Home \ relationer
 

Väck någon upp.

 

Om du har problem med att vakna en vän eller familjemedlem kan det vara väldigt frestande att få ett anfall, hoppa runt på sängen och skriva så högt som möjligt. Men du undviker det bättre, om du inte vill gå igenom något värre nästa morgon. Det är bäst att prova det först med en mild och tyst metod - du kan fortfarande bli kreativ senare.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Väcker någon naturligt  ,

    
   
 1.            1      Gör en kopp kaffe eller aromatiskt te för personen. Gå till hennes rum med koppen i handen. Sitt på kanten av sängen och låt doften och din vikt på sängen göra det glida långsamt och fridfullt i medvetandets värld. Duften väcker mycket trevligare och stimulerar sinnena.  
    
  • Du kan också komma in i rummet, lägga kaffet på ett bord (utom räckhåll för personen så att de inte slår honom av misstag) och lämna rummet och stäng dörren bakom dig. Kombinationen av doften av färskt kaffe och ljuden ska väcka personen på ett helt naturligt sätt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fyll rummet med en spännande doft. Ta en kopp kaffe, stek lite bacon eller spray en citrus doft i rummet. Citron rinner mycket snabbt, men någon stimulerande doft kan väcka även den djupaste sovaren.  
    
  • Var noga med att använda en doft som sleepers kan njuta av. Om man inte gillar bacon kan dess doft inte vara uppmuntran nog att locka den ur sängen. Om sovaren är mer av typen "chokladkaka till frukost", borde du hålla fast vid den. Vad skulle personen uppmuntra?
  •  
  • Om det inte räcker för doften att blåsa över hela huset, ta frukost till personens säng. Du kommer inte bara att väcka henne, hon kommer också att känna att du vill göra något bra för henne och behandla dig i enlighet därmed.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gör lite buller. Gå till rummet där personen sover och gör bara några ljud. Se till att du inte är för högt eller du kommer att chocka dem på att vakna, så det kan vara bra för dem att gå upp på fel fot först. När du går, låt dina jeans eller byxor gnugga mot varandra och göra lite ljud när du går över rummet. En svag klack på dina klackar kommer troligen att vara tillräckligt.  
    
  • Det här kan vara något så enkelt som att öppna dörren för att "se till personen" och stäng sedan igen. Du kan också köra vattnet i närmaste badrum eller samtala utanför dörren.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Öppna gardinerna för att släppa in lite ljus. Förutom buller är ljus också ett naturligt sätt att väcka någon. Riva öppnar gardinerna, persienner eller ens dörren om rummet inte har några fönster. Det infiltrerade ljuset ger kroppen indikationen att solen har stigit och det är dags att bli produktiv - såvida inte personen självklart är nattlig. 
    
  • Du kan göra det artigt, eller inte. Om du vill vara artig öppnar du gardinerna noga och manipulerar solljuset så att rummet fyller med indirekt ljus. Det oförskämda alternativet är att låta solen falla direkt på sovarens ansikte så att näthinnan tvingas ge upp och personen har inget annat val än att vakna från sömnen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Justera temperaturen. Om du har lite tid kan du lita på huset för att väcka personen upp för dig. Justera temperaturen så att sovplatsen blir märkbart varmare eller kallare. Detta gör personen lite obekväma och väcker dig. 
    
  • Det kan ta ett tag och vara obekväma om du måste justera hela huset. Använd endast denna taktik om du kan justera temperaturen i varje rum separat. Annars tar det för lång tid - och du slösar bara med el.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Bli kreativ  ,

    
   
 1.             1      Låt som om du letar efter något i sovarens rum. Gå in i rummet och låtsas att leta efter något - öppna skåp, tryck saker fram och tillbaka. Spela med lakan och låtsas vara under lakan. Om det är helgen kan du låtsas att du gör tvätten. Eller om du fortfarande är ett barn och det är en skoldag, låtsas att du letar efter din skolväska.  
    
  • Om du inte är så sofistikerad kommer personen förmodligen att komma ihåg vad som verkligen händer. Se till att du har en riktigt övertygande ursäkt för något som kan vara verkligen i rummet. Annars kommer du att bli utsatt som en morgonväckarklocka.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ring ett samtal . Om dessa taktik inte har fungerat så långt, låtsas att ringa in eller framför personens rum - bara spela din ringsignal eller skriv ett textmeddelande till en vän (så länge telefonen är tyst). Eller du lämnar din mobiltelefon i rummet och ringer den från en annan enhet. Det är inte ditt fel alls. Blink, blink.  
    
  • Om personen reagerar irriterat på att din telefon har väckt dem, bör du be om ursäkt och hävda att du inte visste att hon fortfarande sov. Det kommer aldrig att hända igen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Använd din bil. Du kan släppa av bilens larm för att väcka personen - om personen är vaken, sluta larmet och de tror att det var ett larm på någon bil. Hur kunde hon skylla på dig för det?  
    
  • Om din bil har en hög motor kan du låta det hälla framför personens fönster. Varje upplopp framför fönstret kan göra jobbet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Dra av filten från personen. Om personen fortfarande sover ljuvt, dra försiktigt bort filten. Den plötsliga temperaturförändringen (och brist på komfort) kan troligen irritera henne så mycket att hon vaknar. Detta är lite direkt och gör dina intentioner kristallklara. Men om det är okej med dig kan det vara en effektiv strategi.  
    
  • Bara vara säker på att personen har på sig något också.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ställ in en väckarklocka. Om personen har en mobiltelefon eller en väckarklocka nära sängen, sätt ett larm. Personen glömde självklart att fråga dig. Ställ den till några minuter senare så att du snabbt kan komma undan. När han börjar börjar personen förmodligen bara "Vad? Sättade jag en väckarklocka? Weird". 
    
  • Alternativt kan du enkelt ställa ett larm på din telefon och lämna den med personen i rummet om du finner en trovärdig förklaring. Om du hör larmet kan du komma in i rummet och inse "du av misstag lämnade din mobiltelefon." Oj.
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Ta Desperate Action  ,

    
   
 1.             1      Berätta för personen att det är dags att gå upp. Skaka personen vid axeln och säg högt att hon ska vakna. Du kan göra det i en allt högre röst tills personen är väldigt vaken. En ny dag har uppstått och det finns saker att göra. Så vakna och börja!  
    
  • Om du bara får en mumbled "argghhhhh" som svar, håll dig stillad. Personen är vaken - hon vill bara inte gå upp. Påminna henne om vad som händer här och kanske locka henne med en kopp kaffe eller en utsökt frukost.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sätt på lite musik. Ditt humör bestämmer vilken typ av hämnd du är ute efter. Om du känner dig godmodig, sätt på lite grund, mild musik, som en popbollad eller en instrumental bit. Om du känner dig lite irriterad, vad i helvete, dyker upp lite metall. Var bara medveten om konsekvenserna, till exempel att vakna upp i framtiden med något till och med "värre".  
    
  • Du kan göra det med en stereo, iPad, dator eller TV i rummet eller bara med din smartphone. Och glöm inte att sjunga med!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Slå på TV: n och vrid upp volymen. Du behöver inte säga något om du inte vill (även om du försöker med den här taktiken först) - TV: ns ljus och ljud kommer att väcka personen. Slå på en kanal som kan vädja till personen för att ge dem ett gott humör.  
    
  • Vill du göra hela grejen lite vänligare? Titta på TV själv en liten bit. Personen kommer att vakna en dag och bara titta på. Då kan du vända dig och säga, "Hej, hur länge har du varit vaken?"
  •  
  • Slå inte på TV: n så högt att det gör dig obekväma i rummet. Ställ det på en nivå så att två vakna människor kan stå bra.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Injicera personen lite vatten i ansiktet. Om allt annat misslyckas, försök prova "kallt vatten". Häll någonting i nästa badrum och häll det på personen innan det går genom fingrarna. Hon kommer inte vara glad över det, men hon är säker på att vakna.  
    
  • Var försiktig! Det kan låta som kul för dig, men det är verkligen inte kul för den andra personen. Det kan vara ganska upprörd. Om du väljer den här metoden, var förberedd för konsekvenserna.
  •  
  • Injicera endast mängden ca 2 matskedar. Det sista du vill ha är att hälla personen en hink vatten över huvudet så att det vaknar och kväver halvt. Detta kan till och med vara farligt om det görs fel. Vattnet kan också göra personen blöt själva.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

             
Relationer populär:
Gör en tjej som dig, även om hon är kär i någon annan.

Ta över dem.

Imponera en tjej på sitt första datum.

Uttrycklig kärlek.

Känner sig bekväm bland främlingar.

Behaga rätt efter en uppbrott.

Känsla medkänsla.

Hantera personer.

Se till att din flickvän är otrogen mot dig.

Lär balsalsdansen.

Att veta om din partner har en känslomässig affär.

Vinn hans hjärta.

Datering av en advokat.

Känn medkänsla och uttrycka.

Öka ditt självförtroende omedelbart.

Så en tjej medger att hon gillar dig.

Var populär.

Berätta för någon att du vill vara ensam.

Ta reda på om någon gillar dig.

Var försiktig med en korg till någon.

Få någon att känna sig speciell.

ako woman