Home \ relationer
 

Bryta upp med en affär.

 

Efter en affär är det svårt att fortsätta det befintliga förhållandet eller förhållandet. Det kräver emotionell styrka och försiktighet för att avsluta en otrohet. Med rätt råd är det möjligt att avsluta en affär och lämna den bakom, oavsett om du förrått dig eller förrådes av din partner.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Avsluta affären  ,

    
   
 1.            1      Bedöm båda förhållandena. Fusk på partnern innebär en förvirrande, svår fas. Du måste ta hänsyn till båda parternas känslor. Varje relation är annorlunda och det är viktigt att hantera båda sidorna innan du tar nästa steg. 
    
  • Tänk på att prata med din permanenta partner eller den nya samarbetspartnern först. Vet han eller hon att du är i ett engagerat förhållande? Om du har lovat att aldrig äventyra äktenskapet för otrohet, bör du berätta för personen så noga som möjligt att du vill avsluta affären.
  •  
  • Håll under inga omständigheter alla berörda ihop för att lösa röra ihop. Även om den ena eller den andra partnern önskar detta, bör denna situation undvikas till varje pris.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bestäm om du vill stanna hos din fasta partner. När du väl har bestämt dig för att ta kontakt med affärer, bör du också vara medveten om huruvida du fortfarande vill ha ett stabilt förhållande och hur du två ska hantera situationen.  
    
  • Om du vill stanna tillsammans med din partner bestämmer du hur mycket du ger din partner bort från affären. Om ditt skyldiga samvete plågar dig, bekänna din otrohet så snart som möjligt. Om du är säker på att det aldrig kommer att hända igen, behåll affären för dig och koncentrera dig från och med nu bara på ditt solida partnerskap.
  •  
  • Varför började du på ett nytt förhållande? Var det bara en kortvarig försummelse eller är du missnöjd med ditt förhållande? Skulle du vara lyckligare om du permanent slutar relationen? Det är inte bara upp till din partner att bestämma om han eller hon vill ta dig tillbaka eller inte.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Avsluta affären på samma sätt som du skulle avsluta ett normalt förhållande. Även om angelägenheter inte betraktas som traditionella relationer, bör de avslutas med anständighet och respekt. Om du vill avsluta affären, gör det personligen och så ärligt och respektfullt som möjligt. 
    
  • Det kan vara heartbreaking för din affär att inte vara "en" eller "en" om han eller hon lär sig att du redan är i ett engagerat förhållande. Om du vill avsluta affären, prata med honom eller henne om varför det inte fungerar mellan dig och inte ta med ditt solida partnerskap eller äktenskap till spel.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lämna inte en bakdörr öppen. Undvik inte partnerskap genom att lämna en bakdörr öppen. Kom inte ens med slagord som "kanske kommer vi samman igen" eller "låt oss se hur det utvecklas". När förhållandet är över är det över.  
    
  • Om du avslutar en affär, helt enkelt för att du blev fångad i rått, bör du seriöst överväga ditt befintliga förhållande. Om du lämnar din partner utan ett skyldigt samvete bara för att du är missnöjd med förhållandet, är det bättre att avsluta dem båda.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Få testat för venerala sjukdomar. Om du var sexuell aktiv med två personer samtidigt är det mycket viktigt att ha sex med dem så snart som möjligt. Det handlar om din hälsa, så gör det så fort du kan. 
    
  • Om du har haft oskyddad sex i affärer är det viktigt att låta din partner veta om det. Om du inte märker några symtom kan det fortfarande vara så att du skickar en sexuellt överförbar sjukdom till din partner. Du är skyldig honom eller henne att berätta sanningen, eftersom det kan få hälsopåverkan för honom eller henne.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ta bort bilder och korrespondens på nätet. Även om du planerar att berätta för din partner om sanningen, borde det inte vara någon chans att han eller hon en gång oavsiktligt stöter på otrevliga bilder, e-postmeddelanden eller andra konversationer på sociala nätverk. Dessa saker håller bara om att återuppbygga ditt partnerskap i onödan eller till och med minska risken för att du bor tillsammans igen.                 
 12.  
             

  Del 2      Prata med partner  ,

    
   
 1.             1      Bestäm om du vill träffa din partner. I de flesta relativrådgivare föreslås det att rensa tabellen vid felsteg. Men många par finner att detta väsentligt beror på vilken typ av affärer det är, vad det verkliga förhållandet är och en mängd andra faktorer som påverkar den speciella situationen och förhållandet i sig. 
    
  • Om din partner lider, kan en förtydligande konversation hjälpa varandra att närma sig och bygga ömsesidigt förtroende, men det kan också avsluta ditt förhållande en gång för alla. Men du bestämmer dig, du kommer definitivt att lämna det problematiska förhållandet bakom.
  •  
  • Om ditt förhållande går bra och du bara hade en enda slip-up som aldrig kommer att hända igen, kanske är det ännu bättre att inte berätta för din partner om det. Vad som hänt har hänt - sluta tänka på det och ägna dig helt åt din partner.
  •  
  • Om du är gift, är det bättre att berätta för din partner om affären och arbeta tillsammans för att bättre ta hand om ditt förhållande. Men många faktorer spelar in i detta beslut.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Häng vidare. Du behöver inte oroa sig för nacke och nacke när du och din partner är vid bordet. Säg bara, "Det är inte lätt för mig att berätta för dig det - men jag hade en affär. Det är över nu, och jag känner mig hemsk, och jag vill definitivt fortsätta relationen med dig om du kan ge mig en ny chans. " 
    
  • Gå inte i detalj. Om du bekänner affären till din partner, behöver du inte berätta för honom eller henne vad du gjorde med den andra personen. Men du måste låta din partner veta om det är nödvändigt att få en screening för sexuellt överförbara sjukdomar.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Diskutera ditt förhållande, inte otrohet. Det handlar inte om vad som hände, men vad gjorde det hänt. Om du tänker arbeta med ditt förhållande är det viktigt att du delar med din partner om ditt befintliga förhållande, inte otrohet. Det är viktigt att lämna saker bakom och titta framåt.  
    
  • Din partner blir djupt skadad och arg, men också intresserad av vem du lurade på honom eller henne. Håll samtalet tillbaka till ditt förhållande. Om det inte är möjligt bör du överväga att sluta både ditt förhållande och affärer.
  •  
  • Be om ursäkt för ditt beteende. Det gör inget för att suga dig några ursäkter från fingrarna. Bara gör din partner eller din partner till tjänst och berätta sanningen för honom / henne, då kan du tänka tillsammans om hur du ska gå vidare.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Låt din partner tänka ett tag. Det är inte lätt att reagera på lämpligt sätt om du just har fått höra att du har blivit lurad. Ge din partner eller partner frihet, tvinga inte honom / henne att prata med dig om de inte vill. Ge dem tid att tänka och smälta. 
    
  • Om du bor tillsammans, flytta ut för några dagar för att ge din partner tillräckligt med tid att tänka i fred. Det kan också vara så att din partner vill flytta ut en tid. Stå inte i vägen.
  •  
  • Tvinga inte något. Om din partner inte vill prata om det, kan du inte tvinga honom eller henne att göra det. Det kan ibland ta lång tid att bli medveten om dina egna känslor.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Överväg att delta i ett samrådspartner. Det är vanligt för par vars förhållande har belastats med en affär för att utbyta åsikter med utomstående. Partnerterapi kan ge dig ett helt nytt perspektiv på ditt förhållande, speciellt om du har varit tillsammans i några år och det har inte gått så bra. Om du vill att det ska fungera mellan dig igen, låt det hjälpa dig.       
 10.  
 11.             6      Undvik ultimatum. Det tar mycket tid att återhämta sig från en affär, och att sätta ultimatum kommer bara att göra förhållandet splittrat mycket snabbare. Bara för att du lurade på någon betyder inte att du måste komma överens om en serie uppslukade ultimatum för att göra din partner lycklig. 
    
  • Vissa tror att lösningen på en sådan situation är en slags "gratis biljett" till den lurade personen, vilket innebär att de nu har rätt till en enstaka otrohet, men det gör i slutändan saken värre. För nu måste du båda hantera ditt dåliga samvete, och det kommer inte att spara ditt partnerskap.
  •  
         
 12.  
             

  Del 3      Adressera en affärsklausul  ,

    
   
 1.             1      Gör så att du kan vara stolt över. När du har upptäckt att din partner lurar på dig, sluta allt och stå och ta ett djupt andetag. Att explodera den där partnerns scen och freaking ut gör det inte bättre. När du har lugnat ner, har problemet inte löst i slutet. Också, om du är frustrerad och sårad i början, bör du först samlas. 
    
  • Undvik scenarier som amerikanska pratprogram. Det finns ingen anledning att installera dolda kameror, göra ett dramatiskt utseende, eller avslå offentligt din partner för affären. Ditt liv är inte en pratshow, så agera med värdighet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tala lugnt till din partner. Om du misstänker att din partner är otrogen mot dig eller om du redan är säker på det och nu vill att affären avslutas och du kan arbeta med ditt förhållande, behandla det med ett kallt huvud. Din partner kommer mer att kunna berätta sanningen om du ser så lugn som möjligt ut. 
    
  • Om du ropar och blir hög, kommer din partner bara att tjäna dig med ytterligare lögner, bara för att lugna dig och avsluta argumentet så enkelt som möjligt. Om du vill veta sanningen, håll dig lugn.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bestäm om du vill fortsätta eller avsluta relationen. Det kommer definitivt inte vara lätt att övervinna bristande förtroende. Bestäm om du verkligen kan samla styrkan och vara med din partner efter att affären slutar. 
    
  • Om din partner inte vill avsluta affären eller är tveksam bör du omedelbart avsluta ditt förhållande.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta din tid. Säkert är du överraskad av dina första reaktioner. Du kan bli överraskad av ilska, depression och många andra känslor. Kanske är du ens lättad, för att ditt smulande förhållande äntligen kan slutas. Vad du än känner just nu, tillåta dig tillräckligt med tid för att bearbeta dessa känslor. Om du delar en lägenhet, be din partner att flytta ut en stund eller inte träffa din partner ett tag så att du kan tänka på situationen i fred. Gör inte ett hastigt beslut.       
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Återfå din fru.

Läka ett förhållande efter en bluff.

En arg person lugnar sig.

Män som vill ha ett långsiktigt förhållande förstår.

Hantera en lögnare.

Från en man till en kvinna.

Två sanningar och en lögnspel.

Betala tillbaka föräldrarna lite.

Skapa vänner.

Bli populär.

Hjälp någon med lite självförtroende.

Bryta upp med någon du gillar.

Fråga en helt arg flicka till förlåtelse.

Letar du efter en rik partner.

Ta reda på om en man har en flickvän.

Datera en skorpion.

Älska en man som inte finner sig älskling.

Bli uppmärksam.

Ha kul i tonåren.

Förbättra vänskapen.

Ha förtroende för att lära känna tjejer (eller pojkar).

ako woman