Home \ relationer
 

Hitta en pennkalva.

 

En pennvän kan vara en berikande och givande upplevelse - en vän till livet! Internet har gjort det lätt att hitta en pennavän genom sina många penpals. Med lite diskretion och framsynt kan du hitta den perfekta pennkalken och en lång vänskap.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Den rätta webbplatsen  ,

    
   
 1.            1      Vad vill du skicka? Du kan kommunicera med en penna på flera sätt. Om du vet vad du vill kan du hitta den rätta för dig från de många sidorna på internet. Vissa föredrar att kommunicera elektroniskt, andra ser penpals som ett medel för kreativ kommunikation. 
    
  • The International Union of Mail Artists är en hemsida för brevpennor. IUMOA är en nischgemenskap. Den har cirka 4000 aktiva medlemmar. Det är det perfekta verktyget för dem som vill införa ett konstnärligt element i sina pennvänner.  
  •  
  • Swap-Bot är en webbplats för kreativ utbyte. Hon vill att folk ska byta vykort, klistermärken, mynt och många andra bagage. Det här är perfekt för hobbyartister och personer som gillar att skicka handskrivna bokstäver.  
  •  
  • Global Pen Friends är en webbplats som syftar till att göra det lättare att hitta traditionella penpals. Användare kan söka potentiella penpals runt om i världen. Med en raffinerad sökmotor hittar du den perfekta pennkalken. Istället för tinkering och konstnärliga bokstäver, kommunicerar du utan att skriva.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vill du svara elektroniskt eller med snigelpost? Vissa webbplatser tillåter inte användare att tillhandahålla sin postadress och föredrar säker elektronisk kommunikation. Om du älskar den gammaldags snailposten och känslan av färskt papper, leta efter en webbplats som vill ha postkommunikation. På Global Pen Friends kan du kommunicera elektroniskt och via mail. Användare kan byta sin postadress efter att ha kontaktat dem.        
 4.  
 5.             3      Se gratis och betalda webbplatser. Du kan söka efter penna på många webbplatser gratis, men du behöver ett månatligt eller årligt betalt premiummedlemskap att ansluta till din pennafölja. Andra webbplatser är gratis men innehåller mycket reklam. InterPals är en bra gratis pennkammarwebbplats med en robust databas med användare och liten annonsering.        
 6.  
 7.             4      Använd Google för att hitta rätt sida. Titta på förslag, men leta även efter en sida själv. Det finns många dåligt betjänade eller icke-fungerande sidor för penpals, så det är viktigt att du vet var du ska hitta rätt sida. 
    
  • Titta på webbdesignen. Är det clunky, har alltför stor text och är full av irriterande annonser? Genom detta inser du att webbplatsen inte är effektiv. En betrodd webbplats har en elegant, användarvänlig layout med en väldefinierad förklaring av hur webbplatsen fungerar.
  •  
  • Titta på vanliga frågor. Det bör besvaras alla viktiga frågor om huruvida webbplatsen är laddad, hur du skapar din profil och om du kontaktar dem via post och / eller elektroniskt.
  •  
  • Spela runt webbsidan lite innan du skapar en profil. Titta på sökmotorn och hur lätt det är att använda. Se hur många som är tillgängliga för kommunikation och om de kommer från länder som intresserar dig.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Skapa en profil. Om du har aktiverat ditt konto, gör sedan din profil som andra penpals kan se. Utformningen av din profil spelar en roll för att hitta nya penpals. Beroende på denna information kommer medlemmarna att klicka på din profil för att söka efter medlemmar och skriva till dig eller inte. Skriv ner några detaljer om dig själv och dina hobbyer, eftersom många användare bestämmer om de har något gemensamt med dig. Ladda upp minst ett bra profilfoto av dig så att folk vet att du är en riktig person. Var försiktig med din egen beskrivning och ge inte personlig information som du är ovillig att dela med dig.                 
 10.  
             

  Del 2      Sök  ,

    
   
 1.             1      Vad ska din ideal penna vara? Var ska han vara från? Hur gammal ska han vara? Skulle det vara en pennkalva eller en pennkalva? Var flexibel om var du är och om du är barn letar du efter någon som bara är två år äldre eller yngre än du. Om du är en vuxen, så är skillnaden i fem år okej också. Du kan lära dig mycket av en pennvän, så tänk på vad du vill lära dig.       
 2.  
 3.             2      Anslut med andra som delar din hobby. Kontrollera profilerna för vad användarna tycker om att hitta för att hitta någon som delar dina intressen. Du kan också välja någon med mycket olika hobbyer så att du kan lära dig något nytt från varandra.       
 4.  
 5.             3      Försök att lära dig mer om landet och förbättra dina språkkunskaper. Hitta en del av världen du alltid har varit nyfiken på men aldrig besökt. En pennvän kan ge dig en personlig inblick i ett land som du inte kan få annars. Många väljer pennor som bor långt bort och talar ett annat språk, vilket är en viktig aspekt vid valet av personen. Se till att din pennavän och du förstår varandra genom att använda ett gemensamt språk. Pennor är bra för att lära och träna nya språk, så hitta någon som talar ett språk som du vill lära dig eller bättre förstå.       
 6.  
 7.             4      Se penpals som ett slags välgörande arbete. Ofta finns äldre användare som vill bygga vänskap på sin ålder. När du skriver med dem, hittar du inte bara en vän till en annan generation, du hjälper också någon som behöver en vän.       
 8.  
 9.             5      Förfina din sökning. De flesta pennhemsidor har många sökalternativ som gör att du kan utnyttja många nya pennor. Till exempel har Global Pen Friends en sökmotor där du kan ange några parametrar. 
    
  • I Enkel sökning på Global Pen Friends kan du välja och ange kön, ålder, land, provins och stad om du bara vill söka efter profiler med bilder och registrera postadresser.
  •  
  • Det finns fler alternativ i avancerad sökning som ras, religion, hobbies, språk och om du vill kommunicera med snigelpost eller elektroniskt.
  •  
  • Var flexibel i din sökning, eftersom det kan vara svårt att hitta den perfekta pennkalken. Sök efter penna med andra intressen och erfarenheter, för så kan du ofta lära dig mycket av samtalen.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Kontrollera sidans riktlinjer för att få reda på hur du kommer i kontakt. Om du hittar en intressant pennvän kan du lägga till honom som vän via sidan eller skicka ett meddelande till honom. Förbered dig inte på honom innan han skriver tillbaka för att undvika motgångar. Betalda webbplatser låter dig ofta skicka ett första meddelande eller en smiley, så sätt upp premiummedlemskapet om du vill hålla kontakten.       
 12.  
 13.             7      Håll den första kontakten kort, lätt och vänlig. Skriv något om dig själv och anledningen till att du skriver. Skriv till exempel: "Jag är i Berlin i Tyskland och vill hitta vänner utomlands som gillar botanik." Ge inte bort för mycket information så att du kan bestämma om det är rätt pennvän innan du förråder din adress.       
 14.  
             

  Del 3      Håll kontakten  ,

    
   
 1.             1      Håll samtalet levande. När du skriver med din pennvän, delar du oundvikligen information om dig själv. En vänskap består av att ge och ta. Du ger bort både mer personlig information om dig över tiden. Försök att hålla konversationen lika naturlig som någon annan vänskap. Börja med att avslöja grunderna, till exempel ditt jobb och dina intressen. Därefter avslöja svåra känslor, svårigheter och osäkerheter när din pennavän och du känner varandra bättre. Bara avslöja det om dig själv, vilket gör att du känner dig väldigt bekväm att prata med honom.       
 2.  
 3.             2      Håll dig säker. Pennor är ett bra sätt att göra vänner runt om i världen, men du är också utsatt. Var försiktig när du delar personlig information, även med enkla saker som Skype, Mail, MSN, telefonnummer etc. Vänta lite innan du ger ut eller begär personlig information. Bygg förtroende över tiden. Var försiktig när du anger din e-postadress i din profil, eftersom spammare kan använda den för oönskat mail. Lita alltid på din bedömning när du delar personlig information med din pennvän. Lita på personen innan du avslöjar något för intimt.       
 4.  
 5.             3      Ta tid för din pennvän. Att hålla kontakten med din pennafölja borde vara smärtfri, men det är lätt att förlora kontakten. En lång vänskap med din pennvän fungerar som någon annan vänskap och kräver tid och engagemang. Du måste göra ett försök att svara regelbundet, annars kommer vänskapen gradvis att försvinna.  
    
  • Utveckla en rutin. Var det en gång i veckan eller en månad, ta en timme att skriva ett genomtänkt brev till din pennavän.
  •  
  • Om ditt pennfält svarar mindre för dig, skicka sedan ett annat brev för att se till att allt är okej.
  •  
  • Håll kontakten med sociala medier, som Facebook eller Instagram, för att stärka ditt förhållande. Sociala medier är fantastiska för att hålla kontakten med din pennavän regelbundet och för att lära sig om sitt liv.
  •  
  • Möt personen i framtiden. Detta är inte ett alternativ om du inte har råd med resan över det stora avståndet. Om vänskapen med din pennfavorit är stark, är ett personligt möte perfekt för att ta vänskapen till nästa nivå.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var tålmodig. Utveckling av en stor penisförälskelse tar längre tid än en normal vänskapsuppgift. Det tar ett tag för ditt brev att gå runt om i världen. Var beredd att skriva minst några år för att lära känna din pennavän väl. Att lära känna en person långsamt kan vara en givande upplevelse som bara blir mer givande över tiden. Om du gör ett försök att hålla kontakten regelbundet och ta tid att träffa din pennavän, kan den främling som är avståndet bli en vän för livet.       
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (4)      
Relationer populär:
Undvik någon.

Att vara sexig nära din vän.

Sluta prata om dig själv.

Ta reda på om din make ljuger.

Ta över din förälskelse.

Kommunicera bättre i ett förhållande.

Låt dig inte vara uttråkad i förhållandet med din vän.

Hantera din partners otrohet.

Glöm kärleken i ditt liv.

Sluta gråta din ex dagligen.

Bekväma en vän efter en död.

Övervinna hjärtesorg.

Argumentera inte med dina flickvänner.

Hantera dumma människor.

Hitta kärlek.

Ser rik ut.

Komma närmare.

Hitta en socker pappa.

Veta om en person verkligen älskar dig.

Bli vänner med ex.

Var singel.

ako woman