Home \ relationer
 

Skriv en hatbok.

 

Om du har sett den välkända filmen Mean Girls, vet du att tjejerna hade en bok som heter Hate Book . En hatbok är en mycket dålig idé i de flesta fall. Inte bara kan du förlora dina vänner, men om någon hittar dem, kan de / hatar dig. Om du har sett Mean Girls, vet du vad som händer och det är inte trevligt. En hatbok är som en journal. I stället för att skriva saker om dig själv skriver du otäcka saker om människor som borde vara dina vänner. Så du kan låta ilska ut. Vissa kan vara lögner eller hemligheter du känner till någon.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Köp en söt anteckningsbok. Det kan vara rosa som Mean Girls, men om du inte gillar den färgen kan du också använda en i pastellfärger. Detta blir din hatbok.        
 2.  
 3.             2      Dekorera den. Gör det vackert och attraktivt. Om du vill ha den ursprungliga hatboken (från Mean Girls), klippa ut fantastiska magasinbrev och klistra in dem som titlar. Gör läppstiftspussar på framsidan. Du kan antingen köpa klistermärken från läppstiftspår eller applicera röd läppstift och kyssa boken för att lämna ett märke. Slutligen pratar slumpmässiga ord i hörnen som förrädare och skriv citat som "bara hardy komma in i trädgården".       
 4.  
 5.             3      Lägg till innehåll. Om någon verkligen tar ditt sista andetag, skriv honom i boken. Ta en bild av den och en highlighter. Stick in det och låt dina känslor ut.       
 6.  
 7.             4      Dölj den. Om någon hittar det - som sniffande föräldrar, syskon etc. - har du stora problem. Använd inte enkla gömställen som under sängen. Du måste vara hemlig och kreativ. Du kan till exempel ta bokomslaget (papperslindning runt bokhöljet), sätt in din hatbok och spara den på din bokhylla eller i ett skåp.       
 8.  
 9.             5      Få en däckplan redo när du fångas. Säg att du hittade det och ville ge det till skolan, eller något som är lika troligt. Ett bra sätt att göra detta ännu mer trovärdigt är att skriva en bok om dig själv i boken. Handstilen ska inte vara lätt igenkännlig och glöm inte att du själv skrev det.       
 10.  
 11.             6      Skriv saker om dig, för om du blir fast, är du förmodligen inte misstänkt!        
 12.  
 13.             7      Om du blir fångad och de börjar utfråga dig, var ärlig, vilket förmodligen förhindrar ytterligare problem.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Relationer populär:
Ta reda på om du verkligen gillar någon.

Håll en tjej för alltid.

Bekänn din kärlek till honom.

Var ärlig.

Prata med en tjej du vill gå ut med, men vågar inte prata.

Hur är det bra.

Gör en kvinna förälskad.

Ge dig själv feminin.

Hantera personer.

Bygg en vänskap genom förtroende.

Återställ en kille.

Vinn en kvinna med stjärntecken Gemini.

Tryggt i närheten av din förälskelse.

Visa en tjej som du gillar henne.

Hantera vanliga människor korrekt.

Förstå olika villkor för sexuell identitet.

Glömde en kille som du inte kan ha.

Håll en tjej för alltid.

Avsluta en vänskap.

Gör en kvinna förälskad.

Förena med modern efter en kamp.

ako woman