Home \ relationer
 

Få vänner med någon.

 

Alla behöver vänner, eller hur? Det är värt att göra vänner. Du kan träffa någon du kan prata med, spendera tid med, och förhoppningsvis bygga en vänskap som varar i åratal. Det kan också vara svårt att hitta någon att bygga en vänskap med, beroende på om du är en helt okänd person eller en avslappnad bekantskap.

              

Förfarande .

    

    1      Hitta vänner som vuxen  ,

    
     
  1.            1      Hitta och gå med i en grupp som behandlar en av dina intressen. Om en aktivitet är något du gillar att göra, kommer det med största sannolikhet att du träffar personer som delar dina intressen. En sådan sak gemensamt gör det lättare för dig att träffa någon, för då finns det något att prata om.        
  2.  
  3.             2      Rapportera som en volontär till en välgörenhet. Om du offrar din tid för en bra sak kan du få chansen att få nya vänner i utbyte. 
       
    • Du kan hitta personer som du i ditt volontärarbete. Om du har barn som gör en lag sport, frivilligt att bli en tränare för ditt lag. Så här kommer du i kontakt med de andra barnens föräldrar. Om du är troende, överväga att gå med i din kyrka eller annan religiös institution. På detta sätt kommer du också att lära känna de troende.
    •  
           
  4.  
  5.             3      Gör vänner med din granne eller kollega. Du behöver inte alltid leta efter vänner utanför grannskapet. 
       
    • Tror du ofta samma granne på gatan eller i trädgården ute ute med sina barn? Börja en avslappnad konversation med en granne eller granne och bestämma om du vill göra vänner med honom eller henne. Om så är fallet, bjud in din granne för en kaffe eller öl i ditt hem. Gör det enkelt, men försök fortfarande hårt.
    •  
    • Ta tid att träffa dina arbetskamrater. Kanske bland dem är en intressant person med vilken du vill göra något utanför jobbet.
    •  
                     
  6.  
             

    2      Att göra vänner som barn  ,

    
     
  1.             1      Var vänlig mot barnen på din skola eller i ditt grannskap. Var inte rädd för att hälsa på ett barn du ännu inte vet. Kanske blir du inte vänner, men det gjorde inte ont för att försöka, eller hur? 
       
    • Fråga dem, t.ex. vilka videospel de tycker om att spela, eller vad deras favoritämne i skolan är.
    •  
           
  2.  
  3.             2      Spela med någon ny på lekplatsen. Fråga om du kan leka med någon, eller gå ihop med andra barn för att starta ett spel på egen hand. 
       
    • När du träffar någon som gillar saker annat än dig, bli involverad i något nytt och fortfarande leka med honom eller dig. Kanske hittar du inte bara en ny vän, utan också något nytt som du tycker om.
    •  
           
  4.  
  5.             3      Gå med i ett idrottslag eller skolklubb. Det finns många olika jobb att välja mellan, så välj något du tycker om. 
       
    • Inte bara är skolan ett bra ställe att skapa nya vänner. Fråga om erbjudanden från ditt bostadsområde eller andra samhällscentrum.
    •  
    • Oavsett vilken sport eller aktivitet du väljer, behöver du inte vara professionell i den. Genom att gå med i en klubb eller ett team förbättrar du också dina färdigheter och det spelar ingen roll hur bra du är för tillfället.
    •  
           
  6.  
             

    3      Gör vänner med en främling  ,

    
     
  1.             1      Var glad. Med ett leende på ditt ansikte blir det mycket lättare att få vänner med någon i rad i mataffären eller i parken medan du går. Strangers inser att du är en trevlig, lättillgänglig person.       
  2.  
  3.             2      Häls din medmänniska. Välkommen människor du vill göra vänner med. Till exempel, för att bryta isen, fråga hur de gör.       
  4.  
  5.             3      Fråga dem om sig själva. Det är viktigt att visa intresse för den person du vill göra vänner med. Berätta inte bara om dig själv, utan ge dem också möjlighet att bidra till konversationen. Fråga dem frågor och vänta på deras svar.       
  6.  
  7.             4      Var säker utan att vara överbærande. Ingen vill vara vänner med någon som är helt introspektiv, men du borde inte vara helt överlycklig. Du borde flytta någonstans däremellan.       
  8.  
  9.             5      Hitta en gemensam mark. Fråga personen vad de tycker om att göra på fritiden. Föreslå något du kan göra tillsammans.        
  10.  
  11.             6      Gör ett fast möte. Fick vi inte alla att vi ville göra någonting med någon men aldrig fått något ur det? Om du verkligen vill göra något med den här personen, gör ett datum. Så du kommer faktiskt att tillbringa tid tillsammans.       
  12.  
  13.             7      Håll dig på bollen, men gör det långsamt. Du kanske behöver engagera dig i vänskap. De flesta människor är alltid upptagna rusar genom livet och stör inte riktigt för att inleda en ny vänskap, men ge inte upp. Häng inte ditt huvud när personen avvisar ett möte med dig eller inte svarar omedelbart på meddelanden och e-postmeddelanden. Ge honom eller henne en eller två chanser innan du låter det vara.       
  14.  
  15.             8      Du kan också förvänta dig att din nya vänskap gör en idiot av sig själv eller henne. Vänskap är ge och ta. Kanske började du vänskapen, men inte bara du borde jobba på det. 
       
    • Ibland händer det att du vill vara vänner med någon som helt enkelt inte gör någonting för att hålla vänskapen vid liv. Den största glädjen i att ha en vänskap är kunskapen om att någon är där för dig och gillar dig, och du återvänder det. Om så inte är fallet borde du föredra det. Hitta någon vars vänskap du verkligen förtjänar.
    •  
           
  16.  
             

    4      Gör vänner med en kollega  ,

    
     
  1.             1      Bestäm vilken av dina medarbetare du vill vara vänner med. Om du inte är egenföretagare, borde det finnas några sätt att du kan göra långsiktiga vänskap med alla sorters människor.  
       
    • Kanske finns det en person på jobbet som du känner dig väldigt bekväm med. Det finns verkligen människor som du stöter på i ditt vardag, med vilket det bara "klickar". Det här är dina potentiella vänner.
    •  
    • Säkert kommer du inte att träffa någon av dina kamrater, men det är viktigt att hitta minst en bra vän, trots allt spenderar du det mesta av din tid där den dagen.
    •  
           
  2.  
  3.             2      Kom ihåg att vara öppen. Om du vill träffa vänner med någon, måste du också visa den personen att du är en fin samtida. Självklart kan arbetet ibland vara ganska ansträngande, men du bör också vara bekväm i stressiga situationer och vara vänlig även i svåra situationer.       
  4.  
  5.             3      Var öppen för en konversation. Tillbringa lunchpausen med dina kollegor, inte ensam. Även om du inte har något samtal, det snabbaste sättet att ta reda på vem du vill spendera mer tid med och vem som inte gör det.       
  6.  
  7.             4      Kom ihåg vad folk gillar och vad de inte gör. Försök att bekanta dig med dina kollegas intressen och hobbies. Förvånansvärt kanske du ens har en gemensam hobby.       
  8.  
  9.             5      Spendera tid med de personer du vill göra vänner med. Vänskap är något som inte händer över natten. Det tar mycket tid och måste vara önskad av båda sidor och alla andra förhållanden. Om du vill göra vänner med en medarbetare, måste du också spendera tid utanför arbetsmiljön. Din vänskap bör baseras på gemensamma intressen och stora fritidsaktiviteter, och inte begränsat till kontakt under din arbetstid.       
  10.  
        
Relationer populär:
Behave när din vän berättar att du är vacker.

Fötter.

Att vara sexig nära din vän.

Förför en tjurkvinna.

Få någon att känna sig speciell.

Ett liv i celibat.

Hantera punitiv tystnad.

Gör vänner med en pojke.

Få någon att sakna dig.

Glömt en tjej.

Gör din vän avundsjuk.

Hantera det, om du är kär i din bästa vän (för pojkar).

Ta över en främling.

Någon som har ett barn från ett tidigare förhållande.

Förstå med människor.

Spara förhållandet med din partner.

Att återhämta sig från en relation med en sociopat.

Håll dig från att slå en hatad person.

Ta reda på om din vän eller din flickvän är otrogen mot dig.

Hantera nyfikna grannar.

Tilltala sin förälskelse.

ako woman