Home \ relationer
 

Glöm kärleken till din bästa vän.

 

Har du någonsin varit goda vänner med någon under lång tid? Självklart var du. Plötsligt, Bam! Du inser att du är kär i din tidigare platoniska följeslagare. Det händer mycket ofta. Och det kan skada mycket mer än din "enkla gamla obehandlade kärlek" eftersom den personen är en vän och du vill förmodligen inte förlora vänskapen, inte ens för kärlek.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Gör lite utrymme mellan dig  ,

    
   
 1.            1      Ta ett tag av din bästa vän ett tag. Var artig och omtänksam i denna fråga. Hitta rimliga ursäkter för din plötsliga och långvariga frånvaro. Det är inte värt att ignorera din bästa vän eller hata honom eller henne.  
    
  • Gå inte ut ur din väg att hänga. Sträva efter minimal kontakt.
  •  
  • Om du ser dig själv, var artig, trevlig och vänlig.
  •  
  • Gör lämpliga ursäkter om hur upptagen du är med studier, arbete, hobby, sport, utbildning etc.
  •  
   
   
  Erkänn att detta bara ger dig lite tid att tänka. Du borde inte stanna för evigt.
   
         
 2.  
             

  Del 2      Tänk på vad du ska göra  ,

    
   
 1.             1      Gör en lista med varför du inte borde vara "älskare". Är din vän i ett annat förhållande? # Gör en lista med varför du inte ska vara "älskare". Är din vän i ett annat förhållande? Vill du ha samma av ditt liv / partner / framtiden? Att inse att du kommer sannolikt att se ut, men letar efter olika saker i en partner, kan hjälpa dig att fortsätta, tänk noga på om det här är fallet med dig.        
 2.  
 3.             2      Tänk på konsekvenserna av att omvandla din vänskap till ett romantiskt förhållande. Dynamiken i dessa två relationer är väldigt annorlunda och vad du förväntar dig av varandra förändras dramatiskt. En av de svåraste sakerna att acceptera är att de flesta vänskap är svåra att rädda när förhållandet misslyckas. Det är dock ganska obekvämt därefter, även om vissa människor kan byta denna omkopplare fram och tillbaka med stor ansträngning och mod.        
 4.  
 5.             3      Bestäm om du handlar om känslorna eller inte. Du kan bestämma dig för att berätta för din vän, även om du bestämmer dig för känslorna, för att klargöra varför du har varit så rolig nyligen. Men var medveten om att även detta kan komma som en chock för din vän.        
 6.  
             

  Del 3      Var ärlig med din vän  ,

    
   
 1.             1      Prata med din vän. Om du inte kan bestämma dina känslor åt sidan, berätta för din vän. Lämna sedan beslutet till din vän om något att göra. Det är alltid bättre att prata om det än att hålla det själv. Sätt dig ner med din vän och ha en konversation, byt ut dina känslor i fred, på ett rationellt sätt - var inte galen eller gråta om du kan undvika det. Desperation hjälper inte.        
 2.  
 3.             2      Ge din vän tid att tänka på vad du just sagt. Du har precis delat dina djupaste känslor - du vet att din vänskap står på spel. Men du har också provat lyckan, nu är det upp till din vän om han har liknande känslor. Vad som än är, din vän behöver tid att bearbeta det som sägs.        
 4.  
 5.             3      Tillåt din vän att diskutera det med dig utan press. Det är okej att låta din vän veta hur svårt det var för dig att prata om det. Försöker säga saker som, "Jag vet att mina känslor är starkare än din nu, så känner du inte pressad" eller "Jag förväntar mig inte att du gör någonting jag har sagt till dig" eller "Geez, det Jag är väldigt nervös, var så tålmodig med mig. " Din vän kommer att förstå den stora bilden.        
 6.  
             

  Del 4      Hantera avslag  ,

    
   
 1.             1      Gör en snabb flykt om du blir avvisad. Om din vän resolut säger: "Jag är ledsen, men jag tänker verkligen bara på dig som en vän och jag förväntar mig att dessa känslor inte kommer att förändras," var då barmhärtig. "Det är bra, oroa dig inte kan behöva lite andning en stund och hoppas du förstår det. " Gå sedan dit ner och gråta, om det behövs, i din kudde. Eller hitta ett sätt att uttrycka dina känslor. Göm det inte i ett hörn av ditt hjärta.        
 2.  
 3.             2      Ge dig lite mer utrymme. Allt tar tid. Du behöver tid för att ersätta dina förhoppningar och drömmar med verkligheten. Tryck inte på dig själv. Det kan ta ett tag för dig att känna dig bekväm i att fortsätta din vänskap, men så småningom kommer det att fungera.        
 4.  
             

  Del 5      Flytta saker tillbaka  ,

    
   
 1.             1      Bjud in honom eller henne för något semestående och gör något tillsammans. Vänta på dig för att vara redo. Tänk på tre stora saker: vara oförtröttliga (kvinnor brukar lukta när något är på agendan, som skit på skon), vara utmärkt (gör något riktigt coolt) och gå bort (låt honom ringa till nästa möte).        
 2.  
 3.             2      Försök vara glad. Kom ihåg, om din vän är lycklig, så borde du också vara. Det kommer mognad - du älskar din vän och vill att han eller hon ska vara lycklig, oavsett vad han / hon bestämmer. Att vara deprimerad gör ingen av er lyckliga och avstår från att förstöra din bästa vänskap.        
 4.  
 5.             3      Acceptera det faktum att du är vänner, dra dig ihop och fortsätt. Detta är förmodligen det viktigaste steget av alla. Hård, kanske, men ibland måste det vara så.        
 6.  
 7.             4      Läs verk av Søren Kirkegaard, en stor filosof av orättfärdig kärlek. Det borde hjälpa, rådet kommer med en klok upplevelse.        
 8.  
            

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>         

Relationer populär:
Gör en man förälskad i dig.

Var glad även när du är ensam.

Möt en pojke.

Ha ett religiöst förhållande.

Dela en tvilling.

Hantera ett långdistansförhållande.

Så gillar pojken i skolan dig.

Få sin vän att kyssa dig.

En tjej vinner tillbaka.

Behandla lovesickness.

Hantera bossiga människor.

Fråga en helt arg flicka till förlåtelse.

Vinn din ex tillbaka.

Överlev utan en pojkvän eller flickvän.

För att heja upp en vän.

Känn igen om man är på vänskapsspåret.

Bestäm om du är heterosexuell.

Överlev utan en pojkvän eller flickvän.

Subtly flirta med en pojke.

Hitta den perfekta partnern.

Förbered dig för ett datum.

ako woman