Home \ relationer
 

Att leva efter ett ensidigt förhållande.

 

Att hantera ett misslyckat förhållande är alltid svårt. Efter ett ensidigt förhållande kan det se ut som om det aldrig kommer att passa din smak. Många har fallit byte till en ensidig kärlek som förbrukar din energi och förvärrar besvikelsen, men inte allt är förlorat. Som människor har vi alla förmågan att återhämta sig, förnya våra andar och hjälpa oss att komma fram ur detta problem. Att lära sig hur man tar sig över en ex och bor på det kan hjälpa dig att känna dig starkare och mer självständig. Det förbereder dig att träffa någon som kan erbjuda dig både att vara lycklig.

              

Förfarande .

    

    1      Komma över förhållandet  ,

    
   
 1.            1      Känn igen problemen. Många människor ljuger för sig själva under eller efter ett ohälsosamt förhållande. De försöker övertyga sig om att det var generellt bra och att personen verkligen var intresserad av dem. Du kanske undrar om det var ett misstag att avsluta relationen. Det finns dock absolut en anledning till att du har avslutat relationen. Och även om vissa delar av relationen var tröstande eller tilltalande, motiverar eller ursäkta inte de dåliga tiderna.  
    
  • Tänk tillbaka på de saker som gjorde dig så olycklig när du undrade om det var rätt att avsluta relationen. Djupt inuti kommer du förmodligen att inse att du inte kunde leva realistiskt med dessa obehagliga egenskaper, som brist på känslor eller stöd.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Låt dig vara upprörd. Det är okej att stressas efter att du har avslutat ett förhållande (speciellt en som inte intresserar dig eller respekterar dig). Du kan vara ledsen eller ensam eller kanske känner dig starkare känslor som värdelöshet eller självtvivelaktighet. Det är helt okej att känna detta efter att du har ett förhållande, och det är hälsosamt att sörja för förlusten av relationen. Men det är viktigt att du inte tror på några av de självtvivelande tankar du kan ha.  
    
  • Glöm inte att det inte är ditt fel att du blev behandlad dåligt eller för givet. Du kan vara upprörd för att du har gått igenom det du har upplevt utan tro på att du på något sätt är ansvarig för det.
  •  
  • Att inte sörja för förlusten av ett förhållande kan leda till sämre känslomässiga tillstånd, inklusive depression och ångest. Blockera inte hur du känner, men leta efter friska ventiler för dina känslor.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Glöm inte att smärtan passerar. När ett förhållande slutar är det lätt att känna att du sorgar för alltid. Sanningen är, det är bara inte sant. Det sätt du känner under relationen är tillfälligt. Självtvivlan som du kanske känner är helt ogrundad.  
    
  • Känslan av tvivel eller negativitet kommer från osäkerhet, sorg och rädsla. De är inte av dina faktiska erfarenheter, och de är inte en exakt reflektion av vem du är eller vad du förtjänar.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hitta saker som främjar din hälsa. Efter ett dåligt förhållande kan du känna alla slags dåliga eller självtvivelaktiga känslor. Under den här tiden är det viktigare än någonsin att göra saker som gör att du mår bra och nöjd med dig.  
    
  • Försök att vara mer fysiskt aktiv och spendera mer tid utomhus för att naturligt öka din serotonin och dopamin.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Fokusera på idag. Du får inte över de smärtsamma känslorna över natten och du hittar inte det perfekta förhållandet över natten. Allt du kan göra är att ta en dag i taget. Koncentrera dig på att du känner dig bättre idag och gradvis kommer du. Oroa dig inte för att leva eller leta efter ett nytt förhållande tills du har förvirrat de svåra tiderna och smärta ordentligt.  
    
  • Gör små saker för dig själv varje dag för att vara nöjd med dig själv och lita på ditt värde.
  •  
  • Försök inte att skynda igenom någon del av processen. Du kan inte göra annat än arbeta med dig själv idag. Lita på att vara redo för nästa relation när tiden kommer.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Förlora inte hoppet. När ett förhållande har slutat kan du fortfarande hoppas att du kan fixa det - att personen du bryr dig om känner igen sina misstag och arbetar för att älska och respektera dig. Till sist kommer du att inse att personen inte kommer att förändras. Men när det händer är det viktigt att inte helt förlora hoppet. Du måste helt enkelt omvandla det hoppet till hopp om framtiden. Du kommer att inse att du vill fortsätta leva. Vid något tillfälle hoppas du att nu när personen är borta i ditt liv kan du leva ett lyckligare och mer uppfyllande liv.  
    
  • Kom ihåg att du inte är definierad av ditt förhållande. Du kan och kommer att leva på, det tar bara tid.
  •  
                   
 12.  
             

    2      Fortsätt  ,

    
   
 1.             1      Se fram emot framtiden. Det kan tyckas svårt just nu. Men i slutändan är du bosättning för mer tillfredsställelse och uppfyllelse i framtida relationer genom att slutföra en ohälsosam. Du insåg att det tidigare förhållandet var ohälsosamt och inte uppfyller, och du tog rätt beslut att komma ut ur det. Om du lever efter smärtan är du lyckligare och mer dynamisk. Du öppnar dig för det bättre förhållandet du förtjänar.        
 2.  
 3.             2      Bestäm vad du vill ha. Du har gjort ett utmärkt jobb genom att komma till hjärtat av vad du inte vill ha i ditt förhållande. Men det är lika viktigt att ta reda på vad du vill ha. Detta hjälper dig att undvika att falla i samma ensidiga relation om och om igen.  
    
  • Kom ihåg att människor tenderar att fungera på mönster, vare sig medvetet eller omedvetet. Ta ett steg tillbaka och se varför du väljer den här typen av relation. Vad gör dig inte villig eller kan bryta mönstret om du har en historia av en-till-ett-relationer i ditt liv?  
  •  
  • Gör en skriftlig lista över de idealiska egenskaperna och egenskaperna som du vill ha i ett förhållande. Gör sedan en separat skriftlig lista över saker som du inte tyckte om ditt tidigare ensidiga förhållande. Jämför dessa två listor med varandra och se om kanske något av din önskelista skulle kunna gå in eller leda från din oönskade lista.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Glöm inte att du förtjänar att vara lycklig. Om du återhämtar dig från ett förhållande där du inte älskade eller respekterades, kan du ha internaliserat mycket av det lidande som kommer från det. Du kan till och med tvivla på att du förtjänar att vara lycklig. Men sanningen är att du förtjänar att vara glad - alla gör det. Och du förtjänar också någon att göra dig lycklig.  
    
  • Den andra människans motvilja att älska dig och hur hon behandlade dig är reflektioner av personens brister, inte din.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Välj energi och upplyftande människor. Alla borde ha energi / uppbyggande människor i sina liv. Men om du bara är från ett kärlekslöst förhållande är det behovet ännu viktigare. Omgiv dig med stödjande och upplyftande vänner. Avskilja dig från någon annan i ditt liv, vars kärlek eller vänskap inte är ömsesidig.  
    
  • När du är redo att starta ett nytt förhållande bör du också välja någon som får dig att känna dig energisk och upplyftad. Denna typ av stöd och validering är viktigt och bör inte tas för givet eftersom du fortsätter att leva ditt ohälsosamma förhållande.  
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (15)      
Relationer populär:
Förstå olika villkor för sexuell identitet.

Hantera behövande människor ordentligt.

Förhindra missbruk.

Få utlänningar att känna sig skyldiga.

Gör inte en man arg efter en kamp.

Sluta argumentera med din vän.

Berätta för en tjej att hon är vacker.

Ta reda på om du är kär.

Övervinna svartsjuka eller avund av din bästa vän.

Ignorera din vän.

Att föreställa sig romantiska idéer.

Fråga en tjej om hon vill umgås med dig.

Behave charmigt.

Leda ett lyckligt liv utan romantiska relationer.

Bekämpa en Libra Man.

Erkänn en playgirl.

Fråga en tjej för hans telefonnummer.

Anslut med människor.

Oemotståndlig för män.

Ta med en pojke som älskar dig att bjuda in dig.

Leva efter ett ensidigt förhållande.

ako woman