Home \ relationer
 

Var till hjälp.

 

Vi behöver alla ibland en hjälpande hand och att lära sig att vara en själv ger dig ett rykte som en hjälpsam och pålitlig person. Lär dig att förutse när någon kan behöva din hjälp genom att lyssna på vad folk säger och lära sig hur du bäst kan använda din tid för att hjälpa andra.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Användbar  ,

    
   
 1.            1      Uppskatta situationen. Innan du gör någonting och försöker hjälpa, bör du pausa en stund och titta på situationen från olika perspektiv. Båda för att få reda på hur du bäst kan hjälpa och veta om din hjälp är nödvändig eller inte. Sätt dig i personen. Vad är orsaken till problemet? Hur du hjälper bör bero på situationen. 
    
  • Till exempel är hastigheten på en väns bil långvarig och han löper risken att tas av bilen igen. Du kan låna honom pengar för den räntan och hjälpa honom med det, men det är ganska troligt att han kommer att behöva hantera samma problem nästa månad.
  •  
  • Istället kan du hjälpa din vän att bättre fördela sina pengar eller ta ut ett lån. Hjälp honom att hjälpa sig själv.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Håll dig lugn. Ett lugnt inflytande kan vara lika användbart, om inte mer användbart än pengar eller råd. Det är också viktigt att vara lugn för att kunna tänka klart och balansera. På så sätt kan du identifiera de mest möjliga lösningarna och välja de bästa på ett ärligt och objektivt sätt. 
    
  • Läs situationen och ta reda på vilket perspektiv du måste representera för att uppnå balans. Om du vanligtvis är en tvivel kan det vara din instinkt att berätta för en vän som är nervös för en stor händelse att du är för upphetsad, men är det till hjälp? Försök istället att skapa en balans. Var i denna situation hans lugn.
  •  
  • Om din vän planerar att hitchhike över landet med ingenting annat än hans kläder på och en tom plånbok, kan din naturliga tvekan naturligtvis vara positiv.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Använd positivt kroppsspråk för att motivera snarare än att demotivera personen. Att vara positiv är en av de mest användbara sakerna du kan göra för någon. Genom att uppmuntra personen ökar du självförtroendet och ger dem en bra känsla. Försök vara den person som alltid strävar efter att se saker positivt, även om situationen är väldigt svår. Andra kommer att uppskatta dina ansträngningar. Uppmuntran är ofta nyckeln. 
    
  • Men var inte blyg om att vara oenig när situationen kräver det. I vissa fall är det nödvändigt att uppmuntran måste ge den bittera sanningen. Var inte rädd för att uttala dem.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta tid för att vara till hjälp. Att vara nära varandra är ett av de mest undervärderade kraven för att vara en hjälpsam person. Om du vill hjälpa en vän eller familj måste du vara tillgänglig för dem och ge dem din tid. Försök alltid ta tid för de viktiga människorna i ditt liv och vara redo att göra saker för dig som du inte vill göra annars. Det är det enda sättet du verkligen kan hjälpa till med. 
    
  • Det kan inte vara perfekt för dig att spendera din lördag och hjälpa din mormor att städa upp källaren, men om du har lite tid att besöka, kan du säkert inkludera det i ditt schema utan att träffa din Att misslyckas med vänner.
  •  
  • Du behöver inte sitta hemma och vrida tummen och vänta på det enda telefonsamtalet som någon behöver din hjälp. Lev ditt eget liv, men ta den tid när någon behöver det.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Håll dig till dina löften. Du kommer förr eller senare att stöta på ett problem där du måste arbeta hårt. Det kan bokstavligen vara så här om du ska hjälpa någon med flytten, eller bara i figurativ bemärkelse, till exempel när det gäller att bli av med någon från att dricka eller följa med honom genom en separation. Oavsett vad det är, det tar lite ansträngning eller investering från din sida. Om du har lovat din hjälp kan du behöva öppna din plånbok, hemma eller hjärta. Inget av detta är alltid enkelt, men nödvändigt. 
    
  • Även om det borde vara självklart, är det extremt viktigt att du hjälper dig själv innan du kan hjälpa andra. Om du inte tar hand om dig själv kan du inte hjälpa andra.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Lyssna på andra  ,

    
   
 1.             1      Fråga hur du kan hjälpa. Vill du veta om du kan hjälpa någon? Fråga honom då. Det bästa sättet att snabbt och effektivt få reda på om och vad du kan göra är att fråga personen direkt. Ser du att din far har problem med gräsklipparen? "Hej pappa, ska jag hjälpa?" Du ser hur din kompis skämmas i fysisk träning på marken? "Hej, jag är verkligen ledsen, vill du prata om det?" 
    
  • Ibland erbjuder hjälp utan att först fråga kan skada någons känslor. Särskilt om personen har varit säker på att kunna göra det ensam.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Förutse otaliga svårigheter. Se upp för de tecken som andra människor ger dig för att räkna ut hur du hjälper utan att behöva fråga dig. Tänk på hur du vill be om hjälp själv och översätt det till andra. Till exempel, om du lagar mat, är det alltid bra att få någon att skära grönsakerna medan du klär på såsen. Som ett resultat är allting mycket snabbare för handen. 
    
  • Om du ser någon som läser ordförråd, erbjud att fråga honom.
  •  
  • Om du ser att någon har problem med att ha för många väskor, så behöver du absolut inte fråga om att personen kanske behöver din hjälp.
  •  
  • Om din rumskamrat rensar, hjälp honom så att du både kan njuta av din fritid snabbare.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lyssna. Sätt din telefon åt sidan och ge din fulla uppmärksamhet åt den person du hjälper. Lyssna på personen på allvar och balansera situationen så objektivt som möjligt. Ställ frågor och vara fokuserade för att verkligen förstå problemen och vara mest användbara. Var en sann hjälp! 
    
  • Ge inte råd tills du har frågat hur personen känner och om de vill höra ditt råd alls.
  •  
  • En av de bästa sakerna du kan göra är att fråga någon som frågar efter din hjälp hur han tänker på situationen och vad han tycker är bäst. Ge sedan din åsikt och var inte arg om personen inte vill höra dem.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tänk innan du svarar. Det låter enkelt, men det kan vara ganska svårt för personer som tenderar att vara instinktiva eller för snabba att ge råd. Patientligt erbjuda till någon att lyssna på honom utan att döma honom är redan mer än de flesta förväntar sig - och vad många verkligen behöver. Låt personen hälla ut sina hjärtan medan du kommer med några bra råd. Det hjälper henne oerhört.       
 8.  
 9.             5      Gör din vän koncentrerad till den större bilden. Ofta är din hjälp i något mycket enkelt, som att erbjuda någon att köra eller hämta honom någonstans. Det kan också vara svårare att få någon att få jobb. Den person du vill hjälpa kan inte ana vad hon behöver och kan vara förvirrad. Det betyder att du måste lyssna noggrant och visa henne vad som händer. 
    
  • Till exempel kan en vän av dig tro att det största problemet i världen är att hon inte kan skrapa upp tillräckligt med pengar för nya skor. Det verkliga problemet är dock att hon inte kan hålla ett jobb i mer än en vecka. Hur kan du vara till stor hjälp i den här situationen?
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ge din åsikt och var tyst. Att hjälpa någon betyder inte nödvändigtvis att man rådgivar någon eller ens löser problemet för dem. Ibland behöver du bara en person som lyssnar på dig och som sympatiserar med dig. Det är inte nödvändigt att lösa någons problem för att vara till hjälp för honom. Lyssna bara och ge honom din tid.       
 12.  
             

  Del 3      Spendera din tid  ,

    
   
 1.             1      Ta reda på om du verkligen kan hjälpa till. Vissa människor har en superhjältes rättvisa och vill hjälpa alla och alla, oavsett omständigheterna är. Faktum är att det finns så många saker som du inte kan hjälpa till med. I sådana fall kan du hjälpa dig genom att hjälpa personen att hitta någon som kan göra det bättre än du. Det hjälper honom mer effektivt än du kan ha - och du vet att du var den som fick honom rätt Vägen till hjälp. 
    
  • Om din vän ringer dig från en plats tre timmar bort på grund av problem med hans bil, så kan du hoppa in i din bil och tillbringa de närmaste sex timmarna av ditt liv att plocka upp det. Eller du kan leta efter bussförbindelser till honom, beställa honom en taxi eller fråga vänner om de är närmare än dig och hjälpa honom bättre.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Håll dina händer smutsiga. Ibland är det bäst att bara komma igång och hjälpa. Vänta inte på att bli frågad, men frivillig. Detta gäller speciellt för större uppgifter, till exempel städning av ett garage, trädgårdsarbete eller andra saker som ingen bryter, men de måste göras. Så i stället för att vänta, släng bara in dig själv och hjälp. 
    
  • Din arbetsförmåga kan ha en inspirerande effekt på andra som kommer att göra det på natten. Var en ledare.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hjälp tyst. Ibland kan det vara lite pinsamt att få hjälp, så försök att empati med personen och gör det inte till en stor sak. Det är speciellt fallet när det gäller ekonomiska frågor eller saker som kan vara pinsamt för någon. 
    
  • Underskatt inte vad vissa människor tycker pinsamt. Om din kompis behöver hjälp med att byta däck eftersom han inte vet hur man gör det, kan det skada sin manlighet om man säger det framför alla dina vänner. Om han erbjuder att berätta historien som ett skämt, så fortsätt bara, men avslöja inte informationen från dig själv.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hjälp, för att du vill ha det. Om du verkligen vill hjälpa andra ärligt måste du agera helhjärtat, inte bara för att du lovar något i utbyte. Detta leder endast till besvikelse och manipulerande beteende, vilket kommer att göra dig bitter på lång sikt. Som ett resultat kommer du inte att vara till hjälp på lång sikt. 
    
  • Tvinga inte din hjälp till andra. Om någon verkligen vill göra någonting ensam, är det inget av ditt företag och du borde låta honom göra just det. Men var öppen för att hjälpa honom ändå, om han skulle ändra sig.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Var försiktig. Det finns människor som vill kapitalisera på din generositet. Du använder din glädje att hjälpa andra för sig själva. Använd din sunt förnuft. Känn dina egna gränser och njut av att hjälpa andra. 
    
  • Se upp för parasiter. Lär dig att förstå vem som verkligen behöver din hjälp och som bara vill att du ska göra det smutsiga arbetet och manipulera dig.
  •  
         
 10.  
            

Tips .

                     
Relationer populär:
Narcissister och hanterar dem.

Hantera en sociopatisk vän.

Gör komplimanger till människor.

Prata med en blyg tjej.

Visar intresse för en man.

Leda ett lyckligt liv utan romantiska relationer.

Ha ett bra förhållande med din flickvän.

Bjud in en tjej i biografen.

Håll gott humör.

Bli av med dina vänner.

Hantera en partner som poutar.

Kyssar offentligt.

Var känslig för andras känslor.

Hitta nya vänner.

Bygg en hälsosam relation.

Hantera avslag genom din förälskelse.

Gör en kvinna lycklig.

För att återfå sin ex flickvän.

Skriv en hatbok.

Bor hos en person med en dissociativ identitetsstörning.

Gör hans vän lycklig.

ako woman