Home \ relationer
 

Ha ett framgångsrikt datum på bio.

 

Alla vill ha det första datumet att komma ihåg och den här artikeln visar dig ett bra sätt. Prata med varandra och njut av din tid.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Du bör fräscha upp. Dusch före. Du kan också använda lite parfym, men tyngdpunkten är på en liten, för om du överdriver det, stäng av den. Om du inte vill använda parfym är ett doftande schampo och kroppslotion ett bra alternativ. 
    
  • Använd dina bästa kläder. Det borde inte ha några fläckar, annars får du inget gott intryck. (Du kan vara desperat, så gör inte det!).
  •  
  • Ta din tid redo, du vill inte vara slarvig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gör hennes komplimanger. Din outfit eller frisyr eller något annat fungerar bra för det. Var väldigt specifik, annars låter det bara att memorera. Men överdriv det inte heller, annars blir det inte riktigt längre. Om du inte hittar något att markera, säg bara att hon ser snygg ut, men se till att det inte låter desperat.       
 4.  
 5.             3      Håll dörren öppen för henne och låt henne komma in i rummet först, det här är ett av de enklaste sätten att smickra en tjej. Så får hon ett bra första intryck av dig. Hon kommer älska det om du behandlar henne snyggt!       
 6.  
 7.             4      Kör bredvid henne och köp både ditt kort och henne. Om du vill betala dig själv, fråga bara om du är säker. 
    Kanske säger hon bara det så det ser inte ut som att hon kommer att dra dina pengar ur fickan.  
  • Det kan också vara att hon verkligen vill köpa sitt eget kort. Om hon insisterar och du har frågat igen, kan du erbjuda att köpa popcorn eller ett annat mellanmål istället. Betala också med större pengar. Till exempel, om du vill betala en 15 Euro-faktura med 1 Euro-bitar, är du dålig.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Låt henne välja filmen och vara en gentleman. Annars kan datumet vara roligt.       
 10.  
 11.             6      Var uppmärksam på deras beteende under filmen. När hon kommer nära dig, vill ofta prata med dig, leker med håret och fokuserar mer på dig än på filmen, är det mycket troligt att hon undrar vad nästa dag kommer att bli. 
    
  • Om hon kommer mycket nära dig och nästan försöker koka (vilket kanske inte är möjligt med armstödet mellan dig), kan du lägga armen runt henne. Men om hon verkar vara för mycket för henne, är hon inte redo för det ännu, och du ska ta armen bort igen.
  •  Fråga henne om hon gillar filmen hittills.  
  • Om du vill kan du ta hand. Du behöver inte hålla den hela tiden under filmen. Så visar du henne att du inte glömde henne under filmen. Du har också en bättre känsla för resten av dagen.
  •  
         
 12.  
 13.             7      I slutet av filmen bör du berätta för dig din åsikt om filmen. Kortfattat kommentera det och fråga henne om hon vill dricka en kaffe eller en varm choklad (till exempel "Hej, filmen var riktigt bra, skulle du vilja prata om det över kaffe?"). Eller: "Vill vi åka till Starbucks och prata om filmen?" 
    
  • Om hon inte längre vill ha dig ska du köra henne hem eller vänta tills hon har hämtat sig (om du inte kör själv). När du låtsas vara ledsen om det, får du känna att du bara vill ha uppmärksamhet och du släpper ner den.
  •  
  • När hon håller med får du kaffe och fortsätter att kommunicera. Om hon inte vill prata hela tiden, kanske hon uppmärksammar dig. Se till att hon känner dig också och du ser inte ut som en stalker.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Om hon säger att hon verkligen njöt av datumet med dig, kan du be henne om hennes nummer. Så du kan ringa henne igen.       
 16.  
 17.             9      Vänta tills hon är i huset, men smyga inte i hennes hus. När hon är i huset går du. När hon tittar ut genom fönstret, le och vinka till henne. Detta kommer att visa henne att du kommer att träffas igen.       
 18.  
 19.             10      Var hypnotiserande samtidigt, men också enkel. Det kan vara svårt för vissa, men för att vara så behöver du inte veta allt, men det hjälper om du vet lite om allt.       
 20.  
 21.             11      Platsen för ett första datum bör vara en plats där du känner dig bekväm. Om du har pratat med henne innan, kanske har hon redan gett dig en ledtråd. Valet av en plats säger mycket om en person.       
 22.  
 23.             12      Låt henne skratta. Även om hon inte hittar dig attraktiv, kommer hon att trivas så mycket.       
 24.  
 25.             13      Var där tidigt. Utforska området. De flesta restauranger är perfekta för närhet.                 
 26.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Relationer populär:
Subtly flirta.

Svara på Jag älskar dig.

Känn igen om man är på vänskapsspåret.

Starta en socialklubb.

Fascinerande en egen pojke.

Behärska konsten att kyssa.

Stal inte din ex på sociala medier.

Håll dina föräldrar från att ha en vän.

Känna igen en manipulativ och kontrollerande relation.

Att återhämta sig från en relation med en sociopat.

Var en bra vän till en pojke.

Var nonchalant.

Prata med en person som lider av schizofreni.

Prank ett skämt på dina vänner.

Hämta ett telefonnummer.

Bestäm om du är heterosexuell.

Inte läskigt.

Ta över ett brutet engagemang.

Var lojal.

Prata med en kille som inte gillar dig längre.

Behär i närvaro av tjejer.

ako woman