Home \ relationer
 

Se om en tjej har en förälskelse på dig.

 

Det är inte alltid lätt att berätta om en tjej har en förälskelse på dig. Vissa tjejer visar det ganska öppet och flirta, fnissa och rodna när du möter dem. Andra är skuggigare och subtilare i att avslöja sina sanna känslor. Men ändå, oavsett vilken typ av tjej du har att göra med, finns det alltid några säkra tecken på raving om. Så om du letar efter en tjej och vill veta om hon återger dina känslor, eller om du bara vill veta om en tjej i din klass eller vänskapskrets har en förälskelse på dig, kan du enkelt räkna ut det med följande steg.

              

Förfarande .

    

    1      Se upp för deras beteende  ,

    
   
 1.            1      Försök fånga henne att stirra på dig i hemlighet. Det är ett tydligt tecken. Om du låter blicken vandra genom klass eller fest och få henne att se direkt på dig, så kanske hon har en förälskelse på dig. Om hon inser att du har fångat henne och sedan snabbt tittar bort, rodnar eller ger dig ett litet leende, visar det dig bara mer som hon gillar dig.  
    
  • Försök inte betala för mycket uppmärksamhet, annars tänker hon bara att du stirrar på henne.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se till att hon rodnar ofta i din närvaro - ofta. Detta är ett annat tecken på att bli kär. När hon rodnar eller blir nervös när hon träffar henne eller pratar med henne kan det vara ett tecken på att hon gillar dig och är bara blyg och rädd för att säga fel eller pinsamt själv. Om du märker hennes beteende, klä inte på henne och säg inte det, annars kommer du bara skrämma henne bort.  
    
  • Se bara till att hon inte är den typ av tjej som rodnar varje gång hon pratar med en pojke - hon kan också vara blyg på pojkar i allmänhet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se till att hon gigglar mycket i din närvaro. Många tjejer gigglar i närvaro av killar som gillar dem mycket, för deras förälskelse gör dem lite svimmade i huvudet och besvärligt, bara genom att vara nära pojken. Om du märker hur flickan ofta gigglar eller skrattar i din närvaro, även om du inte har sagt någonting så roligt, så är hon troligen på dig. Hon kanske bara känner sig lite dum i din närvaro eftersom hon tycker om dig, eller du kan hitta allt du säger roligt för att hon är alldeles kär i dig.  
    
  • Nästa gång du pratar med henne, var uppmärksam på hur mycket hon skrattar. Försök lite skämt och se om hon skrattar för mycket om det - det kan betyda att hon har känslor för dig.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var uppmärksam på hur hennes vänner beter sig när de passerar dig. En flickvän av en tjej kan berätta mycket om sina känslor utan att verkligen säga någonting. Så nästa gång du träffar tjejen och hennes vänner på promenaden, var noga med att fnissla med varandra, knuffa dem med armbågarna eller bara nicka i din riktning och varna flickan när de märker dig. Detta är ett inte så subtilt sätt att visa dig att tjejen gillar dig.  
    
  • Om flickvännerna alltid nöjer dig med ett visst leende när du träffar dem, berättar de att deras flickvän är på dig.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Se till att hon letar efter ursäkter att spendera tid med dig. Om flickan är krossad på dig vill hon spendera så mycket tid med dig som möjligt. Om hon gillar dig så är det kanske möjligt att vara med dig frågar om du gör mattexamen med henne eller kanske även om du inte vill titta på en film eller gå på en konsert tillsammans. Hon kan uppföra sig ganska normalt för att inte visa att hon är på dig.  
    
  • Om du har samma vänkrets men hon har spenderat mer tid på det senaste med dig, kanske det är därför hon är på dig.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Se henne mer uppmärksam på hennes utseende när hon möter dig. Om en tjej alltid klär sig lite bättre, om hon spenderar tid med dig, bryr sig mer om hennes frisyr och smink än normalt, så kanske hon vill imponera på dig. Om du träffar henne ensam, eller träffar henne ens i en liten grupp, och hon lägger ofta på ny läppstift eller balsam, tittar ofta på sig i spegeln eller ofta plockar på sina kläder, så kan hon försöka imponera på dig.  
    
  • Om du möter henne oväntat och hon är långt mindre förberedd, klarar hon nog bättre att imponera på dig.
  •  
  • Om du möter henne oväntat i mataffären eller någon annanstans och hon gör ett skämt om hur "hemskt" hon ser nu, så är hon generad att hon inte klädd bättre för dig.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Var uppmärksam på deras kroppsspråk. En flickas kroppsspråk talar mycket om hur hon känner sig om dig. Om hon ständigt gör ögonkontakt, lutar sig närmare dig och vänder sig direkt till dig när du pratar med varandra, så tycker hon om dig. Här är några fler tecken att se upp för:  
    
  • Om hon leker med håret medan du pratar kan det innebära att hon är nervös på grund av dig.
  •  
  • Om hon ständigt skiftar sin vikt från en fot till den andra, är hon lite nervös att prata med dig.
  •  
  • Om hon bryter ögonkontakt och sänker blicken till golvet, kan det bero på att hon tycker om dig.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Var uppmärksam på hur hon beter sig i närvaro av andra pojkar. Det är en viktig punkt. Du kanske tror att en tjej gillar dig, men i verkligheten är hon bara allmänt flirtig, pratsam och lekfull med män. Många tjejer gillar också många män samtidigt, eller helt enkelt gillar att träffa män - vissa föredrar även att spendera tid hos män än hos kvinnor. Så du borde inte feltolka tecknen och tro att en riktigt vänlig tjej har en förälskelse på dig.  
    
  • Var uppmärksam på hur hon beter sig mot andra män. Behandla dem alla desamma, det är bara en del av deras personlighet.
  •  
  • Om hon behandlar dig annorlunda än de andra männen och ger dig mer uppmärksamhet - eller mindre uppmärksamhet, för att hon är blyg - kanske har hon verkligen en förälskelse på dig.
  •  
                   
 16.  
             

    2      Var uppmärksam på deras uttalanden  ,

    
   
 1.             1      Se till att hon retar dig. Om en tjej retar dig och retar lekfullt, är det en annan säker tecken på att hon är på dig. Teasing är bara en annan form av flirta och det är hennes sätt att visa dig att hon gillar dig. Om hon retar dig, kan hon göra roligt med dina kläder, trycka dig lekfullt, eller ens göra roligt med ditt hår eller dina nya skor. Var inte förolämpad - det är bara deras sätt att betala din uppmärksamhet.  
    Se till att hon också töjer andra män, eller bara du. Om hon gör det på alla, kanske är hon bara en lekfull person i allmänhet. Men om det bara är du så är du speciell för henne.  
         
 2.  
 3.             2      Se till att hon komplimangerar dig. Om en tjej alltid komplimangerar dig, så är det en bra chans att hon är på dig. Om hon berättar om att hon tycker om dina nya skor, tyckte om din berättelse eller tyckte dig bra i det sista fotbollsspelet, även om du gjorde ingenting annat än att skjuta ständigt, ja ja, hon har förmodligen en förälskelse på dig. Om en tjej har en kross på dig, så är hon uppe med vad du än gör och förmodligen inte rädd för att visa den.  
     Se till att hon är den typ av tjej som bara är väldigt snäll mot alla och komplimanger till alla, eller hon säger bara de trevliga sakerna till dig. Vem vet, kanske är hon bara väldigt väldigt vänlig. Men det är nog inte orsaken.  
  • Om hon gratulerar dig till en ny frisyr eller skjorta betyder det att hon sköter din garderob eller ditt utseende, vilket ensamt är ett starkt tecken på att hon tycker om dig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se till att hon letar efter ursäkta att prata med dig. Om en tjej har en förälskelse på dig, försöker hon prata med dig så ofta hon kan - så länge hon inte är för blyg. Om du inte har några gemensamma vänner eller andra anledningar att spendera tid tillsammans, kan du komma upp till dem och fråga uppenbara frågor, till exempel: om din matte läxa, vars svar hon lätt kunde få från en av hennes vänner. Hon kan till och med kalla dig på en sådan fråga eller skriva ett meddelande i hopp om att det kommer att göra en lång konversation.  
    
  • Om hon gillar dig kan hon till och med hänvisa till ett ämne som hon vet att du skulle vilja prata om. Som t.ex. Sport eller din favoritutställning. Hon kan komma till dig och fråga om du såg matchen igår kväll eller fråga din åsikt om säsongens slut på din favoritutställning. Naturligtvis kan hon också vara intresserad av det också, men hon kan också använda det som en ursäkt för att prata med dig.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Se till att hon frågar dig om du verkligen gillar någon. Flickan tror att hon är mycket subtil när hon frågar dig om du gillar någon eller om hon vill veta om du går ut med en tjej under helgen. Du kanske också frågar dig själv om en viss tjej. Men självklart ser du det genast. Om hon frågar dig om du har en kross på någon, så är frågan: "Gillar du mig ?".  
    
  • Det enda andra alternativet här är att hon frågar dig om det eftersom en av hennes vänner är på dig och hon fungerar som en koppling.
  •  
  • Om du säger henne att du bara står på ingen och då svarar hon, "Hur kan du stå på någon? Det måste finnas någon... ", då vill hon höra från dig att du gillar henne.
  •  Det faktum att hon ens är intresserad av ditt kärleksliv visar att hon har romantiska känslor för dig.  
         
 8.  
 9.             5      Titta på hennes prat om andra tjejer i ditt liv. Försöker hon subtilt att lura andra tjejer du spenderar tid med? Kan hon kanske nämna att varje tjej du har varit med var inte tillräckligt bra för dig? Om hon gör det, vill hon verkligen säga att hon har rätt för dig. Om hon stänger av alla andra tjejer du har att göra med, eller till och med alla du pratar med, är hon avundsjuk att hon inte är ditt enda fokus.  
    
  • Det är okej om hon är svartsjuk innan du går ut tillsammans - men var försiktig så blir det inte ett problem om du verkligen träffas.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Se till att hon antyder att hon skulle vilja ha en pojkvän. Hon kanske bara tycker att hon gav en liten ledtråd, men om hon alltid har saker som "det är jättebra att ha en pojkvän" eller "att vara singel är riktigt dum" eller "Jag önskar att jag hade en kille med dig". Jag kunde gå på bio ", då säger hon direkt att hon skulle vilja vara med dig. Om hon fortsätter att göra subtila tips om hur mycket hon vill vara med någon, så är den personen förmodligen du.  
    
  • Det finns bara ett annat alternativ - hon vill gå ut med en av dina vänner. Men om hon aldrig frågar om en av dina vänner är chansen att hon håller ett öga på dig.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Var uppmärksam på vad hon säger om andra killar. Om hon inte säger något om andra killar än det, är den här killen eller den där killen inte tillräckligt bra eller inte så bra som du, hon säger faktiskt att hon har en förälskelse på dig. Hon kan till och med säga att hon ville att den här eller den där killen hade en viss kvalitet - en som du äger.  
    
  • Om hon berättar att hon vill att killen hon precis börjat med, att han har en bättre humor, och hon betonar alltid din stora humor, så säger hon faktiskt att hon hellre skulle gå ut med dig ,
  •  
  • Om hon alltid jämför dig positivt med andra killar, så låter hon dig veta att hon tycker om dig mer än de andra killarna i hennes liv.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Se till att hon ofta ringer dig eller skriver meddelanden. Om hon fortsätter att ringa eller skriva dig meddelanden är chansen att hon är kär i dig. Om hon skickar dig många leende smilies eller bara ringer dig för att säga "hej" eller på grund av någon dum ursäkt På grund av en läxa som hon kunde ha fått från någon annan söker hon bara en anledning att prata med dig.  
    
  • Om hon skickar dig ett leende eller bara ordet "hehe", visar det att hon flörtar med dig.
  •  
         
 16.  
             

    3      Ta reda på om hon är på dig  ,

    
   
 1.             1      Fråga dina vänner. Din första informationskälla ska vara dina vänner. Fråga henne om hon har sett dig och tjejen tillsammans och vad hennes ärliga åsikt handlar om huruvida hon kan ha en förälskelse på dig. Dina vänner har en objektiv syn på saker och kan bättre kunna bedöma om de verkligen har en kross på dig eller bara lekfulla och gillar att flörta mycket. Be dem att vara ärliga - om de tycker att de inte gillar dig så borde de vara ärliga om det.  
    
  • Dina kompisar kanske också vet om de kanske gillar någon annan istället. Det är verkligen bra information innan du pratar med henne om det.
  •  
  • Men fråga inte någon som pratar för mycket eller någon som är vänligare för henne än för dig. Annars kunde de berätta för henne och avslöja dig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fråga hennes vänner. Att fråga en tjej flickvänner om hon är på dig är som att fråga dem själv. Men om du verkligen litar på en av hennes vänner och tror att hon kan behålla det själv, försök och fråga henne. Hennes vänner kommer säkert veta om hon gillar någon eller inte - det beror bara på om de berättar för dig.  
    
  • Gör inte en stor sak ut ur det. Håll dina känslor för tjejen för dig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fråga henne. Om du gillar tjejen och verkligen vill veta hur hon tänker på dig, var inte rädd och fråga henne direkt. Justera just en tid när du är båda tillsammans på en relativt ensam och lugn plats och fråga henne om hon gillar dig. Om du gillar henne kan du berätta för henne först att du är på henne och att du behöver veta hur hon tänker på det. Tala med henne lugnt, håll ögonkontakt och ge henne din fulla uppmärksamhet. Låt inte det verka som att det är för stort en sak, eller du kommer bara skrämma bort dem.  
    
  • Om hon medger att hon är på dig och verkligen tycker om dig, fråga henne om ett datum och ta reda på var det går.
  •  
  • Om hon säger att hon inte känner det sättet för dig, uppför sig då lämpligt. Bli inte arg eller aggressiv - spela det coolt och visa henne vilken bra kille du är.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

    
   
 • Om du vill berätta för en tjej att du gillar henne eller om du vill fråga henne om hon tycker om dig, så borde du inte nödvändigtvis göra det under den stora pausen eller under klassen. Försök hitta något mer privat.
 •  
 • Verkar inte som om du är från olika planeter. Inte ignorera det helt. Ditt hjärta kan bryta annorlunda.
 •  
 

<91112>  

   
 • Om du gillar henne och tjejen är blyg, kanske du borde ta det första steget.
 •  
 • Aldrig agera som en fegis, annars kommer hon inte att stå på dig, uppför sig normalt.
 •  
        
Relationer populär:
Gör en tjej le.

Övervinna svartsjuka eller avund av din bästa vän.

Ta tag i svartsjuka.

Fly från en tråkig konversation.

Var kär.

Hitta den rätta.

Har ett långdistansförhållande som tonåring.

Se till att din flickvän är otrogen mot dig.

Undvik att vara desperat.

Reagera om någon ignorerar dig.

Levande avhållsamhet.

Fråga en kollega för ett datum.

Hantera personer du inte gillar.

Hitta rätt kille.

Ditt beteende med din vän.

Erkänn när din flickvän vill bryta upp sig.

Avsluta ett långdistansförhållande.

Som tonåring, kom i kontakt med tjejer.

Gör en tjej som dig, även om hon är kär i någon annan.

Gör hans vän lycklig.

Att märka av en tjej.

ako woman