Home \ relationer
 

Fake a hickey.

 

Hickeys är resultatet av intensiv sugning eller bitande som bryter ner blodkärlen under huden. För det mesta vill folk bli av med hickeys. Men om du försöker ha en hickey, finns det några sätt att faktiskt skapa en blåmärken, eller åtminstone ett utseende.

              

Förfarande .

    

    1      Fake en hickey med en flaska  ,

    
   
 1.            1      Välj en plats för hickey. De flesta hickeys tenderar att ligga runt nackområdet, men de kan också hittas på alla delar av bröstet. 
    
  • Om du bestämmer dig för att placera hickey på nacken, gör den på sidan av nacken. Undvik området under hakan och mitt i nacken (eller runt din matstrupe). En hickey på sidan av nacken är mer trovärdig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Få en 2-liters flaska. Flaskan är det instrument du använder för att göra hickey. Ta flaskan mellan händerna och pressa den i mitten.  
    
  • När du förbereder dig för att göra din hickey hjälper den att stå framför en spegel så att du kan se vad du gör.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Placera flasköppningen på din kropp. Sätt i den pressade flaskans mun på platsen där du har bestämt dig för att göra din hickey. Öppningen av flaskan måste vara nära din hud och du måste minska trycket i mitten av flaskan för att skapa sug. Håll flaskan på plats i cirka 15 sekunder. Ta bort flaskan efter 15 sekunder och ta bort den från din hud. 
    
  • Tänk på att ju mindre luft i flaskan (ju mer du klämmer ihop flaskan), desto mer sug appliceras på huden. Denna ökade sugledning leder till snabbare bildning och en mer intensiv hickey.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Överväg att bredda hickey. Överväg att flytta flaskan en tum eller två och gör en annan hickey eftersom flaskans mun är en perfekt cirkel. Denna andra hickey behöver inte vara lika intensiv som den första. Därför kan du försöka minska trycket på flaskan eller hålla det på huden i en kortare tid. 
    
  • Eftersom munnen tenderar att ha en oval form, blir det mer realistiskt att utvidga hickey.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Fake en hickey med ögonskugga  ,

    
   
 1.             1      Välj en plats för hickey. En hickey kan göras någonstans på kroppen, men de brukar bruka vara antingen runt halsen eller bröstet. 
    
  • Överväg att göra hickey på sidan om du bestämmer dig för att lägga den på nacken. Undvik att göra en hickey i mitten av nacken nära halsen eller under hakan.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Få en stor ögonskuggspalett. Få en stor ögonskuggspalett som innehåller ett urval av färger. Färgen du behöver är en mörkrosa, mörklila och mörkblå.  
    
  • Använd en liten sminkborste för att applicera ögonskuggan.
  •  
  • Kom ihåg att om du har en mörkare hudton kan du behöva applicera mer av de mörkare ögonskuggfärgerna för att göra hickey synlig.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sätt på den rosa ögonskuggan. Tryck försiktigt på sminkborsten en eller två gånger i den rosa ögonskuggan. Stå framför en spegel och sätt på sminken. Styr borsten till det område där du gör hickey. Gnid det på din hud i små ovaler av 1,2 till 2,5 cm i storlek.  
    
  • Var försiktig så att du inte lägger för mycket färg på borsten. Du måste sakta och gradvis bygga upp färgen för hickey.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lägg till den lila ögonskuggan. Peka på hörnet av din sminkborste i den lila ögonskuggan och dra i ögonskuggan i mitten av hickey. Fortsätt att göra små ovalar med hela borsten för att bilda hickey. Använd borsten för att dölja den lila färgen runt kanterna av hickey. 
    
  • Om du är osäker, använd mindre av de mörkare ögonskuggfärgerna. Du kan också lägga till mer, men det är svårare att ta av färgen när den läggs till.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Lägg till den blå ögonskuggan. Peka på ett litet hörn av din sminkborste i den blå ögonskuggan och dra den i mitten av hickey. Gnugga borsten i små ovalar och göm den blå mot kanterna på hickey. 
    
  • Eftersom hickey redan ska ta form när du lägger till det blåa behöver du inte så mycket blå smink. Överväg att tappa borsten på sidan av ditt finger eller på kanten av en yta för att ta bort överskott av blå ögonskugga.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Stärka sminken. Spraya en tunn hårspray eller smink som hjälper dig att hålla hickey längre och förhindra att den rubbas på dina kläder. Denna artificiella hickey håller tills du tvättar den av.       
 12.  
             

    3      Gör en hickey med alkoholaktiverad färg  ,

    
   
 1.             1      Välj en plats för hickey. Du kan göra din hickey någonstans på kroppen, men det finns vanligtvis runt halsen eller bröstet.       
 2.  
 3.             2      Få färg aktiverad av alkohol. Alkoholaktiverad färg används ofta för film- och teateranvändning eftersom den är svettbeständig och långvarig.  
    
  • Ett alternativ är greasepaint, men det har en tendens att inte vara så länge och smälta lite på grund av kroppsvärmen.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lägg en liten mängd alkohol på en färgplatta. Öppna en flaska gnidningsalkohol och lägg en bomullsboll på öppningen. Håll flaskan över huvudet ett sekund och vrid det upprätt igen. Tryck på den blöta bomullsbollen över mitten av en färgskål för att skapa en liten vattenpöl. 
    
  • Doppa dina applikationssvampar i denna lilla alkoholreservoar för att fukta och aktivera färgen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lägg en svamp i alkoholen. Knacka på applikatorvampens kant i alkoholen. Krama sedan svampens kant för att fördela alkoholen. Skaka svampens kant på en pappershandduk så att den absorberar överskott av alkohol. 
    
  • Var noga med att stå framför en spegel när du är redo att skapa din hickey.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Applicera den första färgfärgen. Torka försiktigt den fuktiga applikatorns svamp i den röda färgen. Torka försiktigt svampens hörn på huden för att skapa en liten oval ca 1,2 cm lång och 0,6 cm bred. 
    
  • Behandla färgen så mycket du kan. Den prickade looken gör att hickey ser naturlig och autentisk ut.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Applicera den andra färgfärgen. Doppa samma svampapplikator i den mörkblå färgen. Den röda av den tidigare ordningen, blandad med den blåa, skapar en lila färg som ser väldigt ut som en blåmärken. Lätt sväll svampen in i mitten av hickey för att ge det utseende av brutna blodkärl.  
    
  • Låt färgerna sammanfoga. Tryck på svampen i alkoholen och sedan på en pappershandduk för att ta bort överskott av alkohol. Dab på hickey, så att färgerna blandar sig i varandra.  
  •  
         
 12.  
             

Varningar .

                  

Vad du behöver .

                Läs mer... (10)      
Relationer populär:
Hitta drömpartnern.

Ta reda på om din vän är rätt för dig.

En tjej som tröstar.

Övervinna osäkerhet efter att ha blivit lurad.

Ge ett löfte ring.

Bevilja din kärlek till någon.

Hantera homofobiska föräldrar.

Tryggt i närheten av din förälskelse.

Ge partnern tillräckligt med frihet.

Godkänn sexuell läggning hos en nära vän.

Gör vänner med en tjej.

Tänk på att du är bra utan honom.

Bevis på din ex att du fortfarande har känslor för honom.

Hitta en vän i gymnasiet.

Stärka karaktären.

Bli av med ditt dåliga rykte.

Låt någon veta att du gillar honom.

Komma i samtal med kvinnor.

Håll en irriterande ex i bukten.

Få en vän fusk.

Ta över det när du är borttagen på Facebook som en vän.

ako woman