Home \ relationer
 

Ge ett löfte ring.

 

En löfte ring är en symbol på ett band, och det ges ofta bort som en förlovningsring. Men du kan ge bort det för olika orsaker - som en symbol för renhet, lojalitet, monogami, vänskap eller till och med som ett löfte för dig själv att hålla dig ren och nykter. Men om du vill köpa en löfte ring för din partner att visa din uppriktiga kärlek, måste du tydligt kommunicera exakt vad du lovar.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Hitta ringen  ,

    
   
 1.            1      Var tydlig om gåvan och försök att förutse mottagarens reaktion. Om du ger bort en löfte ring som ett tecken på din vänskap, eller till någon du inte har haft runt länge, välj en enkel och billigare ring. Om din partner väntar på en ansökan ska du antingen välja en mer "oskyldig" smycke eller förneka utbytet av löften så att besvikelse inte är resultatet av att missförstå överraskningen.        
 2.  
 3.             2      Välj något mottagaren verkligen ska bära. Om din partner aldrig bär ringar, ge bort din ring till ett halsband eller välj ett annat smycke. Ta reda på ringstorleken genom att hemligt "låna" en ring och ha den uppmätt av juveleraren. 
    
  • Om mottagaren av ringen har ett jobb eller en hobby som ringen kan drabbas av, till exempel att vara repad (på arbetsplatsen eller klättra), var särskilt uppmärksam på ett hårt material som titan.
  •  
  • Om ringen ska vara ett engagemangslöfte i framtiden eller är en partnerskapsring eftersom du inte planerar att egentligen gifta dig, välj sedan en ring som passar det exakta fingeret som din partner har på sig vigselringen skulle bära. Vanligtvis är det en av de två ringfingrarna.
  •  
  • Alla andra typer av löfte ringar kan bäras på något finger. Ändå väljer många för ett ringfinger. Men se upp, vänster och höger ringfinger kan vara olika tjocklek!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tänk också på en ring med en stavning. Dessa "Posy Rings" är enkla ringar som är inristade på insidan med en kärleksdikt, ett löfte eller liknande som säger, så att den direkt berör huden på bäraren. Sådana ringar är mycket väl lämpade eftersom de är lätta att särskilja från bröllopringar och bokstavligen bär det löftet som hör samman med dem. 
    
  • En juvelerare kan göra dig ditt eget personliga löfte, genom att gravera ditt meddelande i mottagarens namn.
  •  
  • Tidigare citerade sådana ringar ofta bibelverser eller andra kristna ord, men lyckligtvis idag kan du fritt välja vad du vill gravera.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta en titt på Claddagh ringar. De är från Irland och visar två knäppta händer som håller ett hjärta. Detta tydliga tecken på kärlek och vänskap är en underbar påminnelse om ditt löfte.       
 8.  
 9.             5      Fråga om andra sätt att anpassa. De flesta juvelerare erbjuder att utforma din ring till din smak, gravera den till exempel eller lägga till specialelement och individuella dekorationer. Det skulle vara trevligt, om du lovar att du vill ge ringen, graver du också den i den.       
 10.  
 11.             6      Tänk på andra alternativ också. En löfte ring borde inte vara så dyr och prydlig att det kunde misstas för en förlovningsring, men en ring med en särskild betydelse lägger vikt på löftet. Vad sägs om en ring med mottagarens birthstone eller en personlig gravyr? 
    
  • Om du inte har råd att köpa äkta smycken, eller om din partner gillar mindre fina gåvor, gör dig själv en smycke eller något liknande. Använd ett material eller objekt som har en särskild betydelse för ditt förhållande.
  •  
  • Ett halsband, örhängen eller något annat smycke är lika passande som en symbol. Du bör överväga denna möjlighet, särskilt om det är en gåva för en partner som ivrigt väntar på en förfrågan. Du kanske inte vill ta den med falska idéer med en ring.
  •  
  • Om du inte kan bestämma, eller om du bara gillar det här alternativet mer, prata med din partner om utbyte av löften, så kan du även välja dem tillsammans.
  •  
         
 12.  
 13.      7      Ta reda på din partners ringstorlek. Om ringen ska vara en överraskning, måste du göra det självklart obetydligt. Titta till exempel på andra ringar som du vet är lämpliga eller be om hjälp från familj och vänner. Om du fortfarande är osäker, välj en ring som kan ändras.                  
 14.  
             

  Del 2      Förbered ögonblicket före  ,

    
   
 1.             1      Välj en speciell dag. En löfte ring gör en underbar present till jul, Alla hjärtans dag eller födelsedag. Även årsdagen för ett förhållande är ett trevligt tillfälle.       
 2.  
 3.             2      Välj också leveransplatsen klokt. Gå med personen i ditt hjärta till restaurangen där du hade ditt första datum, klubben du träffade först, eller till någon annan plats där du båda delar glada minnen. Tänk på vilken typ av person som mottagaren av ringen är. Skulle han trivas med att ta emot denna speciella gåva på ett offentligt ställe, eller skulle han föredra lite mer avskildhet och intimitet?       
 4.  
 5.             3      Överdriv inte det. Det är ju inte ett äktenskapsförslag. Du behöver inte hyra en varmluftsballong eller organisera en flash mob.       
 6.  
 7.             4      Kanske gör en scavenger jaga ut av det. Låt oss lägga en liten anteckning runt någonstans som leder till nästa ledtråd. Föreställ dig tips som bara du båda förstår. I slutet av skattejakt står du och presenterar ringen. 
    
  • Denna typ av sofistikerade organisation kan vara väldigt kul eller romantisk, men var säker på att mottagaren reagerar positivt på att upptäcka att överraskningen är en löftering. Kanske den som finner det är för tidigt i ditt förhållande för sådana skulder - eller motsatt är fallet och din partner väntar på en förfrågan!
  •  
  • Begränsa dig själv till enkla och självklara ledtrådar. Det handlar inte om att göra sökningen särskilt svår. Om din partner är ett speciellt fan av pussel kan du göra det lite knepigare, men se till att du eller en intim vän är runt för att ge dig ett annat tips efter behov.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Planera en dag full av spännande aktiviteter. Med en dag lyckligtvis tillbringat tillsammans kan du förbereda dig perfekt för det speciella ögonblicket. Kanske kan du gå på en vandring och avsluta den med en romantisk picknick, eller du kan laga något gott hemma. Var noga med att organisera allt på förhand så att det inte plötsligt börjar ringa vid dörren på ett överraskande sätt eller om du lämnar en tom tank på väg hem från din resa. 
    
  • Ha en plan B för en utdatering om någonting oförutsedda händer och stör planen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ge ringen till din partner på ett överraskande sätt. Dölja honom någonstans där framtida bärare så småningom måste hitta honom, under kudden eller i sin matlåda. Detta fungerar som en del av en större plan såväl som på egen hand, beroende på hur mycket du vill fira för tillfället. 
    
  • Om du inte kommer att vara närvarande när personen hittar din gåva, bifoga ditt löftet skriftligen och upprepa och bekräfta det personligen ibland.
  •  
         
 12.  
             

  Del 3      Passera ringen  ,

    
   
 1.             1      presentera ringen. Visa ringen eller smycken genom att öppna presentförpackningen eller bara visa den. Du vill verkligen inte att din partner tror att du skulle vilja ansöka om det. Om du har smyckeskrinet deponerat någonstans för din favoritmänniska för att hitta den, ta det lite tid att njuta av ögonblicket och titta på smycken.       
 2.  
 3.             2      Ge ditt löfte. Om du vill binda ett visst löfte till ringen (som trohet eller nykterhet), säg det tydligt när du överlämnar ringen. Föreställ dig några ord förut, om spontana tal inte är din specialitet. 
    
  •   Överdriv inte det med ditt löfte . Säg inte att du kommer att gifta dig med ringen på ringen en dag, om du inte avser det från ditt hjärta. Berätta vad du tycker och vad du vill göra med presenten, även om du bara vill uttrycka din kärlek eller support.
  •  
  • Ett citat från din favoritsång eller favoritdikt kan göra ögonblicket ännu mer känslomässigt, men du borde också hitta egna ord.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Skriv en kort dikt eller sång (valfritt). Om du kan spela, sjunga eller komponera ett instrument kan du uttrycka ditt löfte på ett särskilt berörande sätt.       
 6.  
 7.             4      Glöm inte de personliga uppgifterna. Berätta hur mycket han menar för dig i dina egna ord. Förklara uttryckligen några av de speciella egenskaper som du beundrar om honom, och kom ihåg glada stunder tillsammans för att inte glida i stereotyper.       
 8.  
 9.             5      Var dig själv. Du känner ditt förhållande mycket bättre än vi någonsin kunde. Om du är båda stora älskare av kitsch, eller vet du att din partner skulle gärna recitera en son på tidpunkten för leveransen, så gör ögonblicket i enlighet med detta.       
 10.  
 11.             6      Du kan lägga ett löfte på något finger. De flesta bär den på långfingeren till vänster eller ringfinger på höger hand. Eftersom han inte är en förlovningsring och inte ska tas för en, men i allmänhet inte hör hemma till vänsterfingerens ringfinger. 
    
  • När du överlämnar ett annat smycke som ett löfte, lägg det på din partners kroppsdel.
  •  
         
 12.  
             

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>         

Relationer populär:
Förför bara någon med dina ögon.

Berätta för någon att du inte är redo för sex ännu.

Får inte ensam längre.

Var singel.

Godkänn sexuell läggning hos en nära vän.

Slå på en pojke via SMS.

Skriv med din flickvän.

Känn en tvångssyndrom.

För att trösta eller trösta en vän.

Klä för en festfest.

Sladda inte.

Låt din vän känna sig uppskattad i avståndet.

Tillhör den.

Hjälp en vän genom svåra tider.

Vet om en tjej gillar dig även om hon redan har en pojkvän.

Uppmuntra någon.

Svara på falska anklagelser.

Bli av med ditt dåliga rykte.

Bli av med en mobbning.

Hantera husrätter som bara inte vill gå.

Gör en tjej galen på dig.

ako woman