Home \ relationer
 

Få en lesbisk flickvän.

 

Att lära känna potentiella partner är utmanande och kan göra dig nervös. För lesbiska kvinnor kan det vara ännu svårare att hitta en partner på grund av osäkerheten kring den andra människans sexualitet. Lyckligtvis finns det i det moderna samhället många möjligheter att träffa andra lesbiska. Även i områden där det är farligt att vara öppet lesbisk, kan online dating-tjänster och råd på internet hjälpa dig att hitta din kärlek.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Lär känna andra lesbiska  ,

    
   
 1.            1      Anslut LGBT-händelser. Om du bor i ett område där LBGT är vänlig, sök på webben för händelser. Från prideparader, till barna kvällar, till tillfälliga sociala möten, tar dessa händelser trycket och osäkerheten att försöka hitta andra lesbiska på platser där heterosexuella ödmjukar sig. Sök efter det på meetup.com, i sociala nätverk eller kollektivt via en sökmotor. 
    
  • Om du bor i USA hittar du gemenskapscentra i närheten i lgbtcenter.org-databasen.
  •  
  • Om du inte vill att alla i ditt liv ska höra, gå till evenemang i närliggande städer där du är mindre benägna att träffa någon du känner.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tillbringa mer tid med dina favorit sociala aktiviteter. Så mycket som vi alla vill lära känna någon utan att gå hem, kommer din potentiella partner inte att delta i planen. Många lesbiska par har träffat för första gången sport eller volontärarbete på skydd, men du behöver inte begränsa dig till dessa stereotyper. Hoppa till sociala aktiviteter eller en hobby som du älskar, och din entusiasm kommer att locka folk som delar dina intressen. 
    
  • Konserter är en annan stor mötesplats. Letar efter band med musiker från LBGT-scenen eller en tydligt lesbisk fanbas.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gå till en lesbisk bar. Det här är inte så vanligt längre, så använd chansen om det finns ytterligare en i din stad. Om inte, är barer för homosexuella också värda ett försök. Många målmän, men du kanske tycker att de har lesbiska kvällar. 
    
  • Skicka inte falska signaler genom att ta din heterosexuella manliga vän till en homosexuell eller lesbisk bar.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Datum online. Hemsidor och dataprogram är extremt populära sätt att lära känna varandra. Här är några av de mer populära alternativen: 
    
  • OkCupid, Match.com, Massor av fisk och eHarmony har alla lesbiska samhällen. Om du inte har kommit ut, använd OKCupids förmåga att dölja din profil från heterosexuella personer.  
  •  
  • Kompatibla Partners är en webbplats för LGBT-personer som bara söker ett förhållande.
  •  
  • Brenda och Hennes (detta inkluderar socialt nätverkande) är datingspel för lesbiska bara. Mest populära datingapps ger lesbiska tillsammans med män, otroligt som det är. (Hinge kan vara undantaget här.)
  •  
         
 8.  
 9.             5      Skapa kontakter i samhället. Om du har deltagit i en Pride-händelse och har träffat drömkvinnan, grattis - du är lyckligare än de flesta. Alla andra borde ta den långsiktiga vägen och bygga upp vänskap i det lokala lesbiska eller bisexuella samhället. Dateringspoolen är inte den största och du ser förmodligen samma ansikten om och om igen vid olika evenemang. Om du kan skratta om ett dåligt första datum och empati med dina medkämpare, kommer du att göra fler kontakter och vara redo för fler möjligheter. Ännu viktigare är att du blir en del av ett stödjande samhälle.                 
 10.  
             

  Del 2      Gå till en kvinna  ,

    
   
 1.             1      Bygg självförtroende . Det är normalt att du är blyg när du närmar dig någon som du tycker är attraktiv. Gör ditt bästa för att vara positiv och vänlig, oavsett vad, och övningen kommer att göra dig mer självsäker. En avslappnad attityd gör dig mer attraktiv och du känner dig bättre också. 
    
  • En annan stödjande kvinna kan hjälpa och stödja dig när du behöver uppmuntran. Bara agera inte för vänligt, annars kan tjejen kanske tänka på dig, du är ett par.
  •  
  • Gissningsspelet "Är hon rak?" ger lesbisk dating en annan utmaning. Att flytta i LBGT-scenen kan minska din nervositet, speciellt om denna erfarenhet är ny för dig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gör ögonkontakt och le. Om du inte har en isbrytare som Om du till exempel har en gemensam vän som kan presentera dig, bör detta vara ditt första steg. Om hon håller ögonkontakt i några sekunder, ler tillbaka eller tittar upprepade gånger i din riktning, accepterar det som en inbjudan att närma sig henne.       
 4.  
 5.             3      Flirt . Du behöver inget humör - bara starta en avslappnad konversation genom att fråga henne var hon kommer från eller vad hon gör vid evenemanget. Flirta kan vara lika enkelt som dessa tre steg: 
    
  • Vänd hela kroppen och ansiktet och håll ögonkontakt när hon talar.
  •  
  • Ta en liten liten komplimang (hennes ögon, hennes tillbehör, något hon berättade om och det du tycker är coolt).
  •  
  • Om hon svarar bra, springa handen över armen eller luta sig över för att viska något i örat.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Fråga henne om ett möte. Var inte rädd för att smida järnet medan det är varmt. Om hon har pratat med dig i fem eller tio minuter och verkar glad, finns det en bra chans att hon är intresserad. (Och helt uppriktigt, om det visar sig att hon är heterosexuell, så är det bättre att få reda på det snarare än senare.) "Jag skulle vilja ringa dig," "Kan jag få ditt nummer?" eller "Ska vi gå till kaféet tvärs över gatan?" är bra sätt att signalera dina avsikter till henne. Om du får hennes nummer, ring henne efter en dag eller två för att göra ditt första datum.       
 8.  
             

  Del 3      Håll ett förhållande  ,

    
   
 1.             1      Var dig själv. Tanken bak att träffa någon är att ta reda på om du är rätt person för varandra. Om du låtsas vara någon du inte är, blockerar du bara det och det kommer troligtvis att orsaka problem senare. Om det här är din första gången att dö en kvinna, eller om du inte är säker på din sexualitet, säg det. Om du gömmer din homosexualitet från din familj, dina kollegor och dina vänner, pratar du om det så snart det är uppenbart att detta förhållande kan leda någonstans. Inte alla är redo att vara ditt experiment eller bara presenteras för dina föräldrar som en "vän". Så svårt som att slam dörren för ett förhållande blir det bara mer smärtsamt om du fördröjer samtalet. 
    
  • Samma sak gäller vice versa. Om du har varit öppen för din sexualitet i flera år och din integritet är mer konfidentiell, prata med henne om det. Lär känna dina ömsesidiga komfortzoner tidigt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lär känna varandra. Tala om dina intressen och fråga dem om deras. Under de första datumen ansluter du. Fråga ("hur ofta går du dit?" Eller "hur var det för dig?") Att engagera dem i en mer ingående konversation. Om hon är tveksam, byt till ett vardagligt tema för att få henne att må bra. 
    
  • Undvik att bli för personlig. Under de första dagarna är det inte en bra idé att dyka in i det mörka förflutna eller personliga svårigheter. Spara detta för senare när det gäller ett långsiktigt åtagande.
  •  
  • Prata aldrig om dina tidigare relationer med ett datum. Det kan vara svårt att undvika ett namn när de träffar en tätt knuten lesbisk gemenskap, men det betyder inte att ditt datum behöver veta något om ditt sexliv eller din känslomässiga koppling till en annan person.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Prata om dina förväntningar. Ärlig kommunikation är det viktigaste i varje relation. Detta är ännu viktigare om en av er, eller båda, är ganska ny för att träffa (eller till och med dö) samma könsmänniskor och kan leda till oklara förväntningar i sociala situationer. Tydligen kan mindre etikettproblem som vem betalar maten leda till onödiga spänningar. Koppla av och prata om det innan du antar att det är en personlig förolämpning. 
    
  • Stöd inte alla dina förväntningar på mankvinna / kvinnodynamik (om det passar ditt förhållande alls). Du förföljer inte ett homosexuellt förhållande och behöver inte tilldela "man" och "kvinna" roller.
  •  
  • Till skillnad från vissa stereotyper är öppna relationer bland lesbiska inte vanliga. Bortsett från det kan oförmögna förväntningar uppstå från ingenting i alla avseenden. Om exklusivitet (eller brist på det) är viktigt för dig, prata om det innan någon blir skadad.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Håll det spännande. Om du gillar var detta leder, försök att hålla det friskt och friskt. Utnämningar för spännande aktiviteter, hjärt-till-hjärtsamtal och små, intima stunder är livsnerven i varje relation. Det finns ingen standard på hur mycket tid eller hur många datum det tar innan du anvender ordet "flickvän", men om du är både glad och intresserad kommer ögonblicket att komma.       
 8.  
             

Tips .

                Läs mer... (4)      
Relationer populär:
Tips för kyssar (för pojkar).

Gör din flickvän älskar dig mer.

Glömma en tjej du är kär i och det har en pojkvän.

Starta en konversation med en tjej.

Cuddling.

Var en romantisk partner.

Hantera konflikter.

Ge en varvdans.

Ta med det när vänner vänder sig mot dig.

Ha ett långsiktigt förhållande.

En tjej lockar uppmärksamhet.

Var mindre besittande gentemot din partner.

Känn om en pojke är intresserad av dig.

Kyssar offentligt.

Gör en tjej att skratta.

Hantera utan en vän.

Pratar med tjejer på nätet.

Hantera husrätter som bara inte vill gå.

Var nonchalant.

Beteende i närvaro av en pojke.

Låt en manlig vän på ett trevligt sätt veta att du inte är romantiskt intresserad av honom.

ako woman