Home \ relationer
 

Var en bra vän.

 

Att vara en bra vän kan ibland vara knepigt, särskilt i början av ett förhållande. Men oavsett om du bara kommer närmare eller redan firar din femårsjubileum finns det ett antal tips som hjälper dig att bli en bättre vän och göra ditt förhållande blomstrande. Den viktigaste kvaliteten hos en bra vän är att förmedla kärlek och stöd samtidigt som hon behåller sitt självständighet. Om du vill veta hur du gör det, följ bara dessa steg.

              

Förfarande .

    

    1      Öppna  ,

    
   
 1.            1      Var inte för öppen i början. Starta ett förhållande handlar om att se till att du lämnar varandra tillräckligt med utrymme för att lära känna varandra och bygga förtroende för att du har rätt för varandra. Om du försöker för tidigt att "göra mer av ett partnerskap" än det är, så kan denna överdrivande brådska göra dig skakande och förstöra alla de goda sakerna i ditt förhållande. I stället borde du vara tålmodig och inse att det tar tid att bygga ett solidt och varaktigt partnerskap. Därför rekommenderas att vara uppmärksam på följande saker:  
    
  • Uppmanar inte honom att kalla dig sin flickvän efter några datum. Detta kan ge honom en känsla av att det inte var hans eget beslut. Var tålmodig och vänta tills han bestämmer för sig själv att han vill säga dessa ord. Om du matchar kommer den här tiden inte att vara lång innan du kommer.
  •  
  • Börja inte prata om äktenskap eller barn om du inte ens träffat dina vänner eller föräldrar. För tidig adressering av sådana problem kan vara en stor belastning på ditt förhållande, stoppa eller till och med förstöra utvecklingen av ett annars gott och kärleksfullt partnerskap.
  •  
  • Det sägs att kärleken går igenom magen, men det betyder inte att du ska laga honom en tre-rätters måltid på första dagen. Du behöver inte bevisa någonting så. du måste bara vara närvarande och uppmärksam, lyssna bra och dela dina intressen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var ärlig. Även om ärlighet är mycket viktigt, är det inte lika viktigt att du är ärlig mot dig själv. Om du överreager eller gör ett misstag kan du bekräfta din glid och be om ursäkt. Om du känner dig skadad eller arg, kan du ompröva dina känslor och kommunicera dem med honom i en otrogna ton.  
    
  • Det viktigaste här är att du är så öppen som möjligt om dina känslor. Om han till exempel säger eller gör något som stör dig, berätta för honom vilken effekt det har på dig. Du bör dock se till att du inte skämmer över honom eller kräver att han ändras.
  •  
  • Om du etablerar fasta kommunikationsformer direkt från början, kommer du att kunna berätta om förhållandet fortsätter eller falter.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Adressera de saker som är i åtanke. Var inte rädd för att uttrycka dina önskningar, behov och åsikter, även om de strider mot dina. Du finns inte bara för att behaga honom. Dessutom visar du din vän att du är en självständig person med dina egna behov, önskningar och din egen attityd till livet, vilket gör det intressant för honom att känna och förstå dig som en människa. Om du inte har något problem med att uttrycka dina tankar öppet, blir det också lättare för honom.  
    
  • Bara försäkra dig om att du uttrycker dig själv på ett sådant sätt att du inte angriper någons åsikt eller sätt att leva på något sätt - du kan vara blygsam och samtidigt öppen för att visa dig självförtroende, men också på hans känslor comest.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var dig själv. Låt honom inte lura bara för att imponera på honom. Du kan bli frestad om du tycker att han tycker om en annan typ av tjej, men det mesta är det för att du har missförstått eller missförstått saker. När allt vill, vill han träffas med dig och inte med en imaginär form av perfektion. Och om du verkligen är frestad att ändra något på det, eftersom det håller på att understryka att du ska vara tunnare, högre, snyggare, lugnare eller något annat, det är ett snyggt tecken på att du inte matchar.  
    
  • Om han till och med säger sådana saker på ett hårt och envis sätt, det är inte kärlek, är det ett försök att kontrollera.
  •  
  • Gör inte som om du delar sina intressen om du inte gör det. Det kan vara roligt eller "säkert" i början, men det är väldigt skadligt för honom att ta reda på att ditt intresse endast spelades. Han kunde föreställa sig din gemensamma framtid på en grund som inte är riktig, och du kan därmed skada grunden för ditt förhållande.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Visa ditt stöd  ,

    
   
 1.             1      Visa intresse för hans intressen. Kom ihåg vad han gillar att göra och vad han gillar att prata om. Du behöver inte låtsas att du älskar hans hobbyer, men försök åtminstone att förstå varför han är så fan av den. Om han älskar ett band, försök att förstå varför. Om han är lekfull och barnslig, kom ihåg att det här bara kan vara hans sätt att minska stressen. Om du accepterar dess särdrag kommer du också att lära dig mer om dig själv och också om du kan tänka dig att spendera resten av ditt liv med den här personen.  
    
  • Du behöver inte vara intresserad av alla hans hobbyer. Om han älskar baseball, men du gillar det inte alls, så är det okej.
  •  
  • Det kan räcka om du frågar honom frågor om hans hobbies eller pratar om saker som är viktiga för honom.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Utvecklar en lagkänsla. Liksom alla friska förhållanden kommer det att finnas mindre eller större konflikter i din egen. Kom ihåg att vara ärlig mot dig själv och överdriv egoism. Förhållandet handlar om lagarbete och ett symbiotiskt förhållande - inte ett parasitiskt förhållande där en part bara ger och den andra bara tar utan att ge någonting tillbaka. När du agerar som lag, är du fri att rygga varandra, inte undergräva varandra och visa din uppskattning för varandra i närvaro av andra.  
    
  • Denna laganda kan hjälpa dig, särskilt i svåra tider, att hantera dina problem på ett mindre känslomässigt sätt. Du är båda ansvarig för att få saker sorterade i stället för att förvänta sig den andra personen att göra det.
  •  
  • Undvik att skapa ett ensidigt förhållande där endast en sak knyter dig ihop. Håll ditt förhållande starkt genom att forma det på ett varierat och mångfacetterat sätt. Prova olika nya saker tillsammans. Relationer handlar om att ha kul tillsammans, att lära sig tillsammans och växa tillsammans.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gör honom mer komplimanger än du kritiserar honom. Om du ständigt kritiserar eller angriper honom, ser han inte fram emot dina möten och han undrar om han verkligen vill vara med dig. Men du behöver inte alltid hålla med honom bara för att han är din vän. Känslighet är den bästa handlingen i ett moget förhållande. Att visa gränser och kompromisser är viktiga sambandsstrategier som du först måste lära och tillämpa.  
    
  • Även om du kanske är kritisk vid rätt tidpunkt bör du markera minst fyra positiva saker om det för varje negativ aspekt.
  •  
  • Röra inte med honom bara för att du är i dåligt humör eller något går inte.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lär dig att kompromissa. Om du vill vara en bra vän måste du lära dig att göra kompromisser snarare än att leta efter ett argument eller arg på den första oenigheten. För att kunna göra det ordentligt måste du både kunna lugna och rationellt diskutera situationen och inkludera varje persons synvinkel. Försök att förstå din väns åsikt istället för att förstärka din syn på saker.  
    
  • Du vill inte vara den tjejen som alltid blir väldigt, bara för att hennes pojkvän ger in snarare än uthållighet i hans synvinkel, för att du alltid är arg och upprörd när något inte går dig.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ge varandra ledigt utrymme. Medan du borde stödja din vän borde du bara kunna vara med honom i dina tankar när du inte tittar. Om du vill vara en bra vän måste du också göra dina egna saker, träffa dina flickvänner och ha tid för din vän. Han borde veta att du tycker om honom och är där för honom, även om du inte är nära honom. Om du känner dig osäker eller direkt tvivlar på ditt förhållande, så snart du inte ser dig själv, har du ett problem.  
    
  • Du borde stödja din vän om han vill tillbringa en kväll med sina kompisar. Du vill inte att din vän ska bli känt för att vara killen så under tunikan att han behöver ta sin flickvän överallt.
  •  
  • Om du tror att han ska ägna all sin tid och uppmärksamhet åt dig, bör du lära dig hur du kontrollerar din besatthet. Skydda inte din vän från omvärlden, men låt honom ha kul utan att bli övervakad.
  •  
  • Kom ihåg att han inte alltid behöver dig nära honom. Du är både ett par och två enskilda personer. Om han behöver lite frihet, ta det inte personligen - bara behandla det som det är - det är dags att slappna av och driva sina egna intressen med andra människor. Gör bara klart att du alltid är där för honom.
  •  
         
 10.  
             

    3      Var tillgiven  ,

    
   
 1.             1      Var kär. Det finns många sätt att visa din kärlek, varav några är mer uppenbara än andra. Ditt tillvägagångssätt beror på hur öppet du vill visa dig själv. Känslighet och intimitet ligger nära varandra, men det är inte riktigt detsamma - kärlek handlar om att öppet visa att personen är viktig för dig, och du kan visa dem både offentligt och privat när som helst på dagen eller natten , Tänk på hur du visar din kärlek till personer du bryr dig om. Till exempel, genom att hålla handen, röra på armen, sätta en kissa på kinden, krama henne, strida håret, rosta dem väl, berätta för andra hur stor personen är etc.  
    
  • Vissa män gillar det när kvinnan ger dem smeknamn som "honung" eller "älskling". Men försök inte överdriva det. Det kan vara mycket avskräckande om du kallar honom "Herr Knuddelbär", särskilt i allmänhet. God kommunikation är avgörande i alla avseenden, så låt honom veta hur mycket du gillar honom.
  •  
  • Vanliga korta meddelanden eller e-postmeddelanden med kärleksskämmer kan vara ett plus, men för många kommer att krossa honom och du verkar som en burdock. Sådana meddelanden visar honom att du är kär i honom och vill att ditt förhållande ska vara för evigt, men skriv inte så mycket att han blir rädd!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var förförisk. Var inte rädd för att vara förförisk. De flesta män tycker det är oemotståndligt när en tjej är sexig, snygg och självförvissad. Självförtroende betyder att du känner dig bekväm i din hud; du kommer att utstråla detta på egen hand om du accepterar dig själv och är medveten om ditt värde. Du behöver inte tvinga dig att vara den mest populära, livligaste personen, om det inte är din stil; hellre, var den bästa versionen av dig själv genom att ta hand om dig själv och lita på att vara värd dig uppmärksamhet.        
 4.  
 5.             3      Gör honom presenter. När du är i ett förhållande är det kul att ge varandra små gåvor. Killar älskar att få presenter, och genom att ge något, visar du dem att det betyder mycket för dig. Men du bör inte överdriva det. När allt kommer omkring vill du inte att han ska tro att du vill köpa sin kärlek.  
    
  • Gör något för honom. En papperblomma, ett konstfullt hjärta eller något annat som speglar din personlighet, så att varje gång han tänker på dig och lägger ett leende på hans läppar när han tittar på det. Om du är mer av en musikalisk typ eller spelar ett instrument kan du spela en eller två låtar för honom (bonuspoäng för självskrivna låtar). Ladda upp en privat video av din sång på YouTube.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bli inte avundsjuk. Du ska vara tillgiven, men inte så mycket, att du ser rött omedelbart så snart din vän talar eller till och med nämner en annan tjej. Ingenting kan dränera din vän snabbare än en vän som är så osäker att hon inte kan hantera tanken att det finns andra kvinnor i världen. Din vän kommer att uppskatta dig mer om du är snäll mot sina kvinnliga vänner istället för att prata om hur ful eller irriterande kvinnan du såg.  
    
  • När han är ute med sina kompisar, skicka inte honom ett textmeddelande vartannat sekund för att se till att han inte pratar med andra kvinnor. Detta ger bara honom intrycket att du inte litar på honom.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Ha förtroende för att lära känna tjejer (eller pojkar).

Förlåt någon som har skadat dig.

Led en relation med en läkare.

Fråga din vän till bollen.

Hantera bossiga människor.

Vet om din flickvän verkligen älskar dig.

Prata med en tjej du vill gå ut med, men vågar inte prata.

Kontrollkonflikter.

Samla pengar för en bra sak.

Var en bra vän.

Hantera en sarkastisk person.

Fråga en vän för en date.

Svårt att leka medan du uppmuntrar pojken att vilja ha dig.

Få en Valentine.

Var mindre besittande gentemot din partner.

Var glad och älska dig själv, trots att alla andra är genomsnittliga.

Överraska sin flickvän.

Letar du efter en rik partner.

Irriterar din granne.

Säg adjö.

Vara vänner med någon med hög IQ.

ako woman