Home \ relationer
 

Föröva ett stjärntecken Libra man.

 

Vågens man älskar att älska, men du kan skrämma honom när du blir för sentimental. Om du vill fånga hans uppmärksamhet och vinna hans tillgivenhet, vädjar du till hans balans av balans och skönhet. Gå upp till honom med självförtroende, men ge honom tid att stämma med sin takt.

              

Förfarande .

    

    1      Hans uppmärksamhet lockar  ,

    
   
 1.            1      Komma in i mängden. Vågen är extrovert och älskar att träffa och roa med människor. Du hittar honom ofta i grupper som han sticker ut som mitten av festen. Om du vill fånga hans uppmärksamhet, bör du korsa hans vägar så ofta som möjligt i sin naturliga miljö: i en folkmassa.        
 2.  
 3.             2      fälla öppen. Eftersom de flesta vägarna tenderar att vara vänner med många människor, måste du göra mer än bara gå med i gruppen. Istället för att stå i rummet där ingen ser dig, måste du sätta dig själv i centrum, även om det bara är några ögonblick.       
 4.  
 5.             3      Tävla i tävlingen. Vågen är vänliga och ibland snälla vänliga. Din vågmänniska flår troligen med många kvinnor, utan att nödvändigtvis betyda något allvarligt. Vissa kvinnor kan avskräckas, men andra lägger inte stor vikt vid det. Om du hoppas att fånga en Libra-man, måste du tillhöra den senare gruppen. Håll kvar tills resten av hans beundrare tappar tålamod med sin flörtning. 
    
  • Kom ihåg att Libra-män sällan har favoriter. Även om du klär honom snabbt kan han också hitta flera andra kvinnor från sin sociala miljö attraktiv. Om du vill råda i denna tävling mot andra kvinnor, måste du ha uthållighet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var feminin och elegant och inte klädd och skarp. När det gäller det visuella är kvinnor med ett feminint utseende de som mest sannolikt lockar Libra-Manens uppmärksamhet och som lockas rent av det fysiska. Undvik modestilar som är alltför dristiga eller klänningar som ser ut som utsmyckade. 
    
  • Undvik prickiga färger, iögonfallande mönster eller tillfälliga trender som har försvunnit i mode idag och imorgon. Överdriven "flickaktig" mode, som spets och båg, kan också vara avskräckande.
  •  
  • Välj klassiska, tydliga stilar och färger från den traditionella färgpalett. Sätta på elegans och inte på modetrender.
  •  
  • Temat för finess bör också omfatta din smink och tillbehör. Använd din smink för att markera din naturliga skönhet och undvika för mycket smink eller dramatiska stilar. Smycken bör accentuera ditt utseende och inte skrika för uppmärksamhet.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Lär känna honom  ,

    
   
 1.             1      presentera dig som en trevlig, balanserad personlighet. Inom stjärnzonen har Libra sin bild av goda skäl. Vågens man lockas till balanserade situationer och människor. När du pratar med honom för första gången, var vänlig, trevlig och presentera en balanserad aura. 
    
  • På samma sätt, om du bjuder in en Libra-man i ditt personliga utrymme - ditt kontor, bil eller hem - se till att han hittar en elegant, balanserad stil.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Låt honom prata om sig själv. Vågen är inte narcissistiska, men som människor med utåtriktad personlighet har de en tendens att prata om sig själva och vad de bryr sig om. Om du vill imponera på honom, låt honom prata och hälla ut sitt hjärta och följ noggrant samtalet.       
 4.  
 5.             3      Möt honom i ljusa tvister. De flesta libra-män är avskräckta från konflikter och rinner iväg från konfrontation, men samtidigt värderar de på att se saker från olika perspektiv. Välj ett ämne för en debatt och diskutera båda sidorna med det. Men kom ihåg att konversationen är mer intellektuell än emotionell.       
 6.  
 7.             4      Gör honom komplimanger. Vågen är vanligtvis ganska självförtroende och har en positiv åsikt av sig själva. En seriös komplimang eller ett berömbrev kan vid rätt tid ta dig väldigt långt om du vill få din uppmärksamhet. Som ett komplement bör du välja ett ämne som vanligtvis intresserar Libra-män, som smak, stil eller rättvisa. 
    Ingen litar på en uppenbar smickrande, inte ens en vågmänniska. Han kan be om ursäkt för ett besvärligt försök mot fåfänga i stället för andra tecken på zodiaken, men ett komplimang som tydligt inte är sant eller tvingat matchar inte begreppet harmoni eller rättvisa som en Libra-man i slutändan söker. Varje komplimang ska vara så meningsfull och så sann som möjligt.  
         
 8.  
 9.             5      Ge en bred blandning av konversationsämnen. Imponera din Libra-man genom att prata om många olika ämnen. Vågar älskar att prata och utbyta idéer och synpunkter på många ämnen. Om du kan hålla honom intellektuellt stimulerad så kommer han att hitta din personlighet attraktiv och trevlig runt honom. 
    
  • Vågen har en något luftig personlighet av naturen, så de känner sig mest inspirerade när de hoppar från ämne till ämne. Att fixa det på ett ämne kan snabbt borra en Libra-man.  
  •  
         
 10.  
             

    3      Låt honom träffa dig  ,

    
   
 1.             1      Behave honligt och rättvist. Saldon längtar efter balans och denna balans går utöver det personliga livet hos din Libra-man. Vågar har som regel en stor känsla av rättvisa och rättvisa. Om du vill vara attraktiv för Libra-mannen, måste du se till att han ser dig som en person med en liknande rättvisa.       
 2.  
 3.             2      Var försiktig med känslor. Även om vågar älskar att vara mänskliga tenderar de flesta vågar att koppla emot emotionellt. När han möter dig för första gången, undvik för många känslor, vare sig det är positivt eller negativt. 
    
  • Försök förstå varför han känner sig obekväm med känslor. Känslor är kaotiska, speciellt när känslorna blir djupa och komplicerade. Vågen undviker känslor för att upprätthålla den harmoni och balans som de älskar.
  •  
  • Om du vill vara långsiktig med din Libra-man, måste du både eller senare möta dina känslor tillsammans. När den tiden kommer, gör det så lugnt och rationellt som möjligt. Men i början av ett förhållande är det bäst att undvika djupa känslor när det är möjligt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tryck inte på honom. Kombinerat med Libraens motvilja mot känslor hatar han konflikt. Trots att han gillar intellektuella debatter är emotionellt laddade debatter något han undviker. Så håll dig lugn och lättillgänglig när du argumenterar med din Libra-man, annars kommer han att springa iväg.       
 6.  
 7.             4      Var lite mystisk. Du borde vara öppen och pratsam, men omsorgsfullt utformade små hemligheter kan exaltera sin nyfikenhet och få honom att veta mer. Om du kan stimulera den känslan av nyfikenhet, så kan du lättare fånga hans uppmärksamhet. 
    
  • Det första intrycket han får från dig borde vara "mystisk skönhet". Ju längre du associerar med Libra-mannen, desto mindre blir det blekare. För att komma igång med en bra start, försök att vara utom räckhåll och ett nästan omöjligt mål i början.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Arbeta på hedersbasis. De flesta balanser har en altruistisk ande, så de är ofta engagerade i frivilligt arbete. Även om din man inte stöder en speciell välgörande eller välgörande orsak, kommer han att hitta någon som offrar sin tid för att vara särskilt attraktiv. 
    
  • Om du är frivillig någonstans, överväga att bjuda din Libra-man, speciellt om det är något han är intresserad av. När du gör det blir du någon som hjälper honom att förverkliga sin egen önskan att göra något bra.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ändra dina hobbyer. Vågen har svårt att fokusera på bara en sak, och din Libra-man kommer att hitta dig mindre attraktiv om han tror att du koncentrerar dig på bara en aspekt av livet. Om du vill vara en balanserad, mångfacetterad person borde du ha några olika hobbyer att prata med.       
 12.  
             

    4      Slutför avtalet  ,

    
   
 1.             1      Handla om sin kärlek till skönhet, konst eller musik. De flesta libra-män uppskattar skönhet och kultur, så hans hjärta kommer att slå för dig om du bjuder in honom till ett museum eller ger honom en bok med bilder av vackra landskap. Visa honom att du förstår vad han älskar - det kan vara ett stort plus för dig. 
    
  • Om du bjuder in honom, välj en plats din Libra man kan njuta av, till exempel ett konstgalleri eller hantverksmarknad eller museum. Du kan göra det ännu roligare om du bjuder in honom till en aktiv händelse. Till exempel bjuda in honom till en utställning som bara är en dag istället för ett tyst besök på ett museum.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ge honom en smak av lyx. Tillsammans med konst och kultur uppskattar väghållare vanligtvis de finaste sakerna i livet. Om du bjuder in honom att spendera tid med dig, välj fantastiska platser som chic caféer eller 4-stjärniga restauranger. Om du ger det något, välj sedan något smakfullt från en designer. 
    
  • Om du inte har lyxpengar för din Libra-man, var inte rädd! Dessa män älskar skönhet, men det kostar inte nödvändigtvis mycket. Bara bjud in honom till en fancy restaurang till efterrätt, för att spara pengar på huvudrätterna, eller gå någonstans som har en elegant atmosfär, men där det inte är så dyrt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lämna honom rum. Som sociala varelser älskar libra-män frihet och behöver inte vara glada. Du kan svärma runt honom så mycket som du vill när du är tillsammans, men undvik att krossa honom eller tvinga honom till delar av sitt liv som han inte bjudit in dig. 
    
  • Kom ihåg att en Libra-man är en aktiv person, så om han gillar dig, kommer du att veta. Under tiden arbeta stadigt på honom, men tvinga inte sina känslor på honom innan han är redo.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Visa honom som du uppskattar honom. Vågen älskar att älska och de älskar att bli älskade. Små tecken på uppskattning kan stödja dina känslor för honom och göra dig mer attraktiv i hans ögon. Försök ge honom en liten gåva, precis som det! Eller ge honom en massage efter en lång dag på jobbet. 
    
  • Vackra, smakfulla gåvor fungerar bättre än gåvor med för mycket sentimentalitet. Du kanske inte har tillräckligt med pengar för att köpa designer manschettknappar, men du kan köpa honom designchoklad eller välja ett vackert föremål, även om det inte är från en designer.
  •  
  • Om du vill ha ett gratis alternativ, skriv då en bra anteckning. Återigen är djupa känslor inte rätt för Libra-mannen, men ett brev med några vackra vers kan imponera på honom så länge verserna fokuserar på skönheten i saker, inte intensiteten i känslor.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Håll bara romantiken. Som nämnts ovan kan en Libra-man vara känslomässigt avlägsen när du möter honom först. Därför undviker han kvinnor som verkar manipulerande eller dramatiska. Om du gör ditt första drag, undvik att vara för allvarlig och för snabb. Håll sakerna enkla och vinn dem med gester av traditionell romantik: stearinlys middagar, månskenvandringar, och så vidare. 
    
  • När han börjar återvända din kärlek och uppmärksamhet, var då beredd att visa dig vad han gillar i sitt kärleksliv. Vågar är naturliga charmers, så om han vill fånga dig med charm, så kommer han att använda en uppsättning romantiska taktik för att göra det. Var uppmärksam och tillämpa liknande romantiska gester och taktik.
  •  
         
 10.  
           Läs mer... (2)      
Relationer populär:
Hantera politiska skillnader i ett förhållande.

Håll din granne hund från att skälla.

Använd kroppsspråk så att en pojke vill ha mer.

Hantera konflikter i ett förhållande.

Ta en dålig pojke.

Hantera behövande människor ordentligt.

Hjälpsam.

Vet om hon inte gillar dig längre.

Hjälp flyktingar.

Bli av med en oönskad vän.

Var glad igen efter en uppbrott.

Välj en lämplig present för en månadsdagen.

Tillhör den.

Led en bra relation med sin flickvän.

För att möta en man som du vet ligger han till dig.

Få vänner med någon.

Åtgärder mot narkotikahandlare i grannskapet.

Hantera avslag.

Dela en tvilling.

Hantera homofobi.

Känsla medkänsla.

ako woman