Home \ relationer
 

Ta ett rum för dig själv.

 

Nätverk är en värdefull färdighet som ökar karriärerna och leder till partnerskap. Att uppta ett utrymme för dig själv måste du lära dig att förbereda, vara strategisk och att bryta isen. Med lite erfarenhet och förtroende kan du expandera dina kontakter vid varje tillfälle.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Förbered för en händelse  ,

    
   
 1.            1      Möt organisatören. Om du redan har någon koppling till personen, stelna dem tidigt. Ring henne för att berätta för henne att du vill erbjuda några tjänster när det gäller en välgörenhetshändelse.        
 2.  
 3.             2      Sätta mål för dig själv. Nya nätverkare börjar med ett mål som att möta två nya personer eller få två visitkort. Erfaren, extroverted individer kan önska sig att söka en inbjudan till ett exklusivt samhälle eller samhällstjänstorganisation.       
 4.  
 5.             3      Träna ditt kroppsspråk. Behåll ett positivt kroppsspråk som involverar avslappnade armar, ben i höftbredd och nickar och ler på dina sidor. Om du har en dålig attityd, vänja dig att stå rakt. 
    
  • Undvik att korsa dina armar och ben när du sitter eller står. Det här är negativa och defensiva attityder som kan fungera mot dig.            
  •  
  • Vänd dig till ögonkontakt. Du ska kunna se någon i ögat när du slår honom, men håll ögonkontakt innan du börjar stirra.       
  •  
  • Var inte rädd att tala med dina händer. Det är bättre att gestikulera för att göra en punkt tydligare än att korsa dina armar eller röra på nacken och ansiktet. Det vittnar såväl som ögonkontakt och ett brett ställning om självförtroende.       
  •  
         
 6.  
 7.             4      Skriver ut visitkort. Ta med dig så att du enkelt kan distribuera din kontaktinformation. Ha en penna till hands om du vill skriva ett personligt meddelande till en ny bekant.       
 8.  
 9.             5      Redigerar din hisspresentation. Om du öppnar ett nytt företag och letar efter investerare eller letar efter en orsak till stöd, bör du ha ett 30-taligt övertygande tal. Var noga med att träna det i vardagliga samtal så att det inte verkar repetera.        
 10.  
 11.             6      Ta tid att ta hand om dig själv och dina kläder. Ta reda på hur de flesta kommer att klä sig till evenemanget och ta ett liknande utseende. Att titta på professionell och välklädd kommer att gynna dig om du försöker starta konversationer.                 
 12.  
             

  Del 2      Skapa en stridsplan  ,

    
   
 1.             1      Fyll i namnetiketten. Fäst den till höger nära axeln. Högerhäntade människor kommer att vara benägna att se var de skakar handen.        
 2.  
 3.             2      Identifiera människor som står ensamma eller bara börjar komma ihop. Du kommer vara mer öppen för en konversation med en främling. Kom ihåg att ha en enda person kan vara svårare än att ha en grupp om du vill göra fler anslutningar. Se till att du inte pratar med en person hela natten.       
 4.  
 5.             3      Gå till triplets. Tre personer brukar ha plats för en mer i sin konversation. Välj en grupp av tre som står i en öppen form med utrymme mellan varandra eller löst i en cirkel; Dessa grupper är ett bättre val än att människor står nära varandra och viskar.        
 6.  
 7.             4      Placera dig själv i ett högtrafikområde. Att sitta bredvid en buffé eller registrering bord gör det mer sannolikt att du kommer att kunna se bekanta personer, presentera dig själv för arrangörerna och välja personer att träffas.       
 8.  
 9.             5      Introducera personer du just träffat. Visa att du kommer ihåg namn och personlig information genom att spela en ledande roll i en gruppdiskussion. Du kan bli bindemedlet som håller andra människor tillsammans.       
 10.  
 11.             6      Spendera inte hela tiden med vänner och kollegor. Ditt mål är att bygga nya kontakter, så berätta för dina vänner i förväg om du tror att de annars skulle bli förolämpade. Be dem att presentera sig för människor om de har bra förbindelser.       
 12.  
             

  Del 3      Starta en konversation  ,

    
   
 1.             1      Bryt isen. Försök inte göra något komplicerat eller humoristiskt. Här är några enkla sätt att komma igång med att prata med människor. 
    
  • Lägg komplimanger till personens drycksmak när det verkar som om du dricker detsamma.            
  •  
  • Försök att kommentera hors d'oeuvres, vädret eller sporten. Dessa ämnen betraktas som isbrytande, så personen kommer att förstå din avsikt.            
  •  
  • Fråga vilket företag personen är i kontakt med.            
  •  
  • Fråga om personens intryck. Många gillar att dela med sig av sina åsikter, så var inte rädd att fråga, "Vad tycker du om årets motto?".       
  •  
  • Undvik att vara negativ. Det första du säger till en person borde inte vara en negativ kommentar. Du är mer benägna att ställa tonen för en negativ interaktion än för en positiv.            
  •  
         
 2.  
 3.             2      Håll ut din hand när den presenteras för någon. Applicera en fast, 3-sekunders handslag när du håller ögonkontakt.       
 4.  
 5.             3      Håll frågan om personen. Gräva inte för djupt, men visa intresse. De flesta kommer säkert att fråga dig om du är i kontakt med arrangören eller evenemanget. 
    
  • Speciellt i början av intervjun undviker du frågor som kan besvaras med ja eller nej. De ger en ursäkt för en person som är väldigt lite att säga och ber om ursäkt för.            
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lyssna. Tillbringa merparten av din tid i stället för att prata om dig själv. Om du är tålmodig kommer de personer du pratar med att komma över ett ämne av gemensamt intresse som stärker din konversation. 
    
  • Notera dessa gemensamma intressen så att du kommer ihåg dem vid nästa möte.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Skaka av dåligt tal. Du kommer inte vara kompatibel med alla, så acceptera avslag som en del av en nätverkshändelse. Flytta snabbt till en ny grupp eller person istället för att ta det personligt.        
 10.  
 11.             6      Erbjuder din hjälp till något som någon har en stark passion för. Att erbjuda dina tjänster frivilligt till ett samhälle eller välgörenhet kan förbättra ett förhållande och den anslutning som just gjorts.       
 12.  
 13.             7      Distribuera ditt visitkort när du har gjort en meningsfull anslutning. Många människor gör misstaget att ge det till alla. Gör det till en speciell anslutning med en person som du vill hålla kontakten med i framtiden.       
 14.  
            

Tips .

                  

Vad du behöver .

      

<91112>  

<91112>            Läs mer... (4)      

Relationer populär:
Dela en tvilling.

Älskar din vän.

Vinnande slagsmål i skolan.

Hur man demonterar ett par.

Att hämnas på någon.

Får inte ensam längre.

Skedar ligger.

Bär flickvännen på händerna.

Respektera andra kulturer.

Vara vänner med någon som känner sig emotionellt oförmögen att stödja också.

Få en pojke som vill ha dig tillbaka efter en uppbrott.

Känsla medkänsla.

Ta reda på om du har hittat din själsvän.

Ha kul med mina tjejvänner.

Gör varje pojke förälskad i dig.

Så en tjej medger att hon gillar dig.

Ditch din vän.

Bygg ett långsiktigt förhållande.

Förlora känslorna för ex.

En tjej som gillar en annan, kommer att gilla dig.

Klara av att älska två personer.

ako woman