Home \ relationer
 

Hantera skrämmande människor.

 

En begåvad man låtsas vara din vän, men så snart du vänder ryggen på honom, kommer han att förråda dig och sprida lögner och skadlig skvaller om dig. Oavsett vilka skäl personen har för sitt beteende måste du skydda dig från det. Om situationen inte förbättras på egen hand måste du stoppa dess negativa effekter på ditt liv genom att antingen slå sig ner med personen eller ta bort dem från ditt liv.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Skydda dig från förräderi  ,

    
   
 1.            1      Kontrollera och fråga historier innan du handlar i enlighet därmed. En liten sak kan snabbt gå ur hand när du reagerar för våldsamt mot rykten och falska uttalanden som faktiskt är väldigt annorlunda än vad de blev tillsagda för dig. Men om historierna är sanna, uppför sig i enlighet därmed.        
 2.  
 3.             2      Förvara sladder till ett minimum. Om du är med människor du inte vet väl, sprida inte rykten. Du kanske vill hjälpa till bara när du berättar för en nykomling alla de hemska sakerna om din lärare eller chef, men du vet aldrig vem han ska berätta om det. Om du verkligen vill skvallra och klaga, gör det framför vänner som aldrig har träffat den person du pratar om.  
    
  • Det är OK att lyssna på skvaller och rykten om andra så länge du inte involverar dig själv. Försök att koncentrera mer på att lyssna än på berättande, när du inte helt kan neka skvaller.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bygg ett bra förhållande med alla människor runt dig. Försök vara vänlig och positiv, även om du har att göra med människor som du inte redan vet väl. Om någon vänder mot dig kommer knappt någon att stå vid hans sida och mot dig. 
    
  • Behandla alla på jobbet med respekt, inte bara dina närmaste arbetskollegor och din chef. Om du fokuserar för mycket på dessa relationer, kan du obevekligt ge en receptionist, praktikant eller en av dina underordnade en anledning att vara arg på dig.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Försök att känna igen tecken på förräderi så tidigt som möjligt. Ju mer tid du ger en utbredd person att sprida lögner om dig eller sabotera dig, desto svårare blir det att reparera skadan. Om du kan upptäcka tecken på bedrägeri tidigt kan det hjälpa dig att kontrollera effekterna innan de blir för stora. Var uppmärksam på följande varningsskyltar: 
    
  • Du får fel rykten om vad du borde ha sagt eller gjort.
  •  
  • Du nämner något i en privat runda och plötsligt verkar alla veta.
  •  
  • Andra litar inte längre på information, tilldelar uppgifter på jobbet eller slutar delta i händelser som de gjorde tidigare.
  •  
  • Andra är kalla eller ovänliga för dig, utan någon uppenbar anledning.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Inse att inte alla irriterande beteenden är ett tecken på en snygg person. Se till att du inte vänder en mygga till en elefant om du tror att någon är smygig. Några dåliga beteenden, som t.ex. Att vara alltid sen eller att vara vårdslös och självisk är också tecken på en tanklös person, inte nödvändigtvis en snygging. Oavsiktliga karikatyrer som en sista minuten avbruten lunch eller en bortglömd återuppringning är inte nödvändigtvis tecknet på en conniving person.       
 10.  
 11.             6      Spela in händelserna. Så snart du misstänker att någon vill lura dig, börja spela in de händelser som du misstänker. Skriv ner exakt vad som hände, tillsammans med anledningarna till att det känns som att någon avsiktligt skadar dig. Det här hjälper dig att bedöma situationen och ta reda på om en viss händelse är en del av ett större mönster eller bara ett missförstånd. 
    
  • Om du misstänker att någon vill sabotera dig på jobbet, behåll ett slags företagsbok om hur ditt arbete har påverkats negativt. I det beskriver du allt ditt arbete, plus den positiva feedback du fick för den och lägger till konkreta bevis på sabotage - om du behöver försvara dig själv, bör sabotaget ta på sig allvarliga drag.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Identifiera den smygande personen. Eftersom tecknen kondenserar att någon kan sabotera dig, bör du noggrant övervaka beteendet och handlingarna hos dem runt dig för att identifiera den skyldige. Titta på personen noga innan du passerar dom - ohövligt beteende kan bara vara tecknet på en dålig dag. Här är några sätt en snygg person kan bete sig: 
    
  • Om någon komplimangerar dig orättvist eller packar kritik som ett kompliment, kan svartsjuka eller grymhet gömma sig bakom det.
  •  
  • Om någon håller med dig i en personlig konversation, men håller inte med din åsikt i en gruppdiskussion om samma ämne.
  •  
  • Den potentiella förrädaren kommer ihåg alla tidigare misslyckanden och förolämpningar, utan att utelämna något. Den här personen har antagligen haft ett motstånd mot dig under en mycket lång tid och har en känsla av att han har rätt till hämnd.
  •  
  • Den misstänkte behandlar sig med respektlöshet, ignorerar din åsikt och kommer inte att ändra sitt beteende, även om du frågar honom.
  •  
  • Bortsett från dessa tecken bör du också tänka på vem som kan falla i ryggen. Om någon upprepade gånger chattar bort vad du har sagt dem privat, måste det vara någon som du anförtrot dig själv. Om ett arbetsprojekt undergrävs upprepade gånger måste förrädaren ha tillgång till materialet i projektet.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Lita på din misstanke mot en vän. Anta inte bara att du saboteras. Fråga en vän för hans ärliga åsikt och beskriv din situation. Ta reda på om andra tycker att din åsikt är rimlig, eller om du bara tolkar för mycket in i situationen. 
    
  • Prata med någon du litar på och vem du är säker på, sladdar inte. Be honom att hålla konversationen till sig själv.
  •  
  • Om du misstänker en viss person, prata med någon som känner personen men inte är vän med dem. Om du inte har en pålitlig vän som lever upp till den beskrivningen, prata med någon som inte känner personen och beskriv exakt hans handlingar och beteende, inte din åsikt om hans karaktär.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Bli inte smygig själv. Du kan känna behovet av att hämnas och skada personen på samma sätt som de skadar dig. Att bli involverad i detta beteende kommer förmodligen bara att göra saker värre och göra dig ännu mer arg och emotionellt påverkad. Det kommer inte heller att göra ditt rykte väl, så även om du utvisar personen i fråga (vilket är mycket osannolikt) kommer du förmodligen inte att bli av med problemet.                 
 18.  
             

  Del 2      Hantera en snuskig vän  ,

    
   
 1.             1      Håll dig lugn. Ibland gör människor otäcka saker och ibland är resultatet svek. Att vara upprörd om det kommer inte att förändra situationen. Det är bättre för dig, både kort och lång sikt, att vara lugn och koncentrera sig på de väsentliga. Se bort från situationen, men leva ditt dagliga liv utan att komma över det här skandalösa beteendet.       
 2.  
 3.             2      Uppmuntra den goda sidan av personen. Att vara snäll mot den snygga personen är förmodligen det sista du vill göra nu, men om du håller dig lugn nog och uppriktigt håller med några av sina poäng kan du kanske kontrollera situationen. Många passiva aggressiva människor, inklusive smygiga, känner att de måste tillgripa djärva och skadliga metoder eftersom deras direkta bidrag inte uppskattas.  
    
  • Bjud in personen till saker. Gör något roligt och distraherande tillsammans, så att personen känner sig välkommen igen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fråga personen för en personlig intervju. Prata med den förföriska personen privat, använd textmeddelanden eller e-postmeddelanden om du inte kan prata med henne personligen. Berätta för henne om att du skulle vilja prata med henne om de senaste händelserna. Ordna en personlig konversation.       
 6.  
 7.             4      Beskriv situationen ärligt och uppriktigt utan att ge personen känslan av att bli hotad. Beskriv de incidenter som ger dig huvudvärk och hur de påverkar dig. Be den andra personen att bekräfta fakta, t.ex. om hon verkligen skickat en viss text. 
    
  • Undvik att börja dina meningar med "dig". Detta kan få personen att anklagas och ta på defensiven. I stället använder du fraser som "Jag har hört några falska rykten om mig själv."
  •  
         
 8.  
 9.             5      Lyssna på sin sida av historien. Din vän vill antagligen inte vara arg på dig för alltid. Låt honom berätta för sin sida av berättelsen utan att störa honom eller bli arg. Det finns alltid möjlighet att du har fel eller situationen är mer komplicerad än du trodde.       
 10.  
 11.             6      Berätta för allt du gjorde fel. Även om du tror att det i stor utsträckning var din väns fel, titta på situationen ur hans synvinkel också. Ledsen om du missförstod din vän eller oavsiktligt skadade honom, även om du var ansvarig för bara en av många incidenter.       
 12.  
 13.             7      Förge din vän när du är redo. Om du vill spara din vänskap måste du förlåta din vän för sina misstag. Men även om du inte kan fixa vänskapen, kan förlåtelse hjälpa dig att komma över incidenterna och inte bli redo för förräderi.       
 14.  
 15.             8      Prata med din vän om din vänskap och om något problem som uppstår i samtalet. Var öppen och ärlig. När du känner att något är fel, prata med honom privat. Om någon av er känner sig olycklig om ett visst beteende eller mönster av repetitivt beteende i relationen, prata om dina känslor.       
 16.  
 17.             9      Var redo att byta. För att förbättra förtroendet och tillfredsställelsen i ditt förhållande måste du vara villig att ändra. Lyssna på varandra när du pratar om problemen i ditt förhållande. Du kan behöva hitta andra gemensamma aktiviteter när din vän känner sig obekväm med de saker du brukar spendera din tid med. Om din vän nämner att något stör honom, som du ofta säger, bör du vara uppmärksam på det i framtida konversation och försök att undvika detta smeknamn, ton eller vana. 
    
  • Fel inträffar, speciellt när man försöker ta bort gamla vanor. Ursäkta, om de gör ett misstag och förlåter din vän, ska han göra det.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Om allt annat misslyckas, avsluta vänskapen. Ibland kan man inte återställa det förtroende som har gått vilse genom förräderi i vänskap. Om du försöker det ärligt men det fungerar inte längre, måste du tänka på hur man stoppar det. 
    
  • Vid den här tiden har du förmodligen pratat med personen om förräderiet och din vänskap minst en gång. Om din vän inte var redo att fixa situationen, borde du inte prata med honom längre.
  •  
  • Om du båda har försökt allt för att reparera din vänskap, men misslyckas ändå, kommer din vän förmodligen redan veta vad som stör dig så mycket. Låt honom veta i fred att din vänskap inte längre fungerar och bryta kontakten med honom.
  •  
  • Ibland kan du bara släppa vänskapen bort. Bjud in personen till färre och färre händelser och sluta svara på telefonen när de ringer. Att helt ignorera personen kunde skada dem, men gradvis bleknar din vänskap kan ge samma resultat med mindre smärta.
  •  
         
 20.  
             

  Del 3      Hantera en snuskig medarbetare  ,

    
   
 1.             1      Låt inte det påverka ditt arbete. Fokusera på det arbete du kan göra utan din arbetskollega och inte tillåta din ilska att påverka dina andra arbetsförhållanden och ansvarsområden. Ge inte någon anledning att bli arg eller besviken över dig.       
 2.  
 3.             2      Ge den snygga medarbetaren en positiv chans att bidra. De flesta snygga arbetskamraterna är inte sociopaths, men människor som tänker på snygg taktik som det enda sättet att gå vidare. Var ärlig om att erkänna din medarbetares positiva prestationer och uppmuntra dessa beteenden. 
    
  • Fråga personen vid möten eller i samtal för sin åsikt om ämnen som de vet mycket om.
  •  
  • Hjälp personen att göra bidrag eller förslag som du håller med. Gör det bara om du ärligt överens. Överdriv det inte och försök inte smickra personen för mycket.
  •  
  • Om personen reagerar fritt på dessa gester, sluta och försök med något annat. Vissa människor är helt enkelt inte intresserade av att ändra sina beteenden och du kan förvänta dig en begränsad insats från dem.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Diskutera situationen i privat med den snygga personen. Beskriv de situationer som irriterar dig, privat med henne - antingen personligen eller via e-post. Lös problemet öppet och ta reda på om personen är mogen nog att diskutera det. 
    
  • Försök inte låta som om du gör påståenden. Använd passiva uttalanden som "Jag märkte att projektet inte slutfördes i tid," istället för aktiva uttalanden som "Du har inte genomfört projektet i tid."  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Stötta dina påståenden med styrkande handlingar. Såsom beskrivs i steg 1 borde du ha utarbetat detaljerad information om händelsen. Om arbetstagaren förnekar att den här händelsen någonsin hände, visa honom det e-postmeddelande eller dokument som bevisar det. 
    
  • Om personen fortfarande nekar händelsen, få honom bekräftad av ett vittne.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Planera ett möte med din chef om ditt jobb står på spel. Om det finns risk för att det förföriska beteendet kommer att leda till allvarliga konsekvenser, och en samtal med den ansvarige för det inte kommer att lyckas, var god chatta med din chef eller chefen för personal. Detta är särskilt viktigt när det rör sig om rykten om dig som talar om ett brott mot företagspolicy eller andra handlingar som kan vara skäl för straff. 
    
  • Förbered dig för intervjun och med så mycket information som möjligt. Dokument, e-postmeddelanden och allt som ger konkreta bevis på sabotage hjälper dig i ditt fall. Positiv återkoppling och en sammanfattning av vad du har gjort kan sluta rykten om din latskap eller ditt oprofessionella beteende.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Vädja till kvinnor.

Byt ut en filmkus.

Låt en tjej rodna.

Hantera obehaglig kärlek.

Flörta med din chef.

Kyss någon som är mindre eller högre än dig.

Hantera någon som trakasserar dig.

Gillar din vän inte längre dig.

Glöm pojken du gillar.

Ta över förlusten av en bästa vän.

Respektera äldre människor.

Få din vän att sakna dig.

Gå ut med en man på stjärntecken Virgo.

Sätt ett ultimatum.

Undvik människor du inte vill prata med.

Förvandla kvinnans hjärta.

Berätta för någon att du inte är intresserad.

Förhindra missbruk.

Ta reda på vad en tjej vill ha från en pojke.

Att leda en god vänskap.

En man kan begära dig.

ako woman