Home \ relationer
 

Fondling.

 

Medan en puss i sig kan generera mycket spänning och vara väldigt intens, tar pattan kyssen till en ny nivå. Om du verkligen vill gosa, behöver du veta hur du uttrycker din passion och ge din kyssande partner känslan av att du uppskattar honom. Det spelar ingen roll om du har varit med den här personen under en längre tid eller om jag bara har hittat dig.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Det första steget  ,

    
   
 1.            1      Ögonkontakt. Titta i ögonen och le på din motsvarighet för att visa din partner att du är redo att gå vidare. Du kan också lägga pannan mot hans, din hand på hans ansikte, röra på benet eller till och med ge honom en snabb pecker innan du kyssar ordentligt. Så du får en anslutning och en nivå för petting skapas. Om du går direkt till passionerad kyssning utan varning, kan din partner bli lite överraskad.  
    
  • Ögonkontakt behöver inte vara superintensiv, speciellt om du inte har känt varandra så länge. Några sekunder är nog.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Flytta långsamt och försiktigt. Det är väldigt viktigt . Det bästa sättet att hindra dem från att kollidera med varandra, oavsiktligt få armbågarna eller slå sina tänder är att ta itu med allt långsamt, särskilt i början och när du byter position. Med tiden kan du bli mer passionerad, men det är nästan omöjligt permanent. Återvänd igen och igen till ett bekvämt läge. Börja med en kyss på läpparna, gå sedan för en kyss från tungan genom att skjuta tungan i din partners mun samtidigt som du gör detsamma.  
    
  • När din tunga är i din partners mun, rör den runt din tunga i en cirkel, gnugga den över varandra eller göra något annat som glädjer dig båda. Bli inte för snabb.
  •  
  • När du smörjer för första gången bör du vara extra försiktig och inte skynda på saker. Ta reda på vad du vill.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Upptagen händer. Det betyder inte att du måste föra din partner oavbruten. Men du kommer att må bättre när du kysser, om du inte har dina händer i ditt knä hela tiden. Om du både känner dig bekväm med det kan du utforska din partners kropp - det fungerar särskilt bra när du sitter ner. Håll bara dina händer av och på så att du inte håller dem på samma plats hela tiden. Kärra din partners ansikte, rör den i midjan eller håll handen.  
    
  • När du kysser en man, lägg armarna runt halsen eller rör på armen, nacken, baksidan av huvudet eller ens bröstet.
  •  
  • När du kysser en kvinna, rör henne på axlarna eller i midjan. Vänta på ett tecken på att hon är redo för mer.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Testa din partner. Du kan gå tillbaka mitt i en kyss och låtsas att du är svår att få. Titta på din partners ögon. Det här är sexigt och din partner vill bara kyssa dig mer. Du borde inte göra det för ofta. En till två är tillräckligt.  
    
  • Detta trick är också användbart om du behöver en kort pussbrytning.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Glöm inte att andas. Korta pauser under kyssar är helt bra. Om du inte vill kyssa längre, ta bara en paus för att andas djupt eller be om ett glas vatten. Du kan också bara försvinna i badrummet. Om du inte känner dig bekväm att kyssa, kan du inte göra ditt bästa.  
    
  • Avbrott är bra. De gör dig till och med en bättre kyssare.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Håll spänningen  ,

    
   
 1.             1      Prata med varandra. Om du pratar lite är det spännande. Det här är inte dags att starta en djup konversation. Men en kort mening med en mjuk röst går (speciellt om han kommer med ögonkontakt och ett lugnt leende). Du behöver inte vara tyst för att vara sexig. Om du vill säga något som inte förstöra humöret, ta dig ur det.  
    
  • Naturligtvis borde du inte börja med ett helt unromantiskt ämne just nu. Matematikövningarna intresserar inte bara någon.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Håll dig avslappnad. Det här är inte en film där allt är passionerat och perfekt. Du är mänsklig och det kommer att bli konstiga stunder, oavsett hur många instruktioner du läser. När något roligt händer, täck det med ett skratt eller en mild push. Cuddling bör också vara kul.  
    
  • Om du lurar runt, är det bättre att göra ett skämt om det än låtsas att vara en proffs.
  •  
         
 4.  
 5.             3      kyssar ansikte och nacke. Lägg till lite variation i kyssrutinen genom att släppa av läpparna från tid till annan. Gå långsamt. Om du gör för fort kan han inte veta vad du planerar, och innan du vet det, kan dina läppar träffa näsan. Kyssa försiktigt hörnen av hans mun och kyssa tallet. Du kan gå till tempel och panna, eller ner i nacken.  
    
  • Ge din partner en något fuktig kyss på nacken och blåsa lätt över det, så det får gåsstötar.
  •  
         
 6.  
 7.             4      pranka genom håret. Om din partner är en gentleman, springa fingrarna genom håret från framsidan till baksidan av hårbotten hela vägen nerför nacken. Om din partner är en kvinna, kan du släcka håret med händerna och låt strängarna glida genom fingrarna. Huvudet är mycket känsligt. Glöm aldrig att släcka håret.  
    
  • Kom ihåg att vissa frisyrer inte är lämpliga för detta. Om hennes hår är bundet ihop eller hon har ganska lockigt hår, kanske dina händer kommer att få tag i sig. I stället glider du fingertopparna långsamt över och omkring hennes öra som om du sätter en lös strand bakom hennes öra.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Nibbling. Mjuka bett på din partners nacke, öra eller underläpp kan göra underverk för dig. När du väl känner dig bekväm med din partner att experimentera, kan du prova det. Nibble på hans läppar försiktigt, nagga hans öra eller nacke och reagera som din partner. Om du gör det rätt kan du köra din partner galen.  
    
  • Var försiktig: Nibbling är inte en behandling för alla. Men om din partner gillar det så kommer han verkligen att tycka om det.
  •  
  • Om du är nervös, öva på din hand först.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Whisper något i din partners öra. Så du håller passionen levande när du tar en paus från att kyssa. Bara luta dig tillbaka och viska några korta, ljuva ord i hans öra som visar honom hur mycket du gillar att kyssa med honom. "Jag ville kyssa dig hela dagen" eller "Du är så sexig" till exempel.  
    
  • Som du talar kan du låta din partner känna andan på nacken och få honom att skaka.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Försök med något nytt. Det är viktigt att kyss och petting blir intressant. Du kan göra det genom att prova något nytt då och då. Det blir snabbt tråkigt om du alltid kyssar i samma position med händerna på samma ställe. Så variera lite: liten smacking, nibbling, kyss och mer.  
    
  • Du behöver inte prova tusentals saker. Men så 2-3 olika tekniker kan värma upp stämningen.
  •  
         
 14.  
             

  Del 3      Komplett  ,

    
   
 1.             1      Låt din partner veta när du behöver en paus. Det finns två sätt att kyssa: antingen gå ett steg längre och bli mer passionerad eller ta en paus. Antag att du vill ta en paus, rör dig långsamt bort från din partner. Ge honom en sista, snygg kyss. Du borde inte stoppa kyssen plötsligt. Om du blir trött eller måste lämna snart ska du långsamt slutföra kyssen.  
    
  • Be om ursäkt för det. Alla behöver en paus.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Låt din partner veta att du gillade det. Ge honom en sista kyss, le på honom eller krama honom. Du kan också uttrycka det i ord: "Det var bra" eller "Jag älskar att kyssa dig". Du kan också säga, "Jag kan bara inte få nog av dig," om det är vad du menar. Din partner ska känna sig bra och bekräfta att han är självförsiktig och redo nästa gång.  
    
  • Var inte blyg. Du behöver inte säga "Jag älskar dig" genast, men låt honom veta att du tyckte om det.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lämna din partner med önskan att vilja ha mer. När du är klar ska du fortfarande vara försiktig med att vara sexig och lämna din partner så att han vill ha fler av dig och det kommer definitivt att bli en upprepning. Du kan säga att du inte kan vänta tills du ser varandra igen, eller senare skicka honom ett ljuvt textmeddelande.  
    
  • Även om det är svårt att vara i gott humör, försök att vara sexig så länge som möjligt. Så växer längtan i din partner för att se dig igen.
  •  
         
 6.  
            

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Var en bra älskare.

Leva efter ett ensidigt förhållande.

Gör det klart för en pojke som du gillar honom.

Äldre kvinnor datum.

Håller en konversation med en tjej uppdaterad.

Gör din ex avundsjuk.

Ta över den första kärleken.

Hitta den perfekta Alla hjärtans dag present till din vän.

Prata och skvaller.

Svara på Tack.

Hitta en vän om tre veckor.

En tjej lugnar sig.

Vänner stannar efter relationens slut.

Hantera konflikter i ett förhållande.

När tjejer hanterar att vara kär i en tjej.

Känn igen om en tjej har en förälskelse på dig.

Prata med en kille som inte gillar dig längre.

Följ någon på Facebook.

Gör en skorpionkvinna bli kär i dig.

Gå ut med en självsäker flicka.

Hantera en moody boss.

ako woman