mig svara.

Gör en skorpionkvinna bli kär i dig.

Håll ditt humör under kontroll.

ako woman