Home \ relationer
 

Ta reda på om HE är den rätta.

 

När man är kär, övertygar man sig enkelt att han är den rätta. Men hur kan du verkligen vara säker? Vi har sammanställt några tips och strategier för att se om en vän eller partner har rätt eller fel.

              

Förfarande .

    

    1      Hur känner du sig i hans närvaro  ,

    
   
 1.            1      Du känner dig nära honom som superhjälte Wonder Woman, så intelligent och emanciperad. När du är med honom vet du att ingenting står i vägen för att nå dina mål. Du är inte rädd för livets utmaningar, för det ger dig självförtroendet att vara starkt nog att hantera det. När du är med honom borde du känna att du kan och kommer att vinna med hela världen.        
 2.  
 3.             2      Du känner dig bekväm i din närvaro och självsäker. Det här handlar inte bara om din dumma eller roliga sida som bara är nära vänner eller familjen. det betyder att han också kan se dig försvarslös och sårbar, till exempel utan smink, när du är svettig efter träning, när du är rädd eller medan du gråter.       
 4.  
 5.             3      Skämm dig inte i hans närvaro. Känner du dig behöva dölja saker från honom? Om du tror att du måste gömma saker om dig själv eller ditt liv, kanske är han kanske inte den rätta. Han borde älska dig, oavsett hur. Om du är orolig att han kommer att döma dina lite håriga ben på vintern dålig, då kanske han inte är den rätta.       
 6.  
 7.             4      Fråga dig själv hur ofta du tänker på framtida planer. Kan du tänka dig att krama varandra på framtida födelsedagar eller semestrar? Har du fantasier om lägenheten, huset, husdjur eller till och med de barn du någonsin har med honom?                 
 8.  
             

    2      Hur han hanterar dig  ,

    
   
 1.             1      Notera när han säger "Jag älskar dig". Det är trevligt att säga "Jag älskar dig också" när du säger det, men det är viktigt att du inte alltid är den första som säger "Jag älskar dig". Han måste också säga det ibland. Detta visar att han tänker på hur mycket han tycker om dig och att han inte bara följer standardskriptet som han förväntas ha. 
    
  • Oroa dig inte för mycket om han inte säger det. Vissa killar är väldigt ovilliga att avslöja sina känslor. Fråga honom varför han aldrig säger det först och berätta för honom att du gillar det. Det gör det lättare för honom att säga det.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se till att han inte trycker på dig för att bli intim innan du är redo. Om du vill njuta av din kropp innan du känner din personlighet har du definitivt inte dina behov i åtanke. (Och om han inte kan ignorera sina egna önskningar när det gäller sex, kommer han säkert inte att lyckas knyta upp eller starta en familj.)       
 4.  
 5.             3      Lägg märke till om han kontrollerar eller inte. Om han ofta berättar vad du ska göra, försök att kontrollera ditt liv eller manipulera dina känslor för att få det han vill ha, se upp! Den här killen är osäker och tycker att han har överhanden i ditt förhållande. "Den rätta" kommer att vara säker i din närvaro och låta dig vara dig själv.       
 6.  
 7.             4      Lägg märke till om han håller dig borta från sina kompisar eller inte. Om han vägrar att involvera dig i sina sociala planer och undviker att berätta vad han och pojkarna gjorde igår kväll är han självklart inte redo att ta dig in i sitt liv och det kan till och med vara lite lat ,       
 8.  
 9.             5      Se om han pratar om din framtid. Om båda är inte i ett förhållande där du öppet kan diskutera framtida möjligheter, leta efter eventuella tips från din sida. Även en otydlig fråga om vad du två kommer att göra i minst en månad eller två vid ett evenemang är ett gott tecken. 
    
  • Om han föreslår dig för tidigt (till exempel före årets slut), ta tid att analysera varför han har bråttom. Har du en tendens att säga ja, föreslå ett långt engagemang för att vara säker.
  •  
  • Om han inte vill diskutera en gemensam framtid även efter en lång tid (låt oss säga efter ett år), kommer han förmodligen inte att överväga det.
  •  
         
 10.  
             

    3      Hur man hanterar honom  ,

    
   
 1.             1      Se till att du kommer ihåg födelsedagen, ditt årsdag och speciella dagar som är viktiga för honom utan hjälp. Detta kommer att berätta om du tänker på honom, även om han inte är med dig. Gör plats för honom inte bara i ditt liv utan också i dina tankar.       
 2.  
 3.             2      Gör honom till komplimang, även om han ser bättre ut. Känner du dig till honom, även om han har mat i tänderna eller suddigt hår? Eller ökar eller minskar hans åtdragningskraft beroende på hur väl han förbereder sig för dig?       
 4.  
 5.             3      Är du glada att inkludera honom i ditt liv? Din beröm till dina vänner och deras acceptans av din familj är en stor förtroende. Om du däremot inte är säker på ett förhållande kan du vara omedvetet letar efter ursäkter för att inte presentera eller prata om det. 
    
  • Inkluderar du honom i familjeplanerna? Till exempel bjudar du honom att delta i en familjesemester (eller antar du bara att han kommer med utan inbjudan)?
  •  
  • Vill du hjälpa honom eller henne att förstå sin familj (eller står du upp för honom) eftersom det är viktigt att familjen gillar dig?
  •  
  • Föreslår du att han ska ringa din mamma om han behöver råd om matlagning, städning etc.?
  •  
         
 6.  
             

    4      Hur arbetar du tillsammans  ,

    
   
 1.             1      Se hur du byter varandra. Vi människor förändras ofta när vi spenderar mycket tid med någon annan (särskilt någon som betyder mycket för oss). Ibland byter vi varandra till det bättre och ibland byter vi varandra till det värre. Du måste bestämma om du har ett positivt inflytande på honom och han på dig. 
    
  • Tror du att en av er är possessiv, avundsjuk, misstänksam, lat eller ständigt stressad? Då är han nog inte någon du vill spendera tid med. Han är nog inte avsedd för dig och du kommer inte att tycka om den person du blir när du stannar hos honom.
  •  
  • Tror du att du inspirerar varandra att vara bättre människor? Letar du efter mer av livet och själv när du är med honom? Gör han detsamma Är du ömsesidigt snällare och lyckligare människor? Då är detta ett hälsosamt förhållande, och du kommer att förbättra varandras liv.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Reflektera över hur han lever sitt liv. Är det i linje med framtidsvisionen? Har han samma värden? Det skulle till exempel vara tvivelaktigt om det skulle fungera om du skulle återanvända det och kasta papperskorgen ut ur sitt bilfönster.       
 4.  
 5.             3      Kom ihåg hur du säger att du gillar varandra. Är det trevligt att visa dig hans kärleksfulla sida? Berätta du för honom att du älskar honom, ibland även med tillägg som. T.ex. "Jag älskar dig väldigt mycket", eller börjar du spelet "Jag älskar dig mer"?       
 6.  
 7.   4      Finns det några skillnader mellan vad som sägs och vad som står över ? Vi är ofta så blinda av någon som talar poetiskt om hans kärlek, att vi bryr oss inte om han faktiskt har bevisat det. Å andra sidan kan vi vara så frustrerade av någon som inte gillar poesin som vi förbiser de omsorgsfulla, kärleksfulla gesterna från hans sida. Tänk på om en av er passar in i en av dessa kategorier.     
 8.  
 9.             5      Tänk på hur bekväm du är i varandras miljö. Det sägs ofta att leva tillsammans är det sanna testet om kompatibilitet; Ett förhållande som bara äger rum i restauranger och parker kan innehålla vin och rosor, men dela rengöring av rätter, se varandra, raka och snubbla över smutsig tvätt kan göra slut på en illusion på nolltid. Om du bor tillsammans, fråga dig själv hur bra den enskilda personen och de gemensamma kompromisserna om ansvar är. Om inte, bytte du åtminstone nycklar till varandras plats? Och i så fall, hur välkomna är ni båda?       
 10.  
 11.             6      Undrar om du har en bekväm balans när det gäller att spendera tid tillsammans och ifrån varandra. Att ha egna intressen skapar ett mer intressant förhållande och hjälper både att upprätthålla en sund och självständig identitet. Om förhållandet är på rätt väg, kommer du att känna dig bekväm och säker även när du är separerad.       
 12.  
             

Tips .

                    

Varningar .

             
Relationer populär:
Du kommer ut som en transgender.

Kyssar en tjej i biografen (för tonåringar).

Att veta vad det innebär att älska någon.

Börja med datum.

Ta reda på om din vän är seriös om dig.

Fortsätt med din bästa vän efter en kamp.

Bli av med skuld och bygga självkänsla.

Imponera din vän.

Kyssar mellanskolans flickvän.

Visa medkänsla.

Visa en tjej som du gillar henne utan att säga det.

Slå upp tjejer på Facebook.

Planera en romantisk kväll.

Ta över relationens slut.

Hitta en vän om du inte känner dig tilltalande.

Hantera en vän med PMS.

Bekväma en vän efter en död.

Hantera mindre intelligenta människor korrekt.

Hantera passivt aggressivt beteende.

Att veta vad det innebär att älska någon.

Var en älskare.

ako woman