Home \ relationer
 

Tämja en fri ande.

 

Längs du efter engagemanget hos en person som är extremt oberoende eller som beundrar någonting som inte överensstämmer med normen? Nyckeln till hjärtat av en fri ande är att ge din okonventionella tomboy känslan av att han kan vara friare och mer oberoende med dig än med någon annan. <91112>  

Veta vad som gör dig så attraherad av den här personen. Friska andar gillar att flyta som fjärilar genom livet - från en blomma till nästa, enligt ditt humör; Saker som punktlighet, försiktighet och andra fåfängliga detaljer har ingen plats i ett självständigt sinne. Dessutom är dessa människor ofta exceptionellt kreativa och spännande personer, vilket förmodligen är de funktioner som lockar dig speciellt eller bara. Om du försöker bygga tvång, hur liten de än är, riskerar du att kväva de kvaliteter som du tidigare funnit attraktiva. (Om du inte redan har slagen din fria anda med den.) <91112>  

Håll denna kunskap i åtanke när du följer följande råd.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Låt dörren vara öppen - bokstavligen och metaforiskt. Du behöver inte säga det, men klargör att din lilla fria anda kan komma och gå närhelst han eller hon gillar. Så din partner kommer att kunna bygga förtroende för dig.       
 2.  
 3.             2      Dra inte gränser genom att ställa in regler. Begränsningar är som kedjor och kommer bara att övertyga denna inkarnerade vilda häst om att galoppa så fort som möjligt mot horisonten. I stället för att säga, "Ve du, du lurar på mig," frågar du bättre, "Skulle du verkligen riskera att förlora en bra person som jag, bara för att ha lite roligt?" Gör det tydligare för din frihetsälskande partner att han eller hon kommer att sakna något bra när gränsen är korsad.        
 4.  
 5.             3      Ange prioriteringar. Vad är viktigast för dig i detta förhållande? Trohet? Respekt? Tillgivenhet? Ärlighet? Sällskap? Passion? Säkerhet? Stabilitet? Kan du begränsa dina prioriteringar till två eller tre? En fri ande kommer inte att riva ett ben ut för att läsa dig varje önskan från läpparna. (Det kan så småningom bli så, men bara så snart det ovillkorliga förtroendet finns.) Sätt realistiska mål genom att bara fråga de saker som är "viktigaste" för dig i ett förhållande - och inte förvänta dig något annat.        
 6.  
 7.             4      Många saker kan göra en fri ande fly från ett förhållande. Du kan hitta några av dessa saker irrelevanta, särdrag. De flesta av dem är nog inte ens ditt fel. Träna tålamod Om något händer med din fria ande som har något att göra med dig som gör ditt liv lite mer komplicerat, får du inte ge upp. Kanske kommer din oberoende partner att gå i pension för ett tag eller ens hotar att bryta upp sig. Försök inte att retune honom eller henne, men spel inte heller det här spelet. Om din fria själ tänker bryta upp, berätta för honom att du inte vill ha det. Berätta för honom hur bra du passar ihop. Om din partner bryter upp ändå borde du inte gå vidare direkt. Medan det skulle vara väldigt ont, kunde han eller hon ändra sig. Förmodligen ganska snabbt.        
 8.  
 9.             5      Lär känna alla aspekter av den här personen. Erkänn deras preferenser, deras idiosynkraser, deras största önskningar och deras värsta rädslor. Visa tolerans och acceptans. Kunskap är makt; Ju bättre du känner den här personen desto mindre kommer du att känna sig angelägen om att kontrollera honom. Med tiden kommer det här också att göra dig till synes den enskilde person som "förstår" (och blir därmed den enda personen i vars företag du som en okonventionell person kan bli lätt att bli en själv). För en fri ande är det som att vinna lotteriet.        
 10.  
 11.             6      Välj dina strider klokt. Om ett problem inte direkt påverkar dina relationsprioriteringar, så borde du vara bra och njuta av din vildtur. Till exempel, om din fria anda är sen och du saknar filmen, håll dig cool och gå till nästa film; Om din partner är 45 minuter sen och du måste vänta mitt på natten i ett skuggigt område är det tydligt en anledning till en seriös konversation.        
 12.  
 13.             7      Ge din partner förtroendebonusen. En person med stort behov av självständighet kommer att testa dig hur mycket du kan lita på. Du bör ta reda på så snart som möjligt i ditt förhållande om du kan lita på den personen. Om du har intrycket att du kan lita på dem, lita på antingen "helt" eller "alls inte". Ok, det kan hända att du blir skadad, men du kan lika väl erövra hjärtat hos en person som inte har haft någon tidigare.        
 14.  
 15.             8      Hitta den fria andan i dig. Stanna inte bara hemma och undrar inte alltid vad din partner gör eller när han ska ringa. Sitt i din bil och utforska nya platser. Besök en gammal vän. Titta på en ny film. Lär känna extraordinära rätter. Din fria anda kommer att respektera dig och känna en känsla av anknytning till dig när du båda kommer hem och berättar för varandra om dina äventyr.        
 16.  
 17.             9      Uppskatta din partners oberoende attityd. Det viktigaste elementet som alla fria andar kräver i sina relationer är deras frihet. Du bör vara säker på att du inte är för krävande eller tillfredsställande. Oavsett hur mycket du älskar honom eller henne, kommer du vanligtvis skrämma bort en fri ande. Bara om du helt och hållet kan acceptera din partner med alla sina särdrag, kommer han eller hon också att utveckla ett otroligt förtroende för dig - och bara på grundval av denna absoluta förtroende kan ett underbart förhållande utvecklas. Var medveten om att oberoende bör värderas, inte bara tolereras Med din kärlek och förståelse kommer du att kunna ge din fria anda exakt den typ av stöd och mental mat som han eller hon behöver.                  
 18.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Hitta en flickvän om du är autistisk.

Gå ut med en yngre tjej.

Bli av med tankar på en tjej.

Som tjejer överlever det första datumet.

Glömmer en kvinna.

Hantera det när du pratar om dig bakom ryggen.

Övervinna besatthet i ett förhållande.

Få en pojke att be dig om ditt telefonnummer.

Tips för kyssar (för pojkar).

Ta med din pappas flickvän.

Förneka en flickas kärlek.

Män kan förstå.

Håll en relation med en vän.

Gå ut med en lejonkvinna.

Hantera en otrogen flickvän.

Gå ut med en fiskkvinna.

Få sin vän att kyssa dig.

Någon som har ett barn från ett tidigare förhållande.

Älska någon med zodiakvågan.

Berätta för din vän att du är ledsen.

Förälskad igen med din partner.

ako woman