Home \ relationer
 

En ram gör att en kvinna blir kär i dig.

 

Födda i Aries har födelsedag mellan den 22 mars och 21 april. Väduren är de första zodiakens tecken på stjärnteckenet. Detta är mycket lämpligt för detta dominerande stjärntecken. När du väl blivit van vid ditt konkurrenskraftiga tänkande, direkt natur och kärlek till alla nya saker, borde du ha en bra möjlighet att vinna dem över. Du kan också få en ramkvinna att bli kär i dig.

              

Förfarande .

    

    1      Gör rätt första intryck  ,

    
   
 1.            1      Var inte imponerad av hennes manliga upplevelse. Väduren brukar anses vara ett maskulärt tecken, oavsett kön. Så, din drömkvinna kan ha några maskulära tendenser, som en direkt stil, energi och kanske temperament, även om hennes feminina preferenser är mer framträdande i dina ögon. Det första steget i att få en ram att bli kär i dig är att förstå, acceptera och så småningom älska dessa tendenser. 
    
  • Särskilt i början, acceptera deras sätt att ta itu med saker. Ramarna är kända för att vara mycket dominerande, vilket kan vara extremt svårt om du är så. Om hon inte kan bestämma vad hon vill göra för att dina idéer är annorlunda än hennes, kommer kemi mellan er två troligen att lida. Anpassa dig själv.
  •  
  • Låt henne vara vild. Kommer du ihåg den taktfulla damen Audrey Hepburn spelade alltid i de gamla filmerna? Detta är inte nästan din kvinnliga ram i all sannolikhet. Det kan vara högt, förbannande eller impetuöst, men du måste stå vid sidan och försöka att inte förvirra under sitt tryck. Det här är en svår uppgift, men det kommer att vara värt det.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Uppmuntra din konkurrenskraft. Liksom den grekiska gudens Vädur är de kvinnliga ramarna mycket konkurrenskraftiga. Denna tävling är uppenbar på arbetsplatsen (där hon försöker få en kampanj eller åtminstone få stöd och beundran för sina kolleger) och också i hennes dagliga liv. Så hur kan du börja sätta på en kvinnlig ram? Bränsle deras passion för tävlingen. Prova följande: 
    
  • Spela bord, kort, tärning eller sportspel med henne. Ta med dig ett kortspel när du går till en bar och utmanar dem till ett spel rummy. Du kan också ta med åtta tärningar och utmana dem till en spel bluff. Oavsett vad du gör, låt dem inte vinna. Hon behöver nöjet att veta att hon slog dig när du gav allt du kunde.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bli aktiv. Det är ett måste. Rammarna är ett extremt aktivt tecken och de föredrar ojämnhet och obehag i det fysiska äventyret av förutsägbar hushåll. För att slutföra en ram måste du själv tycka om den här sidan. Borta är de dagar då du satt på TV på fredagar och lördagar. Förbered dig för att träffa Mother Nature och svettas. 
    
  • Kvinnorna brukar älska en stor promenad på stranden, men ramarna är mer benägna att surfa istället. Eller hur är det med en spontan simningskonkurrens till breakwaters och back?
  •  
  • Gå med henne medan du joggar och kör. Yoga och Pilates är ganska tämma. Därför bör du välja något mer energiskt som kommer att göra ditt hjärtslag. Många ramar älskar att klättra på stenar.
  •  
  • Kör och titta på sport med henne. Kvinnor ska vara ointresserade i sport, men det är inte vanligt med Aries. De kommer nog inte att tycka om passiviteten att titta på sport som åskådare, men de kommer säkert att ta tillfället i akt att göra sport. Bjud in dem att leka med dig när du spelar basket med dina vänner eller ta dem till en fotbollsmatch.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Spola hennes impulsiva sida. Väduren kommer ofta att reagera innan de tänker. Detta kan ibland leda till några problem, men Aries älskar också äventyret att komma ur problem. Var inte rädd för att handla impulsivt eller att acceptera hennes impulsiva sida när du är med henne. Många ramar kan inte stå en partner som inte vet hur det är att spränga ibland. 
    
  • Gör en spontan möte. Försök att visas oanmälda och leda dem till en kurs i skulptur följt av ett barbesök. Om hon oväntat har andra planer eller är ovillig att gå in på äventyret, skriv av det och försök igen. Klaga inte och ta inte det som ett brott mot din karaktär. Det skulle uppröra henne.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Visa inte så mycket av din blygda sida, även om det är en stor del av vem du är. Väduren har svårt att förstå varför andra människor är blygta. De är mycket extroverted och delar sina känslor enkelt och villigt. Om du är ganska blyg, kommer du inte att lägga din blygda sida i förgrunden för de första datumen. Det är inte så att hon inte kunde hitta det förtjusande. Hon kan bara inte förstå det. Om du kan visa henne i början att skamheten inte definierar dig, är chansen att hon får lära sig att leva och älska med det.                 
 10.  
             

    2      Vinn  ,

    
   
 1.             1      Ge henne frihet och självständighet. Ramen måste känna att de är fria och kan göra vad de vill, även om det inte nödvändigtvis är fallet. Klamra inte på henne som en bläckfisk skulle klamra sig på sitt byte. Var nära och kärlek, men stäng aldrig dem. Så snart du klagar på att hon inte har tillräckligt med tid med dig eller hon är upptagen med en annan pojke, begränsar du hennes känsla av frihet. Var mycket försiktig som din älskare. 
    
  • Tryck inte henne in i ett förhållande. Om du två vill göra något tillsammans, men du fortfarande inte kallar dig ett par, behöver du inte tvinga det. Det kommer förmodligen ta tid för det att komma själv. Även om hon inte hänvisar till dig som sin älskare, drar du nytta av arrangemanget. Glöm det inte.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Förbered dig för en varm och direkt sexualitet. Väduren kvinnor vet vad de vill ha. De debatterar inte könsförhöjningarna, som det är fallet med andra stjärntecken, även om de tycker om det väldigt mycket. Väduren kvinnan vill vara rätt med dig. Hon ska berätta vad hon vill och förväntar henne att få det, om du inte kan ge henne en riktigt bra anledning varför det inte är en bra idé. 
    
  • Väduren kan ha en känslomässig själviskhet som ibland kan distrahera från sin kvicka natur under sex. Om du förväntar dig att sex ska vara den tantriska förbindelsen mellan två själar, bör du ompröva din förväntan. Rama kan ha en annan uppfattning om vilket kön som är.
  •  Å andra sidan har många ramar en romantisk sida i sin personlighet som skiljer dem från deras andra bilagor. När du lär dig att vårda den här romantiska sidan av vad som händer med dig över tiden, kan du vanligtvis förvänta sig att kön skiljer sig väldigt annorlunda från vad det var i början.  
         
 4.  
 5.             3      Gör aldrig saker mer komplicerade än de behöver vara. Väduren är allt men komplicerat. En ram kommer inte att spela spel med dig. En ram kan inte tro att du vet något utan att säga det. En ram kommer inte att diskutera kärlekens betydelse om den inte har en "praktisk" betydelse i slutet av dagen. Lär dig att förstå denna del av personligheten och uppträda mot det på samma sätt. Håll sakerna tråkiga utan dem.       
 6.  
 7.             4      Ta risker med henne, men få henne att känna att hon är med dig varje steg på vägen. Fira den äventyrliga, barnsliga inre andan som hon möter så bra och inte vara rädd för att ta risker. 
    
  • Resa med henne. Ingenting gör väduren mer romantisk än äventyret på en resa. Upptäckten av andra, nya platser med olika synder, ljud och vanor bidrar till att släcka elden av deras passion. Se bara till att hon är redo att engagera dig.
  •  
  • Starta en helt ny karriärväg eller -riktning i ditt liv. Även om det här är mer för dig än för henne, är det möjligt att hon är mer än normalt rörd av den. Hon älskar att uppleva ett äventyr indirekt om hon inte upplever det själv. Var bara säker på att du också kan byta till den nya riktningen.
  •  
  • Var generös med pengarna du spenderar. Nyckelordet är "valfritt". Rammarna är ökända för att spendera pengar och du borde balansera med sin sorglösa vildhet med lite takt. Men du bör inte skrämma dem med ett stingigt beteende, varför du måste släppa ihop vid vissa tillfällen. Detta kommer att hjälpa henne att känna sig värderad.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Låt kriser och motgångar studsa av dig. Eftersom ramarna ofta är fräcka, bossiga och boisterösa, kommer du oundvikligen att ha tvister med dem eller se saker på ett annat sätt. Försök att stanna lugn och vara lindrig genom argumentet. Om du befinner dig i en hopplös situation, försök att sakta ner det. Till exempel, säg, "Låt oss prata om det när våra sinnen har lugnat sig lite." Ta inte de smärtsamma personliga attackerna till hjärtat. Hon är impulsiv och vill vinna till varje pris, även om det betyder att hon vinner argumentet. 
    
  • Du kommer att göra med att lära henne att göra en kompromiss. Hon kommer att se en kompromiss som "förlora" och hålla avstånd från det till varje pris. Ditt mål är att förklara för henne att en kompromiss inte är densamma som att förlora och faktiskt gör det viktigaste i ett förhållande.
  •  
  • Lär dig att kommunicera dina behov så att relationen blir levande. Rammarna kan vara lyckliga att inte märka dina behov om du inte tydligt uttrycker dem. Hon är mycket extroverted och kommunikativ. Hon förväntar sig samma från dig.
  •  
         
 10.  
             

    3      De bästa anslutningarna  ,

    
   
 1.             1      Vet att Aries kvinnor är en bra passform för Lion Men. Vädurskvinnorna brukar gå bra med alla brandskyltar, men Lejonet (23 juli till 24 augusti) lockar dem särskilt. Båda är mer dominerande och alfatyper, men lejonarnas fängslande och generösa natur gör att ramarna svärmer. Ibland kan lejonens dramatiska natur kollidera med ramarnas raka tendens.       
 2.  
 3.             2      Vet att Aries-kvinnor går bra med Skyttens män (ibland för bra). Ingen himmelsk anslutning görs i december, men den passar bättre än många andra konstellationer. Skyttarna (22 november-21 december) och Aries delar en stark självständig stil som de ömsesidigt främjar. Men skytten är så självständig att han helt enkelt låter henne ut ur sitt självständighet och lämnar innan förhållandet börjar. De två klarar sig bra i sängen och älskar varandras sinne för humor.       
 4.  
 5.             3      Väduren kvinnor går också bra med tvillingarna. Det kan vara ett bra förhållande om varken försöker dominera den andra. The Twins (20 maj till 21 juni) och Aries delar sin rastlöshet och känsla av äventyr. Han kan vara humörlig och Aries-kvinnan kan få honom att ta något tillbaka, vara lite för enkelt själv.       
 6.  
 7.             4      Vet att Aries-kvinnor går bra med en Libra-man. Eftersom vågen (22 september till 23 oktober) inte vill vara dominerande är ramens arrogans en fördel här. Han erbjuder henne den romantik som hon önskar och hon ger honom den vägledning han längtar efter. Men hon kan känna sig frustrerad av hans obeslutsamhet.       
 8.  
 9.             5      Vet att Väduren kvinnor går bra med Vattumannen män. Aquarius Men (20 januari-18 februari) njuter av impulsiv karaktär av Aries. De är olika när det gäller sexualitet, men överraskande går de fortfarande bra tillsammans. Han kan vara för avlägsen och självkritisk för hans impetuösa och extroverted tendenser.       
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Relationer populär:
Gå ut med någon du inte känner dig attraherad av.

Planera en datum.

Hantera det om din förälskelse vet om dina känslor.

Vädja till kvinnor.

Bli av med tankar på en tjej.

Om nödvändigt, vara medelvärda och skrämmande.

Ta över en främling.

Bli populär i skolan.

Imponera någon.

Vinn en redan tilldelad tjej för sig själv.

Fötter.

Letar du efter en rik partner.

Bli introvert om du är extroverted.

Håll din flickvän på ett romantiskt sätt.

Hur man känner igen fela vänner.

Ta med din pappas flickvän.

Bekväma någon.

Välj mellan två män.

Ta reda på om en tjej älskar dig eller bara en bra vän.

Undvik att flörta.

Ta hand om din arga vän.

ako woman