Home \ relationer
 

Att ha en relation med en kollega.

 

Förhållandena är nog komplicerade nog, och nu har du också blivit kär i en medarbetare. Du måste frukta att din romantiska sammankomst inte kommer att vara kompatibel med den operativa etiketten eller kommer att ses suspiciously av kollegor och handledare. Men om du är seriöst intresserad av att träffa en kollega kan det fungera. När du väl har vunnit det själv måste du bara vara försiktig med att du uppträder professionellt trots all oförskämdhet och bryr dig om din kärlek efter jobbet, allt mer noggrant.

              

Förfarande .

    

    1      Gör ett möte  ,

    
   
 1.            1      Förtrogen med företagets regler. Innan du flörtar med en kollega, se till att du inte kommer i trubbel. I vissa företag är relationer frusna, i andra är det helt enkelt förbjudet. Andra håller sig helt eller delvis borta från sina anställdas privatliv eller vill bara vara informerade om omständigheterna före tid.  
    
  • Om du bryr dig om ditt jobb och inte gillar relationer med kollegor i ditt företag, hittar du bättre någon som inte har något att göra med ditt jobb.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Diskutera diskret. Om du vill fråga en kollega för ett datum ska du göra det utom räckhåll för andra. Ta personen till sidan och gå en promenad eller äta lunch tillsammans. Då kan du fråga om någon kan tänka sig att gå ut med dig. Ge honom tid att tänka på de komplicerade omständigheterna och acceptera det även om svaret är nej. 
    
  • Prova så här: "Sandra, jag vet att vi jobbar tillsammans, men jag tycker att du är riktigt snäll. Jag skulle gärna vilja gå ut med dig i helgen om du känner för det. Självklart vet jag att det kan leda till en konstig situation, och jag skulle förstå det om du sa nej, men åtminstone ville jag fråga. "
  •  
         
 4.  
 5.             3      Spendera tid tillsammans. Om du håller med, träffa dig från kontoret, helst på platser där det är osannolikt att du kan träffa din chef eller annan kollega. Saken bör inte bli ett skvallerämne innan det är klart att gå.       
 6.  
 7.             4      Går det långsamt? När du skiljer dig från en medarbetare kan du inte bara undvika honom, som du annars skulle. Personen skulle inte bara vara en del av ditt privatliv, men skulle fortsätta att vara din kollega. Om möjligt borde du inte spendera för mycket tid tillsammans tills du är helt säker på att du är allvarlig.        
 8.  
 9.             5      Datum på din nivå. Som tillsynsman är du närmare granskad och kan vara i trubbel om du gör en relation med någon som är direkt under din jurisdiktion. Du bör inte namnge någon du kan teoretiskt främja eller dämpa. Titta runt i en annan avdelning.        
 10.  
 11.             6      Flört bara "tillgängligt material". Om du vet att någon är gift eller i ett engagerat förhållande, borde han vara tabu för dig. Även en kollega som redan har varit med någon annan från företaget är förmodligen inte det bästa valet, eftersom sådana historier alltid leder till svartsjuka och stress. Det är bäst om du avslöjar sådan information med andra kollegor, eller du kan kolla på dina svärms sociala medier. Det är också klart när han bär en vigselring eller har en familjebild på sitt skrivbord. 
    
  • Fråga tillfälligt, till exempel: "Jo, jag vet att Maria och Anna och Tom och Marissa samlades här på jobbet. Jag är nyfiken, finns det några par eller expars här? "
  •  
                   
 12.  
             

    2      Håll dig professionell  ,

    
   
 1.             1      Arbete är en absolut prioritering under arbetstiden. Även om du arbetar med en medarbetare, får det inte påverka sättet att fungera på något sätt. Din skvaller från igår kväll har ingen plats på kontoret. Håll dig professionell och organiserad och ägna mer uppmärksamhet åt att göra ditt jobb i tid och noggrant.  
    
  • Dina konversationer på jobbet borde endast relatera till arbetet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Håll fötterna kvar i början. Om du bara träffat en eller två gånger tidigare behöver du inte hänga upp den direkt. Men ska det bli uppenbart att mer kommer att bli av dig, kanske du borde säga det till din chef innan någon annan gör det.        
 4.  
 5.             3      Håll dörrarna öppna. Du kan till och med behöva arbeta ganska nära med din partner. Då är det viktigt att du lämnar dörrar och persienner öppna under möten och diskussioner. När allt kommer omkring vill du inte att andra tror att du hemligt gör saker under arbetstider som inte finns där.        
 6.  
 7.             4      Begränsa din interaktion på jobbet till vad som är nödvändigt. Du bör inte ses tillsammans onödigt medan du arbetar. Du kan äta lunch tillsammans under lunchen, men det behöver inte hända varje dag. Håll upp vänskap med andra kollegor.        
 8.  
 9.             5      Håll dina händer med dig under arbetstiden. Du kommer troligen att känna behovet av att krama eller kyssa din partner på jobbet, men det kan skada ditt rykte. Det är okej om de andra kollegorna vet att du är tillsammans, men håll så mycket avstånd från varandra som på jobbet, som du skulle ha någon annan kollega.        
 10.  
 11.             6      Sann att hantera andra kollegor professionellt avstånd. Diskutera aldrig ditt sexliv eller andra viktiga detaljer om ditt förhållande till kollegor! Inte alla måste veta allt om dig, och framför allt bör du inte avslöja någonting om din partner att han inte vill att den ska bli offentlig.        
 12.  
 13.             7      Ta hand om din karriär. Fråga din partner aldrig för att få ett bra ord för dig med en handledare. Lita på dina färdigheter och arbeta för det du vill uppnå. Inte bara känner du dig bättre, men din partner kan vara verkligen stolt över dig.       
 14.  
 15.             8      Skicka inte kärleksmeddelanden från din professionella e-postadress. Om det är nödvändigt, använd din telefon. Varje e-postkorrespondens kan övervakas, och det är inte uteslutet att det skulle kunna användas mot dig någon gång, till exempel när ditt förhållande slutar vara ful. Använd bara dina egna enheter och privata konton för privata meddelanden.        
 16.  
 17.             9      Om det finns en uppbrytning, var inte tröstad med en annan kollega. Det är särskilt sant om din ex fortfarande arbetar med dig. Du skulle ha ett fult rykte ganska snabbt, och det skulle verkligen inte hjälpa till med arbetsklimatet eller dina karriärmöjligheter.        
 18.  
             

    3      Behåll ditt förhållande  ,

    
   
 1.             1      Var beredd på värsta scenariot. Vad händer om du delar upp? Tänk på om allt du har anförtrotts till din partner om arbetet kan användas mot dig. Oavsett hur underbar och pålitlig din partner kan vara, uppdelningar ibland leder till det värsta i någon, och i så fall kan det kosta dig ditt jobb.  
    
  • Det är bäst att behålla sådan viktig information för dig, förhållande eller inte.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prata inte om arbete på Dates. Om du både spenderar tid tillsammans efter jobbet, undviker ämnet så mycket arbete som möjligt. Håll ditt yrkesliv strikt skilt från ditt privatliv. Detta kommer att förhindra stress från kontoret att krypa in i ditt förhållande och göra det lättare att koppla av och njuta av din tid tillsammans.        
 4.  
 5.             3      Ge inte upp dina gamla vänskap och hobbies. Dina professionella och privata liv är ganska invecklade nu. Det är allt viktigare att du fortsätter att ägna dig åt vänskap och intressen som inte har något att göra med någon eller den andra. Tillbringa en kväll med gamla vänner regelbundet och spara tid för dina egna hobbyer.  
    
  • Läs, dansa, åk, gör vad du vill göra före ditt förhållande.
  •  
         
 6.  
           Läs mer... (11)      
Relationer populär:
Var nonchalant.

Kom närmare din vän.

Få någon att skilja dig från dig.

Berätta en tjej med textmeddelanden som du gillar henne.

Var inte en olägenhet.

Starta en socialklubb.

Pratar med tjejer på nätet.

Så andra är trevliga mot dig.

Var en bra gäst.

Möt en pojke.

Få någon att älska dig.

Lös relationer problem.

Försona efter en strid med din partner.

Var populär.

Locka kvinnor.

Så andra är trevliga mot dig.

Hantera en liggande vän.

Ta reda på om en tjej tycker om dig också.

Förälskad.

Berätta för någon att du inte är redo för sex ännu.

Ge intrycket av att vara självsäker.

ako woman