Home \ relationer
 

Hitta vänner även utan social bakgrund.

 

Inte alla av oss är en social person av natur, men det betyder inte att de inte behöver mänsklig kärlek och kamratskap. Det kan kosta lite mer ansträngning, men alla har möjlighet att bygga en vänskap och att upprätthålla detta upprätt. Innan du depreciate yourself som en "ensam", bör du först läsa den här artikeln. Här är några instruktioner om hur ens en blyg, ängslig och pessimistisk person kan umgås.

              

Förfarande .

    

    1      Del 1: Övervinna personliga bokningar  ,

    
   
 1.            1      Bli av med dina osäkerheter. Om du ständigt kritiserar dig själv och övertygar dig själv om att ingen vill associera dig eller ingen gillar dig, så är det också den attityd som du tar med andra människor och som du faktiskt gör dem borta från dig. Innan du kan hitta vänner måste du tro .  
    
  • Skumma människor undviker att umgås för att undvika negativa resultat. Försök inte spela onödiga scenarier i ditt huvud och ta saker som de kommer.
  •  
  • Kom ihåg att du är social. Även om du inte förstår det först, desto oftare övertygar du dig själv om att du kan hitta vänner, desto lättare blir det för dig att komma in i denna situation och interagera med andra. Försök säga det minst en gång om dagen. Om du befinner dig själv som en förlorare, bör du förbättra den ideen mycket snabbt genom att övertyga dig själv om att du inte är en förlorare.
  •  
  • Gör en lista över dina positiva egenskaper. Oavsett vem du är, har du definitivt positiva egenskaper som du kan ta med till en vänskap. Gör en lista över saker som du tror kan ge något till andra, t.ex. att du litar på, är rolig, intelligent, etc. Inte fokusera på materialistiska saker som pengar eller utseende.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var positiv. Alla vill vara nöjda med optimistiska, glada och glada människor. Kom ihåg att negativt tänkande är ett val eftersom ingen är tvungen att. Trots allt kommer det att ta lite övning för att ändra ditt perspektiv.  
    
  • Försök att ersätta varje negativ tanke med en positiv. Oavsett var du är eller vad du gör, borde du åtminstone hitta en positiv aspekt av situationen.
  •  
  • Det är viktigt att du också är positiv i samtal med andra. Ingen vill vara med någon som ständigt klagar över sina missöden. Detta är särskilt viktigt när du träffar nya människor. Dela höjdpunkterna i ditt liv med dem istället för att berätta om dina olyckor från början. Du kommer att inse att du kommer att göra människor medvetna om dig med din nya attityd och vill lära känna dig bättre.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Döm inte någon. Ingen är perfekt, inte ens du! Om du väntar på att den perfekta personen kommer in i ditt liv, måste du vänta väldigt mycket, väldigt länge. Det betyder inte att du måste göra vänner med någon, men du bör inte dumma döma andra människor.  
    
  • Dina vänner behöver inte vara precis som du. Faktum är att de bästa vänskapen ibland uppstår när människor har olika personligheter och smaker. Avvisa inte andra människor på grund av den olika smaken i musik eller annan politisk åsikt. Det som verkligen betyder är hur du känner dig när du handlar med den andra personen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var uppriktig. Om du vill skapa sanna, långsiktiga vänskapar, måste du låta andra människor komma in i ditt liv och bygga en grund för förtroende mellan dig. Fråga andra om deras hälsa och lyssna sedan på dem med vänliga hälsningar. Erbjud din hjälp i vissa situationer och behåll hemliga saker för dig.  
    
  • Klagar aldrig över dina vänner. Även om små skämt mellan vänner är ofarliga, är konstant negativ prata bakom någons rygg något annat än vänligt. Vännerna kommer att lägga mindre tillit till dig i framtiden.
  •  
  • Lär dig att sätta dig i andras situationer. Om någon konflikt uppstår bör du först lägga dig i andras perspektiv och se hur du skulle känna sig i hans / hennes situation. Genom din empati kommer du att kämpa känslor av ilska, svartsjuka och ilska, som ofta utlöser en dysfunktionell vänskap
  •  
                   
 8.  
             

    2      Del två: Hitta sätt att träffa andra människor  ,

    
   
 1.             1      Var uppmärksam på ditt kroppsspråk. När du är på fest eller annan social händelse är ditt kroppsspråk extremt viktigt. Undvik att korsa dina armar, stå i hörn eller ständigt stirra på din telefon. Alla dessa beteenden indikerar att du inte vill bli åtgärdad.  
    
  • Smile. Ett leende visar att du är intresserad av konversationer med andra och gör att du ser mycket mer attraktiv ut. Även om du måste tvinga det, se till att le. Kanske blir det vana!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prata med främlingar. Om du vill vara en social person kan du inte dela ditt liv i ett "socialt liv", "arbetsliv," "skolliv" eller "familjeliv". Om du verkligen vill vara social måste du kombinera alla dessa aspekter i ditt liv och vara lika snäll och social i alla. Träna genom att ge en trevlig hälsning till alla du träffas.        
 4.  
 5.             3      Visa initiativ. Vänta inte på att vänner ringer till dig eller gör en plan. Om du är passiv och bryr dig inte om möten, verkar du inte vara intresserad av vänskap. Om du vill träffa dina vänner, tveka inte, ring bara dem.  
    
  • Slap en fest och bjud in alla dina vänner, kompisar och arbetskollegor. Erbjud dina gäster att föra några av sina vänner, så att nya vänskap kan uppstå.
  •  
  • Bjud in dina vänner till andra aktiviteter från tid till annan. Ta lunch tillsammans, kolla på den nya biograffilmen, eller delta i någon utomhusaktivitet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Acceptera nya möjligheter. Du kan träffa nya människor i alla situationer. Om någon bjuder in till en fest där du inte känner någon, ska du ändå acceptera inbjudan. Du vet aldrig vem du kunde träffas där och även om du inte träffade någon, förlorade du inte heller något.  
    
  • Hitta nya möjligheter själv. Starta en ny hobby, gå med i en sportklubb eller resa till en annan plats. Försök att välja aktiviteter som du kan göra med andra likasinnade personer.
  •  
         
 8.  
        
Relationer populär:
Hur man hanterar mentala vampyrer.

Var glad igen efter en uppbrott.

Förbättra fattiga människors liv.

Berätta för dina föräldrar att du har en flickvän.

Skriv ett brev till din bästa vän.

Så gillar pojken i skolan dig.

Vet när en mellanskola tjej är på dig.

Komma i kontakt med dina svärföräldrar.

Sluta skjuta människor bort.

Dump girls.

Förvandla en vänskap till kärlek.

Förnya bröllopets löften.

Vad tycker du om mig svara på fråga (för män).

Be din vän att hålla handen.

Verklig skvaller.

Ge kärlek till någon som behöver dem.

Bli uppmärksam.

För att trösta någon som har förlorat en älskad.

Flirta med en vacker tjej.

Bibehålla romantik.

Gör nära vänskap.

ako woman