Home \ relationer
 

Berätta för en man att du gillar honom.

 

Finns det en man som du inte kan tänka dig? Har du väntat för länge för att han ska ta det första steget? Kanske är du vänner med någon, men skulle vilja se mer av det. Nästan varje kvinna har redan haft det som hon i hemlighet längtade efter en man. Ta dina hjärtsaker och ditt liv i dina egna händer. Följande tips hjälper dig att komma närmare mannen i dina drömmar.

              

Förfarande .

    

    1      Visa en man som du gillar honom  ,

    
   
 1.   1      Ge honom din odelade uppmärksamhet. Ett första steg för att göra det klart för mannen hur mycket du gillar honom är att du är väldigt intresserad av honom. När du spenderar tid ensam eller med andra vänner kan du visa honom hur mycket du gillar honom.  
    
  • Om du har en stund med honom ensam, fråga honom frågor för att få veta mer om honom. Ge inte honom känslan av att han blir utfrågad. Låt frågorna flyta naturligt in i konversationen. En bra inledande fråga skulle vara till exempel: "Vad tycker du verkligen om att göra på fritiden?" Eller om du är i en bar eller någon annan allmän plats, "är du här ofta?" Fråga honom specifika frågor som kommer att uppmuntra honom att berätta mer om sig själv. Fokusera på okomplicerade och enkla ämnen. Fråga honom om hans arbete, hans smak i musik, hans favoritmat eller hans favoritsporter.
  •  
  • Om du är i en grupp, var uppmärksam på den än någon annan. Självklart borde du inte uppträda så konstigt som om resten av gruppen var gjord av luft, men du kan fortfarande ge största uppmärksamhet åt det. Håll bara nära honom och vänd dig till ditt kroppsspråk. Ta en aktiv roll i gruppunderhållning, men gå med när han bidrar med något intressant och skrattar åt sina skämt.
  •  
         
 2.  
 3.            2      Slumpmässigt gå honom över vägen. Om du lyckas få en stimulerande konversation med honom och ställa rätt frågor, bör du snabbt ta reda på var han gillar att vara. Spelar han i ett band eller tränar han en sport? Vet du vilket hans favoritlag är? I vilken bar gillar han att tillbringa helgen? 
    
  • Om han nämner att han ska gå till vissa sportevenemang, ta sedan en vän och springa in i honom slumpmässigt.
  •  
  • Lägg till honom på Facebook till din vänlista eller följ honom på Twitter för att alltid veta om hans planer och hans sociala liv. Delta i olika händelser som du kanske gillar liksom honom, så du inte känner dig orolig.
  •  
  • Anslut med vänner för att lära känna mer om hans klickas aktiviteter. Om de berättar om sina planer för nästa helg kan du bara föreslå att du går med dina vänner. Så det är inte så uppenbart att du försöker spendera tid med honom.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Smile och håll ögonkontakt med honom. Om du står vid två olika ändar av rummet, låt honom fånga dina blickar. Om han märker dig, le åt honom i några sekunder och se honom rakt i ögat. Tack för din uppmärksamhet med ett varmt leende.       
 6.  
 7.             4      Köp honom en present. Ge honom något så han vet att du ofta tänker på honom. Du behöver inte spendera mycket pengar för det, kanske inte ens om du ger något hemlagat. Bestäm en gåva som hämtar dina intressen eller något som både påminner dig om ett ögonblick tillsammans. Vad sägs om en wobbly figur av hans favoritutrottare? Köp biljetter till en konsert som du båda vill gilla. Om du gillar att göra, kan du göra en bildram för honom och ge honom en fin bild av dig. Eller du kan göra ett collage av bilderna du har av dig.                 
 8.  
             

    2      Flörta med en man så han vet att du gillar honom  ,

    
   
 1.             1      Flörta med ditt kroppsspråk. Flirta är kul och du visar en man ganska offensivt att du gillar honom. Det är bäst att använda den här metoden i kombination med en annan. Du vill äntligen göra det klart för honom att du verkligen gillar honom och inte bara är intresserad av en avslappnad flirtation. 
    
  • När du pratar med honom, ska ditt ansikte vara fullt och din kropp kan böja sig lite i sin riktning. Som ett resultat vet han att han njuter av din fulla uppmärksamhet och det kan göra hans ego mycket bra framför de andra männen.
  •  
  • Rör det lätt från tid till annan för att vara mer fysisk och lekfull när du pratar med varandra. Om ingen av er föreslår en kram vid välkommen, rör lätt på armen.
  •  
  • Låt oss säga att du har något speciellt att berätta för honom. Luta dig framåt och vänta på handen och säg: "Du kommer inte tro på vad som hände!" Du kan också röra honom på axeln eller knäet för att lekfullt reta honom. Tryck lätt på fingrarna mot axeln och säg: "Du är galen." Eller berätta för honom hur roligt han är och lägg handen på knäet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Håll ögonkontakt under dina samtal. Letar någon i ögonen länge gör en anslutning omedelbart. Det tar dock lite självförtroende att se någon i ögat och hålla ögonkontakt i några sekunder. Fortsätt titta på hans ögon i minst 7 sekunder under konversationen. Naturligtvis kan du också hålla blicken på väg, men du bör inte förstöra det ögonblick när du tittar på din telefon eller uppmärksamma ett annat scenario i rummet medan du berättar om ditt första husdjur.       
 4.  
 5.             3      Imponera med din outfit. Flört handlar om att få sin uppmärksamhet och fånga ögat. Men du behöver inte pimpa hela garderoben. Var noga med att alltid vara väl klädd i hans närvaro. Figurbelysande saker markerar dina dygder. Med lite smink kompletterar du utseendet. Men överdriv det inte. Du vill ställa in accenter och inte gömma ditt verkliga utseende. Applicera en sensuell färg, som mörkröd, på dina läppar. Med mascara och en liten ögonskugga får du ögonen att lysa.       
 6.  
 7.             4      Flört genom att komplimera honom. Komplikationer med kompulsiv standard kan ofta vara slimiga eller halvhjärtade. Om du vill komplimera honom, beröm honom för något som gör honom speciell. Här är några exempel: "Din T-shirt är riktigt bra." "Du är en bra musiker, jag älskar att lyssna på dig." För att komplimangerna ska se flirty ut, närma sig honom och sänka din röst.       
 8.  
 9.             5      Flirta via SMS. Skicka honom meddelanden som visar honom att du tänker på honom. Gör det beroende av hur väl du känner honom och vilken typ han är. I inget fall bör han vara irriterad av dina nyheter. Håll bollen platt och önskar honom en god morgon eller en trevlig och lyckad dag. Du kan också skicka honom något roligt eller något som kan vara av intresse för honom. Dessutom kan du komplimera honom. Om du har sett varandra natten innan, kan du säga, "Jag hade en riktigt bra tid igår" eller "Blå är särskilt bra för dig."       
 10.  
             

    3      Berätta en man som du gillar honom  ,

    
   
 1.             1      Fråga honom om han är singel. Självklart undrar han varför du bryr dig. Om du har gett ditt uppmärksamhet i förväg och flirtat med det, då kommer han att veta vad du handlar om. Även om du redan vet att han är singel (för att du redan har frågat hans vänner), borde du fråga honom frågan personligen. Se bara detta som ett annat sätt att visa honom att du gillar honom. 
    
  • Du kan låta frågan flöda i vardagligt fall om du har pratat ett tag. Om han svarar på din flirta, kan du ställa frågan mycket tidigare och direkt. Direkthet är lämplig när du uppfattar samma signaler med den. Då kan du bara fråga honom, "Är du singel?" "Har du en flickvän?" Eller du gör hela spelet lekfullt och fråga, "Vad gör din flickvän?" "Är du ensam här?"
  •  
  • Förbered dig för att svara på hans svar. Om han säger att han är singel, kan man säga "Mycket bra" och le. Om du är lite mer vågad, luta dig över till honom och säg med en retande röst: "Så jag hade tur." Om han är i ett förhållande, bör du respektera dra tillbaka. Men i stället för att avbryta samtalet plötsligt, kan du säga med ett leende, "Skit, jag är nog för sent."
  •  
         
 2.  
 3.             2      Berätta för honom direkt hur du känner. Istället för att prata om busken eller bombardera honom med ledtrådar, ta allt mod och låt honom känna dina känslor. Matcha det en stund där du två kan prata privat. Du kan göra denna stund så allvarlig eller avslappnad som du känner. Vad du säger och hur du säger det beror på hur mycket du gillar det. 
    
  • Om du är den modiga killen, säg rakt ut, "Hej jag gillar dig, jag kunde föreställa mig mer än en vänskap." Så du sätter honom med ryggen mot väggen. Men du vet snabbt, om han känner det eller inte.
  •  
  • Berätta för honom att du älskar honom och vill spendera mer tid med honom. Självklart är det här också ett mycket direkt men mer begränsat sätt att berätta för honom att du gillar honom. Det tar trycket av situationen och han kan reagera mycket avslappnad och du har bara mer tid tillsammans. Säg till exempel: "Jag tycker du är söt och underhållande, vi borde ägna mer tid tillsammans."
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fråga honom om ett datum. Om du är självförsiktig men inte vill prata om dina känslor, kan du bjuda in honom på ett datum. Antingen gör du det personligen, via telefon eller via SMS. Låt honom veta att du gillar att vara med honom och lära känna honom bättre. Du kan säga, "Jag har haft mycket roligt på sistone med dig, du är super rolig, jag tror att det kan bli mer tid, bara vi två, vill du gå ut en dag?" Tänk på förhand vad du kan göra tillsammans. Slutligen ber du honom om ett datum. Du vill inte byta roller efteråt och han måste organisera allt.       
 6.  
 7.             4      Skriv honom dina känslor. Kanske har du inte modet att säga sådana saker i ditt ansikte. Eller du spottar alltid ut ur nervositet. Då är det okej om du skriver ett meddelande till honom. 
    
  • Du kan förklara dina känslor för honom i meddelandet som om han stod framför dig. Ditt meddelande kan låta väldigt allvarligt eller avslappet, beroende på hur mycket du gillar det. Lösa meddelanden kan låta som: "Jag tycker att du är väldigt het, tycker du om att gå ut i tid?" För starkare känslor borde du prova på det här: "Jag måste bekänna dig något: Jag kan inte sluta tänka på dig, jag tycker du är väldigt söt och rolig, kanske känner du dig på samma sätt, om så är jag glad, du är bättre lära känna varandra. "
  •  
  • Om han inte känner på samma sätt, kan han helt och hållet ignorera ditt budskap som om han aldrig hade fått det, förbered dig mentalt för en sådan reaktion. Också vara medveten om att ditt nästa möte kan vara lite konstigt. Du kan också låtsas att ingenting någonsin hände eller konfrontera honom personligen med texten och dina känslor.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Berätta för en av dina vänner hur du känner och låt honom ta med meddelandet. Om du är goda vänner med en av dina vänner så kan du ge honom budskapet som en förtroende. Du kommer snart att få reda på om han är densamma som dig.       
 10.  
             

Tips .

    
   
 • Bara nämna att du delar en av hans intressen. Detta gör det mindre uppenbart eller olämpligt om du korsar din väg någonstans. Du vill inte se ut som om du stalkar honom.
 •  
 • Bestäm för något som intresserar dig båda eller åtminstone en liten bit. Annars kan det vara en obehaglig situation, om han undrar varför du ens visade sig en sumokamp. Det kan i sin tur hindra din konversation.
 •  
 • Ta reda på vad som är viktigt för honom om en kvinna. Om han gillar de mer avslappnade kvinnorna ska han inte kliva framför sig med de 10 cm höga klackarna och en tätt klänning.
 •  
 • Vill du fråga honom om ett datum? Beslut om ett företag som gör dig både roligare och närmare, till exempel en trevlig middag, minigolf eller en målningsklass.
 •  
             

Varningar .

    
   
 • Överdriv det inte med flörtning. Du borde inte vara för påträngande. Särskilt inte om han inte gillar kvinnor som tycker om att sätta sig i mitten.
 •  
 • Stalka inte honom. Ja, du gillar honom och vill spendera så mycket tid med honom som möjligt. Han dyker emellertid inte in i varje händelse han deltar i, vilket kan skrämma bort honom.
 •  
        
Relationer populär:
Läka ett förhållande efter en bluff.

Hantera avslag från dina föräldrar.

Hjärtbristande läkning.

Hantera lovesickness.

Återställa en pojke.

Ta reda på om han är den rätta.

Bli inte mobbad längre.

En tjej som tröstar.

Behandla människor som alltid klagar.

Bjud in en tjej över textning för ett datum.

En ram som gör att kvinnan blir kär i dig.

Hantera en sociopatisk vän.

Få någon att gilla dig som hatar dig.

En tjej som tröstar.

Anslut med människor.

Frigör dig själv som tonåring.

Gör din flickvän älskar dig mer.

Få en pojke som vill ha dig tillbaka efter en uppbrott.

Uttala din vän till del med dig.

Hitta den perfekta Alla hjärtans dag present till din vän.

ako woman