Home \ relationer
 

Så du inser att du skämmas av någon.

 

Det kan vara svårt att ta reda på om någon undviker dig. Det kan bara vara ett slump att du aldrig träffat varandra senast. Men det finns tydliga tecken: Kanske såg du honom / henne någonstans, men han / hon tittade inte ens på dig. Kanske har du redan skickat honom / henne ett meddelande på Facebook för två veckor sedan, men han / hon störde inte att svara. Försök att empati med personen och förstå varför hon undviker dig.

              

Förfarande .

    

    1      Upptäck intervenerande beteende  ,

    
   
 1.            1      Se till att din kommunikation plötsligt upphör. Var uppmärksam när en person inte kontaktar dig, även om det verkar tillfälligt. Personen kan inte ens stör att prata med dig personligen. Kanske har hon just kontaktat dig via e-post, SMS eller sociala medier nyligen. Om du tror att du är en vän eller romantiker till en person, men plötsligt pratar de inte längre med dig, det kan vara ett tecken på att de undviker dig. 
    
  • Undrar om det inte kan vara så att din pojkvän / flickvän kanske bara har mycket på händerna, men skulle ändå vilja se dig ändå. I det här fallet kan han / hon skicka ett meddelande så här: "Jag är ledsen att jag aldrig ringde dig tillbaka... Jag är bara så upptagen just nu. Låt oss träffas nästa vecka när jag har mer tid. "Men om du får sådana nyheter i veckor, eller någon gång höra ingenting från honom / henne kanske du tror att hon försöker undvika dig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vet när någon inventerar ursäkter för att inte spendera tid med dig. Kanske han / hon ständigt skyller på sitt stressiga arbetsliv eller sina sociala skyldigheter. eller kanske bara "något" kommer alltid in mellan. Om personen ständigt finner skäl för att avbryta eller skjuta upp planer kan de undvika dig. 
    
  • Var inte för sträng. Det kan faktiskt vara "något däremellan" och kanske är personen verkligen överväldigad med sin trånga tidbok. Ursäkter pekar på att undvikas, men de betyder inte nödvändigtvis att personen inte vill spendera tid med dig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Försök få ögonkontakt. När du träffar personen, kolla henne i ögat. Om hon undviker dig, är det troligt att hon inte vill göra ögonkontakt med dig. Om hon gör det, kanske bara kortfattat; eller kanske han / hon rullar ögonen.       
 6.  
 7.             4      Skicka personen några korta meddelanden och vänta på svaret. Om du skickar en enkel "Hej, hur mår du?" Meddelande och hon har fortfarande inte svarat några dagar senare, det är mycket troligt att hon inte talar till dig. Försök igen om du inte får svar, men skyll inte på personen; Försök bara att starta en normal konversation. Om han / hon inte svarar på det andra meddelandet ska du inte hacka vidare på ämnet. Respektera att personen har sina anledningar att undvika dig och inte göra det värre. 
    
  • Vissa nyhetstjänster visar om mottagaren har läst meddelandet. Använd detta för att mäta om du ignoreras. Om han / hon läser dina meddelanden men aldrig svarar, visar det sig att han / hon inte känner för att utbyta meddelanden online med dig. Om din meddelandetjänst inte anger om dina meddelanden har lästs kan du helt enkelt titta på den andras inlägg eller statusmeddelanden för att se när de var senaste online.
  •  
  • Använd din kunskap om den här personens tekniska vanor. Om du vet att din vän inte använder Facebook ofta, kan det vara normalt för honom / henne att inte skriva tillbaka dig. Men om personen är online hela dagen är det mycket troligt att hon kommer att undvika dig.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Se upp för korta, ointresserade svar. Om du lyckas starta en konversation med personen, se till att de bara ger dig korta meningslösa svar. Det kan visa att hon bara försöker svara på frågorna snabbt för att bli av med dig. 
    
  • Om du till exempel sa "Hej, vi har inte sett varandra en stund, hur mår du?" Och personen svarar "bra" och säger ingenting, det kan vara ett tecken på att hon undviker dig.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Var uppmärksam på hur den person du tror undviker att du behandlar dig när du träffas i en grupp. Om din vän pratar med alla utom du, är det ett tecken på att han / hon undviker dig. Undvikande betyder inte nödvändigtvis att någon inte spenderar tid med dig; Det kan också innebära att han / hon bara låtsas att han / hon inte märker dig. Försök säga något till personen i ett nötskal och var uppmärksam på svaret. Om personen bara svarar kort och sedan vänder sig bort eller inte svarar, är chansen mycket hög att hon kommer att undvika dig. 
    
  • Jämför hur den här personen behandlar dig i en grupp, med sitt beteende när du är ensam. Kanske kommer hon bara att "undvika" dig när du träffas i gruppen eller kanske kommer hon att undvika dig så snart du är ensam. Försök ta reda på om hon bara gör det åt dig eller andra människor.
  •  
  • Se till att personen lämnar rummet när du anger den. Om det händer hela tiden kan det innebära att hon inte vill spendera tid med dig.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Tänk om den här personen tar din åsikt på allvar. Om personen aldrig vill höra din åsikt i möten eller vänliga möten kan det betyda att hon försöker ignorera dig. Kanske frågar hon bara inte vad du tycker om beslut. eller kanske det inte kommer att reagera om du försöker ta in dina åsikter själv.       
 14.  
 15.             8      Rör inte med en person som håller dig fidgeting. Någon som aldrig tar tid för dig kan försöka undvika dig. Tänk på om du är verkligen viktig för henne / honom. Kanske har den här personen problem med att göra åtaganden och vill hellre ta saker som de kommer. Kontrollera följande tecken för att se om du är viktig för den här personen: 
    
  • Relationen fortsätter inte: det snubblar genom dramatiska upp-och nedgångar, stagnerar eller till och med gör livet svårt för dig.
  •  
  • Den här personen kan bara ses om hon vill ha något från dig. Det kan vara pengar, uppmärksamhet, sex eller bara ett öppet öra som lyssnar på henne. Tänk på om du inte utnyttjas ständigt.
  •  
  • Han / hon planerar bara saker i sista minuten. Han / hon kan bara dyka upp på din dörr eller skriva sent på kvällen utan att ens försöka planera någonting.
  •  
                   
 16.  
             

    2      Undvik att förstås  ,

    
   
 1.             1      Fråga dig själv varför det kan vara att den här personen undviker dig. Kanske hade du skvaller eller ljud; kanske du sa något som skadade personen utan att du märkte eller du gjorde någonting som gjorde att personen kände sig sjuk då. Tänk noggrant på ditt beteende och försök att hitta en anledning.       
 2.  
 3.             2      Sök efter återkommande mönster. Tänk på de omständigheter som du känner "avskakad" och försök att hitta gemensam grund. Kanske undviker personen dig vid vissa tillfällen, eller när vissa människor är där. kanske har det något att göra med dig eller kanske med henne. Lägg pusselbitarna för att hitta orsaken. 
    
  • Har du intrycket att den här personen undviker dig vid vissa tillfällen, eller när du gör vissa saker? Om du till exempel nyligen har börjat experimentera med droger kanske din vän inte vill se dig om du är påverkad av droger.
  •  
  • Undvikar personen dig när du hanterar vissa personer? Kanske är du inte den person som undviker henne; eller kanske gillar hon inte hur du beter sig inom en viss grupp. Kanske är din vän blyg och introverad: han / hon är alltid upptagen med en öga på fyra ögon men försvinner snabbt när du dyker upp med en stor grupp människor.
  •  
  • Undviker du denna person när du försöker jobba eller lära dig? Kanske gillar din vän att spendera tid med dig när du träffar människor i en avslappnad miljö, men tycker bara att det är svårt att lära eller arbeta i din närvaro.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tänk på hur du kan försöka kontakta personen. Om din vän eller partner är öppen och intresserad när du möter men aldrig svarar på ditt textmeddelande kanske han eller hon inte gillar den här typen av kommunikation. Detta kan vara särskilt sant när personen är mycket upptagen eller disciplinerad. Det kan vara svårt att tillbringa tid på en lång och djupgående textkonversation när du ständigt lär dig, arbetar eller övar.       
 6.  
 7.             4      Observera att människor bara glider ihop. Ta reda på om personen har förändrats sedan hon undviker dig och hur mycket hon har förändrats. Kanske har han / hon hittat en ny krets av vänner, kanske är han / hon helt upptagen av sin nya kärlek, kanske har han / hon intensivt en ny hobby som inte intresserar dig. Det är vackert att vara nära någon, men människor förändras och sakerna faller ihop. Om du märker att någon just har utvecklats och håller sig borta från dig, kanske det är dags för dig att fortsätta. 
    
  • Se även på hur du ändrade. Kanske uppträder den här personen som alltid, men du har ändrats. Kanske har du hittat en ny vänkrets eller antagit en vana som stör din vän. Eller kanske har du varit svår att nå på sistone.
  •  
  • Utveckling av varandra betyder inte att du aldrig kan komma närmare. När du känner att du lämnar någon, är det upp till dig att lämna den andra personen eller försöka hålla relationen levande. Observera dock att båda sidor måste komma överens.
  •  
         
 8.  
             

    3      Hantering av undvikande  ,

    
   
 1.             1      Prata med personen om det. Om du tycker att någon undviker dig, pratar du på ett taktfullt sätt. Kanske vill du kompensera för misstag som du gjorde Du kanske känner att din vän / flickvän undviker dig eftersom han / hon går igenom en svår period. Var respektfull och direkt och förklara exakt vad som stör dig. 
    
  • Om du inte är säker på varför någon undviker dig, säg, "Det finns något jag skulle vilja prata med om dig. Jag känner att du har undvikit mig på sistone. Gjorde jag något som störde dig? "
  •  
  • Om du vet varför någon undviker dig, prata inte runt busken. Be om ursäkt för allt du har gjort och försök att förena med personen. Till exempel kan du säga, "Jag har en känsla av att saker inte är samma mellan oss eftersom vi argumenterade förra veckan. Min vänskap är mycket viktig för mig och jag vill prata om det, så att vi kan lämna det bakom. Det här skälet är inte värt att förstöra vår vänskap. "
  •  
  • Du kan ha konversationen med personen i privat eller fråga en skolpsykolog eller medlare för att mäta din konversation. Tänk på hur bra du känner i närvaro av den andra personen och välj det ramverk där du bäst kan lösa ditt problem.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vänligen vänta tillsammans för råd, men skvaller inte om den drabbade personen bakom ryggen. Om du och den person som undviker att du har gemensamma vänner, fråga en betrodd person för en bedömning av situationen. Fråga: "Har du någon aning om varför X kan vara arg på mig? Jag känner för att han nyligen har undvikit mig. " 
    
  • Sprid inte rykten eller skvaller om den person som dodger dig. Om ditt förhållande med den här personen är viktigt för dig, var mycket försiktig med vad du säger. När du säger negativa saker om personen är chansen att du så småningom kommer att höra dem. Det kommer bara att hälla mer olja i elden.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ge plats till personen. Ibland måste människor bara gå sin väg innan de kan återuppta sitt förhållande med andra. Att tvinga det att hända kan i många fall göra den person som undviker att du rör dig längre bort från dig. Var tålamod, var öppen och leva ditt liv. När personen är redo att komma in i ditt liv kommer du att märka det. 
    
  • Gör dina intentioner tydliga. Säg, "Det verkar som du behöver lite tid för dig just nu, så jag lämnar dig ensam nu. Om du någonsin vill prata, är min dörr alltid öppen för dig. "
  •  
  • Håll ditt hjärta öppet. Det kan vara mycket svårt att leva ditt liv och fortfarande vara öppet för att låta den här personen gå tillbaka till ditt liv. Ta en paus från förhållandet och släppa några problem.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Släpp. Det kan vara mycket svårt att ge upp, särskilt om du har investerat mycket tid och energi i personen. Vid något tillfälle måste du acceptera att saker inte kommer att vara detsamma som de brukade vara. Det handlar om personlig tillväxt och emotionell hälsa. Om du spenderar din tid att roa förbi och föreställa dig vad som kan ha varit, kommer det att bli otroligt svårt för dig att njuta av nutiden och lära dig nya saker. Låt gå. 
    
  • Att gå ut betyder inte att det måste vara för evigt. Det betyder inte att du aldrig kan få vänskapen med den här personen tillbaka till livet. Det betyder bara att du inte slösar med dyrbar emotionell energi på någon som inte förstår det just nu.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

             
Relationer populär:
Styr en narcissist.

Hantera en otrogen flickvän.

Gör dina föräldrar glada.

Få en Valentine.

Hantera omöjliga människor korrekt.

Gör en kvinna förlåter dig.

Bekämpa en Libra Man.

Stärka karaktären.

Komma närmare.

Få kvinnor att dyrka dig.

Berätta en tjej i ett brev som du gillar henne.

Vinn en kvinna med stjärntecken Gemini.

Snabbt få din eller din ex tillbaka.

Förvandla en vänskap till kärlek.

Älska en person.

Som en pojke, veta om din förälskelse tycker om dig också.

Älska en man.

Hämta över ex.

Förlåt makens otrohet.

Lämna mannen du älskar.

Fråga en tjej för en tid.

ako woman