Home \ relationer
 

Återställ din ex, om hon lämnade dig för hennes ex.

 

Om din flickvän har lämnat dig för sin ex-pojkvän, men du älskar henne fortfarande, så är du på rätt ställe. Följ dessa steg för att vinna tillbaka dem.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Det är bäst att försöka lycka till med andra tjejer först. Om du redan har framgångsrikt förfört några attraktiva kvinnor, men ändå känner att du inte vill något annat än att återförenas med din ex-flickvän, har du redan tagit ett av de viktigaste stegen. Genom att visa ditt intresse för andra kvinnor och låtsas att du inte bryr dig om du träffar din ex igen eller inte, visar du din tidigare partner att du är en självförtrogen alfa man som inte behöver att springa efter en kvinna, men kan ha tillräckligt med andra kvinnor. Dessutom gör du det klart för henne att du är topppriset att kämpa för - och inte tvärtom. Om du råkar träffa dem och se dem inte omedelbart försök att vinna dem tillbaka, men de andra vackra tjejerna klarar sig med dig, du har redan gjort allt i din makt, och då är det upp till dig, det första steget för en försoning i vägen. Om problemen i ditt förhållande som ledde till din separation hade ekonomiska eller religiösa bakgrunder, bör du i förväg överväga om det är meningsfullt att återförena.        
 2.  
 3.             2      Förebyggande är det bästa läkemedlet: Försök förstå varför hon någonsin har lämnat dig och lär dig av det så att du kan vara lycklig i det långa loppet på det andra försöket. Vanliga skäl: För ömtålig efter att du kände henne bättre, uppfört sig annorlunda mot henne, dålig i sängen, lurade på henne, varaktig dålig kommunikation mellan er två, tråkig relation, inga goda framtidsutsikter för relationen, hon har psykiska Problem (<- Om det är anledningen, förtjänar du bättre, låt dem gå.) Om du i värsta fall splittrar dig igen, kommer du att må bättre om du är den som bröt förhållandet , Men en sak måste vara tydlig för dig: det finns absolut inget alternativ att återvända till henne efter en eller två veckors separation på knäna. Lär dig att leva med ditt beslut.       
 4.  
 5.             3      Möt din ex-vänliga, noncommittal och carefree. Om din ex, när hon ser dig eller hör av dig, känner att du är den glada och nöjda personen hon blev kär i i början, är det bara en fråga om tid innan hon gör det letar efter kontakt med dig igen (speciellt om hon vet att du är tillgänglig). Om du verkligen är avsedd för varandra kommer du säkert att komma igen.       
 6.  
 7.             4      Se till att du alltid luktar gott och uppmärksammar din hygien. Använd parfym och / eller efterskärning.       
 8.  
 9.             5      Klä upp tilltalande och uppför dig alltid självförsörjande. Ditt självförtroende kommer visa henne att du mår bra.       
 10.  
 11.             6      Omgiv dig med vänner och vara social så du inser att du är över dem. Du bör också vara försiktig så att du inte alltid kan nå dem.       
 12.  
 13.             7      När du pratar med henne, bör du vara avslappnad, stark och positiv. Om du har hämnd eller ett mod mot henne, kommer hon att känna det och hålla sig borta från dig. Samtidigt bör du aldrig fungera som om du vill att du ska återvända till dig. Detta är extremt off-putting.       
 14.  
 15.             8      Ögonkontakt är muttrar och bultar. Ögonen är porten till själen och är därför mycket effektivare än stora ord. De stora känslorna, som kan känna sig genom djupa ögon, rör en kvinna mycket mer än ord. Om du älskar henne, bevisa det för henne med dina ögon.       
 16.  
 17.             9      START IMMEDIELLT för att träffa andra tjejer. Om du låter det spricka strax efter uppbrottet och träffa många andra tjejer kan du visa din ex att du har tillräckligt med andra alternativ och det kommer kanske att göra dig svartsjuk. Varje ny tjej är bättre än ingen just nu, och ju mer attraktiva den nya är, ju mer skrämmande kommer hon att vara på din ex, och ju snabbare kommer du att kunna glömma din gamla relation. VARNING: Om du sover med en annan kvinna och din ex blir vind av den, kommer hon att bli hemligt imponerad när den andra tjejen är het och då finns det två sätt att hon ska svara: antingen kommer hon att göra allt igen med dig eller hon kommer helt och hållet att ta kontakt med dig och försöka glömma dig (du kan vara bäst att gissa hur din ex kommer att reagera.) Om din ex har hört talas om det, ska du kontakta henne omedelbart och då ska hon Om du pratar om dina älsklings äventyr, ska du låta dem veta subtilt att du inte helt glömde dem och att du inte sov med den andra tjejen för att styra henne. Då är det upp till henne. Det kan dock vara så att du inte bryr dig om din ex på den här tiden. I det här fallet: Problemlös.       
 18.  
 19.             10      Försök att träffa henne ofta "av en slump". Medan du inte borde vara för prickig, om du träffar henne var som helst, är du välkommen att starta en avslappnad konversation med henne - det är bäst att hålla sig till tipsen ovan. Beroende på hur mycket dina vänkretsar överlappar varandra och hur mycket du har gemensamt kan det vara en lätt eller svår uppgift. Om du inte är sannolikt att komma till henne av en slump, kanske du vill kontakta henne direkt och berätta för henne att du skulle vilja se henne.       
 20.  
 21.             11      Ta din tid. Om hon bröt upp med dig, har hon säkert gjort det av övertygelse, och det kommer troligen att vara ett tag innan hon kan svälja sin egen stolthet. (Hur länge det tar beror på din ex-personlighet). Se till att det skickar signaler och reagera i enlighet därmed.       
 22.  
 23.             12      KISSEN - när möjligheten presenterar sig, bör din kyss vara lång och sensuell. Var i ögonblicket och låt henne känna hur mycket du önskar henne. Leta efter lämpliga möjligheter och försök subtilt för att få den perfekta tiden. Om du känner att hon framkallar dina positiva sexuella framsteg, kan du våga. En passionerad kyss kan kraftigt påminna henne om de vackra, spännande känslorna hon en gång hade för dig. Om möjligt borde du flytta saken till sovrummet så snart som möjligt och råna henne i hans sinne. Använd tiden efter kön för att berätta för henne att du fortfarande har mycket för henne och uppmuntra henne att avslöja hennes känslor för dig.                 
 24.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Få din förälskelse att vara uppmärksam på dig (för tjejer).

Gå ut med någon i gymnasiet.

Var graciös.

Erkänn om din bästa vän är lesbisk.

Gå ut med en yngre tjej.

Glöm kärleken i ditt liv.

Ett förhållande upprätthålls även efter sommarsemestern.

Behandla andra människor med respekt.

Flirta via SMS.

Sluta prata om dig själv.

Bär flickvännen på händerna.

Gör en flickvän bli kär i dig.

Hantera förolämpningar.

Svara på Jag älskar dig.

Berätta för en tjur.

Förvandla en vänskap till kärlek.

Led ett fungerande långdistansförhållande med vännen.

Ta reda på om du verkligen gillar någon.

Var där för din flickvän när hon inte mår bra.

Ta reda på om han är på dig.

ako woman