Home \ relationer
 

Gör en man känner sig älskad.

 

För ett hälsosamt förhållande ska du regelbundet visa din bättre hälft hur viktigt hon är för dig. Varje man är annorlunda, men det finns fortfarande gester, ord och andra tecken på att du ibland ska vara herauskramen, så att mannen känner sig älskad av din sida.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Med fina gester  ,

    
   
 1.            1      Förbered middag för honom. Du behöver inte vara en mycket bra kock och gör inget speciellt för honom. Den tid och ansträngning du lägger på det visar redan att det är någon speciell för dig. Att du gör en insats är det bästa beviset att du älskar honom.  
    
  • Som ett plus kan du ta reda på vad han gillar och försöka laga den för honom. Ibland borde du också göra andra saker, men genom att försöka förbereda sin favoritmat, visar du honom mycket kärlek.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Erbjuda att ta räkningen. På alla sätt är finansiellt ett problem vid någon tidpunkt. Mycket ofta tar mannen kostnaden mest. Även om han gillar att, kan du visa honom att du tänker på honom och hans situation genom att erbjuda att bjuda in honom. Om han accepterar det eller inte - om han vet att du skulle betala för honom då och då, så försäkrar han att du är med honom på grund av hans person och inte för att han bjuder in dig.  
    
  • Du måste veta när du ska ge upp. Några män gillar att ha på sig sina byxor i ekonomiska frågor. Om detta är fallet i ditt förhållande, borde du inte tvinga honom att betala dig. Erbjud det, men om han avhöjer det artigt kan du ta det lugnt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gör något han gillar. Kanske finns det något som din vän verkligen gillar, men du har inget roligt alls. Ta reda på vad det är och berätta för honom att du vill göra det med honom. När dagen för denna hobby eller händelse har kommit, gå med utan att klaga. Viljan att uttrycka sina önskningar över sig själv visar honom din kärlek till honom.  
    
  • Till exempel kan du gå med honom till en konsert av hans favoritband, även om du inte gillar deras musik. Eller be honom att ta dig till en fotbollsmatch i hans klubb, även om du är uttråkad med fotboll.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ring honom. Om du inte är två, ring honom. Detta är även viktigt om du bor tillsammans men skiljs åt under arbetstiden. Ett snabbt telefonsamtal, bara för att berätta för honom att du tänker på honom, visar honom att du fortfarande är "med honom" när miles skiljer dig.  
    
  • Naturligtvis borde du veta när det räcker. Ett samtal under arbetstid kan vara trevligt, men en gång i timmen är irriterande.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Skriv honom en liten anteckning. En kärleksbrev är en mycket bra idé om du bor bortsett från varandra. Men om du bor tillsammans eller ser varandra varje dag, försök med att lägga en liten kärleksanteckning i sin strumpaskåp eller resväska om han inte ser ut. Om han upptäcker henne senare, kommer han troligen att vara väldigt glad över överraskningen.        
 10.  
 11.             6      Köp din favorit mellanmål. Om din vän gillar ett mellanmål eller något sådant, köp det och ta det till honom. Det här är speciellt trevligt om du vet att han hade en lång dag eller mycket stress. Det är en liten gest, men fylld med uppmärksamhet. Och denna uppmärksamhet visar honom att du älskar honom.  
    
  • Om du kan laga mycket bra kan du göra mellanmålet för dig själv istället för att köpa det.
  •  
  • Kanske gillar han att äta en speciell glass. Eller är han mer på tonfisk pizza från butiken runt hörnet?
  •  
         
 12.  
 13.             7      Kyssar honom överraskande. De längre två personerna har ett förhållande, desto lättare blir de i rutin. En passionerad kyss eller liknande uttryck av kärlek kan återuppliva känslor. Kyssar honom ofta ganska överraskande.  
    Kyssa honom på kinden eller läpparna när du går förbi honom. Eller ömma slag hans arm.  
  • Försök paddla med honom i restaurangen eller ta hand om du kör sida vid sida.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Massage honom. Du behöver inte träna för att ge en bra massage. Läs bara vad du kan göra och överraska honom genom att låta dig massera bort sina bekymmer efter en hård dag. Denna gest talar volymer och uttrycker mycket kärlek, eftersom du också kommer närmare fysiskt. Så han känner också att du tycker att hans kropp är attraktiv.                  
 16.  
             

  Del 2      Med meningsfulla ord  ,

    
   
 1.             1      Berätta för honom hur viktigt han är. Ett av de enklaste sätten att få en man att känna sig älskad är att berätta för honom direkt. Berätta bara för honom "Jag älskar dig". Detta direkta uttryck är inte lätt för vissa, men det är fortfarande viktigt att uttrycka sina känslor. Denna mening är all din kärlek, så säg det.  
    
  • Var kreativ. "Jag älskar dig" är viktigt att säga, men det finns andra känslor som du kan använda för att uttrycka din kärlek meningsfullt. Prova något som "Jag är glad att ha dig i mitt liv", "Jag är så kär i dig" eller "Du är så viktig för mig".
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gör honom komplimang om hur han ser och rör sig. Kvinnor får regelbundet komplimanger från män om deras utseende och utseende. En man lyssnar mindre, men vill också veta att han lockar uppmärksamhet och framför allt att hans flickvän finner honom så attraktiv som han är.  
    
  • Om din vän exempelvis gör någon form av sport och du tittar på honom från tid till annan kanske du säger "Jag älskar att se dig spela fotboll" eller "Jag älskar hur din kropp ser ut när den spelar."
  •  
  • Om han är mer av en konstnärlig typ och inte blir fysiskt aktiv, kan du till exempel komplimera honom med "Jag älskar att titta på dina händer när du spelar piano".
  •  
  • Även enkla komplimanger som "Jag älskar att se dig i ögat" eller "Jag kunde se dig leende hela dagen" arbeta underverk.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Låt honom veta hur mycket du vill ha honom. Berätta för honom att han slår på dig. I starka relationer går emotionell och fysisk kärlek hand i hand. Du borde uttrycka din kärlek på en känslomässig nivå, men också på en fysisk nivå. Det är viktigt att berätta för honom hur mycket du älskar hans kropp och hans närhet.  
    
  • Naturligtvis kan du berätta för partnern genom lämpligt beteende och kroppsspråk som du står på. Men som i känslomässig kärlek kan det vara viktigt att säga det direkt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Visa framför andra med honom. Om du är två med andra människor, prata om honom bra. Prata om hur bra han är i sitt jobb, hur passionerat han är i hans hobbyer eller vilken bra partner han är. Det här är alla fantastiska saker du kan berätta för honom direkt, men genom att berätta för andra för honom, märker han hur stolt du är av honom.        
 8.  
 9.             5      Tack. Uttryck din tacksamhet ofta och uppriktigt. "Tack" borde vara en stor del av din dagliga utbyte. Berätta för honom hur mycket du värdesätter en trevlig gest när han gör något för dig. Om det finns något som han brukar göra för dig och du inte tackar honom så ofta, tacka du honom vid rätt ögonblick och berätta för honom att du alltid värdesätter hans gärningar, även om du inte säger någonting.        
 10.  
 11.             6      Jag är ledsen. Varje par skriker då och då. Om du har en kamp, ​​var den första att be om ursäkt. Också, om du tror att du har rätt. Du behöver inte vara den första varje gång, men varje gång i taget borde du ta det första steget mot honom. En ursäkt visar honom att han är viktigare för dig än ditt ego och också att du vill kämpa för ditt förhållande.  
    
  • Det betyder inte att du måste komma till honom varje gång utan att han närmar dig dig. Om du upptäcker att han aldrig ber om ursäkta, även om du har ber om ursäkt, kan det vara ett djupare problem i ditt förhållande som du borde hitta och lösa.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Påminna honom om att du står vid hans sida. Berätta för honom "Jag är här för dig" när hans liv blir stressigt och allt blir över huvudet. Han kan fortfarande vara ovillig att visa dig hans svaga sida, men det ger honom definitivt en känsla när han säger att du älskar honom, även om han känner sig svag.        
 14.  
 15.             8      Skäm inte honom. Vad du tyst kan vara lika viktig som vad du säger. Allvarliga problem i ditt förhållande måste åtgärdas, men tik inte på honom, skäm inte honom och gör inte genera honom av enkla skäl.  
    
  • Ett skamligt uttalande skadar, men håller inte på med det. "Du är så kall; har du några känslor alls? "är till exempel en mening som kan skämma bort honom. "Det gör ont när du går bort utan att berätta vad som händer", uttrycker att hans beteende stör dig och lämnar plats för en konversation om problemet.
  •  
         
 16.  
             

  Del 3      Med mer uppmärksamhet  ,

    
   
 1.             1      Gör det till din prioritet. Oavsett hur mycket stress du har just nu, se till att han vet att du alltid har tid för honom och du kommer alltid ha tid för honom. Ge inte honom känslan av att han måste kämpa för din uppmärksamhet. Gör honom helt klart att han är en av de viktigaste människorna i ditt liv.        
 2.  
 3.             2      Var varm och kärleksfull. Ge honom en kyss, hejdå, vakna och sova. Dölj mot honom när du sitter bredvid varandra. Tryck på honom när han kramar dig. Fysisk skönhet uttrycker kärlek och det är lika viktigt för en man som den emotionella nivån när han är i ett kärleksfullt förhållande.        
 4.  
 5.             3      Lär känna honom. Det är viktigt, oavsett hur länge du har varit tillsammans. Men det är särskilt viktigt om du bara blev kär i varandra. Ta reda på vad han gillar och vad som inte gör det. Fråga honom om hans förflutna och planer för framtiden. När han inser att du vill lära känna honom riktigt bra, visar det honom att du är seriös om honom.  
    
  • En del av att lära känna varandra låter honom också berätta vad han vill berätta. Detta är också sant om det är långvarigt och inte intresserar dig. Naturligtvis ska din konversation inte alltid ledas av honom. Om du vill ha en hälsosam relation med honom, bör du se till att du båda kommer att prata om saker som är viktiga för dig.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Möt hans vänner och familj. Om du aldrig har träffat henne, be din vän att presentera dig för de andra viktiga människorna i hans liv. Efter det första mötet borde du göra ett försök att hålla kontakten med några. Genom att involvera dessa människor i ditt eget liv visar du honom att du vill ansluta sitt liv ännu mer med din.  
    Samtidigt borde du inte bry dig om han spenderar tid med dessa människor ensamma. Detta gäller särskilt för sina kompisar, med vilka han förmodligen också vill göra något utan dig då och då. Mäns kvällar är viktiga för män, så ge dem tiden.  
         
 8.  
 9.             5      Crawl med honom. Ibland kan din vän gömma sig från resten av världen. Göm dig själv med honom, om du kan. Han kanske inte vill prata om vad som händer i honom, och han kan göra något annorlunda för dig. Att vara med honom medan du stänger in på resten av världen, gör honom till en trygg och stabil följeslagare i hans liv.        
 10.  
 11.             6      Gör dig snäll mot honom. Om du har varit ett par på ett tag kan du båda ha nått en punkt där du känner dig väldigt bekväm med varandra och inte behöver räkna upp för den andra. Med regelbundna mellanrum borde du överraska honom med det faktum att du glider in i din vackraste klänning och applicerar lite smink. Om han komplimangerar dig eller ger dig ett beundrande utseende, låt honom veta att du just har arbetat för honom.        
 12.  
 13.             7      Uppfylla sina fysiska önskningar. Om du har blivit naturligt intim med varandra i ditt förhållande, bör du försäkra dig om att du uppfyller dina behov och gör det för dig. Det betyder inte att du ska göra vad han vill, oavsett vad du vill ha. Det betyder bara att du ska ta tid att göra honom glad och inte bara ta hand om dina behov.  
    
  • Glöm inte att detta steg endast gäller när du har blivit fysiskt närmare i ditt förhållande och du vet att du båda känner dig bekväm med hur snabbt det händer. Känn inte pressad att bli fysiskt intim med en man om du inte är redo för det ännu.
  •  
         
 14.  
            Läs mer... (2)      
Relationer populär:
Hata någon du älskade.

Behandla människor som underskattar dig.

Träffa en tjej.

För att återfå sin ex flickvän.

En tjej med ord antörnen.

Få någon att lämna dig ensam.

Vara älskvärd.

Överleva förlusten av en kärlek.

Låt andra le.

Prata med en tjej.

Som tonåring, kom i kontakt med tjejer.

Hantera mindre intelligenta människor korrekt.

Flirta med kvinnor.

Känn bra nära din vän.

Be om ursäkt till flickvännen.

Håll ditt humör under kontroll.

Fråga din förälskelse för en tid.

Bryta upp med vännen.

Ha en konversation med din vän.

Hantera människor från vilka man ignoreras.

Visa en tjej som du gillar henne.

ako woman