Home \ relationer
 

Bestäm om din flickvän är otrogen mot dig.

 

Brist på förtroende kan göra ett bra förhållande misslyckas. Fortfarande, om du har en bra anledning att misstänka att din flickvän är otrogen mot dig, ju desto bättre vet du desto bättre. Om du vill veta om hon är verkligen otrogen, följ sedan dessa steg och ta reda på det.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Se upp för deras beteende  ,

    
   
 1.            1      Se till att hon lägger mer värde på hennes utseende. Om din garderob har tredubblat din flickvän de senaste två månaderna, men du har knappt gått ut, kanske kommer hon att roa någon annan. Det här kan vara en arbetskollegi, en klasskamrat eller någon annan i sina liv. Och om hon plötsligt tar mer tid för håret och sminken, trots att hon säger att hon bara vill gå till mataffären eller träffa en vän för en kaffe, kanske det finns något i busken.  
    
  • Om hon plötsligt spenderar mer tid i gymmet och är mer intresserad av att hålla sig i form, kanske gör hon det för en annan man.
  •  
  • Bara för att klargöra - hon kan också ägna mer uppmärksamhet åt hennes utseende, eftersom hon vill se snyggare och vara i bättre form. Men om det här problemet uppstår tillsammans med andra ledtrådar, kan han peka på fusk.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se till att hon drar bort från din familj. Tidigare hade hon älskat att gå med dig till den månatliga grillen med din moster, men de senaste tre tillfällen hade hon plötsligt gjort ett annat möte. Kanske tyckte hon alltid om att shoppa med sin systers barn, men nu har de inte talat med henne i veckor. Och spendera tid med dina föräldrar? Kanske har hon alltid varit vänlig och öppen, men när hon är med henne är hon plötsligt ganska lugn och ser ut som om hon ska lämna.  
    
  • Om hon stryker dig, påminner hon din familj om hennes oärlighet, och det är därför hon vill undvika henne.
  •  
  • Om hon drar sig ur din familj är det också ett tecken på att hon vill avsluta relationen. Oavsett om hon är en främling eller inte.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se till att hon drar bort från dina vänner. Samma gäller för vänner - om hon har haft resor med sina vänner till stranden eller de vanliga irrelevanta kvällarna, men plötsligt känner sig inte som att spendera tid med dem då hon försöker bryta sig bort från dig. Om hon lurar dig, kanske hon känner att hon inte förtjänade att vara i din vänkrets, eller hon vill inte påminna hur mycket kul du hade tillsammans innan allt förändrades.  
    
  • Om det är uppenbart, var inte rädd att prata om det. Kanske har hon en helt annan förklaring till varför hon inte vill spendera tid med sina vänner längre.
  •  
  • Och om hon spenderar tid med dig och dina vänner och deras beteende verkar ha förändrats mot henne, verkar de känna sig obekväma i hennes närvaro, då kanske de vet att något är fel. Detta är det klassiska tecknet på att din vän är främling för dig och du är den sista som märker den.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Se till att hon drar sig ur kön. Medan otroliga män brukar ha mer sex med sin partner är det mycket osannolikt att kvinnor kommer att reagera på det sättet. Om hon blir kärlek någon annanstans kan hon känna sig skyldig, eller helt enkelt inte intresserad av att sova med dig. Om du har haft ett ganska uppfyllande sexliv hittills, men du har varit "för trött" eller "inte mår bra" de senaste tio gånger, kanske du är glad att någon annan gjorde dig lycklig är.  
    
  • Om hon fuskar på dig, blir hon mindre öppen med sin kropp. Hon vill inte att du ska se henne naken och helt täcker sig i sängen.
  •  
  • Om hon inte vill ha sex med dig kan det givetvis bara betyda att något är grundläggande fel i ditt förhållande eller att hon bara är missnöjd med sitt eget liv. Men när hon är i gott humör och överträngande när hon lämnar huset, men helt går i pension när hon är ensam, är det ett problem.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Se till att hon knappast lägger mer uppmärksamhet åt dig. Vad är värre än en flickvän som bara nöjer dig hela tiden? En som inte bryr sig om dig längre. Om hennes intresse går helt tillbaka, vill du ändå att hon klagar på att du aldrig gör disken. Om hon knappast uppmärksammar dig, frågar dig inte hur arbetet var eller hur skolan kör, eller pratar inte ens med dig om de viktiga händelserna i ditt liv, då är hon spärrad i förhållandet. Hon möter antingen någon annan eller känner inte det längre.  
    
  • När tiden är klar är det dags att leta efter svar. Det är ingen mening att fortsätta gå om hon inte längre känner något för dig.
  •  
         
 10.  
 11.   6      Se till att hon plötsligt har lite tid kvar för dig. Söndag har alltid varit din brunch och kudddag, och plötsligt ser du det inte i helgen längre? Kollar du på din favoritserie varje tisdag och nu kan du inte ens nå dem på dessa kvällar? Undrar hon inte ens om att inte ha tid för dina "normala" saker, eller verkar hon inte ens märka? Om hon plötsligt överbelastas med arbete och måste spendera mycket tid med sina vänner och ofta behöver gå till gymmet, kan det vara ett tecken på att en annan kille tar sin tid tar upp.
    
  • Titta på hennes beteende när hon lämnar hem för att "träffa med vänner". Ser hon väldigt sexig ut, känner hon sig lyckligt, eller är hon ovanligt upphetsad? I så fall kan hon träffa en mycket speciell person.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Se till att hon är hemlig om sin telefon och sin dator. Hittills har hon visat dig roliga artiklar på sin dator eller bad dig läsa ett SMS på hennes telefon och hennes telefon var alltid öppen på bordet. Nu jobbar hon varje gång den bärbara datorn när du går in i rummet, skickar aldrig SMS när du är där och har även skapat ett lösenord för telefonen - eller ens på datorn. Om hon inte var så försiktig innan och ändrade sitt beteende nu vill hon inte att du ska veta vem hon pratar med.  
    
  • Om du känner dig särskilt modig och får henne att skriva ett textmeddelande kan du fråga henne vem hon pratar med. Var uppmärksam på deras beteende. Blir hon väldigt nervös och defensiv, eller ger hon dig ett kortfattat och ärligt svar?
  •  
         
 14.  
 15.   8      Se till att hon inte kan nås i timmar utan förklaring. Detta är en av de tydligaste larmsignalerna. Om du ringer till henne eller skriver ett meddelande till henne och hon inte svarar i flera timmar, har du förmodligen ett problem. Om detta händer en eller två gånger, saknar det. Men om det inträffar flera gånger i veckan och hon hävdar alltid att hennes batteri var dött eller hon inte hört ringerna, då ska dina alarmklockor ringa.
    
  • Om hon inte var tillgänglig för några timmar, borde du omedelbart fråga henne var hon var. Försök att läsa i hennes ansikte: försöker hon distrahera dig från ämnet och verkar generad?
  •  
                   
 16.  
             

  Del 2      Var uppmärksam på deras uttalanden  ,

    
   
 1.             1      Se till att hon nämner en "ny vän". Har namnet på en ny kollega eller klasskamrat kommit upp då och då? Kanske kommer upp ganska ofta? Om så är fallet kan den här mystiska mannen vara ditt problem. Försök att ställa några grundläggande frågor om den här personen. Om hon rodnar eller blir defensiv, kanske vill hon inte att du ska veta mer om mannen hon möter.  
    
  • Var uppmärksam på hennes ton- och ansiktsuttryck när personen kommer upp. Ser hon upp och är intresserad - eller bara skyldig? Om så är fallet, kan hon lura dig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se till att hon blir mer redo med dig än vanligt. Det kan finnas många anledningar till varför hon tycker om dig, men en anledning kan vara att hon inte hittar dig attraktiv och att ditt förhållande är i balans. Hon kan också känna sig skyldig för att förråda dig och använda henne att klaga för att motivera hennes beteende. Om hon klagar över varje liten sak kanske det är därför hon försöker att känna sig bättre om hennes missförhållanden.  
    Men igen, det kan bara vara ett tecken på att hon är olycklig i förhållandet. Fortfarande inte ett gott tecken.  
  • Om du självklart har förändrats, kanske har hon anledning att klaga på dig.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Se till att hon är ogenomskinlig om sina möten. Om hon berättar om saker som, "Jag har en kaffe med Julia - jag kommer tillbaka om två timmar" och rusar ut ur rummet, utan att verkligen berätta om var hon går, då kan det vara något i busken. Om du inte känner till timmar vad hon gör just nu och hon svarar obekvämt, om du frågar henne kan hon tillbringa sin tid med någon annan.
    
  • Om hon berättar att hon är uppe till något och senare berättar för dig något helt annat, så har du fångat henne ljuger.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Se till att hon plötsligt är mer intresserad av ditt schema. Du kanske tror att det är ett tecken på att hon verkligen är intresserad av dig, men det kan bara vara för att hon vill se till att du inte fångar henne vid vägen. Om hon ber dig att berätta för henne precis när du kommer hem och kanske till och med text du om det kanske kanske hon inte bara väntar otåligt för din hemresa. Hon kanske frågar att hon inte är runt när hon har sin romantiska rendezvous.  
    
  • Om du vill få henne på något, berätta för henne att du inte kan komma till en speciell händelse - som en gata parti - och ändra ditt sinne under den sista sekunden och dyka upp oanmälda.
  •  
         
 8.  
             

  Del 3      Ta reda på om hon lurar på dig  ,

    
   
 1.             1      Följ henne. Det här är ett verkligt åsidosättande, men om du är helt desperat och för rädd att fråga direkt, försök att följa henne och ta reda på om hon kommer till var hon sa att hon skulle. Du behöver inte köra efter henne som en galning i bilen, men du kan gå och se om hon har sagt sanningen. Här är några bra tillvägagångssätt:  
    
  • Om hon säger att du ska jobba längre, ta med henne lite mat för att se "hur hon gör det." Om hon inte är där, är hon i trubbel.
  •  
  • Om hon berättar att hon träffar vänner i en bar eller restaurang och det är inte för komplicerat för dig, släpp sedan av en timme eller så för att se om hon verkligen är där. Gör en bra ursäkt för varför du är i området.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Titta förbi henne oväntat. Om hon berättar att hon har tid för dig om 30 minuter, titta omedelbart. Säg att du bara inte kunde vänta med att se henne. Hoppar hon direkt under duschen eller försöker göra ledtrådarna till en annan man försvinner? Låter hon dig inte in i hennes sovrum - eller sämre, låter hon dig inte in i lägenheten? Detta är ett stort larm och det perfekta sättet att fånga dem i en lögn, om det verkligen är vad du vill ha.  
    
  • När du kommer till henne, spela den dumma. Säg bara att du ville överraska henne, eller att du missvisade meddelandet och låtsas att det inte finns något där.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sök hennes saker. Återigen finns det en chans att förlora ditt förtroende för alltid. Men om du är verkligen desperat, kolla din dator och mobiltelefon om möjligt och försök få tillgång till sina e-postmeddelanden eller textmeddelanden. Om hon har raderat alla gamla e-postmeddelanden eller meddelanden är det också lite misstänkt. Det är en ganska eländig inställning till orsaken, men det kan du vara säker på att det är fusk på dig eller inte.        
 6.  
 7.   4      Fråga bara. Berätta för henne att något är i åtanke och du vill prata tyst till henne. Klandra inte dem (som "Jag vet att du fuskar på mig!") Men uttrycka dina känslor (som "Jag känner att du förlorar intresse för vårt förhållande").  
     Se till att hon ger dig ett riktigt svar. Om hon inte lurar dig, har hon ingen anledning att inte svara direkt och försäkra dig om att allt är okej. Men om hon gör det, kan hennes ord snurra dygnet utan att egentligen säga någonting.  
         
 8.  
 9.   5      Följ din tarmkänsla. Ibland pekar du bara på saker utan att behöva fråga dem igen. Inga tårar och ingen förnekelse kan ta den känslan i magen. Om du överväger alla tips, bör du äntligen lyssna på din intuition.     
 10.  
             

Tips .

    
   
 • Om du misstänker att din flickvän avsiktligt bedrar dig, lämna henne till hennes öde. Det finns många kvinnor där ute som uppskattar en sann gentleman. Slösa inte din tid med trasiga kvinnor. Låt dem förstöra sig, det är oundvikligt. Lycka till.
 •  
 • Om hon alltid hittar ursäkter om varför hon inte har tid för dig, men gör allt hon kan för att träffa henne så kallade vänner, så är det ganska troligt att hon inte vill vara med dig längre.
 •  
 • Om hon skriver fler meddelanden till en annan man än du, det är ett gott tecken på att hon fuskar på dig.
 •  
 • Hon kommer att hitta alla slags ursäkter för att få dig att känna dig dålig och komma över hennes förkrossning.
 •  
 • Om din flickvän plötsligt beter sig annorlunda, pratar annorlunda med dig, då kan det vara en ledtråd.
 •  
 • Du kan inte göra något för att ändra ditt beteende. Ibland finns det ingen lösning men att gå lätt. Undanta aldrig det som ett alternativ, annars kommer du inte komma någonstans.
 •  
 • Om din flickvän ständigt är i telefon eller du får en upptagen signal när du ringer till henne kan det vara ett tecken på att alienera.
 •  
 • Om hon inte kan se dig längre i ögat, om du pratar kan det innebära att hon kommer att krossa dig.
 •  
 • Flickor får också ha manliga vänner. Och de är också fundamentellt mer fysiska med vänner, oavsett kön. Så antar inte att hon fuskar på dig bara för att hon kramar en annan pojke.
 •  
 • Om din flickvän är söt mot dig kan det också vara ett tecken.
 •  
 

<91112>  

<91112>  

<91112>  

<91112>  

<91112>         

Relationer populär:
Överleva en uppbrytning.

En kvinna kärlek.

Hur man demonterar ett par.

Skriv ett SMS till en svärm.

Undvik det femte hjulet på bilen.

Skapa en rapport.

Har ett långdistansförhållande som tonåring.

Förstå och visa din medkänsla.

Förena med modern efter en kamp.

Bemyndiga människor.

Discipline ett barn med ADHD.

Vinn en redan tilldelad tjej för sig själv.

Bestäm om du är heterosexuell.

Hantera det, om du är kär i din bästa vän (för pojkar).

Håll dina föräldrar från att ha en vän.

Flörta online med en tjej.

Ta reda på om en man är på dig.

Stärka en mans ego.

Gör en pojke må bra.

Var en bra gäst.

Bli en livs tränare.

ako woman