Home \ relationer
 

Hantera personer från vilka man ignoreras.

 

Har du märkt att någon du normalt pratar med regelbundet har blivit tyst? Ta dig tid att tänka på vad som kan ha orsakat detta beteende och om det ingår i ett större mönster. Konfronter den person som ignorerar dig, varför ärlig, öppen och lugn med den. Försök att arbeta med dina kommunikationsförmåga om konfrontationen inte går bra. Men var beredd att frigöra dig själv från förhållandet.

              

Förfarande .

    

    1      Ta reda på orsaken  ,

    
   
 1.            1      Tänk på vad som händer i hennes liv. Det kan vara att hon inte ens ger dig den kalla axeln. Kanske är hon eller någon du bryr dig om sjuk eller har personliga problem. Du känner bara det när du frågade henne. Men om du märker att hon drar sig från andra människor, kanske det inte är den kalla axeln.  
    
  • Prata med personen omedelbart om du märker en riktigt stark personlighetsförändring och andra gemensamma vänner också. Hon kan vara i en position där hon verkligen behöver hjälp.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bestäm om det är ett mönster. Ställ dig några frågor, om det inte är första gången som hon ger dig den kalla axeln. Behandlade hon dig så här förut? Var det en reaktion på något du sa eller gjorde som du inte tyckte om? Om så är fallet kan du vara i ett manipulerande eller kontrollerande förhållande.  
    
  • Om du befinner dig i ett manipulativt, kontrollerande eller missbrukande förhållande, kanske du vill gå till en terapeut. Med honom kan du diskutera förhållandet och din plats i den. Det kan också hjälpa till att diskutera dina farhågor om ditt förhållande med en vän eller familjemedlem i ditt förtroende. Detta kan hjälpa dig under en svår tid.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Öva vad du vill säga. Du borde känna att du sa vad du var tvungen att säga, så planera i förväg. Du kan enkelt bli nervös eller defensiv eller stöta på fel om du inte är redo. Stäng dina ögon och föreställ dig att du är ensam med den här personen. Tala högt om vad du vill säga.                  
 6.  
             

    2      Den person som konfronterar  ,

    
   
 1.             1      Fråga henne om en privat konversation. När du pratar med henne på ett offentligt ställe, är det lättare för henne att ändra ämnet eller för att du ska bli avbruten. I stället fråga henne om du kan prata med henne privat - kanske på en avskild bänk i en park eller ens i ett lugnt hörn av ett kafé. Fråga om du kan prata med henne var som helst, där du både känner dig bekväm - som på soffan i vardagsrummet - om du bor med personen. 
    
  • vägrar hon att träffa dig eller prata med dig? Då är det en ganska bra indikation på att hon ignorerar dig för att manipulera eller kontrollera dig. Vid det här laget är det okej att berätta för henne att du förstår att hon inte vill prata och att släppa dig från förhållandet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Säg att du uppskattar förhållandet. Det är viktigt att börja här så att hon vet att du inte bara försöker starta en kamp. Det börjar konversationen genom att låta henne veta att hon och relationen är viktiga för dig och att du bryr dig om hennes beteende. 
    
  • Till exempel kan du säga saker som "Jag trivdes verkligen med dig / arbetar med dig" eller "Jag hoppas att du kan hjälpa mig att räkna ut vad som händer mellan oss eftersom jag älskar din vänskap så mycket gissa. "
  •  
         
 4.  
 5.             3      Uttryck hur din tystnad får dig att känna. Detta är särskilt viktigt om du är mycket nära den person som ignorerar dig. Låt dem veta hur det gör att du känner dig, om du är ledsen eller sårad. Men var försiktig med att vara lugn och sammansatt när du förklarar dina känslor, eftersom ignoreringen ofta används för att försöka styra andra.  
    
  • Du kan säga något som "Sandra, jag gillar dig verkligen och uppskattar vår vänskap, men det gör ont om du stänger av mig, jag hoppas vi kan prata om det och fixa det."
  •  
         
 6.  
 7.             4      Titta på din ton. De flesta som ignorerar regelbundet gör det för att få en reaktion. Om du låter alldeles skadad eller ledsen eller ens desperat kämpar för sin vänskap, kommer den att uppmuntra dem att fortsätta ignorera dig. I stället gör ditt bästa för att låta lugnt och kontrollerat.  
    
  • I stället för att säga till exempel, "Jag är verkligen skadad och därför kan jag inte sova och skulle göra någonting för att få vår vänskap tillbaka", kan du säga något som "Jag är ont och ledsen när du inte pratar med mig Om du vill prata, tycker jag också om att prata om det. "
  •  
         
 8.  
 9.             5      Lyssna på vad hon har att säga. Det är viktigt, om det finns en riktig anledning att ignorera dig, eller om den styr dig. Ge henne chansen att förklara varför eller hur du skadar henne (om det är anledningen). Om hon inte verkar få ett bra svar, är det ett gott tecken på att hon manipulerar dig.  
    
  • Om hon till exempel säger något, "För några veckor sedan pratade vi om mitt jobb och du sa något som verkligen skadade mina känslor, jag var inte säker på hur jag skulle hantera det, så Jag pratade mindre för dig ", du har något specifikt som du kan adressera och be om ursäkt för.
  •  
  • Men om hon säger något sånt, "Jag bad dig att äta med mig, men sa nej, för du var tvungen att gå till din mosters begravning," manipulerar hon förmodligen dig. Du borde placera dem framför allt och alla andra.
  •  
  • Om hon bara ignorerar dig eller ändrar ämnet istället för att svara på din fråga, manipulerar hon förmodligen dig också. Då är det okej att bara gå bort.
  •  
         
 10.  
             

    3      Nästa  ,

    
   
 1.             1      Förbättra dina kommunikationsförmåga. Bättre kommunikationsförmåga kan hjälpa till att undvika att upprepas ignoreras om det visar sig att det orsakades av felkommunikation i första hand. Det finns några enkla saker du kan göra för att förbättra dina kommunikationsförmåga. 
    
  • Stanna och lyssna på vad dina vänner säger i en konversation istället för att skynda på att säga vad du vill säga.
  •  
  • Var ärlig i dina konversationer. Säg det, om du inte vill göra något. Berätta för dem om något stör dig.
  •  

   Se upp för vad de inte säger. Du kan använda mycket kroppsspråk för att ta reda på hur en person gör. Om hon inte gör ögonkontakt, ser distraherad eller står med händerna knäppta, är hon troligen upprörd.    

         
 2.  
 3.             2      Försök bara en gång. Fortsätt inte försöka rengöra saker uppe mellan dem om de verkar ignorera dig för att kontrollera eller manipulera dig. Efter att ha konfronterat den person som ignorerar dig gjorde du vad du kunde. Nu är det upp till den andra personen att närma dig och börja kommunicera med dig. Fortsätt inte försöka prata med henne om hon inte gör det. Lämna i stället ditt liv så normalt som möjligt.        
 4.  
 5.             3      Var redo att gå. Ignorering indikerar att hon inte vill prata med dig eller försöker kontrollera dig. I båda fallen är det troligen bäst att lämna relationen.  
    
  • Om personen som ignorerar dig är någon du jobbar med, kan du förmodligen inte bara gå undan. Istället, interagera bara med personen när det är absolut nödvändigt. Håll dig professionell och lugn, men gå inte utöver dina interaktioner med henne.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (6)      
Relationer populär:
Öka ditt självförtroende omedelbart.

Vinnande en kvinna för sig själv.

När är en tjej intresserad av dig.

Slutför en relationsbrunn.

Tips för kyssar (för pojkar).

Förlåtande och glömma.

Leva efter en misslyckad relation eller oförskämd raptur.

Ge din vän mer frihet.

Prata och skvaller.

Berätta för din kompis att du är kär i honom.

Kom ihåg, om din fru lurar dig.

Läser manliga kroppsspråk medan man flirar.

Gör ett förhållande.

Äldre kvinnor datum.

Ett förhållande upprätthålls även efter sommarsemestern.

Hantera ett brutet hjärta.

Övervinna lovesickness.

Var glad som singel.

Hitta en vän om tre veckor.

Följ någon på Facebook.

Gör en bekännelse.

ako woman