Home \ relationer
 

Se om någon som älskar att flirta gillar dig.

 

Att bli förolämpad av någon som gillar att flirta naturligt kan vara förvirrande - du kanske inser att han flörtar med dig, men gör han det för att han gillar dig eller för att han flörtar med alla? Eller betyder hans uppmärksamhet att han vill ha ett djupare förhållande till dig? Även om det kan vara svårt att ta reda på en person som gillar att flörta, kommer den här artikeln att hjälpa dig att märka tecken på att någon hoppas ha mer än en vänskap med dig.

              

Förfarande .

    

    1      Notera sitt beteende  ,

    
   
 1.            1      Se om han blir nervös eller plötsligt tyst när du är där. Ett sätt att berätta om en flirta person verkligen gillar dig är om han  
 2. Se honom kommunicera med en grupp människor, gå sedan till dem och säg hej. Se om hans beteende förändras - om han lugnar sig, försvagar sin dårskap, eller inte säger mycket, men ser alltid tillbaka på dig.
 3.  
 4. Se om någon av dina vänner kan gå med i gruppen och försöka skämma honom lite - ingenting betyder, bara ett skämt på deras bekostnad. Om han rodnar eller är mycket generad, medan han annars skulle spela en sådan anmärkning, kan det innebära att han inte vill se dåligt ut för dig.
 5.  
 6. Om du gör honom nervös så kan det vara att han fortfarande är vänlig med andra tjejer och ignorerar dig eller verkar mindre vänlig mot dig.
 7.  
 8. Inte varje person som älskar att flirta blir nervös när hon är med sin förälskelse, så om han inte plötsligt blir blyg, betyder det inte nödvändigtvis att han inte gillar dig. Han kan vara en del av den typ av person som betalar mer uppmärksamhet istället.
 9.           
 10.             2      Observera deras rörelser när du är tillsammans och se om de speglar din egen. Om hon är intresserad av dig, kommer hon omedvetet att kopiera ditt kroppsspråk. Om du spenderar tid tillsammans, försök korsa dina ben och se om hon gör samma sak några sekunder senare. Ta en sipp med vatten och vänta på henne att ta en sippa. 
    
  • Spegling av en persons handlingar är ett sätt att binda, att gradvis känna sig bekväma med varandra och skicka ut den signal som du gillar den andra personen, även om du inte är medveten om att du gör det.  
  •  
  • Om du bestämmer dig för att prova det motsatt - imitera hennes rörelser så att hon känner sig omedvetet bekvämare med dig - var noga med att inte följa henne för nära eller för nära. Vänta några sekunder innan du kopierar sina åtgärder. Om hon inser att du gör det kanske hon tror att du får ro på henne, och effekten kommer att förstöras.  
  •  
         
 11.  
 12.             3      Se upp för synlig ögonkontakt. Försök se om hon håller koll på dig över rummet eller när du är i en grupp, rodnar eller tittar bort när du får henne att titta på dig. När du har en konversation, se om det börjar se dig i ögat, som om du undersöker det. Lång ögonkontakt eller många snabba blick i din riktning visar att hon är intresserad av dig.  
    
  • För att se om hon tycker om dig, försök att hålla ögonen medan du flörtar. Om hon verkar obekväma eller tittar bort snabbt, är hon förmodligen inte intresserad av något romantiskt. Men om hon tittar på dig också är det ett gott tecken på att hon tycker om dig också.  
  •  
  • Du kan ta reda på om hon tittar på dig genom att göra en liten handling, som att titta på något konstigt från fönstret. Om hon tittar på dig kan hon inte göra något annat än titta ut genom fönstret.  
  •  
         
 13.  
 14.             4      Ta en situation i en grupp med honom och märka om han lägger mer uppmärksamhet åt dig. När du är med många andra människor, verkar han hämta dig ur publiken? När du har olika konversationer hakar han plötsligt på dig och gör dig medveten om att han har mer uppmärksamhet åt vad du säger än personen han pratade med? Om han gillar dig, kommer han alltid leta efter sätt att vara omkring dig och prata med dig.  
    
  • Gå på middag tillsammans och se om han ser till att han sitter bredvid dig.
  •  
  • Försök att spendera tid med honom några gånger i en grupp, och se till att han alltid är redo att komma och prata med dig.
  •  
  • Gå till en fest och försök att stanna till slutet. Om han stannar med dig, efter att de flesta har lämnat, har han förmodligen bara kommit till festen för att prata med dig .
  •  
                   
 15.  
             

    2      Observera hans uttalanden  ,

    
   
 1.             1      Börja använda ett ord ofta och se om det börjar med det. Det behöver inte vara uppenbart - kanske kan du börja, "Tja, okej?" istället för att säga "hej" - och titta på om det börjar dyka upp som en del av hans ordförråd. Detta är ett sätt att signalera omedvetet att du är på samma våglängd och han försöker göra dig som han också.  
    
  • Om du har en lätt accent kan han börja spegla din accent utan att ens märka det.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Betygsätt djupet på dina konversationer. Gör det alltid lättare, massor av skämt och prata om filmer eller ett svårt hemarbete - ämnen som du förmodligen skulle diskutera med någon? Eller började hon confiding saker till dig, berätta för några mer personliga frågor, eller verkligen gå djupt in i hennes tro och hoppas på hennes framtid? Om så är fallet vill hon att du tar henne på allvar och förverkar ett djupare band med dig. 
    
  • Om hon ser upprörd eller vet att hon hade en dålig dag, så se till att du meddelar att du är tillgänglig när hon behöver någon att prata med och se om hon litar på dig.
  •  
  • Om konversationerna ligger på ytan, men hon är alltför entusiastisk när de har likheter, försöker hon fortfarande att ansluta till dig. Så om din konversation om filmer avslöjar att du både gillar Jason Statham och hon är överlycklig visar det sig att hon skulle fungera bra med dig.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta reda på om hon har frågat efter dig eller pratat om dig. Fråga dina vänner om ditt namn har kommit upp i konversationen och se om de kan få reda på deras vänner om han pratar ofta om dig. Om han gillar dig, kommer han att vara nyfiken på dig och om vad som rör dig. Så, om han råkar oavsiktligt fråga din flickvän, vem är på väg till basketträning, "Åh, är inte ditt namn i basketlagret?" Han är väldigt intresserad av dig.  
    
  • Om det visar sig att ditt namn ofta uppträder i konversation - kanske genom att överföra något roligt eller intressant som du sa - det är ett tecken på att du är i hans tankar.
  •  
  • Han kan till och med berätta för gemensamma vänner att han verkligen är intresserad av att träffa dig, hoppas att de ska berätta för dig.  
  •  
         
 6.  
           Läs mer... (12)      
Relationer populär:
Klara av att älska två personer.

Hitta rätt partner eller partner.

Håll händerna.

Attraktiva för män.

Hitta en sexig tjej.

Gör din mamma lycklig.

Att vara ett perfekt par.

Hantera din vän att gå ut med din förälskelse.

Hantera en partner som har ADHD.

Kom väl med kvinnor.

Gillar du en pojke.

Få en lesbisk flickvän.

För att inte fångas när fusk.

Gör ett förhållande.

Bevis på din ex att du fortfarande har känslor för honom.

Lär dig självrespekt.

Veta när du ska vara passivt aggressiv.

Försona utan att förlora sin stolthet.

Få din man att binda.

Irriterande människor är irriterad.

Har en fin flickvän.

ako woman