Home \ relationer
 

Hantera en possessiv vän.

 

Ibland beundrar flickor egenskaperna av possessiv girighet; Det är som om han var omtänksam och kärleksfull. Vad händer om det här är din väns enda attribut som gör ditt förhållande till ett levande helvete? Då måste särskilda åtgärder och försiktighetsåtgärder vidtas för att upprätthålla relationen. Annars finns det alltid möjlighet att skilja sig!

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Försök att förstå din vän. Känn honom bra. Dessutom: Var han redan possessiv från början eller blev han så senare? Försök ta reda på vad som väger ner honom. Varför verkar han konstig?       
 2.  
 3.             2      Känn tecknen på possessiveness. När uppträder han plötsligt konstigt? Vilka förändringar i ton och beteende? Är han possessiv av en viss pojke eller av alla pojkarna är du snäll mot?        
 4.  
 5.             3      Nu är det dags att agera. Låt honom sitta och ge honom att förstå att du älskar honom väldigt mycket, du vill inte avsluta ditt förhållande och du oroar dig för honom. När det gäller en viss pojke, ta inte upp några problem som är relaterade till honom. Om möjligt, gå ut med både till lunch eller middag. Så din vän förstår ditt förhållande med den här personen.        
 6.  
 7.             4      Involver din vän i aktiviteter. Du kan också starta en aktivitet tillsammans, så att du kan tillbringa kvalitetstid tillsammans. Eller överraska honom genom att visa honom din kärlek och vård. Ibland är en man possessiv om han är osäker i förhållandet. Var tålmodig och öppen för din vän, försök att eliminera alla hans osäkerheter.        
 8.  
 9.             5      Det är ett viktigt steg när din vän upptar ditt utrymme, tar bort alla beslut, berättar vad du ska bära och vad som inte gör eller gör saker som skadar dig. Du borde vara fast och tydlig och berätta för honom att du inte gillar det och att det gör ont på dig. Ange grundläggande regler så att du kan ha ditt eget utrymme. Låt honom inte komma in i ditt eget privata utrymme. Berätta för honom och klargör att det är okej att spendera tid från varandra.        
 10.  
 11.             6      Om din vän inte förändras och fortfarande stör dig är det dags att du bryter upp.                  
 12.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Relationer populär:
Gör en man förälskad i dig.

Ta över det när du är borttagen på Facebook som en vän.

Gå ut med en jungfru.

Välj rätt vänner.

Hitta en vän om du inte känner dig tilltalande.

Irriterande människor är irriterad.

Hantera Asperger syndrom med en pojkvän.

Gör din flickvän älskar dig mer.

Att vara med en arbetsvakt.

Få din vän att betala mer uppmärksamhet än hans vänner.

Bli av med skuld och bygga självkänsla.

Led en sund relation.

Män som vill ha ett långsiktigt förhållande förstår.

Gå ut med en Stenbocksman.

Sluta vara en alltför avundsjuk flickvän.

Ett förhållande upprätthålls även efter sommarsemestern.

Gör din mamma lycklig.

Släpp.

Gör en person med stjärnteckenet Pisces som du.

Imponera en tjej så att hon blir kär i dig.

Älska någon med zodiakvågan.

ako woman