Home \ relationer
 

Ta reda på om din vän är seriös om dig.

 

Är han seriös med mig? Eller vill han bara spela? Varje tjej kommer förr eller senare att ställa denna fråga. Det är bättre att äntligen vara säker på att svara i enlighet med detta. Du kan enkelt ta reda på det. Notera bara följande steg.

              

Förfarande .

    

    1      Det första mötet  ,

    
   
 1.   1      Kom ihåg hur du träffade. Det säger ofta mer om en än du kanske tror vid första anblicken. Var det på en fest? När handlar du? I bussen? I skolan? När chattar du? Tänk på varför han var där. Var han på festen för att bli full? Kan det vara att han redan förlorar kontroll eller kanske ilska flera flickor? Det är bara ett exempel. Kom också ihåg hur han hanterade dig första gången du träffade honom. Hörde han dig på? Eller var det en helt neutral samtal? Tänk på att han kommer att behandla dig på samma sätt som du gör med andra tjejer. Om du för närvarande är i ett förhållande eller liknande, fråga dig hur länge du har känt varandra och hur länge det tog dig att bli ett par. Var det för snabbt? Kärlek behöver tid. Och om det hände så snabbt för dig och till honom, blir det snabbt för honom och för en annan. Om du lärde dig varandra genom chatt och samlades, kan du anta att han också skriver med andra tjejer. Hur du hanterar det är ditt beslut.        
 2.  
            

    2      Kommunikation  ,

    
   
 1.   1      Hur pratar han med dig? Visar han respekt? Flickor tenderar ofta att söka bekräftelse. Om du måste säga "Jag är så ful" bara för att höra att det inte är du, ta inte denna komplimang på allvar. Om han verkligen gillar dig, kommer han att komplimangera dig själv och då menar du dem ärligt, för att du inte drev dem, så att säga. Vilken av er kommer först att kontakta?     
 2.  
 3.   2      Om du loggar in honom dagligen, tar han det självklart och antar alltid att du kommer i kontakt. Även om det är svårt: Skriv inte till honom en stund för att se om han ska göra det. Om han är allvarligt intresserad av dig kommer han att kontakta dig.     
 4.  
 5.   3      Vänta inte länge för hans samtal och ber om ursäkt för allt . Visa honom din kärlek, men överdriv inte det. Berätta inte för honom för tidigt att du älskar honom över allt, även om det kan vara så. Annars uppstår ett obehagligt beroende, vilket han automatiskt och kanske ens omedvetet tar för givet.     
 6.  
 7.   4      Du bör inte be om ursäkt för allt, som redan nämnts. Tro på dina misstag, men leta inte efter misstag som inte finns där. Och visa honom om han inte uppträdde korrekt. Tala öppet om vad som exakt stör dig utan att låta det låta häpnadsväckande. Prata med honom om det i tid och inte bara under tvisten.     
 8.  
 9.   5      Visa honom du förväntar dig en ursäkt. Men förvänta dig inte för mycket och inte alla små saker, spel inte den kränkta liverwurst, eller du kommer snabbt på nerverna. Om han är intresserad av dig, bryr du dig inte om honom och i de flesta fall kommer han att be om ursäkt själv.     
 10.  
            

    3      Hur länge är hans senaste förhållande?  ,

    
   
 1.   1      Kanske vill han bara göra sin ex avundsjuka med dig. Eller han är inte helt över henne och använder dig i hemlighet som ett "tröstpris" (kanske till och med omedvetet): låt inte det gå igenom och vara försiktig med det. Risken att han inte är allvarlig om dig är relativt hög om han börjar ett nytt förhållande för tidigt.     
 2.  
 3.   2      Det finns ett ordspråk - & gt; "Ta mig eller låt mig gå." 71112 "Jag är inte ett andra val, och absolut inte återförsäkring."     
 4.  
 5.   3      Om han kommer för nära dig, kan det också vara en indikation. Bli inte besviken om det inte fanns någon kyss på ditt första datum! Detta kan innebära att han inte är intresserad av vad du har, men i vad du är. Vill han ha dig eller bara din kropp? Låt honom inte komma i kontakt med dig bara för att du gillar honom och tillåter honom att. Förlora inte din ära, för att han inte heller kan vara allvarlig med dig. Omhänder inte honom omedelbart. Du borde vara säker på det.     
 6.  
            

    4      Hur lätt är det att ha?  ,

    
   
 1.   1      Han kanske inte är intresserad av ett starkt band, kanske du bara är ett föremål eller en vän till honom. Kom ihåg hur lång tid det tog att träffas (om du är i ett förhållande med honom).     
 2.  
 3.   2      Har du märkt hur fort allt gick? Om han skriver till dig, men på något sätt vill han inte träffa dig personligen eller bara säga det, men gör inte riktigt några planer på det... då kan du börja tänka på det.     
 4.  
 5.   3      Några killar söker bara bekräftelse på att de kan ha många tjejer. Måste du kämpa för honom? Det är bra om du måste göra någonting åt det innan förhållandet, men om du fortfarande kämpar för ett närmare band nu alldeles för länge och du inte får något från hans sida så är chansen ganska dålig.     
 6.  
            

    5      Acceptera det!  ,

    
   
 1.   1      Om du har kommit fram till att han inte är allvarlig med dig, bli inte besviken. Jag skulle hellre vara glad att äntligen vara säker. Varför slösa din tid med någon som inte uppskattar ditt värde och där du bara lägger energi, men du får inte riktigt något själv? Skitsnack.     
 2.  
 3.   2      Det finns många andra där ute och tydligen bättre pojkar. Glöm det och se fram emot. Du har kanske hoppat på för mycket, så vad? Det är inte ditt fel. Om du plötsligt går vilse nu, då kanske det inte spelar någon roll, för att han inte ens var allvarligt intresserad av dig. Men kanske kommer han att komma tillbaka själv om han inte har någon annan. Låt inte det lura dig och definitivt inte använda dig, men leva ditt liv som vanligt. Föreställ dig inte att du inte har varit tillräckligt bra. Någon som spelar med dig så är inte tillräckligt bra för dig.     
 4.  
        
Relationer populär:
Avgörande av en strid.

Gör ögonkontakt.

Erkänn när din flickvän vill bryta upp sig.

Håll ett förhållande.

Så här slutför du ett förhållande.

Tämja en fri ande.

En medelålders tjej som ber om ett datum.

För domstolen en tjej.

Gör en tjej som dig.

Att vara romantisk i sängen.

Komplimanger en tjej.

Bibehålla relationer.

Bjud in en tjej till prom.

Kommunicera genom kroppsspråk.

Acceptera en komplimang.

En arg person lugnar sig.

Återställ din flickvän efter en uppbrott.

Att återhämta sig från en relation med en sociopat.

Visa din vän att du älskar honom (och bara honom).

Jag älskar att säga dig på hindi.

Ett liv i celibat.

ako woman