Home \ relationer
 

Hur man blir en tunga kyssande professionell.

 

Du har redan sett honom i filmer och förmodligen även offentligt, tungens kyss, en tidlös och passionerad gest av romantisk tillgivenhet. För att rädda dig förlägenhet och för att uttrycka dina känslor på bästa möjliga sätt, här är några användbara tips om hur du blir en sann mästare av tunga kyssar.

              

Förfarande .

    

    1      Ta det första steget  ,

    
   
 1.            1      Håll dina läppar försiktiga. En mjuk, smidig och lätt fuktad mun är idealisk för kyssning. Innan du tar det första steget, se till att dina läppar inte är knäckta eller torra så att din partner inte distraherar eller känner sig avskynad av läpparnas tillstånd. Om du vill mjuka dina läppar före kyssning kan dessa snabba metoder hjälpa dig: 
    
  • Använd en läppbalsam. Sprid lite över dina läppar och tryck dem ihop. (Om du är en tjej och ha en smakfull Labello, så mycket desto bättre.) Den enda nackdelen med den här metoden är att du ska applicera läppbalsam eller läppglans minst en timme innan du kyssar, så att din kyssande partner kommer att känna dina mjuka läppar, men inte det tjocka läget av läppglans.
  •  
  • Drick vatten. Torra läppar är ett tecken på uttorkning, så du borde dricka ett eller två stora glas vatten. Inom 20 till 30 minuter kommer du att märka att dina läppar blir mjukare igen.
  •  
  • Lick dina läppar. Om det är en riktig nödsituation och du inte har tid, flytta tungan snabbt över dina läppar och pressa den ihop. Detta gör det möjligt att fukta dem lite utan att vara smutsiga eller hala efteråt. Du kan också göra detta som en subtil gest genom att göra ögonkontakt med din kyssande partner och sedan slicka dina läppar.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Uppfrisk andan. Under inga omständigheter vill du ha en dålig andedräkt när du ska kyssa någon. Det spelar ingen roll om det är en kyss från tungan eller inte. Eftersom din mun kommer att vara öppen under en kyss från tungan är ett friskt andetag särskilt viktigt. Av denna anledning bör du vara särskilt uppmärksam på god munhygien. Om du redan vet att du ska kyssa någon, bör du ta dig tid att rengöra dina tänder en extra tid, eller skölj åtminstone med lite vatten. 
    
  • Använd alltid pepparmyntsjuice eller tuggummi med pepparmintsmak om du tycker att dina chanser är så höga i kväll. Om du vill vara lite mer inkonsekvent, kan du be om ursäkt för en minut på toaletten och suga på en pepparmint godis eller bubbelgummi. Så du gör det inte så uppenbart att du förbereder dig för en kyss.
  •  
  • Undvik mat som lämnar en obehaglig eftersmak eller insättningar, särskilt vitlök, kaffe, lök, mjölk och majs. Om du har bestämt dig för att äta middag före en stor kyss, ska du strategisera dina matval.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hitta rätt ögonblick. En bra kyss, speciellt en första kyss eller en första kyss från tungan, är kulmen av att öka spänningen och öka intimiteten. Välj rätt ögonblick för att se till att både du och din partner är i rätt humör för att förlora dig i kyssen. Du borde vara ostört och i en romantisk stämning istället för att känna dig stressad eller distraherad. Hur känner du igen det här perfekta ögonblicket? Det beror på den enskilda situationen, men här är några tips som du bör tänka på: 
    
  • Du är helt ostörd. Till exempel sitter du ensam på din balkong eller på en avskild bänk i parken, och du behöver inte oroa dig för att någon stör dig.
  •  
  • Den andra personen gör alltid tips, t.ex. Gör ögonkontakt och titta på dina läppar eller fortsätt närmare. Oavsett om du kysser en pojke eller en flicka, ska hans / hennes kroppsspråk ge dig en indikation om huruvida rätt ögonblick har kommit för kyssen.
  •  
  • Du är i slutet av ett bra datum. I bilen eller på tröskeln är båda bra och rimligt privata platser för en god natts kyss.
  •  
  • Det känns bara rätt. Om du är lidenskapligt dras mot att kyssa din motsvarighet, var inte rädd att bara ge dig själv dina känslor. (Du bör bara vara beredd att möta en pinsam eller störande situation om du upptäcker att dina känslor inte är ömsesidiga.)
  •  
  • Fråga om det. Om du är osäker på om den andra personen känner det, pratar du om ämnet. Det är bättre att be om lite besvärligt tillstånd och sedan gå vidare med fullt självförtroende än att sakna din chans att kyssa med den speciella personen (eller kyssa någon som inte är intresserad av dig).
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gör ögonkontakt. Titta djupt in i din motparts ögon. Om du vill göra dina intentioner klara, rör din blick långsamt mot hans eller hennes läppar och sedan tillbaka upp till ögonen. Eller du gör intensiv ögonkontakt, avbryta det i några sekunder för att sedan se din motståndare i ögat igen. På så sätt visar du personen du vill kyssa att du är överväldigad av hans eller hennes syn. 
    För den extra flirtfaktorn kan flickor först se pojken i ögat, vända blicken nedåt och titta på honom genom ögonfransarna.  
         
 8.  
 9.             5      Smile. Om utsikterna till en kyss stöter på dig, så visa den. Med ett leende håller du situationen sorglös och rolig, samtidigt som du ser till att den andra personen kan känna sig trygg och avslappnad. Men se till att ditt leende ser försiktigt och uppriktigt ut och berör inte eller överdriver. Visa din framtida kyssande partner hur glad du är i hans eller hennes företag. Fortsätt att behålla ögonkontakt eller avbryta det i några sekunder innan du ser din motståndare i ögat igen. 
    
  • Du kan också hålla dina läppar stängd när du ler istället för att visa dina tänder och ger dig ett mer vänligt än förföriskt eller romantiskt intryck.
  •  
         
 10.  
 11.                  6      Gör den första kroppskontakten. När du är ensam med den person du önskar och fortsätter att le på dem och få ögonkontakt, kan du bestämma om du vill gå och kyssa utan föregående fysisk kontakt eller om du vill bryta kontaktbarriären först. Det kan innebära att dina ben röra när du sitter, håller händerna, lägger handen på personens knä, smekar på armen eller bara visar ett tecken på din kärlek. Om du redan har kyssat personen på läpparna borde det vara naturligt för dig att bryta beröringsbarriären och du bör försöka före kyssen att röra den andra personen så att du känner dig mer avslappnad.  
    
  • Du kan inte bryta kontaktbarriären tills du redan rör dig mot personen för att kyssa dem. Om du står kan du röra arm, nacke eller axlar på din motståndare. Om du sitter kan du placera din hand på baksidan av personen.
  •  
         
 12.  
 13.                  7      Kom närmare. Så snart som ögonblicket verkar rätt, gå vidare till tillvägagångssättet. I allmänhet borde du röra sig långsamt så att den andra personen har tillräckligt med tid att säga nej, men inte så långsamt, att elden av ögonblicket går ut. Om du känner att din kyssande partner är redo för nästa steg, bör du inte röra runt. Flytta din kropp i hans eller hennes riktning tills dina huvuden är bara några inches från varandra. Det här är det ögonblick då du måste luta huvudet för bästa möjliga kyssposition.  
    
  • Börja det långsamt. En blygsam inställning bygger spänning och förväntan. Flytta mot din partner i en sådan takt att du har chansen att uttrycka ditt godkännande (eller misslyckas). Dessutom förhindrar du att du stöter på huvudet när din motsvarighet också närmar sig hans eller hennes huvud.
  •  
         
 14.  
 15.                  8      Luta huvudet något till ena sidan. Om du bara flyttar mot varandra, hamnar det i nackdelarna. Istället bör du luta huvudet något åt ​​vänster eller höger. Om du ser din motståndare luta huvudet i en viss riktning, välj sedan motsatt riktning. Lägg inte för mycket på att göra detta perfekt. Om dina näsor kolliderar, flyttar du naturligtvis dina huvuden till en bekvämare position så att ingenting står i vägen för din kyss.  
    
  • Till skillnad från vad du vet från filmer behöver det inte vara i slowmotion. Luta huvudet när du närmar dig personen och gör inte det i slow motion så att du inte behöver oroa dig för att göra allt perfekt.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Stäng dina ögon. Precis innan dina läppar rör, stäng dina ögon. En kyss med öppna ögon är vanligtvis förknippad med oärlighet och oärlighet och dessutom slutna ögon hjälper dig att ägna dig åt vad som händer på dina läppar. Även om du kanske är frestad att öppna dina ögon för att se vad din kyssande partner ser ut i detta passionerade ögonblick kan det oväntat få dig att skratta eller inte längre på humör för en kyss. Stängda ögon hjälper fokusera på din mun och lever för ögonblicket istället för att uppmärksamma din närmaste omgivning. 
    
  • Du kan långsamt öppna dina ögon senare när huvudet rör sig bort från varandra efter kyssen.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Håll din mun i ett korsbart läge. Gör inte en stel kyss, som om du kysste din mormor - det ger inte bara unromantiska känslor utan gör det också fysiskt svårare för din partner att starta en kyss. Om du lämnar munnen helt avslappnad, uttrycker du också ointressen. Följande tips hjälper till att slå den gyllene medelvärdet: 
    
  • Gör en lätt kyss. Flytta dina läppar något framåt så att du bara känner en liten mängd muskelspänningar.
  •  
  • Öppna din mun något. I stället för att aggressivt sikta på en kyss med din mun öppen bör du bara hålla dina läppar öppna tillräckligt för att låta en tunga passera mellan dem.
  •  
                   
 20.  
             

    2      Morspråk kyssar som ett proffs  ,

    
   
 1.                  1      Smid läpparna försiktigt över den andras läppar. Applicera bara lätt tryck i början, så det känns bara en beröring på din partners läppar. Detta ökar förväntan och spänningen, istället för att gå direkt till tungan. Du kan också använda den för att subtly signalera till din partner att du vill ha mer utan att smälla i dörren.  
    
  • Håll dina rörelser långsamt. Många snabba, lätta kyssar har inte samma grad av sexuell attraktivitet som en orubblig uppbyggnad av spänning. Bete sig som om du hade hela tiden i världen, kommer kyssen att gå snart tillräckligt.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Kom i kontakt. När du har skapat en solid bas för en kyss med hjälp av några kinky kyssar, kan du ge den andra personen några subtila ledtrådar att du är redo för nästa steg. I allmänhet, om du kysser personen för första gången, bör du vara lite mer försiktig innan du börjar en kyss på tungan, eftersom det kan göra dig överdådig. Dessutom är här några användbara tips som du bör tänka på om du vill få en kyss på tungan:  
    
  • Förvara din mun. Genom att erbjuda obegränsat tillträde, bjuder du in den andra personen för att göra den första tunga kontakten.
  •  
  • Håll nacken på din partner mellan dina två läppar. För sedan försiktigt och försiktigt tungan över underläppen så att kontakten varar mindre än en sekund. Om han / hon är intresserad kommer han / hon att återfå dina framsteg.
  •  
  • Vet när du ska gå i pension. Om du har försökt båda teknikerna ovan, men din partner visar ingen reaktion, borde du låta den vara för den här tiden och fokusera på normal kyssning. Undvik att göra en stor sak ut ur det, eller gör honom eller henne skyldig.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Utforska med din tunga. Om den andra personen visar intresse, våga och börja kyssa tungan. Kom ihåg att hålla tungan i rörelse och din beröringsljus. Börja med att långsamt köra tungan i din partners mun. Du kan antingen placera den över eller under din partners tunga eller flytta den runt tungan lite om du är modig. Se bara till att din partners tunga återger dina handlingar så att du inte bara kysser ett luddigt tunga, annars kommer romantiken snabbt att blekna. Här är några saker att tänka på under dina första kyssar:  
    
  • Håll dig lekfull. Njut av din partners tunga och dra sedan tillbaka för att bjuda in honom / henne för att ta nästa steg.
  •  
  • Tungor är rikligt begåvade med nervändar och den enda beröringen av din partners tunga med din egen är en extremt trevlig upplevelse.
  •  
  • Våga inte gå djupt. Om du håller tungan i andra människans hals, blir den snabbt bort. Förblir ytlig och fasthållen först. Ta reda på hur långt din partner vill gå och anpassa sig därefter.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Glöm inte att andas. När du kysser någon länge, är andningen snabbt bortglömd. Du kan knappt tro på det, men brottning för luft och blått blå är inte särskilt romantiskt. Du kanske känner att en riktigt passionerad kyss behöver vara i flera minuter, men om du verkligen vill öka romantikfaktorn, måste du vara vaken och fullt medveten. När du väl har hittat en rytm bör det inte vara svårt för dig att hitta tid att andas utan att avbryta flödet av dina kyssar. Här är vad du borde veta: 
    
  • Ta mindre andetag genom näsan under kyssen.
  •  
  • Var inte rädd att be om en kort paus. Om du gör det rätt kan du fortfarande behålla den intima och romantiska stämningen. Dra lite tillbaka så att du fortsätter att röra på pannan, få ögonkontakt och le medan du gör det.
  •  
  • Så snart du känner dig bekvämare att kyssa, kan du försöka andas lätt genom din mun. Split breaths kan vara mycket romantisk (men inte alla gillar det).
  •  
         
 8.  
             

    3      Mastering Advanced Techniques  ,

    
   
 1.                  1      Lägg till variation i spelet. Kyssar är som snöflingor: inga två är exakt lika. När du känner dig bekväm att kyssa någon med en tunga, är det frestande att gå på samma sätt varje gång. Men du borde undvika detta, om du vill hålla det hela intressant. Du ska kunna komma in i en god och bekväm rytm samtidigt som du lägger till en liten variation från tid till annan för att hålla det från att bli tråkigt. Du kan variera följande saker:  
    
  • Hastighet: Genom att ändra hastigheten på dina kyssar kan du prova något annat utan att riskera att skrämmande din partner. När du har behärskat den långsamma kyssen, försök att agera lite snabbare i några sekunder - efter det borde du båda vara lite andfådd!
  •  
  • Djup: När du känner dig bekväm med någon, försök att ge djupare kissar. Nyckeln är att hålla hastigheten under kontroll. Om du vill behålla det lite mer lekfullt och flirtigt, kan du också återvända till ytliga kyssar.
  •  
  • Tryck: Precis som djupa kyssar, bör hårda kyssar bara användas när du redan känner varandra bättre och trivs när du är partner. Var lite mer energisk med tungan, men se till att du håller den i rörelse.
  •  
  • Tänder: Du kan försöka gnugga framsidan eller baksidan av din partners tänder med tungan. Detta kan orsaka en stickande känsla som ytterligare förbättrar kyssens effekt. Du kan också försöka bita din partners läppar ganska lätt. Var dock medveten om att det inte vädjar till alla när tänderna används när man kysser - så var beredd att göra utan dem.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Använd dina händer. Även om du bara ska använda dina händer på ett ädelt sätt, särskilt på en första kyss, behöver du inte nödvändigtvis dangle dem på din kropp. Användning av händer och röra på partnerns kropp (i en respektfull ram) kan förbättra den romantiska känslan av kyssen och få dig att känna dig mer kopplad. Så snart du berör din partners kropp kan du ibland försiktigt röra händerna utan att vara för hektisk. Följande saker bör beaktas när du använder dina händer under tungan kyssar:  
    
  • Som regel bör du börja med att ta kontakt med din partners höfter och sedan flytta händerna över ryggen eller mot ansiktet och håret.
  •  
  • Ett annat sätt att få partnern att gå till den första kyssen är att försiktigt smeka på axeln. Detta uttrycker att du känner dig bekväm i hans eller hennes närvaro.
  •  
  • Caress din partners ansikte genom att köra händerna över hans / hennes kinder och nacke.
  •  
  • Eller du kan gå tillbaka till den gamla metoden och krama din partner under kyssen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Läs din partners kroppsspråk. Varje person kysser lite annorlunda och alla föredrar olika saker med en kyss - det finns inget "rätt" sätt att kyssa. En bra kyss kräver ömsesidig ge och ta. Därför bör du försöka läsa din partners kroppsspråk och leta efter ledtrådar som berättar vad han eller hon särskilt tycker om. Viktigast, se till att din partner överensstämmer med dina kyssar och dina passionerade gester. 
    
  • Inte alla gillar att kyssas på samma sätt. Om din ex-partner föredrar en viss kyssningsmetod behöver den inte vara för din nya kärlek. Du måste lära dig att läsa signaler och anpassa din stil så att du känner dig bekväm.
  •  
  • Om din partner drar eller känner sig obekväm bör du förstå att du behöver sakta ner sakerna.
  •  
  • Låt din partner återgå till kyssen och flytta med honom eller henne så länge du håller med vad han eller hon gör.
  •  
  • Håll öronen öppna för ledtrådar som berättar hur mycket din partner har en viss manövrering. Om du hör en suck eller stön eller din partner återkallar dina kyssar med ökad intensitet, är du på rätt spår.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Träna dina kyss färdigheter. En bra tunga kyssar, precis som en bra kyssning i allmänhet, kräver träning. Ju oftare du gör det, desto bättre blir du i den. Dessutom, ju mer motion du har med en person, desto bekvämare kommer du att känna när du kyssar och utvecklar en stil som passar dig två. Bara för att du inte hade en fantastisk första kyss betyder det inte att du och din kyssande partner inte kan ha en romantisk framtid. Håll dig tålmodig och fortsätt kyssa långsamt och försiktigt tills du hittar en arbetsrytm.  
    
  • Du bör inte ta dig själv för allvarligt. Om du har försökt något som slutade med misslyckande, är det okej att skratta åt det, ber om ursäkt kort och försök igen. Om du befinner dig förstörd av en besvikelse, gör du sakerna ännu mer obekväma för din partner, även om det inte finns något skäl att göra det.
  •  
  • De flesta av de första kyssarna, som de första älsklingsförsök, brukar inte vara briljanta. En del av nöjet är att bli bättre tillsammans.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Kommunicera med varandra. Om du verkligen gillar din partners kyssar, berätta för honom eller henne. Om du inte gillar något, säg det också, men var väldigt taktfull när du adresserar de positiva sakerna. Om din partner är väldigt ärlig och öppen med dig, borde du inte känna dig skadad eller överreagerad, eftersom din partner annars annars är ovilliga att uttrycka sina ärliga åsikter i framtiden. 
    
  • Även om kyssen slutar i katastrof kan det fortfarande vara ett mycket intimt ögonblick när du två kan skratta tillsammans. Viktigast är du båda ärliga om dina känslor och möjliga saker som du kan förbättra.
  •  
  • Du bör också berätta för din partner hur attraktiv han eller hon ser och hur mycket du gillar honom eller henne. Gör klart hur lyckligt du handlar om att vara med personen. Kyssarna kommer då av sig själv.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Hitta rätt gåva till din vän.

Hantera medberoende släktingar.

Prata med en förlåtad tjej du gillar.

Trots att inga vänner blivit borta.

Ställ dig in för politiskt kontor.

Svara på Tack.

Hantera det när en vän flyttade bort.

Ha ett religiöst förhållande.

Ett datum med en Stenbock.

Lämna en possessiv partner.

Erkänna att han inte är den rätta.

Att vara med en ripper.

Skapa vänner.

Krama sin vän.

Gratulera någon.

Ha förtroende för att lära känna tjejer (eller pojkar).

Var en älskling.

Visa respekt.

Attraktiva för män.

Kyssar en tjej i biografen (för tonåringar).

Glöm ditt ex.

ako woman