Home \ relationer
 

Tilltala sin förälskelse.

 

Känner du någon som har känt känslor i åratal? Är du trött på att den här personen bara ignorerar dig? Du kan ta tag i deras uppmärksamhet och göra dem som du, om du bara lägger lite jobb och har lite tur. Läs den här artikeln och ta reda på hur det är gjort!

              

Förfarande .

    

  Del 1      Bli mer attraktiv  ,

    
   
 1.                    1      Få det bästa av dig. Om du (det vill säga den sanna "du") vill locka någon (och på lång sikt), måste du vara attraktiv för den personen. Du måste vara det bästa alternativet för dig själv, med alla dina goda egenskaper i framkant och hantera frågor direkt.  
    
  • Lär dig roliga färdigheter. Lär dig vilken typ av roliga färdigheter du alltid ville ha. Det kommer att göra dig glad och intressant för andra. Passion och talang är attraktiva och det hjälper dig mycket, att andra gillar dig.
  •  
  • Hjälp andra. Ingen gillar en riktig idiot. Visa din förälskelse att du är en vänlig, underbar person som älskar att hjälpa andra. Du kan hjälpa dina vänner eller personerna omkring dig, eller du kan hjälpa samhället genom volontärarbete.
  •  
  • Koppla av. Var rolig. Ha en bra humor. Svettas inte över varje litet problem. Och gå inte igenom varje gång du pratar med din förälskelse. Folk gillar att vara med andra som hjälper dem att slappna av, så om du ser överarbetade hela tiden, kommer du svårt att locka dem.
  •  
  • Ändra vad du vill ändra om dig själv. För dig och för ingen annan. Om det finns saker du inte kan stå, ändra dem. Det är inget fel med det. Men du borde göra det själv och ingen annan. Tvinga dig att vara någon du inte är kommer inte att fungera i längden och du vill att andra ska älska dig för ditt sanna jag.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Ta hand om dig själv. Ät sunt, sulta inte ihjäl och gör mycket sport. Detta kommer att hjälpa dig att se frisk och stark, en mycket attraktiv funktion för de flesta. Du kommer också att känna dig mycket bättre, vilket kommer att visas i dina dagliga interpersonella möten.        
 4.  
 5.                  3      Håll dig ren. Lukta alltid fräscha genom att ta en dusch regelbundet och ha på sig rena kläder. Glöm inte deodoranten! Lukta dåligt kan verkligen köra många människor ut, även om du har en bra personlighet.        
 6.  
 7.                  4      Se bra ut. Använd snygg kläder och ta hand om ditt hår och huden. Du behöver inte klä dig som en filmstjärna eller bära märkeskläder. Bara ha det som ser bra ut på dig och det kommer att locka uppmärksamhet åt andra människor.        
 8.  
 9.                  5      Var självsäker! Självförtroendet är otroligt attraktivt för både pojkar och tjejer. Självklart behöver du inte vara så självförsiktig (människor är sällan så självsäkra som de verkar vara), låt bara folk tro att det är du. Gör detta genom att inte ständigt be om ursäkt för andra eller förnedrande dig själv. Ställ dig istället upp och följ de saker som är viktiga för dig.        
 10.  
 11.                  6      Visa dem hur underbara du är. Låt din förälskelse se den bästa sidan av dig. Var vänlig och snäll mot honom, aldrig klaga på dina problem eller vara riktigt negativ när personen är runt. Blaspheme eller bli väldigt arg. Låt personen se de saker som verkligen gör dig lycklig och visa dem hur mycket kul du har med dina vänner.                  
 12.  
             

  Del 2      Möt din förälskelse  ,

    
   
 1.                  1      Var en bra vän. Folk gillar att vara med någon som faktiskt kunde vara deras bästa vän. När allt kommer omkring vill du följa med din partner! Visa personen som du kan fylla denna roll genom att vara en bra vän. Stötta henne när hon har problem och hjälpa henne att vara sitt bästa själv genom att uppmuntra henne att nå stjärnorna.        
 2.  
 3.                  2      Spendera tid tillsammans. Du kan inte få personens uppmärksamhet och lära känna dem bättre om du aldrig spenderar tid med henne! Möt, antingen ensam eller med en grupp vänner (en grupp är först och främst bättre) så att personen kan se hur mycket kul du kan ha med dig. Du kan gå på bio, spela spel tillsammans eller gå till speciella evenemang som en lokal konsert.        
 4.  
 5.                  3      Lär känna personen. Prata med din förälskelse och lära känna ditt sanna jag. Personen kommer inte att ta din attraktion på allvar om de känner att du inte känner till dem eller inte gillar dem för vem de egentligen är. Prata om de saker som är väldigt viktiga, till exempel målen i livet eller synpunkter på aktuella incidenter. Det här är ett utmärkt sätt att träffa någon (och viktigare än att känna till någons favoritfärg).        
 6.  
 7.                  4      Låt henne träffa dig. Visa den person du verkligen är. Allt du vill veta om dem, låt dem ta reda på dig. Var öppen för frågor och försök att inte vara super-mystisk. Du vill att hon ska uppfatta dig som en komplett, riktig person.        
 8.  
 9.                  5      Hitta likheter. Hitta de saker du har gemensamt. Det här är de saker du kan ansluta till och dela med varandra. Detta kommer att ansluta dig närmare och på djupare nivå med personen och orsaka långvariga känslor på båda sidor. Börja med något som filmer och musik och gå till saker som hobbies.        
 10.  
 11.                  6      Dela passionerna hos personen. Även om du gillar andra saker än de som är viktigaste för personen, försök förstå dem och förstå deras mening. Att förstå vad som är särskilt viktigt för din förälskelse, och kanske även att lära sig att njuta av det, är en viktig del i att utveckla ett förhållande.        
 12.  
             

  Del 3      Starta ett förhållande  ,

    
   
 1.             1      Låt din förälskelse vara en oberoende person. En av anledningarna till att många människor motstår motvilja är att de är rädda för att de kan förlora mycket av sin frihet. Visa din förälskelse att han inte behöver vara rädd för dig. Inte bara låter han vara en oberoende person, du visar också att du kan vara oberoende.       
 2.  
 3.             2      Visa tillgänglighet. Låt din flock inte tro att du är efter någon annan. Se till att du utstrålar att vara singel och letar efter ett förhållande. Flör inte för mycket med andra och spendera inte för mycket tid med medlemmar av det motsatta könet.       
 4.  
 5.             3      Flörta med din förälskelse. Börja visa ditt intresse genom att flörta med personen. Det kan inte bjuda in eller intressera dig eftersom det helt enkelt inte kände igen att du var på den. Så släpp några tips. Börja inte flörta för tidigt. Du måste först upprätta en vänskap om du vill garantera en framgång.       
 6.  
 7.             4      Tryck på personen. Inte där! Tztztz. En mild touch på axeln eller underarmen (eller ens på handen eller ansiktet, om du är modig) kan visa ditt intresse och få den personen att känna gnistan! Dessa är mycket intima, passionerade gester och deras avsikt är svår att tolka. Gör det självklart, i en konversation, till exempel, och låt det inte hända av misstag. Du behöver en anledning till det, annars verkar det för tvingat.       
 8.  
 9.             5      Berätta för din förälskelse att du gillar det. Om personen fortfarande inte förstår tipsen kan du behöva bli mer direkt och fritt erkänna att du gillar dem. Det är skrämmande, det är tydligt. Hjärtfylld medkänsla. Men du kan göra det! Var modig och modig! Om du tar initiativet kanske du gillar personen ännu bättre.       
 10.  
 11.             6      Fråga om ett datum. Om personen säger att de tycker om dig också, eller om du vill hoppa över det sista steget och gå direkt till det, borde du bara bjuda in dem till ett datum själv. Detta ansvar är vanligtvis hos pojkarna, men det är inget fel med en tjej som tar ledningen! Vänta lite tid tillsammans och ta reda på om du har en chans. 
    
  • Var inte rädd för avslag. Om personen bara inte känner som dig, är hon inte rätt partner för dig! Du hittar din specialpartner än. Det tar bara lite tid.
  •  
         
 12.  
             

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>  

<91112>  

<91112>         

Relationer populär:
När tjejer hanterar att vara kär i en tjej.

Exponera en sociopath.

Få någon att gilla dig.

Manipulera människor.

Distinguera kärlek och vänskap.

Prata med en kille som inte gillar dig längre.

Bli populär i skolan.

Låt en pojke ångra att han har förlorat dig.

Att hålla ett långdistansförhållande spännande.

Vinn en redan tilldelad tjej för sig själv.

Könssynk.

Ett liv i celibat.

Var inte självisk längre.

Samla pengar för en bra sak.

Gör komplimanger till människor.

Erkänn när din flickvän vill bryta upp sig.

Gå ut med en mogen man.

Hitta kärlek.

Var inte en olägenhet.

Hitta en man.

Var vän med en tjej som gav dig en korg.

ako woman