Home \ relationer
 

Att ta itu med en vän som blir smutsig när han är arg.

 

Din vän kanske är mr rätt, men om han står upp på fel fot är han en elak pecker. Så du går med honom: <91112>                  

Förfarande .

    
   
 1.            1      Var direkt till honom. Om han är arg och säger något menar, hjälp honom att känna igen det. Säg tyst "Det var grovt att säga". Ibland inser han inte ens att han skadar dig.        
 2.  
 3.             2      Ta ett steg tillbaka. Det är dags att ge den platsen. Om han har "en av hans lustar", är det okej att be om ursäkt och säga, "Du är inte efter att prata, så jag lämnar ditt rum." Det är inte nödvändigt att interagera med honom när han är arg. Han är inte redo att hitta en lösning. Oavsett hur konstigt tystnaden är. Om du bryr dig om honom kommer han till dig.       
 4.  
 5.             3      Eftersom vi talar om tystnad. .. Tystnaden är guld. När något oförskämt sägs och du är tyst, inte bara är du inte uppmuntran, men du låter honom höra echo av hans ord och ge honom tid att tänka.       
 6.  
 7.             4      Positiv förstärkning. Om han är den lättillgängliga pojken du älskar, låt honom veta, "Så tycker jag om dig".       
 8.  
 9.             5      Skrifter säger mer än ord. Om du inte spenderar tid med honom eller pratar så mycket med honom... kanske han förstår.       
 10.  
 11.             6      Om detta inte hjälper. .. läs den här artikeln till honom. Låt honom veta att detta är ditt sista alternativ och att du har försökt detta och varför.       
 12.  
 13.             7      Var öppen för dig själv. Nu är det dags att spela terapeuten. Har han mer goda egenskaper än dåliga? Det kan tyckas konstigt, men det är dags att göra en lista med fördelar och nackdelar. Om kontrasidan är mycket längre än prosidan är det dags för en "vi måste prata". Gå in i detalj, gå med listan i djupet. Det kan ta flera dagar och betyda mer tid med din vän.       
 14.  
 15.             8      Ibland behövs mer hjälp. Vi har alla olika erfarenheter i livet. Kanske behöver han en mentor att prata med. Hur effektivt det är beror på om han inser att han är skadlig eller inte. Annars kanske det är dags att bryta relationen så länge du kan.                 
 16.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Ta reda på om en man är på dig.

Sluta prata om dig själv.

Förbered dig för ett datum.

Inte längre vara homofob.

Hitta en pennavän.

För att heja upp en vän.

Vara vänner med någon som känner sig emotionellt oförmögen att stödja också.

Få din flickvän att kyssa eller krama dig oftare.

Bli av med en mobbning.

Bli av med knäppta människor.

Förlora rädslan för kärlek.

Vet om din vän missbrukar dig.

Upplev en oförglömlig första kyss.

Känn om en pojke är intresserad av dig.

En tjej går runt.

Vinn din ex tillbaka.

Adressera en kvinna.

Hitta en man på Internet på ett säkert sätt.

Glömmer någon du älskar.

Ta reda på vad en tjej vill ha från en pojke.

Ha en natt med en kvinna.

ako woman