Home \ relationer
 

Tryggt i närheten av din förälskelse.

 

Superkoolstjärnor i film och tv kan ge intrycket att det inte är lättare att göra än att vinna sin förälskelse. Men vem som helst som har försökt detta i det verkliga livet vet att denna process kan vara nervös och svår. Oroa dig inte; Med några enkla knep är det lätt att övervinna din nervositet och vara självmedveten i närheten av din förälskelse. När du känner dig bekväm kan du börja se till att din förälskelse blir "mer än bara en svärm".

              

Förfarande .

    

    1      Håll dig cool  ,

    
   
 1.            1      Var dig själv. Om du bara gör en sak för att stärka ditt självkänsla, borde det vara detta. Falla inte i fällan för att ändra ditt normala beteende för att imponera på din förälskelse. Det här är en dålig idé av flera anledningar. För det första sätter det på dig en roll som inte passar dig, och det kan göra dig ännu mer stressad eftersom du inte är van vid det. För det andra, det ger din förälskelse en falsk känsla av vem du är. Detta kan leda till förvirring och skada känslor om du slutligen slutar spela denna roll. Men om du själv är, behöver du inte oroa sig för att upprätthålla missförstånd som du har förmedlat. 
    
  • Denna grundläggande idé gäller även sådana grundläggande saker som vardagliga samtal. Om din förälskelse till exempel säger att han gillar "Fight Club" och du inte såg den här filmen, borde du inte säga "Me too!". Du är på väg rakt i förlägenhet när din förälskelse frågar dig vilken del av filmen du gillade mest.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Titta så bra som möjligt, men var inte så angelägen om ditt utseende. I stort sett är utseendet bara en ganska ytlig del av det som gör att en känner sig attraherad till en annan. Men om du ger lite mer insats på morgonen kan det vara meningsfullt om du vet att din förälskelse kommer att se dig. Om du hittar dig vacker i spegeln på morgonen, blir det bra för ditt självförtroende resten av dagen. 
    
  • Men du borde aldrig spendera för mycket tid på att tänka på hur du ser ut. Kom ihåg att din förälskelse kommer troligen att hitta dig bra på grund av din personlighet, inte på grund av ditt utseende. Att stressa dig själv, bara för att du inte ser perfekt ut, kommer bara att skada din självkänsla och göra det svårare för dig att uppträda naturligt och löst om din förälskelse.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Använd självsäkert kroppsspråk. Hur du rör dig kan få stor inverkan på hur självförtroende du ser ut; När du sitter eller går, behåll dina axlar tillbaka, huvudet något upp och bröstet något framåt. Viktigast är dock ett snyggt leende. Människor är mycket mer benägna att starta en konversation med en vänlig och öppen person. 
    
  • Däremot kan "nervöst" beteende få dig att se mindre självförtroende och mindre självmedvetna. Försök att undvika att leka med ditt hår, tugga på naglarna, etc.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tänk på din förälskelse som en vanlig människa (inte som en stjärna). När du är helt skottad i någon, är det lätt att glömma att den här personen bara är en normal person. Förutom de egenskaper som gör det så underbart, har din förälskelse brister, rädslor och osäkerhet, såväl som dig själv. Även svärmar är komplicerade, inte perfekta människor, så titta inte på dem som filmstjärnor eller adelsmän. Försök att se dem som du skulle någon annan person du råkade träffas. 
    
  • Det här är speciellt viktigt om du på ett visst sätt börjar en relation med den här personen. Förr eller senare, när du spenderar tillräckligt med tid tillsammans, kommer du att märka saker som du inte gillar så mycket. Detta kan vara mycket obekväma om du hade tanken på att din stora kärlek är perfekt.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Tänk inte för mycket. Varje enskild åtgärd som du utför inom syn på din förälskelse (eller de som är nära dig) kommer förr eller senare att göra dig till ett nervöst vrak. Du tänker nog inte alltid med vänner och familj om vad som skulle vara den perfekta frasen du kan säga nästa, så det finns ingen anledning att göra det med din förälskelse. Konstigt är det ännu mer sannolikt att säga något fel om du ständigt stressar på det, så håll dig cool! 
    
  • Om du tycker att du pratar medan du pratar, "Åh min gud," "varför måste jag bara säga det?", Koppla av. De flesta små misstag märks av ingen. Om inte, kan din förälskelse tycka att det är roligt. De flesta människor kommer inte att bli förolämpade eller arg på grund av en liten slip-up. Och om de gör det, ska de inte vara din förälskelse.
  •  
                   
 10.  
             

    2      Tryggt att ta det första steget  ,

    
   
 1.             1      Flör lite för att se vad du är. Flirta är ett bra sätt att ta reda på om din förälskelse delar dina känslor. Det finns många olika sätt att flörta. Till exempel kan du försöka reta din förälskelse efter ett misstag på ett bra sätt, så länge du gör det med humor. Du kan också komplimera honom charmigt eller släppa en subtil allusion medan du pratar med varandra. Touch är också en bra idé; Till exempel, försök att röra på skuldrorets skuldra när det står något roligt. Om din förälskelse börjar flörta eller återvänder, är det ett gott tecken. 
    
  • Läs en WikiHow-flirtartikel om du vill veta mer.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tillbringa lite tid innan du fattar några beslut. Att vara kär är inte alltid meningsfull. Om du är blindad av en persons skönhet och självförtroende, kanske du redan blir kär i personen innan du har någon aning om vem den personen faktiskt är. Du bör inte bekänna din kärlek till den här personen, för att förstå att du inte gillar dem, så spendera åtminstone lite tid tillsammans (ensam eller i en grupp) innan du går in i kallt vatten. 
    
  • Om du är nervös för att spendera tid med din förälskelse, välj aktiviteter som du vet att du är bra på. Ditt naturliga självförtroende kommer att göra det enklare för dig att hålla dig cool när du arbetar med din förälskelse. Om du till exempel är bra på tennis kan du utmana din förälskelse till en vänskapsmatch.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Var direkt i dina avsikter, men håll dig avslappnad. Oavsett hur självförtroende du är, kan det vara mycket nervös att fråga din förälskelse för ett datum. Ett bra sätt att slappna av är att fråga din fråga på ett avslappnat sätt. Det tar bort trycket; Din förälskelse behöver inte välja att bekänna sin eller hennes eviga kärlek, men besluta bara om han vill spendera lite tid med dig. 
    
  • Du behöver inte ens prata om kärlek i början. Till exempel kan du bara fråga din förälskelse om han skulle vilja gå på college med en mexikansk efterskola. Om du trivs bra kan du börja föreslå att du vill ha mer än vänskap.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta inte svaret på din förälskelse för hårt. Svärmar är inte det viktigaste i världen. Försök att inte bli för påverkad av svaret. Först kan ett "nej" ha ingenting att göra med dig alls; det kan bara vara andra åtaganden som gör din kärlek omöjlig. Ännu viktigare är den åsikt som någon annan har av dig, inte viktig. Svärmarna kommer och går, så gör inte dina känslor beroende av dem.       
 8.  
            

Tips .

             
Relationer populär:
Undvik människor du inte vill prata med.

Hantera medberoende släktingar.

Förför din professor.

För att möta en man som du vet ligger han till dig.

Ta en dålig pojke.

Hur man får en vän att bli kär i dig.

Hantera behövande människor ordentligt.

Uppmuntra någon som har fallit genom en tentamen eller ett test.

Hitta nya vänner i skolan.

Gör ett äktenskapsförslag till en kvinna.

Släpp en man försiktigt.

Ta över hans förflutna.

Komma i samtal med kvinnor.

Gör en bekännelse.

Ta reda på om dina samtal ignoreras och gör något åt ​​det.

Hämta ett telefonnummer.

Respektera äldre människor.

Reagera om din ex pojkvän vill ha mer avstånd.

Flirta med en tjej på telefonen.

Prata med en person som lider av schizofreni.

Kontrollkonflikter.

ako woman